LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A szigorúan bizalmas Pfizer-dokumentum szerint a COVID-19 vakcina sokkal veszélyesebb, mint azt a világ tudja

2022. március 05. - KAWALACI

Jelenleg a Big Pharma Pfizer szigorúan titkos dokumentuma kering az interneten. Ez a dokumentum bizonyítja, hogy a Pfizer koronavírus elleni vakcinája (COVID-19) halálos káros hatásokat okoz, és sok beoltottakat megöl.

„Most már tudjuk, miért cenzúráztak mindent, és miért öltek meg orvosokat. "Nem akarták, hogy az emberek megtudják, mit is csinál ez a vakcina" - mondta Ron Johnson, a Stranger Than Fiction News munkatársa.

A Pfizernek és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságnak (FDA) a közelmúltban nem sikerült megakadályoznia a Big Pharma vakcinával kapcsolatos információkat tartalmazó, több százezer oldalas értékes dokumentumok gyors kiadását.

Az FDA havonta 500 oldalt akart megjelentetni. De egy texasi szövetségi bíró ehelyett legalább havi 55 000 oldal kiadását rendelte el. A bíróság szerint az információ mielőbbi nyilvánosságra hozatala "rendkívüli közéleti jelentőségű".

Aaron Siri ügyvéd, aki a közegészségügyet és az egészségügyi szakembereket az átláthatóságért (PHMPT) szorgalmazta a fontos dokumentumok FDA általi megtagadása elleni perükben, azt mondta, hogy a döntés "az átláthatóság és az elszámoltathatóság mellett áll".

A PHMPT úgy véli, hogy az FDA 450 000 oldalnyi információt őriz meg a Pfizer COVID-19 vakcinájáról.

A KISZIVÁRGOTT DOKUMENTUM RÉSZLETEKET TARTALMAZ A PFIZER VAKCINA MELLÉKHATÁSAIRÓL

Az FDA március 1-jén kezdte közzétenni a Pfizer dokumentumait. Az egyik nyilvánosságra hozott dokumentum a következő címet viseli: „5.3.6 A PF-07302048 (BNT162B2) jóváhagyását követően 2021. február 28-ig érkezett mellékhatás-jelentések kumulatív elemzése.

Ez a 38 oldalas dokumentum részletezi, hogy hány ember szenvedett el mellékhatásokat és milyen mellékhatásokat tapasztaltak a Pfizer vakcina beadása után. Nem biztos, hogy ez a dokumentum az FDA bírósági információközlésének része-e, vagy hackerek vagy bejelentők szivárogtatták ki ezt a dokumentumot az internetre.

A függelék kilenc oldalas, és felsorolja a COVID-19 elleni Pfizer vakcinával kapcsolatos összes jelentett mellékhatást.

Az első mellékhatás, amelyről a Pfizer bevallotta, hogy összefüggésbe hozható a COVID-19 vakcinával, az 1p36 deléciós szindróma volt. Ez egy veleszületett genetikai rendellenesség, amely a magzatokat érinti és kromoszómáik egy részét törli, ezért súlyos értelmi fogyatékossággal születnek.

A legtöbb érintett személynek nehézségei lesznek a beszédben, vagy nem tudnak teljes mértékben beszélni. Az e szindrómában érintett gyermekek agyának szerkezeti rendellenességei, gyenge izomtónusuk és nyelési nehézségeik is lesznek, és több mint felüknek görcsrohamai lesznek.

Ez megerősíti azt, amit más kutatók mindvégig tudtak: hogy a beoltott terhes nők meg nem született gyermekeit súlyosan érinti a kísérleti és halálos vakcina.

Johnson döbbenten vette tudomásul, hogy a Pfizer COVID-19 elleni vakcinája mennyi különböző típusú herpeszt okozhat emberekben.

"Herpes szepszis, herpes simplex, herpes simplex cervicitis - azoknál a nőknél, akik megkapták ezt a vakcinát - és a lista hosszan folytatható" - mondta Johnson. – Mi van még nálunk? Herpes zoster, herpesz fertőzés… herpes simplex agyhártyagyulladás.”

A DOKUMENTUM KÉNYELMESEN KISZIVÁRGOTT, MIKÖZBEN A VILÁGOT MEGZAVARTÁK

"Ez a dokumentum védett és bizalmas. Bizalmas, ott van” – mondta Johnson a dokumentum első oldalára utalva, amely figyelmeztet a dokumentum felfedezésére, reprodukálására vagy terjesztésére a Pfizer vagy más szabályozó ügynökségek engedélye nélkül. „Nem akarták, hogy ezt lássák az emberek. Ezért azt akarták, hogy az emberek 75 évet várjanak, hogy lássák, mi történik."

"Ez a vakcina rosszabb, mint a betegség" - mondta Johnson. "A világon mindenki kiadta ezt a nano-lipidmódosító vakcinát, amely lényegében mindazok belső szerveit bombázta, akik megkapták ezt a vakcinát, beleértve a gyerekeket is."

– Hát nem ez a legrosszabb? Legfeljebb öt évesek, és nagyon be akarták oltani az újszülötteket. Mindenkit meg akartak ölni."

Johnson megjegyezte: kényelmes volt, hogy a dokumentum akkor szivárgott ki, amikor a világ más kérdésekre összpontosított, beleértve a karantén elleni küzdelmet, a maszkok és oltóanyagok felhatalmazását, valamint az ukrajnai háborút.

"Azt akarták, hogy az emberek elfelejtsék ezt" - mondta. "Azt akarták, hogy az emberek a nukleáris gombafelhőkre és a harmadik világháborúra gondoljanak – mindenre, csak nem vakcinákra, mindenre, csak nem járványra."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr2917772550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vitéz Horváth János 2022.03.07. 20:22:51

Források nélkül ez csak egy hír, lehet kamu is. Ez nem segít a nyilvánosságnak.

KAWALACI 2022.03.08. 10:13:19

a cikk végén a horvát újságíró aláírása..csak rá kell klikkelni...és már köztudott ezek már nem kamu hírek..tele van a világháló targikus hírekkel és tragédiákkal...időzített bombák ezek a covid oltások..a háború sem véletlen műve..Amerika gerjeszti a háborús konfliktust a vírusokat a halálos vakcinákat mindent ..
süti beállítások módosítása