COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

A beoltottak világjárványa: A Capitoliumban ugrásszerűen megszaporodtak a COVID-megbetegedések, leginkább a teljesen beoltott egyéneket érintve

2022. január 13. - KAWALACI

A vuhani koronavírus (COVID-19) új esetei rohamosan megszaporodtak az Egyesült Államok Capitoliumában, többnyire a teljesen beoltott egyéneket érintve .

Brian Monahan Capitol orvosának a törvényhozóknak küldött feljegyzése szerint a Capitolium hét napos átlagos pozitivitási aránya kevesebb mint egy százalékról több mint 13 százalékra emelkedett, és a napi megbetegedések száma várhatóan még tovább fog növekedni a következő hetekben, mivel több tucatnyian naponta fedezik fel a fertőzések számát.

A közelmúltbeli járvány rávilágít az „áttöréses fertőzések” növekvő arányára a beoltott egyének körében. (Kapcsolódóan:  A magasabb oltási arány magasabb covid-eseteket eredményez, mivel a SZÚRÁS, a nem sterilizáló vakcinák rontják a pandémiát .)

A kongresszusi irodáknak írt levelében a Capitol orvosa azt tanácsolta a tagoknak, hogy addig is térjenek át távmunkára, mivel már több száz ember fertőződött meg. Hozzátette, hogy a kongresszusi irodáknak, bizottságoknak és ügynökségeknek felül kell vizsgálniuk működésüket annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a személyes megbeszéléseket és az irodai tevékenységeket.

Azoknak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a Capitoliumban maradjanak, frissíteniük kell maszkjukat. Monahan ragaszkodott ahhoz, hogy a sebészeti maszkokat, a szövetből készült arcmaszkokat és a lábszárvédő maszkokat most jobban védő KN95 vagy N95 maszkokra kell cserélni.

Bár a legtöbb eset enyhe, az idősebb egyének és az alapbetegségben szenvedők súlyos tüneteket tapasztalhatnak, még oltás után is. Ennek ellenére a kormány továbbra is azt szorgalmazza, hogy a boosterek legyenek a „legjobb” védekezési mód a vírus omicron változata ellen.

A vállalkozások és a magáncégek már most is megkövetelik az injekciót, vagy továbbra is maszkot viselnek, és rendszeres tesztelésben részesülnek, és mindkettőről bebizonyosodott, hogy nem sokat segített. (Kapcsolódóan:  Az amerikaiaknak azt tanácsolják, hogy kerüljék a ERŐSEN VAKCINÁLT országokat a COVID-esetek magas száma miatt .)

Monahan megemlítette, hogy a Capitoliumban növekvő esetek ellenére kisebb az esélye annak, hogy az egyének munkahelyükön fertőződjenek meg. Az embereket leginkább munkahelyen kívüli tevékenységeik, például fogadásokon és szórakozóhelyeken való részvétel, ünnepségek, családi összejövetelek, utazások és zsúfolt beltéri tevékenységek miatt veszélyeztetik a fertőzések.

Az Omicron változat gyorsan terjed

A Capitoliumban megnövekedett megbetegedések tükrözik azt, ami Washington DC-ben történik, mivel a városban a legmagasabb a fertőzések és a kórházi kezelések aránya a világjárvány idején. Monahan megjegyezte, hogy a Capitoliumban előforduló esetek többsége omikron és delta változatoknak köszönhető . Az esetekből decemberben végzett korlátozott mintavétel azt mutatta, hogy az esetek 61 százaléka az omicronhoz, míg 38 a deltához kapcsolódott.

Más esetek a beoltott személyek áttöréses fertőzésének tűnnek, bár megjegyezte, hogy eddig senki sem számolt be súlyos szövődményekről, kórházi kezelésekről vagy halálesetekről.

Ahogy a mutáns törzs az egész világon elterjedt, a tudósok bizonyítékokat láttak arra vonatkozóan, hogy a változat részben elkerüli az immunvédelmet. Azt azonban továbbra is próbálják meghatározni, hogy milyen gyakran okozhat súlyos betegséget. Még kevésbé biztos, hogy a változat mennyire válthat ki kórházi kezelést.

Dr. Trevor Bedford, aki a vírusok terjedését és evolúcióját tanulmányozza, azt mondta, hogy vannak arra utaló jelek, hogy a változat kevésbé súlyos fertőzéseket okoz, de a változat lehetőségei továbbra is fennállnak.

Míg a kormány a tömeges védőoltások bevezetését igyekszik szorgalmazni, az Egészségügyi Világszervezet  (WHO) megjegyezte, hogy a gazdag országok rohanása további COVID-oltóadagok bevezetésére csak elmélyíti a technológiához való hozzáférés egyenlőtlenségét, meghosszabbítva a járványt.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója azt mondta, hogy egyetlen ország sem tudja fellendíteni a kiutat a járványból.

Tekintse meg az alábbi videót, hogy többet megtudjon a COVID-esetek megugrásáról az Egyesült Államokban .

 

 

Ez a videó a  Brighteon.com Jansthua csatornájáról származik .

A források a következők:

SHTFPlan.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr3916811878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása