COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Dr. Malone és Naomi Wolf szerint Fauci "emberek millióinak előre megfontolt emberölését" követte el.

2022. január 15. - KAWALACI

A Project Veritas legújabb kiadása arra késztette Dr. Robert Malone-t, az mRNS (messenger RNA) technológia feltalálóját és Dr. Naomi Wolf szerzőt, hogy felszólítsa Tony Faucit és barátait, mert „előre megfontolt emberölést” követtek el „milliók” ellen. 

Malone Wolf mellett szerepelt, aki szintén Bill Clinton egykori tanácsadója volt Steve Bannon The War Room című epizódjában, hogy James O'Keefe legújabb kinyilatkoztatásairól beszéljen.

Az egyik dolog, amit Malone közvetlenül a kapun kívül mondott, az az, hogy az egész „nagyobb, mint a Pentagon Papers”. Ekkor szólalt meg Wolf, hogy támogassa, mondván, hogy azok az emberek, akik ezt „a legmagasabb szinten” koordinálták, alapvetően bűnösek a tömeges népirtás elkövetésében.

„Az a tény, hogy Dr. Fauci durván hamisított önmagát, rendkívül nyilvánvaló” – szögezte le Wolf.

„Az a legkisebb bűncselekmény, ha ezek valóban ellenőrzött dokumentumok… Ezt nem tudom túlhangsúlyozni. Ez egy előre megfontolt emberölés, amely e dokumentumok szerint a legmagasabb szinten koordinált több millió embert. Azokat a kezeléseket, amelyek életeket mentettek volna, szándékosan vagy állítólag szándékosan elnyomták.”

Fauci eskü alatt hazudott, és hazaárulást követett el az amerikai nép ellen

Nagyjából minden, amit Fauci mondott az elmúlt két évben, hazugság , és csak hazugság. Fauci hazudott a maszkokról, hazudott az ivermektinről és hazudott a funkciókutatásról, sok más hazugság mellett.

Ma már tudjuk, hogy Fauci ezt az egészet alapvetően jóval előre kitalálta (és Bill Gates is). Más szóval, a plandémia nem volt véletlen .

Brighteon.TV

 

Fauci az Ön adódollárosait is az emberiség elleni bűneinek elkövetésére költötte, amelyek milliók halálát okozták szerte a világon.

Miután az EcoHealth Alliance-t megtagadták a DARPA-tól, Fauci gondoskodott arról, hogy Peter Daszak, a szervezet vezetője helyett a National Institutes of Health-től (NIH) kapja meg.

Kiderült, hogy a DARPA jól tudta, hogy az EcoHealth által javasolt kutatás, amely a denevér koronavírusok működési kísérleteinek megszerzését foglalja magában, veszélyes, ezért elutasította a javaslatot. Fauci mindenesetre gondoskodott róla, hogy ez megtörténjen, csak később a kongresszus előtt eskü alatt hazudott róla.

„A javaslat nem említi és nem értékeli a Gain of Function (GoF) kutatás lehetséges kockázatait” – olvasható a DARPA elutasító leveléből, amely a Project Veritas vizsgálatának részeként került elő.

Ez az idézet egyébként csupán arra vonatkozott, ami az EcoHealth javaslatában szerepelt, amely ennek alapján egyértelműen tartalmazta a GoF megemlítését – amit Fauci szintén tagadott Rand Paul (R-Ky.) szenátornak, hogy az ő felügyelete alatt történt volna.

Ezek súlyos bűncselekmények, és Fauci mellett bárki, aki bűnrészes volt ezek elkövetésében, remélhetőleg igazságszolgáltatás elé néz, miközben ez a saga tovább bontakozik.

"Ha a védelmi minisztérium úgy érezte, hogy ez a [funkció-nyereség] kutatás túl veszélyes ahhoz, hogy tovább folytassák, akkor a világon miért hagyta figyelmen kívül az NIH, a NIAID és az EcoHealth Alliance meggondolatlanul a kockázatokat?" – kérdezte O'Keefe videós prezentációjában ezekről a kinyilatkoztatásokról.

A NIAID egyébként az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetét jelenti, amelynek Fauci sok-sok éve vezet.

"Nem nyilvánvaló, hogy voltak felsőbb szervek, amelyek koordinálták, megtervezték és jóváhagyták ezt a tervet, hogy emberek millióit kiirtsák el a világból, miközben eltemették a tervük esetleges tiltakozását vagy nyilvánosságra hozatalát?" válaszolt egy hozzászóló ehhez az idézethez a The Gateway Punditban .

„Ha elolvassa a témával kapcsolatos szakirodalmat, olyan jelentéseket találhat, amelyek szerint ez a tömeges megsemmisítés már évek óta tervezés alatt áll. Ami nagyrészt ismeretlen maradt, az a „miért?” Mi volt a céljuk, mi volt a teljes tervük, és kik ezek az emberek?”

Fauci emberiesség elleni bűneivel kapcsolatos legfrissebb hírek a Treason.news oldalon találhatók .

A cikk forrásai a következők:

TheGatewayPundit.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr2016814220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása