COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

A vizsgálatok bebizonyították, hogy a Pfizer vakcina kevesebb mint 1%-os védelmet nyújt a COVID-19 ellen

2022. január 18. - KAWALACI

A kanadai COVID Care Alliance (CCCA) vizsgálata megállapította, hogy a Pfizer (COVID-19) elleni oltásának csak 0,84 százalékos a hatékonysága. Hozzátették, hogy a Pfizer vakcinája „ több kárt okoz mint használ ”.

A CCCA a közelmúltban közzétett egy videót és a hozzá tartozó 50 oldalas PDF-bemutatót, amely alapos magyarázatot ad a Pfizer által a Big Pharma cég COVID-19 oltóanyagának fejlesztésével és tesztelésével kapcsolatos legutóbbi adatokkal kapcsolatos vizsgálataikra.

A videó és a bemutató elmagyarázza, hogy a CCCA csupán számszerűsíti és kontextusba helyezi a Pfizer azon állítását, miszerint a COVID-19 vakcina beadása a kockázat csökkentését jelenti. Amikor a Big Pharma cég először bemutatta vakcináját a nyilvánosság előtt, azt állította, hogy hét nappal a második adag után 95 százalékos hatékonyságot mutatott.

A CCCA azonban azt mondta, hogy a 95 százalékos hatékonyság a „relatív kockázat” csökkentése, nem pedig az „abszolút kockázat”, amely a szervezet szerint a pontosabb tudományos mérés a hatékonyság megítélésére.

Az abszolút kockázatcsökkentési érték szerint a Pfizer COVID-19 oltásának csak 0,84 százalékos a hatékonysága.

A Pfizer COVID-19 vakcinájának vizsgálatai során a 18 198 beoltott résztvevő közül csak nyolcnál alakult ki COVID-19. A nem oltott placebo csoportban 18 325-ből 162-nél alakult ki a COVID-19.

A gyakorlatlan szem számára ezek az adatok azt mutatják, hogy a Pfizer COVID-19 vakcinájának megszerzése csökkenti a vírus megfertőződésének valószínűségét. A kísérleti adatok azonban azt mutatják, hogy még oltás nélkül is „rendkívül alacsony” volt a koronavírus-fertőzés kockázata: 0,88 százalék az oltatlanoknál és 0,04 százalék a beoltottaknál.

Brighteon.TV

 

A Pfizer innen kapta 95 százalékos számát. A vállalat az oltott és a be nem oltott csoportok közötti relatív különbséget vette figyelembe.

Ha azonban az összes vizsgálati adatot figyelembe vesszük, a Pfizer COVID-19 vakcina beadásának tényleges nettó haszna vagy abszolút kockázata mindössze 0,84 százalék.

„Hányan választották volna a COVID-19 oltás beadását, ha megértették volna, hogy az összességében egy százaléknál kevesebb hasznot hoznak?” – kérdezte a CCCA. „Egyértelmű, hogy a Pfizer – és a kísérleteiket felügyelő ügynökségek – a kezdetektől fogva nem követték a megállapított, magas színvonalú biztonsági és hatékonysági protokollokat .”

A Pfizer vakcina növeli a betegségek kockázatát

A Pfizer vizsgálati adatai is azt igazolják, hogy a védőoltás növeli a betegség kockázatát.

A szervezet szerint a Pfizer hat hónapos vizsgálati adatai „első szintű bizonyítékot mutattak a kárra”. Kiderült, hogy a beoltott csoportban az emberek 91,3 százaléka tapasztalt mellékhatásokat a kísérleti vakcina hatására. „Nincs haszna az esetek számának csökkentéséből, ha ennek a megbetegedések és halálozások növekedése az ára” – mondta a CCCA.

A beoltott csoportban 300 százalékkal nőtt azon nemkívánatos események száma, amelyekről megállapították, hogy a veszélyes vakcina okozta. A súlyos nemkívánatos események vagy olyan mellékhatások, amelyek erősen befolyásolhatják a személy normális működését, 75 százalékkal nőttek a beoltott csoportban.

A beoltottak körében 10 százalékkal nőtt a súlyos nemkívánatos események száma is. Súlyos nemkívánatos esemény a kórházi kezelés vagy a kórház sürgősségi osztályán való látogatás. (Kapcsolódóan: A Pfizer olyan gyógyszeripari vállalatot vásárol, amely szívgyógyszereket gyárt az mRNS-oltások okozta probléma megoldására .)

Ezenkívül a beoltott csoportban többen haltak meg, mint a placebo csoportban – 20-14.

"Minden kormánynak, amely jóváhagyta ezt az orvosi beavatkozást állampolgárai számára, biztosítania kellett volna, hogy a vizsgálat a megfelelő klinikai végpontokat és magas színvonalú biztonsági tudományt alkalmazzon" - mondta a CCCA. "Minden kormányzati tisztviselő, aki rendelkezik ezzel a bizonyítékkal, és továbbra is megengedi, hogy polgárait mérgező szerrel beoltsák, legalábbis hanyag."

Tekintse meg a CCCA teljes előadását, amely bebizonyítja, hogy a Pfizer COVID-19 vakcinái több kárt okoznak, mint használnak .

Ez a videó a Brighteon.com KristallKlar csatornájáról  származik .

A források a következők:

LifeSiteNews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr7516817770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása