LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A francia kormány megpróbálja kioltani az oltatlanokat azáltal, hogy blokkolja az élelmiszerboltokhoz való hozzáférésüket… a REVOLT küszöbén álló nemzet

2021. augusztus 24. - KAWALACI

Egy új videó kering, amely azt mutatja, hogy a dühös francia vásárlók tiltakoznak egy élelmiszerbolt előtt, amely nem hajlandó élelmiszert szolgáltatni anélkül, hogy bizonyítékot mutatna a (Covid-19) „oltására”.

Az incidens alig néhány héttel azután történt, hogy Emmanuel Macron francia elnök úgy döntött, hogy a kínai vírus injekciós „útleveleit” kényszeríti a francia népre, akik azóta mindenütt tiltakoznak.

Míg Franciaország számos üzlete és étterme nem hajlandó egyetérteni Macron fasiszta sémájával, egyesek, köztük a videóban bemutatott üzlet - alább megtekintheti - megpróbálják éhezni azokat az embereket, akik nem hajlandók véglegesen megváltoztatni DNS -üket kísérleti génterápiával (mRNS) vegyi anyagok.

 

Amint észre fogja venni, fegyveres őrök sorát helyezték el közvetlenül az áruház bejárata előtt, hogy megakadályozzák a „vakcinázatlan” vásárlók belépését. Látható, hogy egy nő tiltakozó sikolyokkal szembesíti őket, miközben holtan néznek hátra, és csak végzik a munkájukat.

A klipben egyik tüntető sem látható maszkot viselve, ami arra utal, hogy ellenzik a Vuhan-koronavírus (Covid-19) zsarnokság minden formáját, amint azt a kormány előírja.

„Az egész világ megvan őrülve ***” - írta az egyik Twitter -felhasználó válaszul a klipre, amely felháborítja az embereket szerte a világon.

„Most megtagadják az emberektől az élelmiszerekhez való hozzáférést Franciaországban - ha nem veszik be az FDA által jóváhagyott vakcinát egy 99,7% -os túlélési vírussal szemben” - írta egy másik.

Sok francia bátran kiáll a kínai vírus injekciós zsarnokság ellen

A franciaországi „törvény” azt diktálja, hogy a francia vásárlók mutassanak covid elleni védőoltást, amikor belépnek a nagy bevásárlóközpontokba. A 20 000 négyzetméternél kisebb felületű közterek vélhetően mentesülnek.

Akárki, akit Franciaországban bármiféle bárba vagy étterembe lépnek be anélkül, hogy előzetesen bemutatta volna az oltási bizonyítványt, akár hat hónap börtönre is számíthat. Azok az üzlettulajdonosok, akik nem hajlandók ellenőrizni védenceik injekciós státuszát, egy évre börtönbe kerülhetnek, és szabálysértésenként több mint 50 000 euro pénzbírságot kaphatnak.

A jó hír az, hogy a franciák nagyrészt visszavágnak ezeknek a drákói előírásoknak. Sok cégtulajdonos nyíltan szembeszáll a parancsokkal, akárcsak pártfogói, akik nem hajlandók engedelmeskedni.

A francia rendőrség már a kezdet kezdetén megmutatta a jelenlétét, hogy megfélemlítse a francia embereket az előírások betartásával. A jelentések szerint ez azóta megváltozott, mivel a végrehajtás meggyengült a folyamatos országos tiltakozások közepette.

Az egyik terület, ahol a francia kormány győzelmet követel, a belvárosi tömegközlekedés, amely továbbra is ellenőrzi az emberek injekciós állapotát. Azok, akik nem rendelkeznek oltási bizonyítvánnyal, megtagadják a tömegközlekedést Franciaországban.

Viccesen Macron beszédet mondott a közelmúltban az oltási útlevél rendszer védelmében. Macron a „szabadság” egyik formájának nevezte a francia népet, azt állítva, hogy elősegíti a „biztonságot”.

"Ha a rendőrség vagy bárki megtagadja tőled az élelmiszerekhez való hozzáférést, megpróbálnak megölni téged" - írta a Summit.news egyik hozzászólója , azt sugallva, hogy az embereknek fel kell állniuk, és tenniük kell valamit, mielőtt túl késő lenne.

„Ne menjen 10 emberrel; ne menjen 100 emberrel; menjen el 1000+ emberrel, és taposson minden rendőrt, amely megpróbál megállítani ” - írta egy másik. „Állítson be céláruházakat a város különböző részein. Üsd meg őket tömegesen egyszerre, hogy ne tudjanak hatékonyan reagálni. ”

„Fegyveres bandaként viselkednek, és megsértik a jogait. És jóformán énekelje a La Marseillaise -t, miközben legyőzi őket. Bonne esély mes amis! ”

A legfrissebb hírek a vuhani koronavírus (Covid-19) zsarnokságról a Fascism.news oldalon találhatók .

A cikk forrásai a következők:

Summit.hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr7216669582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása