COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

A videón egy izraeli McDonald's látható, amely megtagadja az ügyfelek kiszolgálását anélkül, hogy megerősítené, hogy beoltották őket a COVIDA-19 ellen.

2022. január 13. - KAWALACI

Noha Izrael a COVID-19 ellen leginkább beoltott és "bátorított" országok egyike, az elsők között volt, amely oltási útlevelet írt elő népére, amelyet a kormány "Zöld Pass"-nak nevezett.

A vírus azonban gyakorlatilag ellenőrizhetetlenül tovább terjedt ott, és a polgároknak nem maradt más, mint sokkal kevesebb szabadságuk, mint a járvány előtt, ahogy az sok nyugati „demokráciában” történik.

Az oltási útlevél azonban különösen ironikus az izraeliek számára, tekintettel arra, hogy a múlt században a zsidók szembesültek azzal a borzalmakkal, amelyeket Adolf Hitler és gyilkos náci rezsimje okozott nekik; Mielőtt a zsidókat lemészárolták, kénytelenek voltak azonosulni a "papírokkal" és a zsidó "jelvényekkel", amelyeket ruháikon viseltek, hogy részt vegyenek a társadalomban, bár drámaian korlátozott szabadsággal.

Most úgy tűnik, hogy a történelem megismétli önmagát egy hasonló formájú személyi igazolvánnyal, amelyre ismét szükség van a társadalomban való részvételhez. Ezt arra használják, hogy szó szerint megtagadják az ételt az izraeliektől, ahogy az egyik állampolgár dokumentálta a McDonald's kioszkjában készült videón.

Mint a férfi mutatja, az izraeliek nem rendelhetnek semmit a McDonald's étlapjáról, ha a Green Pass státuszuk nem aktuális, ami jelenleg azt jelenti, hogy az állampolgároknak kétszer kell oltaniuk, és a COVIDA-19 elleni emlékeztető oltást is kapniuk kellett. És most Izrael jóváhagyott egy újabb emlékeztető adagot immunhiányos emberek és idősek számára.

Néz:

 

„Náci Németországnak hangzik? Itt vagyunk. „Üdvözöljük Izraelben” – mondja a férfi, miután bemutatta, mi történik, ha a kioszkhasználók azt a lehetőséget választják, hogy ne legyen Green Pass-juk, azaz a kioszk visszaáll a kezdőképernyőre, és megtagadják az ügyfélszolgálatot.

"Úgy tűnik, hogy a McDonald's az első élelmiszer-beszállító Izraelben, amely elutasítja azokat a vásárlókat, akik nem rendelkeznek védőoltásuk bizonyítékával" - mondta egy helyi hírforrás egy rendkívül diszkriminatív és nyugtalanító videóban.

"Shlomo Walfish aktivista elment a McDonald's-ba a Bet Sheme Shu-ban, hogy megpróbáljon ételt rendelni" - folytatja a jelentés. „A megrendeléseket fogadó számítógép megtagadta tőle a szolgáltatást, miután úgy döntött, hogy nem rendelkezik Green Pass-szal.

Az izraeliek nemcsak Big Macet és sült krumplit nem kaphatnak. Érvényes Green Pass nélkül más közterületek, köztük bárok, edzőtermek, színházak és kiskereskedelmi üzletek megtagadják a hozzáférést a polgároktól. De úgy tűnik, hogy a kioszk kijelzője az első olyan gép, amely úgy van programozva, hogy megtagadja a szolgáltatást a "nem oltott" ügyfelektől - vagy legalábbis mindenkitől, aki nem rendelkezik a szükséges elektronikus "papírokkal".

Mindezt a közegészségügy és a „biztonság” nevében, ugyanazok a kifogások, amelyeket a náci rezsim zsidók millióinak üldözésére, majd meggyilkolására használt a második világháború előtt és alatt.

A helyi izraeli média a következőket közölte:

A múlt héten az Israel365 olyan botrányt tárt fel az Egészségügyi Minisztériumban, amelyben az izraeli koronavírussal foglalkozó tanácsadó testületben a legtöbb ember nem is orvos. Vannak köztük állatorvosok, biztonsági tisztek, szóvivők, hivatalnokok, ügyvédek és újságírók.

"Az a felfedezés, hogy az Egészségügyi Minisztérium ugyanezen testület ajánlásai szerint jóváhagyta a negyedik emlékeztetőt, mielőtt azt a Sheba kórházban tesztelték volna, még jobban felvonta a szemöldökét" - folytatja a jelentés.

„Gila Regev Sheba professzor, aki nem tagja a koronavírussal foglalkozó bizottságnak, azt mondta, hogy ellenzi a negyedik emlékeztető jóváhagyását. "A jeruzsálemi Hadassah Kórházból Dror Mevurah professzor egyetért azzal, hogy a döntés nem tudományos alapokon nyugszik, és ha ő lett volna a testületben, ellenezte volna az ajánlást" - tették hozzá.

Eddig nyilvánvalóvá vált, hogy a COVID-19 világjárványt a nyugati "demokráciák" felkarolták, mint a lakosság feletti tekintélyelvű ellenőrzést a "közegészségügy" hamis leple alatt oly módon, ami soha nem lett volna törvényes vagy alkotmányos. a múltban.

De szerencsére, legalábbis az Egyesült Államokban, a többnyire republikánusok által vezetett államok rájöttek, mi történik, és harcolnak a COVID-19 zsarnoksága ellen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr1116812462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása