LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Megdöbbentő jelentés szerint a COVID-19 vakcinák milliók halálát okozzák világszerte

2022. május 28. - KAWALACI

David John Sorensen és Dr. Vladimir Zelenko 2021. szeptemberi jelentése felvetette, hogy milliók haltak meg vagy szenvedtek súlyos mellékhatásoktól a (COVID-19) néven ismert „kísérleti mRNS-génterápia” következtében.

A jelentésben Sorensen és Zelenko a nyilvánosan elérhető adatok elemzésén keresztül a zavaró oltási tendenciákat emelte ki. Mindkét szakértő azt állítja, hogy a kár akkora, hogy az "népirtásnak" tekinthető.

Sorensen és Zelenko jelentésében az Egyesült Államokból származó adatokra összpontosítottak, de úgy vélik, hogy az aggasztó tendenciák más országokra is vonatkoztathatók, mivel a legtöbben hasonló "korrupciós rendszereket" használnak, amelyek jóváhagyták ugyanazon vakcinák tömeges forgalomba hozatalát.

Íme néhány a jelentésben felvázolt probléma:

  • Az Egyesült Államok Vaccine Safety Monitoring System (VAERS) szerint 2021. szeptember 17-én legalább 726 963 embernél jelentkeztek nemkívánatos események az oltás után. Ezek közé tartozik a vérrögképződés, az agyi rendellenességek, a szívelégtelenség, a meddőség, a vetélés, a görcsrohamok és a stroke.
  • Ugyanebben az időszakban a VAERS adatai szerint legalább 15 386 ember halt meg a COVID-19 vakcina következtében. A be nem jelentett esetek száma azonban még több lehet, mivel a legtöbb egészségügyi szolgáltatót nagyrészt alulhasználja a VAERS. Ezenkívül a lakosság nagy része nincs tisztában olyan rendszerek létezésével, amelyekben jelenteni tudják a vakcinák ezen mellékhatásait, mint például a VAERS.
  • A jelentések szerint az anafilaxiás sokk aránya az oltás után 50-120-szor magasabb a jelentettnél.
  • Az egészségügyi csalásokat vizsgáló Centers for Disease Control and Prevention (CDC) névtelen bejelentője szerint a Center for Medicare & Medicaid Service (CMS) adatai alapján a koronavírus elleni oltások miatti valós halálozási arány ötszörös vagy tízszeres lehet. magasabb a bejelentettnél.
  • Azok az emberek, akik kevesebb, mint két héttel a második adag beadása után nem tekinthetők teljesen beoltottnak. Ez azt jelenti, hogy ha ezen az időn belül meghalnak, valószínűleg nem fogják kivizsgálni halálukat, vagy nem szerepelnek az oltással összefüggő halálesetek között.
  • Több mint 250 000 Facebook-felhasználó nyilatkozott az oltás okozta halálesetekről és súlyos sérülésekről.

AZ FDA ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT GYÓGYSZEREK NEM MINDIG "BIZTONSÁGOSAK ÉS HATÉKONYAK"

A COVID-19 világjárvány miatt a világ soha nem felejti el, hogy a korábban emberben nem használt, mRNS-technológia néven ismert gyógyszerészeti géntechnológia eltávolodott a „kísérletinek” is tekinthető „kutatásból” – állítja az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság. FDA). , az „FDA által jóváhagyott” felirattal néhány hét elteltével.

A vakcinákat néhány hét és csak hónapokig tartó klinikai kutatás után hagyták jóvá. Ezzel szemben más oltóanyagokat legalább néhány évig tanulmányoztak, mielőtt jóváhagyták volna nyilvános használatra.

Ez rávilágít arra a tényre, hogy pusztán azért, mert egy vakcinát az FDA jóváhagyott, még nem jelenti azt, hogy mindig „biztonságos és hatékony”.

Valójában legalább több tucat gyógyszert ki kellett vonni a forgalomból évekkel vagy akár évtizedekkel a „teljes jóváhagyásuk” után, mivel az új adatok feltárták, hogyan okoztak sérüléseket, betegségeket és halált ezek a gyógyszerek. Annak ellenére, hogy megdönthetetlen bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az oltások több kárt okoznak, mint használnak, a mainstream média és a kormányzati tisztviselők továbbra is hazudnak a COVID-19 elleni védőoltás biztonságosságáról.

Amikor Barack Obama volt elnök április 21-én bevezető beszédet tartott a Stanford Egyetemen, azt mondta, hogy bár világszerte emberek milliárdjai "lényegében klinikailag tesztelik az oltóanyagot", minden ötödik amerikai továbbra is veszélynek van kitéve, és kiteszi a családját. . védőoltás helyett.”

De mikor tekintették önzőnek az egészség szabadságát?

Annak ellenére, amit a mainstream média és a világ kormányai állítanak, rengeteg adat bizonyítja, hogy a COVID-19 elleni oltások nem 100 százalékosan hatékonyak a koronavírus-fertőzések megelőzésében. Az oltások gyakran mellékhatásokkal és halálesetekkel is járnak, ezért fontolja meg, hogy lemond a kétszeri döntés jogáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr9917842477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamp Edit 2022.05.31. 16:59:26

Ezek az oltások mind génkezelt ek nem véletlen nem engedi a covidosok boncolása A kínaiak megmondták hogy vérhígítót kell szedni mert vérrögöket okoznak ezek az oltások én nem hittem és nem is hiszek rajzoltál sokba és a vírusok ban ezt mind Bill Gates okozták és tervezték és indították mesterséges ember irtás nak nem tudom hogy ez meg e maradhat is fog látszani ez a hozzászólás
süti beállítások módosítása