LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Ausztrália gyorsan összeomlik egy nagyszabású orvosi börtönbe, mivel a zsarnokok azzal fenyegetőznek, hogy fegyveres rendőröket szabadítanak fel a szabadságot kereső emberekkel szemben

2021. augusztus 26. - KAWALACI

Ausztrálok tízezrei vonultak az utcára, tiltakozva országuk legújabb (Covid-19) korlátozása ellen, és a környékbeli rendőrség zsarnokként reagál.

A videofelvételek azt mutatják, hogy a maszkos végrehajtók szabadon engedik az orvosi fasizmus „teljes erejét” a lezárás elleni tüntetőkön, buzogányt szórnak rájuk és botokkal verik őket.

A tüntetések békésen kezdődtek, amíg az ausztrál rendőrség fel nem tűnt a tüntetők borsos permetezésére és útlezárások felállítására. Néhány tüntetőt le is tartóztattak, mert hallatták hangjukat az itthon maradási parancsok ismételt bevezetése ellen.

Az új -dél -walesi (NSW) rendőr -helyettes, Mal Lanyon orwelli módon bejelentette, hogy tisztjeinek a tiltakozásokra adott válasza „nem a szólásszabadság megállításáról”, hanem „a vírus terjedésének megállításáról” szól.

David Elliott államrendészeti miniszter még ennél is tovább ment, és megfenyegette a tüntetőket „az NSW rendőrség teljes erejével”, a felvetés szerint a rosszabb zsarnokság hamarosan közeledik, ha az ausztrálok nem hajlandók engedelmeskedni a Fauci -influenza parancsának.

Melbourne központi üzleti negyedében tüntetőket láttak fellobbanni a Lonsdale Streeten, miközben helikopterek lebegtek a fejük felett. Hasonló jeleneteket vettek fel Sydney -ben, ahol állítólag több mint 1500 tiszt ereszkedett le a területre, hogy elfojtsa a közfelháborodást.

A sydney -i rendőrség blokkolja a városba és a városból való utazást, hogy gátolja a szólásszabadság elleni tiltakozást

Amint arról beszámoltunk , Melbourne -ben nőtt a feszültség, miután a tisztviselők megkövetelték, hogy mindenki mindig viseljen maszkot, még akkor is, ha alkoholt fogyaszt a szabadban.

Nyilvánvalóan az egyetlen módja annak, hogy biztonságosan fogyasszon alkoholt kívülről a „delta” változatban, az ijesztés a maszk hálóján keresztül - mondta Daniel Andrews miniszterelnök, aki büntetéssel fenyegette mindazokat, akiket elkapnak a parancsának megsértésével.

Az ilyen őrültség az újabb lezárásokkal együtt felforralta az edényt, és ezrek árasztották el az utcákat, dühösen tiltakozva kormányuk nevetséges viselkedése miatt a kínai vírus miatt.

Ausztrália fővárosában, Sydneyben a rendőrség bejelentette, hogy a tömegközlekedési útvonalak és a buszok a belvárosba zárva maradnak a tervezett tiltakozás idején. A vonatok kénytelenek voltak kihagyni a főbb állomásaikat, és mind a taxikat, mind a rideshare társaságokat súlyos bírsággal fenyegették, ha elkapják az embereket a központi üzleti negyedbe.

A tisztek állítólag emellett felfüggesztették a forgalmat a főutakon, hogy megakadályozzák a tüntetők célba érését, és mintegy 38 ezer autó leállítása után 137 jegyet adtak ki. Más szóval, a szólásszabadság már nem megengedett Sydney -ben.

Az NSW rendőrkapitánysága közleményben figyelmeztetett arra, hogy az emberek tiltakozás gyülekezése lehetővé teszi a delta -változat elterjedését, veszélyeztetve a közbiztonságot. Így nem szabad megengedni.

„A közbiztonság az elsődleges prioritásunk, és pénzbírsággal vagy letartóztatással büntetnek, ha megjelenik” - írta a minisztérium a Twitteren.

A tüntetésre mégis sor került, és a rendőröket látták üldözni és letartóztatni az embereket a Victoria Park közelében. Állítólag negyvenhét embert vádoltak közegészségügyi előírások megsértésével, ellenállással a letartóztatásnak és egyéb szabálysértések elkövetésével.

Az állítólagos jogsértéstől függően több mint 260 embert büntettek 35 dollártól 2139 dollárig.

Végül mintegy 250 ember sikeresen eljutott Sydney -be a tüntetésre, annak ellenére, hogy a rendőrök mindent megtettek annak érdekében, hogy ne érjenek oda.

„A zsarnokok mindig a nagyobb jóra és a közbiztonságra hivatkozva indokolják hatalmuk megragadását” - írta az egyik Zero Hedge kommentelő a zsarnokság elnyomására használt egyik leggyakoribb kifogásról.

- Belső biztonság kérdése. Az elnyomó ősrégi kiáltása! ” írta egy másik, Picard kapitányt idézve a Star Trek televíziós sorozatból.

Ha szeretne lépést tartani a kormány (Covid-19) zsarnokságával kapcsolatos legfrissebb hírekkel, látogasson el a Fascism.news oldalra .

A cikk forrásai a következők:

ZeroHedge.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr9816671778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása