COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Japán az IVERMECTIN legalizálásával véget vet az oltás által kiváltott járványnak, míg a gyógyszer-ellenőrzött média úgy tesz, mintha a maszkok és a vakcinák lennének a megváltók

2021. november 02. - KAWALACI

Japán most ellaposította eddigi legnagyobb covid-görbéjét, és ezt az ivermektin legalizálásával és használatával tették meg Szinte minden országban nőtt a fertőzések aránya és a napi halálozási rekordok minden újabb betegséghullámmal. A közegészségügyi tanácsok a bezárásokról, az elkülönítésről, a maszkos mandátumokról és a tömeges oltási programokról továbbra is egyre nagyobb megbetegedéseket és kórházi kezeléseket okoztak. Az életképes kezelések visszatartása, az emberiség elleni bűncselekmény, de megbénította az emberiség azon képességét, hogy alkalmazkodjon a légúti fertőzésekhez és felépüljön azokból. De van remény Japánban, ahol az ivermektint azért alkalmazzák, hogy segítse az embereket a covid-19-ből való felépülésben, hogy tartósabb és tartósabb immunitást kapjanak.

Japán óvakodik az oltóanyag-gyártó cégektől, jobban tudatában vannak annak, hogy milyen károkat okoznak az emberi életben

Ha az oltóanyag-gyártó cégekben bízunk, Japán a világ egyik legóvatosabb nemzete . Amikor megjelentek az első covid-19 vakcinák, Japán további két hónapot várt, mielőtt a Pfizer/BioNTech vakcinát a nyilvánosság számára felajánlotta. Történelmileg a japánok gyorsabban veszik tudomásul a vakcina által okozott sérüléseket, és gyorsabban fognak cselekedni, hogy megvédjék a lakosságot a mérgező lövésektől.

Például Japán a legkevesebb vakcina adagot ajánlja egy éven aluli csecsemőknek. Nem véletlen, hogy Japánban a harmadik legalacsonyabb a csecsemőhalandóság a fejlett országok között. Ez nem puszta összefüggés. Valójában egy harmincnégy fejlett országon végzett tanulmány azt találta, hogy a csecsemőhalandóság aránya a rutinszerűen beadott vakcina adagok számához képest csökken.

A járványt nem semmisítették meg az oltások

Mielőtt Japán nyilvánosságra hozta volna a Pfizer covid vakcinát , az ország még mindig küzdött a kezelési terv kidolgozásával, sőt január elején több mint 9000 új fertőzést regisztráltak. Február 4-én több mint száz halálesetet jegyeztek fel, miközben a kormányok nyomást gyakoroltak Japánra, hogy oltási kampányt indítsanak el. Az oltások bevezetésekor a COVID egy-két hónapra elmúlni látszott. Május 12-re azonban a fertőzések ismét tetőztek, és több mint 7000 új fertőzést regisztráltak. Május 25-ig a nemzet több mint száz halálesetet regisztrált egyetlen nap alatt.

Mire elgurult a július, a naponta beadott oltások száma körülbelül napi  1,5 millióra emelkedett . Augusztus végéig a japán lakosság közel 70 százaléka felsorakozott, hogy megkapja a lövést. A magas oltási arány azonban negatív eredményeket mutatott. 2020. augusztus 20-án, amikor még nem történt védőoltás, 832 új fertőzés történt. Egy évvel később, miután a lakosság nagy része beoltották , 2021. augusztus 22-én 22 301 új fertőzés történt ! A regisztrált halálesetek száma 2021 augusztusában minden nap átlagosan ötszöröse volt az előző évhez képest, amikor még nem volt védőoltás.

Az ivermektin segít lelapítani Japán legnagyobb covid-görbéjét

Az oltás által kiváltott járvány kikerülhetett volna az irányítás alól, de Japán úgy döntött, valami mást tesz, mint az Egyesült Államok és más kudarcos országok, amelyek kizárólag az oltásoktól és maszkoktól függenek. Szeptemberben az ország bevezette az ivermektint, és megkezdte a betegek méltóbb kezelését. Az esetek száma gyorsan zuhant. Tokióban augusztus közepén közel 6000 eset volt. Szeptember végére jóval száz alá esett az ügyek száma, ami 11 hónapos mélypontot jelent. Az Associated Press megpróbálta dicsérni az oltásokat és a maszkokat a hirtelen jött siker miatt, noha ezek az anyagok statisztikailag több mint egy éven át kudarcot vallottak az országban, ami a covid és más betegségek hatalmas hullámaihoz vezetett.

Ahogy egyre több japán részesült megfelelő kezelésben és gyógyulásban, a japánok által használt covid-tesztek száma egyharmadával csökkent. Ezeknek a teszteknek a pozitivitási aránya is csökkent az augusztus végi 25%-ról október közepére 1%-ra. Az ivermektin elősegítette a gyorsabb gyógyulást , csökkentve a terjedést és tartósabb immunitást biztosítva. Használata óta Japán komoly fordulatot hajtott végre, az eddigi legsúlyosabb járvány közepette. Ez nem jelenti azt, hogy Japán még tisztában van, mert az oltások hatékonysága elkerülhetetlenül csökkenni fog , ami új koronavírus-hullámokat okoz az elkövetkező hónapokban. A különbség a következő alkalommal: Japánnak van reménye egy jobb kezelési tervben.

A források a következők:

TheSecondNews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr3016743746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe. · http://istenteszt.blog.hu/ 2021.11.03. 09:00:26

Szerintem attól hogy eszünk némi féreghajtót néha-néha semmi bajunk nem lesz. Ha meg másra is hat, az csak plusz nyereség. Tehát érthetetlen és logikátlan, hogy ezt miért nem engedélyezik egyre több helyen. Ja és szó sincs lóról.... állatoknál sem, hiszen ha rákeres az ember a goggléban, akkor először papagájok és madarak féregtelenító szereként lehet rálelni.
süti beállítások módosítása