LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A Pfizer vakcina elpusztítja a T -sejteket, gyengíti az immunrendszert - tanulmány

2021. augusztus 24. - KAWALACI

Az Egyesült Királyságban  működő Francis Crick Intézet tanulmánya szerint a Pfizer-BioNTech (COVID-19) vakcina elpusztítja a T-sejteket és gyengíti az immunrendszert . A gyógyszeripari vállalatok azonban azt próbálják sugallni, hogy az egyetlen módja annak, hogy ezt megakadályozzuk, ha az emberek megkapják a vakcinák harmadik vagy emlékeztető adagját.

A T -sejtek olyan immunsejtek, amelyek bizonyos idegen részecskék megcélzására összpontosíthatnak Leggyakrabban a rák és a fertőző betegségek leküzdésére való képességük alapján vizsgálják őket, de elengedhetetlenek a szervezet immunválaszának egyéb aspektusaihoz is.

Kétféle T -sejt létezik: gyilkos T -sejtek és segítő T -sejtek . A gyilkos T -sejtek közvetlenül megtámadják azokat a sejteket, amelyeket idegen részecskék már megfertőztek. A segítő T -sejtek segítenek más sejteknek gyilkos sejtek kifejlesztésében, és más sejteket semlegesítő antitestek létrehozására ösztönöznek.

A Francis Crick Intézet tanulmánya a T -sejtek által létrehozott semlegesítő antitestekre összpontosít. Elemzi, hogy a Pfizer vakcina segít-e a T-sejteknek elegendő ellenanyagot létrehozni a COVID-19 változatok leküzdésére.

A Pfizer vakcina alig termel antitesteket a COVID-19 elleni küzdelemhez

A Francis Crick Intézet a Brit Nemzeti Egészségügyi Kutatóintézettel együttműködésben   közzétett egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy a Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina kevesebb semlegesítő antitestet termel a COVID-19 változatai ellen. (Kapcsolódó: Spanyol tanulmány szerint a Pfizer vakcina magas TOXIC grafén -oxid tartalmat tartalmaz .)

A tudósok 250 egészséges felnőtt véréből származó antitesteket elemezték, akik egy vagy két adag Pfizer-BioNTech vakcinát kaptak három hónappal az első adag beadása után.

A kutatók egy, a Francis Crick Intézet által kifejlesztett tesztet használtak annak megállapítására, hogy a semlegesítő antitestek képesek-e megakadályozni a COVID-19 változatok bejutását.

Kiderült, hogy azoknak az embereknek csak 50 százaléka kapott számszerűsíthető semlegesítő antitest választ a COVID-19 alfa-variánsa ellen, akik egyetlen adag Pfizer vakcinát kaptak. Ez a szám még tovább csökkent, mindössze 32 százalékra és 25 százalékra a delta- és a béta -változatokra.

A helyzet rosszabbodik azoknál az időseknél, akiknek gyengébb az immunrendszere. A kutatók azt találták, hogy az idősebb oltást kapók még kevesebb antitestet termeltek. Amellett, hogy a vakcina képes elpusztítani a T -sejteket és tovább gyengíteni az immunrendszert, az oltás sokak számára katasztrófát jelenthet.

Nem figyeltek meg összefüggést a nem vagy a testtömeg -index tekintetében. A tanulmány szerzői további vizsgálatokat szeretnének folytatni, hogy ellenőrizzék más vakcinák képességeit, kezdve az Oxford-AstraZeneca vakcinával.

„Tehát a megállapításunk kulcsfontosságú üzenete az, hogy azt találtuk, hogy a Pfizer vakcina címzettjeiben, akik két adagot kaptak, körülbelül öt-hatszor kisebb mennyiségű semlegesítő antitest van”- mondta David Bauer, a Bauer Lab vezetője a Francis Crick Intézetben. Ő folytatta:

„Nos, ezek az immunrendszernek egyfajta, aranyszabású, privát biztonsági antitestei, amelyek elsősorban megakadályozzák a vírus bejutását a sejtjeibe. Tehát azt találtuk, hogy ez kevesebb a két adaggal rendelkező embereknél. Azt is megállapítottuk, hogy azoknál az embereknél, akiknek csak egy adag Pfizer szúrása van, kevésbé valószínű, hogy ezekben az antitestekben magas a vérük. ”

Ahelyett, hogy azt javasolta volna az embereknek, hogy természetes immunrendszerük védelme érdekében tartózkodjanak távol a COVID-19 vakcináktól, ehelyett Bauer azt mondta, hogy az embereknek emlékeztető oltásokat kell kapniuk. Azt is mondta, hogy az emlékeztető dózisok elosztásakor az idősebbeket kell előtérbe helyezni.

„És talán a legfontosabb mindannyiunk számára, hogy előre látjuk, hogy minél idősebb vagy, annál alacsonyabb a szinted. És azóta, hogy a második ütésed megtörtént, és ahogy ez az idő telik, annál alacsonyabb a szinted is ” - mondta. „Tehát ez azt mondja, hogy valószínűleg az idősebb és sérülékenyebb emberek fokozását kell előtérbe helyeznünk.”

Tudjon meg többet arról, hogy a COVID-19 vakcinák nem képesek megelőzni a koronavírus-fertőzéseket, és az emlékeztető oltás ösztönzéséről, olvassa el a Vaccines.news legújabb cikkeit .

A források a következők:

InfoWars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr4316669462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása