COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

A kiszivárgott katonai dokumentumok azt mutatják, hogy az ivermektin a covid „minden fázisában működik”… akkor miért NYOMJA EL ezt az egészségügyi intézmény két évig?

2022. január 15. - KAWALACI

Egy másik nagy bombát talált a Project Veritas a kiszivárgott katonai dokumentumokban.

Kiderült, hogy az ivermektin, amelyet nagyrészt betiltottak az Egyesült Államokban a pandémia kezdete óta, rendkívül hatékony a COVID influenza kezelésében.

A dokumentum egy része feltárja, hogy az ivermektint „2020 áprilisában gyógyító hatásúként azonosították”, mivel „a betegség minden fázisában fejti ki hatását, mivel gátolja a vírus replikációját és modulálja az immunválaszt”.

Jól olvastad: A kormány tudja, és teljes mértékben elismeri – legalábbis a kormány többi bennfentesének –, hogy az ivermektin a covid gyógymódja , amelyet politikai és eugenikai okokból távol tartottak az amerikaiak kezéből.

Ugyanebben a dokumentumban azt is elismerik, hogy a hidroxiklorokin a covid gyógyító anyaga is. „SARSr-Cov-inhibitornak” nevezik, akárcsak az interferont.

A terv, ahogy most látjuk, az volt, hogy megfosztják a lakosságot az olyan gyógyhatású anyagoktól, mint az ivermektin és a hidroxiklorokin, hogy a csordát egyenesen a remdesivirbe tereljék (amely részben Tony Fauci tulajdonában van), valamint a Donald által bevezetett „vakcináktól” . vakcina ” Trump a Warp Speed ​​hadművelet alatt.

A kiszivárgott katonai dokumentumok elismerik, hogy a covid vakcinák nem védenek egyetlen covid változat ellen sem

A dokumentumok másik feltárása azt magyarázza, hogy az EcoHealth Alliance a DARPA-nak benyújtott finanszírozási javaslatában elismerte, hogy „a vakcina megközelítésből hiányzik a megfelelő epitóp lefedettség a koronavírus kvázifajai elleni védelemhez”.

Ez természetesen azt jelenti, hogy minden új mutáció vagy variáns, amely az eredeti SARS-CoV-2-től eltérően fordul elő, könnyen megkerülheti az injekciókat és a hozzájuk kapcsolódó „erősítőket”.

Nem csak ez, de a szúrások „potenciálisan károsak” – derül ki a dokumentumokból, mert károsítják az immunrendszer antitestválaszát, különösen más covid-variánsokkal szemben.

Míg egy be nem oltott személy, aki ki van téve az eredeti Fauci influenzának, és felépül, állandó immunitást fejleszt ki minden mutációval és változattal szemben, ugyanez nem mondható el a teljesen beoltottakról, akiknek a szervezete nem fogja tudni kezelni a velük való találkozást.

Itt jön képbe ezen injekciók AIDS-tézise, ​​ami azt jelenti, hogy a teljesen beoltottak alapvetően az immunrendszer elsorvadásának folyamatán mennek keresztül , hasonlóan egy AIDS-beteghez.

„Az egy epitóppal rendelkező tüskeprotein-vakcina egy kvázifajtú tüskeprotein-vakcinával szembeni alkalmazásának természete megmagyarázhatja a szokatlan (és potenciálisan káros) antitestválaszt a beoltottak között az új COVID-változatokra” – olvasható a dokumentumokban.

Alapvetően a javaslatban szereplő ismeretek azt jelzik, hogy a vakcinázásból eredő antitestfüggő fokozódás (ADE) kockázatát kiemelten kell értékelni, azon a tényen felül, hogy az egyepitóp vakcinák csekély hatást gyakorolnak a SARSr-CoV-WIV ellen, amint jeleztük. a javaslatban.”

Mindezt azelőtt írták volna , hogy még oltások is rendelkezésre álltak volna, legalábbis a nyilvánosság tudomása szerint. Még azelőtt is , hogy valóban pandémia lett volna, legalábbis a közvélemény tudomása szerint.

Mindeközben az olcsó, biztonságos és hatékony ivermektin ma már annyira tabu, hogy az orvosokat a felmondás miatt fenyegetik, mert felírják betegeiknek.

Ha ez nem elég bizonyíték ahhoz, hogy meggyőzzön arról, hogy a hatalmak halált akarnak, és nem „biztonságban”, ahogy állítják, akkor talán semmi sem lesz bizonyíték.

„Ki az, aki átjutott a történelem legnagyobb psy-opján, és nem kapott szúrást? Gratula!" viccelődött a Zero Hedge egyik kommentelője .

„Igen, az amerikai történelem legnagyobb csalása” – válaszolta egy másik. – Fauci miért még mindig szabad ember?

„Nemcsak azt tudják, hogy az ivermektin működik, hanem azt is, hogy a nagy dózisú IV-es C-vitamin még a legkritikusabb esetekben is csodákat tesz” – jegyezte meg egy másik.

A cikk forrásai a következők:

ZeroHedge.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr7916813884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása