LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A teljesen vakcinázott hollywoodi hírességek azon tűnődnek, miért kapnak hirtelen COVID-19-et, rákot és még rosszabbat

2021. augusztus 24. - KAWALACI

Ezen a ponton az a tudomány, hogy az úgynevezett COVID-19 „vakcinák” 1) nem állítják meg a COVID-19 terjedését, 2) az összes úgynevezett változatot okozzák, és 3)  végül megölnek egy -két éven belül,  ha a valódi injekciókat kapta, és nem a placebót. Láttunk olyan jelentéseket, amelyek szerint a lakosságnak beadott mRNS- és vírusvektor -DNS -injekciós üvegek több mint 80% -a placebó.

(A cikk újra megjelent a TheCovidBlog.com oldalról )

Nyilvánvaló, hogy semmilyen módon nem lehet bizonyítani a fentieket, kizárva a Kongresszusi vallomást a visszaélést bejelentő személytől. De számos videó létezik arról, hogy a gyógyszerészek kinyitják a „vakcina” injekciós üvegek lezárt dobozát, és üres információs leírást találnak, amelyek feltételezhetően tartalmaznának információkat az összetevőkről, biztonságosságról, hatékonyságról, mellékhatásokról stb.

Természetesen a mainstream médiapropaganda alkalmazottai „ténylegesen ellenőrizték” ezeket a videókat, és  soha nem látott mértékű csalást és manipulációt  találtak az üres leírások igazolására. De teljesen logikus, hogy az injekciós üvegek többsége vagy legalább fele placebó. Pfizer és mtsai. klinikai vizsgálatokat végeznek mind az akaratlan, mind a kész résztvevőkön a kísérleti mRNS- és vírusvektor  -DNS -injekciókhoz 2023 -ig és később .

A placebók, amelyeket valószínűleg tételszámok azonosítanak, az oka annak, hogy egyes embereknek nincsenek mellékhatásai. De a placebók miatt a Centers for Disease Control és az Egészségügyi Világszervezet is szorgalmazza a „harmadik emlékeztető oltást”. Ha nem az első körben szerezték meg,  akkor a másodikban . Ettől függetlenül a kontrollált klinikai vizsgálatok teljes bohózatot jelentenek.

Az oltási kísérletek adminisztrátorai feltárták a vakcinázási státuszt (placebo vagy tényleges beavatkozás) minden klinikai vizsgálat résztvevőjének. A placebo csoportok közül sokan  ezt követően választották az igazi injekciót . Így nincsenek kontrollcsoportok, amelyeket összehasonlítani lehetne az intervenciós csoportokkal. Ez csak káosz, és semmilyen valódi tudomány és tény nem fogja megingatni a kultusz követőit.

Bevált tudomány a COVID-19 „vakcina” veszélyeiről és hatástalanságáról

Itt van valami, amit ez a blogger soha nem gondolt volna, hogy írni fog. Az Egyesült Államok kormánya életbe léptette a muszlimok, Kína és a határ déli részéről a bevándorlók betiltását. A cionista tilalom azonban 2021 -ig elképzelhetetlen volt.

Izrael utazási tilalma

Az amerikai külügyminisztérium tegnap a tömeges COVID-19 kitörések miatt Izraelt a 4. szintű „ ne utazzon ” listájára helyezte. Ezek a járványok annak ellenére fordulnak elő, hogy az izraeliek 60% -a teljes mértékben oltva van a  New York Times nyomkövetője szerint .

Továbbá a The Times of Israel arról számolt be, hogy 14 ember, aki megkapta a harmadik „emlékeztető oltást”,  megbetegedett a COVID-19-el . Az Izraeli Egészségügyi Minisztérium 2021. május 1. és 2021. július 1. között 7700 új COVID-19 esetet regisztrált (főleg Delta változatot). Ezek közül csak 72 volt természetes immunitással rendelkező személy, szemben a  több mint 3000 teljes védőoltással .

A CDC elismeri, hogy a vakcinák nem működnek

Felejtsd el Izraelt. Beszéljünk az Egyesült Államokról. A CDC július 30 -án publikált egy tanulmányt a Massachusetts állambeli Barnstable megyéről. Kiderült, hogy a júliusi COVID-19 esetek 74% -a  teljesen oltott volt .

A tanulmány arra a következtetésre is jutott, hogy a teljesen oltott emberek vírusterhelése valamivel magasabb volt, mint a nem oltottaké. Így a CDC elismerte, hogy ezeknek az injekcióknak nincs más célja, mint az emberek megbetegedése. Természetesen a fentiek egyike sem érdekli a szívós kultuszokat.

Példa a Gilbraltarra

Gibraltár apró brit területén körülbelül 34 000 főállású lakos él.

Gibraltár 99% -ban teljesen beoltott, és így van május 4-e óta.

Június 1. és június 22. között Gibraltáron naponta legfeljebb két új COVID-19 megbetegedés történt. Ez a szám gyorsan nőtt, és július 20-ig elérte a napi 31 új esetet, ami 3000% -os növekedést jelent a Financial Times szerint. Napjainkban ez a szám 27 új eset körül mozog.

Akkor nézze meg az úgynevezett „ áttörési eseteket ”, amelyekkel március óta foglalkoztunk. Tehát ismét megállapított tény, hogy ezek az injekciók nem tesznek mást, csak kárt okoznak az emberekben. Dr. Dan Stock Indiana -ból egyszerűen vírusos lett, mert az elmúlt héten igazságot és objektív tudományt beszélt ezekről a halálos injekciókról.

John és May Cropley története is említésre méltó. A skót házaspár 50 évig volt házas. Mindketten teljesen oltottak, és  12 órán belül meghaltak a COVID-19-ben .

De a „vakcina jó” elbeszélés változatlanul folytatódik a mainstream médiában és a nagy technológiákban. Ennek érdekében a bálványimádás az elsődleges fegyver.

Glitch in the Mátrix hírességekkel

A hírességek imádata világbetegség. Fauci Jézus Krisztus lett a kitartó kultuszok számára. A jelenlegi hatalmak hollywoodi embereket használnak csatlósaiként, segítőiként a disztópikus propaganda terjesztésére és megerősítésére. Sean „Jeff Spicoli” Penn kötelező mRNS -injekciót követel  egész Hollywood számára . Ettől függetlenül a "Fast Times at Ridgemont High" "azok a srácok faggyú" sora továbbra is teljesen vidám.

De ismételten, hacsak előzetesen nem rendezik és nem rendezik, ezek az injekciók nem tesznek különbséget. És ezt több hollywoodi „oltóanyaggal” keményen tanulják meg.

Christina Applegate - Szklerózis multiplex

Az egykori „Házas… gyermekekkel” sztár kedden a Twitteren bejelentette, hogy szklerózis multiplexet (MS) diagnosztizáltak nála.

Az SM  autoimmun betegség,  amelynek oka ismeretlen. Természetesen az injekció utáni autoimmun betegségek számos esetét lefedtük. Legyen szó  egyenes görcsökről ,  dystoniáról ,  Guillain-Barré-szindrómáról vagy más olyan rendellenességről, amelyről 2021-ben tanultunk, ezek a felvételek mindenképpen okozzák őket.

Nincs végleges bizonyíték arra, hogy a 49 éves Applegate megkapta volna az egyik kísérleti injekciót. Március 26 -án azonban megjelent egy Ryan Seacrest rádióműsorban.

Az Applegate válaszában azt mondta, hogy egy éve nem hagyta el a szobáját a COVID-19 miatt. Aztán Seacrest azt mondta: „akkor kapjuk meg a védőoltást, amikor csak tudjuk”. Applegate azt mondta: "ez igaz, de még nem kaptam meg az enyémet."

Kathy Griffin - Tüdőrák

A 60 éves humorista és színésznő augusztus 2-án a Twitteren bejelentette, hogy tüdőrákja van. Két dolog tűnik ki a tweetben. Griffin rámutatott, hogy soha nem szívott cigarettát (vagy feltételezzük, hogy soha nem dolgozott  azbesztfertőzött gyárban ), de mégis tüdőrákot kapott. A második rész bizarr és sokatmondó. Griffin azt mondta: „Teljesen be vagyok oltva”, és azt sugallta, hogy inkább covidos lenne, mint tüdőrákos. 

Griffint ugyanazon a napon műtötték, hogy eltávolítsák a bal tüdő felét. Bemutattuk az egykori atlantai híradónk, Jovita Moore  agydaganatos megbetegedésének történetét  12 nappal a Pfizer injekció után.

Reba McEntire-COVID-19 annak ellenére, hogy „teljesen beoltották”

A 66 éves countryzenei énekesnő augusztus 6-án közvetített egy TikTok élő közvetítést. A 21 perces határidőben a következőket mondja:

„Csak egyet szeretnék mondani: ez egy nehéz év volt, és ismét durvább lesz. Srácok, kérlek, maradjatok biztonságban. Viselje a maszkot. Tedd, amit tenned kell. Otthon maradni. Ezt nem szórakoztató megszerezni. Megkaptam. Rex és én megkaptuk, és ez nem szórakoztató. Nem érzi jól magát. Mindketten oltva voltunk, és még mindig megkaptuk, úgyhogy maradjon biztonságban, maradjon otthon, és védje magát a lehető legjobban. ”

Más szóval, az igaz, objektív tudomány ismét helyes. Ezeknek az injekcióknak nincs kézzelfogható előnye, kivéve, ha figyelembe veszi a mellékhatások előnyeit.

Heidi Ferrer - Öngyilkosság

Ferrer a legkevésbé híres ebből a csoportból. Leginkább arról ismert, hogy több epizódot írt a 90 -es évek végén/a 2000 -es évek elején a Dawson's Creek tinédzser televíziós sorozatból. Ferrer május 26-án öngyilkos lett. Az elbeszélés szerint „hosszú távú COVID” volt, és a tünetek öngyilkossághoz vezettek. De a mainstream médiatörténetek többsége nagyon fontos részleteket hagy ki.

Nick Guthe, a férje elmondta, hogy Ferrer március 8-án kapott egy kísérleti Moderna mRNS injekciót. Annak ellenére, hogy biztosan kijelentette, hogy „oltáspárti”, a feleségét „végzetes hibának” minősítette. Ezt mondta  a TooFab szerint :

Sok távolsági fuvarozó úgy érezte, hogy [ez] javíthatja a tüneteiket. Az ő esetében éppen ellenkező hatást váltott ki. Ez visszatért oda, ahol tavaly júliusban volt, és olyan idegrendszeri remegésekhez is vezetett, amelyek nagyon ijesztőek voltak, szinte olyanok, mint a Parkinson -féle remegések, amelyek késő este felkeltették, és lehetetlenné tették az alvást. Azt hiszem, csak érezte, hogy csak csökkenni fog, elveszíti a járóképességét, tolószékbe kerül, és nem tudja megfürdeni magát. ”

Az interjút eredetileg a CNN készítette. De természetesen  csökkentették az injekciók szerepét .

További információ:  TheCovidBlog.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr6016669484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása