LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Május 4-én indul a „Propaganda Exposed” című új dokumentumsorozat, amelyet a The Truth About Cancer bátor alkotói indítottak el.

2022. április 28. - KAWALACI

"Propaganda Exposed" címmel bombariadó új dokumentumsorozatot indítanak a The Truth About Cancer alkotói . Szerepelek a sorozatban, csatlakozva több tucat más, cenzúrázatlan igazmondó gondolatvezérhez, akik felfedik a teljes igazságot a média hazugságáról, a cenzúráról, az iparági propagandáról és arról az alattomos globális programról, hogy összehangolt megtévesztéssel irányítsák (és kiirtsák) az emberiséget.

A dokumentumsorozat május 4-én kezdődik, és minden napi epizód ingyenesen megtekinthető. Tekintse meg az előzetest, és regisztráljon most a TheTruthAboutCancer.us oldalon

A többi személy, akivel interjút készítettek és szerepeltek ebben az erőteljes sorozatban, a következők:

Robert F. Kennedy, Jr., John & Alicia Schneider, Dr. Judy Mikovits, Roger Stone, Dr. Omar Hamada, MD, Angela Stanton-King, Del Bigtree, Karyn Turk, Greg Locke, Dr. Andrew Wakefield, Zach Vorhies, Mikki Willis, Kristin Davis, John B. Wells, Dr. Edward Group, Leila Centner, Dr. Bill DeMoss, Robert Scott Bell, Dr. Sherri Tenpenny, Scott McKay, Leigh Allyn Baker, Sayer Ji, Landon és Robby Starbuck, G. Edward Griffin, Dr. Alan Keyes, David Avocado Wolfe, Krystal Tini, Mel K., Jim Moody, Dr. Carrie Madej, DO, Dr. Daniel Nuzum, Mark Pody szenátor, Cherie Calbom, Dr. Patrick Quillin, Lourdes és Chris LaVoy, Dr. Stanislaw Burzynski, MD, Dr. Terry Harmon, Gary Humble, Jeffrey Smith, Dr. Matthias Rath, MD, Dr. Brian Hooker, Dr. Paul Thomas, MD, Dr. Gaston Cornu-Labat, MD, Dr. Irvin Sahni, MD, Dr. Aleksandra Niedzwiecki, PhD és Jason Shurka.

Tanuljon megdöbbentő igazságokat, és segítsen pénzt gyűjteni az egészség szabadságáért

A teljes sorozat ingyenesen megtekinthető. Ha úgy dönt, hogy további digitális letöltéseket szerez, a vásárlások után társult vállalkozási jutalékot kapunk további költségek nélkül. Nyilvánosan bejelentem azonban, hogy az ebből származó összes bevételünket egészségszabadságra fordítjuk, amelyet a teljes átláthatóság érdekében nyilvánosan megnevezünk. Szándékunkban áll pénzügyileg támogatni az egészségügyi szabadságjoggal foglalkozó ügyvédek, kiadók, ügyvédek, filmkészítők és non-profit szervezetek listáját (a teljes listát lásd alább) azáltal, hogy az összes társult vállalkozás alapját szétosztjuk számukra. (Nem kapunk semmit.)

Brighteon.TV

 

Azért csinálom, mert szeretném, ha tudnád, milyen fontos ez a dokumentum-sorozat, és teljes szívemből reklámozom, minden személyes haszon nélkül .

Ráadásul vannak más, az egészség szabadságát kiadó kiadók és magánszemélyek, akiknek nagyobb szükségük van pénzeszközökre, mint nekünk, mivel az Ön támogatásának köszönhetően virágzó vállalkozással áldott meg bennünket. Tehát azt tesszük, amit Isten szándéka szerint tegyünk, vagyis segítünk anyagilag támogatni azokat, akiknek szükségük van ezekre az erőforrásokra , hogy továbbra is küzdjenek az egészség szabadságáért és az emberi szabadságért.

Regisztráljon most a TheTruthAboutCancer.us oldalon , és élvezze a teljes dokumentumsorozatot május 4-től.

Mint egy piros pirula svédasztal… Nyolc erős nap, amely feldobja a fejét

Az esemény mind a 8 napján ingyenesen megtekintheti az adott napi epizódot. Íme egy előnézet az egyes napok során érintett fontos témákról:

1. EPIZÓD MINDENT KÉRDEZZE MEG
A mindenütt átható propagandát
az alapító atyáktól Flexneren át Fauciig

2. EPIZÓD NÉHÁNY HÁBORÚT NEM CSAK GYŐZNI A
rák és a kannabisz | Csíravadászok | Orvosi kísérletek
PCR * HIV * AIDS * AZT * CIA * HELA * SV40 * 9/11

3. EPIZÓD FEGYVEREZÉS FÉLELEM ÉS ELŐÍRÁS ELŐÍRÁSA Vakcina mellékesemények
és a CDC
elfedése Gyakorlóüldözés * Intellektuális idiotizmus * Politikai mákkakas

4. EPIZÓD EUGENIKA ÉS ORVOSI APARTHEID Fajspecifikus
„szigorúan titkos” oltások
Ember által előállított vírusok és hasznot húzó emberekkel szemben

5. EPIZÓD – NAGY „GYÓGYSZER-CIDE” –
Kormányzati kényszer és CDC-csalás
A Pfizer elkerülése és természetes immunitása

6. EPIZÓD KÉNYSZERGYÓGYÁSZAT ÉS A BANKKARTELL
A Federal Reserve | Fluorid tények | Tudományos csalás
kollektivizmus * Covid bigottság * Vakcina előítélet

7. EPIZÓD: MODERN NAPI RABLÓBÁRÓK RÁKOT
okozó vakcinák és elnéptelenedő
GMO * Népirtás * Geoengineering

8. EPIZÓD A CSALÁS LEGYŐZÉSE ÉS GYŐZELEM A ZSÁRNOKSÁG ELŐTT
The Great Reset * Global Surveillance * Track & Trace
PATRIOTS EZ A MI 1776 * SPOILER FIGYELMEZTETÉS: NYERÜNK!

Regisztráljon most, hogy megnézze az összes epizódot a TheTruthAboutCancer.us oldalon

Kinek adományozunk pénzt

Az eseményből származó összes társult alap 100%-át egészségszabadságra fordítjuk. Ez a lista még bővülni fog, de a fejemből az alábbi célokra kívánunk adományozni:

A Banners4Freedom, Andy Wakefield filmgyártó cége (szerintem a Seventh Chakra Films), Dr. Sherri Tenpenny, Sayer Ji egészségszabadság non-profit szervezete, Thomas Renz ügyvéd és az egészségügyi szabadságjoggal foglalkozó ügyvédek csoportja, a Daily Expose (Egyesült Királyság) webhely (amelyhez szüksége van segítség a finanszírozásban), és más érdemes okok, amelyek eszünkbe jutnak.

Ez azt jelenti, hogy támogathatja a filmkészítőket és támogathatja az egészségszabadság mozgalmát, ha megnézi ezt a dokumentumsorozatot, és kihasználja a térítés ellenében kínált digitális letöltéseket. Ez természetesen nem kötelező, de tudd, hogy ha úgy döntesz, hogy támogatod ezeket az erőfeszítéseket, akkor az összes pénz az egészségügy szabadságát támogató ügyekre fog fordítani, hogy fenntartsák ezt a Dávid és Góliát elleni küzdelmet a Big Pharma és a globális kiirtógép ellen.

Kezdje el most a TheTruthAboutCancer.us oldalon , és jelölje be naptárába május 4-ét, hogy elkezdhesse nézni a teljes dokumentumsorozatot (május 4-től minden nap egy új epizód érhető el).

Köszönjük támogatását, és kérjük, ossza meg ezt az üzenetet másokkal is, akiknek hasznára válhat.

– Mike Adams, a Brighteon.com és a NaturalNews.com alapítója

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr2917819205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása