LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

"Meddig élnek a beoltottak?" A grafén-oxid feltalálójának válasza elborzasztja Önt

2021. október 07. - KAWALACI

Az ördög tábornokai: Gates, Schwab, Merkel, Canderian

 

Mindenki tudja, ki az a Bill Gates. Egyre többen tudják, ki az a Klaus Schwab. Merkelnek nincs szüksége információkra. De kevesen tudják, ki az a Dr. Mylo Canderian. És hogy miért helyeztem őt a Nagy Újraindításnak nevezett ördögi tábornokok sorába, arra, kedves olvasó, a cikk végén választ kaphatsz.

Ki az a Dr. Canderian?

Canderian - itt előrebocsátom, mint Gates, Schwab, Soros, Merkel, Spahn, Fauci és még több százan - a Nagy Nagy Újraindításnak nevezett ördög egyik tábornoka. Az ezt követő cikk bevezető részében (Dr. Henry Makow honlapján) a szerző, Steven Fishman a Canderianról ír:

"Őszintén szólva, Dr. Canderian az, amit én "népirtó globalistának" neveznék, aki a Georgia Guidestones ritkán tárgyalt tantételét követi, amely szerint "Ne legyél rákos daganat a Földön; hagyj helyet a természetnek". Dr. Canderian úgy véli, hogy a világ népességének 95 százaléka "haszontalan parazita", akiket minél hamarabb el kell altatni."


Steven Fishman, 2021. július 22., in: https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/meddig-maradnak-eletben-a-beoltottak

Az a tény, hogy Fishman úgy beszél Canderianról, mint "barátjáról", számomra teljesen érthetetlen. Ez a barátsági nyilatkozat sötét árnyékot vet Fishman Canderian interjújára, amely alább olvasható. Még kevésbé tartom érthetőnek, hogy valaki olyan személyt nevezzen a barátjának, aki lelkes támogatójának vallja magát a szabadkőművesek azon kötelességének és kötelezettségének, hogy megszabadítsák a világot az "emberiség pestisétől". És ennek a pestisdefiníciónak az értelmében, amely eredetileg a szabadkőművesektől származik, egészen nyilvánvalóan egy globális népirtáson dolgozik, és a Georgia Guidestones iránymutatásainak megvalósítását: az emberiség 500 millió emberre való csökkentését tette életművévé.

Amit valószínűleg kevesen tudnak: A Georgia Guidestones-t 1980-ban a szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard hozta létre. Az 500 millió ember elnéptelenítésének célja az volt, hogy a bolygót a szcientológusok számára tartsák fenn. Hubbard, aki "az Antikrisztusnak" tartotta magát, személyesen felügyelte az építkezést Robert C. Christian néven. Bill Gates szcientológus volt, aki szívén viselte a népességfogyást (forrás). A Szcientológia egy világszerte működő, szigorúan hierarchikusan felépített, új típusú amerikai-amerikai szekta, és valószínűleg a világ legnagyobb magán titkosszolgálata. A szcientológia kifinomult pszichológiai manipulációs módszerekkel dolgozik, amelyeket részben a CIA és a Tavistock Intézet (mkUltra) fejlesztett ki, hogy az embereket kifejezetten a szcientológiához igazítsa. Nagyon valószínű, hogy a szcientológia az amerikai mély állam* fontos része, és szoros kapcsolatban áll az Illuminátusokkal, azzal a szuperpáhollyal, amely létrehozta a Korona pestist, és amely az emberiség 90 százalékának tömeges meggyilkolását támogatja egy olyan szérummal történő oltás révén, amelyet a legtöbb vezető virológus már régóta halálos biofegyverként mutat be, megcáfolhatatlan bizonyítékokkal.

A Canderian kifejlesztett egy szinte ördögi eszközt ehhez a globális népirtáshoz, amelyet grafén-oxidként ismerünk, és amely sokkal több, mint a Covid-19 szérum egy újabb mérgező összetevője. A grafén-oxid - erről a fő cikkben olvashatsz - úgymond az a molekuláris óra, amellyel az oltottak halálának időpontját évszámra lehet állítani. Hogy ez hogyan működik, azt a következő interjúban Canderian szájából tudhatja meg.

Mi az a grafén-oxid?

Karen Kingston, a Pfizer korábbi alkalmazottja megerősítette, hogy a Covid vakcinákban grafén-oxid van jelen. "Rendkívül nehéz megtalálni ezt az információt" - mondta a Stew Peters Show-ban. Peters kérdésére, hogy a Corona vakcinákban jelen volt-e grafén-oxid, egyértelműen válaszolt: "100 százalék, ez megcáfolhatatlan".

Karen Kingston

Kingston azt gyanítja, hogy ez az összetevő azért nem szerepel az oltóanyagok szabadalmaiban, mert mérgező az emberre, és mert szó szerint képes csatlakozni az internetre. "Azt vizsgálják, hogy mennyit tudnak beadni az embereknek, mielőtt meghalnának. Mi vagyunk a kísérleti nyulak." Ha aktiválódik, károsodás és halál következhet be. A Pfizer egykori alkalmazottja elmagyarázta, hogy a grafén képes vezetni az elektromosságot. Ha a grafén pozitív töltéssel rendelkezik, mindent elpusztít, amivel érintkezik. Jelenleg a részecskék semlegesen töltöttek. Ha elektromágneses mező aktiválja őket (MM: Valószínűleg ez az oka a G5 antennák hatalmas terjedésének, amelyek éppen ezt az elektromos mezőt képesek kibocsátani), károsodás és halál következhet be. Kingston szerint ez attól függ, hogy mennyi nanorészecske van a szervezetben, és hol vannak. Amikor elolvasta az információt, mélyen elsírta magát. "Nem tudtam, hogy egy nő ennyire tud sírni" - mondta - "Ezek biofegyverek. Ez egy tervezett népirtás." (Forrás)

Interjú egy Great-Reset pszichopatával

Olvassa el az alábbiakban a grafén-oxid feltalálójával és a tömeges halálos vakcinák kifejlesztésének területén vitathatatlanul az Új Világrend egyik legfontosabb tudósával készült igen leleplező interjút. Dr. Canderian (akiről nem találunk fényképet) minden nyilatkozatából kiderül, hogy pszichológiailag pszichopata* (ezek azok az emberek, akikből hiányzik minden együttérzés, minden bűntudat, minden felelősségérzet a tetteikért, és akik aránytalanul nagy arányban fordulnak elő a súlyos bűnözők és sorozatgyilkosok között). Pszichopataként alkalmas jelölt és munkatárs a sátáni szervezetek számára, ahogyan aránytalanul nagy számban találjuk őket az NWO-ban, a WWF-ben, a WHO-ban, a Bill&Melinda Gates Alapítványban és több száz más alszervezetben - mint például a fent említett "szcientológiai egyházban". A magas intelligenciával párosuló kegyetlenségük miatt a pszichopaták nagyon gyakran találhatók gazdasági és politikai vezető pozíciókban. A német politikai pszichopaták megfelelő neveit itt nem kell megemlítenem. nyilvánvalóak: aki felismerte a pszichopaták mintáját, az megtalálja őket: És a politikában a csúcson vannak ...

- https://www.netdoktor.de/krankheiten/dissoziale-persoenlichkeitsstoerung/psychopathie/
- https://erkennepsychopathie.wordpress.com/2012/05/01/woran-man-einen-psychopathen-erkennt/

 

Meddig élhetnek a beoltottak?

Steven Fishman bejegyzése, 2021. július 22,
https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/meddig-maradnak-eletben-a-beoltottak

Gyakran felteszik nekem a kérdést: "Ha beveszem a "vakcinát", meddig élek?". Ezt a kérdést egy barátomnak, Dr. Mylo Canderianusnak [született Milos Iskanderianos, Korfu, Görögország, 1938] tettem fel, aki 2015-ben kifejlesztette a grafén-oxid szabadalmát, amelyet hematológiai biofegyverként használnak.
Dr. Canderian az Egészségügyi Világszervezet egészségügyi tisztviselője, és szintén támogatja Klaus Schwabot és a világ digitális valutájának bevezetésére irányuló "Nagy Újraindítást", amely a WHO 2022-re kitűzött másodlagos célja.

Őszintén szólva, Dr. Canderian az, amit én "népirtó globalistának" neveznék, aki a Georgia Guidestones ritkán tárgyalt tantételét követi, amely így hangzik: "Ne legyél rákos daganat a Földön; hagyj helyet a természetnek". Dr. Canderian úgy véli, hogy a világ népességének 95%-a "haszontalan parazita", akiket a lehető leghamarabb el kell pusztítani.

"Nézzétek meg Chicago, Baltimore vagy Los Angeles belvárosát" - mondta - "és világosan látni fogjátok, miért kell a haszontalan parazitákat elpusztítani, mint a veszett kutyákat".


Dr. Mylo Canderian, a grafén-oxid feltalálója

Kifejezte megvetését a "fertőző pedagógusok" iránt, akik a kritikai fajelméletet hirdetik, és biztos benne, hogy a "vakcina" véget vet "a földi emberi ráknak".
Dr. Canderian lelkes támogatója a szabadkőművesek azon kötelességének és kötelességének, hogy megszabadítsák a világot az "emberiség pestisétől". Ezért megkérdeztem Mylo-t:

"Honnan tudhatják a "beoltottak" biztosan, hogy mennyi ideig fognak élni az oltás után?"

Canderian bemutatta nekem a "Ciklus végi képlet" nevű információt. Elmagyarázta, milyen egyszerű a számítás.

"Az egyszerűség ereje" - mondta. "Az injekció beadásától a ciklus végéig [vagy a halálig] legfeljebb tíz év telik el" - részletezte. "És ezt az értéket rendkívül egyszerűen meg lehet határozni."

Elmondta, hogy bármelyik hematológus másodpercek alatt meg tudja nézni mikroszkóp alatt, és még könnyebben elektronmikroszkóp alatt.

"A grafén-oxid által érintett [vagy szennyezett] vér százalékos aránya a számítás reciproka a ciklus végén" - tette közzé.

Dr. Mylo Canderian

Minél magasabb a grafén-oxid koncentrációja a vérben, annál gyorsabban következik be a halál.

Más szóval, egy "beoltott" [ahogy ő nevez mindenkit, akit a Kísérleti Használati Engedély Eugenikai Elnéptelenedés Halálos Injekció Biológiai Fegyver = grafén-oxid;], akinek a vérében 20% grafén-oxid bomlást találnak, az egyéb belépési kritériumoktól eltekintve 8 évig élhet. [10 év mínusz 20%]. Akinek a vérében 70%-os grafén-oxid-koncentráció van, az nem él tovább 3 évnél. [10 év mínusz 70%].

MG51wSwvgkKveECWC5U5Bt7AFGVhF qBF77Wc13fAlwDr. Jane Ruby nemrégiben Stew Peters podcastjában adott interjút, és példákat mutatott arra, hogyan néz ki a grafén-oxidnak kitett romlott vér. A grafén-oxid, azok számára, akik nem tudják, a hírvivő RNS-tüskés fehérjék és prionok összetevője, amelyek a szívvel, a tüdővel, az agyval és a vérrel harcolnak az oxigénért. A grafén-oxid egy oxigénszivacs, amely megfosztja a szervezetet a szükséges oxigéntől, és számos szövődményt okoz, többek között anafilaxiás sokkot, toxikus véralvadást, halálos tüdőbénulást, mitokondriális rákot és endotélrákot.

 

Dr. Mylo Canderian álláspontja hasonló Klaus Schwab, Bill Gates és a Big Pharma vezérigazgatóinak álláspontjához:

HALJANAK MEG MIND!

Hadd pusztuljon mind!

Megkérdeztem Mylo-t, hogy mi a hatása a második és harmadik dózisnak és az emlékeztetőnek, és hogyan változtatja meg ez a ciklus végén a diagramot. Mylo válaszolt:

"Mindent meg lehet mérni a hematológiai vizsgálatokkal. Minél több injekciót és erősítőt kapnak a bunkók, annál rosszabbul néz ki a vérük a mikroszkóp alatt, és annál gyorsabban válnak trágyává."
Dr. Mylo Canderian, a grafén-oxid feltalálója

Végül megkérdeztem tőle, hogyan lehet az emberek milliárdjainak megölésére irányuló összeesküvést egy ilyen elitcsoport ennyire titokban tartani...

A válasza az volt, hogy "Nem sokat tudsz a szabadkőművességről, ugye, Steve?".

***

Következtetés:

Bárki, aki végigolvasta a Canderian interjút, nem fogja tudni megkerülni a megerősítést:

  • A védőoltás halálos biofegyver
  • Az oltás célja nem az, hogy meggyógyítsa az állítólagosan koviális betegségben szenvedő embereket, hanem az, hogy rövid, közép- és hosszú távon megölje az oltottakat.
  • A kötelező védőoltás és a folyamatosan új változatok mögött az a tudományos felismerés áll, hogy csak a szérumban lévő halálos anyagokkal, például grafén-oxiddal történő újabb és újabb emlékeztető oltások garantálják a kívánt sikert (az oltottak halálát).
  • Szinte az összes média, számtalan egyetem és tudományos intézmény, és szinte az egész világ első számú politikai garnitúrája részt vesz ebben a népirtásban.
  • Ennek a történelmileg példátlan globális népirtásnak a terve pszichopaták agyában született.
  • Ezek a tudományos, média- és politikai hálózatok szinte áthatolhatatlan hálójával tartják halálos szorításukban a világot.
  • Abban a tévhitben élnek, hogy a bolygónk jövőjéről szóló egyetlen boldogító jövőképet ők birtokolják.
  • A szabadkőművesek mellett a Klaus Schwab által vezetett davosi Világgazdasági Forma (WEF) az egyik legfontosabb irányító központja ennek a hatalmi struktúrának.
  • Itt választják ki a jövő politikai vezetőit.
  • És számtalan ma hivatalban lévő államelnök és miniszter kizárólag a WEF védelmében került a posztjára (Merkel, Spahn, Macron, Kurz és még sokan mások).

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr8516713754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása