LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek!

2022. június 27. - KAWALACI

A PCR „Covid-19 által megerősített esetek” értelmetlenek. A több milliárd dolláros antigén- és otthoni antigén tesztelési projekt hamis.

BEVEZETÉS

A 190 szuverén ország társadalmi, politikai és gazdasági szerkezetének destabilizálása nem jelenthet „megoldást” a vírus elleni küzdelemre. De ez egy erőltetett „megoldás”, amelyet a koronaválság kezdete, 2020 januárja óta több szakaszban valósítottak meg. Ez emberi életek elpusztítása. Ez a civil társadalom destabilizálása.

A hamis tudomány támogatta ezt a pusztító tervet. A hazugságokat a tömegmédia dezinformációs kampánya támogatta. 24/7, Folyamatos és visszatérő „Covid-figyelmeztetések” az elmúlt két évben.

A 2020. március 11-i történelmi bezárás gazdasági és társadalmi káoszt okozott világszerte. Ez egy „gazdasági hadviselés” volt: az emberiség elleni háború.

 • Ez a sátáni menetrend aláásta a nemzetállamok szuverenitását.
 • Ez hozzájárult a csődhullámhoz. Elszegényítette az embereket az egész világon.
 • Ez a dollárban denominált globális adósság növekedéséhez vezetett.

A globális kapitalizmus erőteljes struktúrái, a nagy pénzemberek intelligenciájukkal és katonai apparátusukkal a hajtóerő.

A fejlett digitális és kommunikációs technológiák felhasználásával a globális gazdaság „bezárása” példátlan a világtörténelemben.

A REVERZ TRANSZKRIPCIÓS POLIMERÁZ LÁNCREAKCIÓ (RT-PCR) KÖZPONTI SZEREPE

A média és a kormányok kezdettől fogva figyelmen kívül hagyták és figyelmen kívül hagyták az RT-PCR teszt hiányosságait és valótlanságait, mint a vírus terjedésének kimutatásának és a SARS-CoV-2 azonosításának eszközét.

„A PCR egy folyamat. Nem mondja, hogy beteg vagy."

Dr. Kary Mullis, a Nobel-díjas és az RT-PCR feltalálója 2019 augusztusában elhunyt.

Az RT-PCR technikákkal való visszaélést egyes kormányok kíméletlen és megfontolt stratégiaként használják túlzott intézkedések – például számos alkotmányos jog megsértése – igazolására, a számos pozitív RT-PCR teszten alapuló világjárvány ürügyén, nem pedig a ténylegesen. betegek száma.

Dr. Pascal Sacré, intenzív terápiára szakosodott belga orvos és jól ismert népegészségügyi elemző.

A COVID-19 MEGERŐSÍTETT ESETEK TELJES ADATBÁZISA ÉRVÉNYTELEN.

A média félretájékoztatása több mint két éve uralkodik annak ellenére, hogy a WHO és a CDC is (közös célzásokkal) 2020 januárjában megerősítette azt, amit a kezdetektől ismertek, nevezetesen, hogy az RT-PCR teszt igazolt minden politikai mandátumot, beleértve a blokádokat is. , szociális távolságtartás, maszk, munkabezárás, gazdasági tevékenység bezárása stb. hibás és érvénytelen volt.

A WHO több mint egy éve, 2021. január 20-án adta ki bocsánatkérését. Néhány hónappal később a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) (2021. július 21.) a PCR-teszt, mint érvényes módszer visszavonását kérte. a SARS -CoV-2 kimutatására és azonosítására. Ezenkívül a WHO 2020 januárjában nem rendelkezett az új 2019-nCov vírus izolált és tisztított mintájával. Berlini Virológiai Csoport (Drosten vezetésével):

„Javaslom a WHO-nak, hogy a 2019-nCoV vírusizolátumok hiányában a 2003-SARS-CoV-hoz hasonlót használjanak az új vírus „proxyjaként” (lásd Michel Chossudovsky, E-book, III. fejezet).

2021. december 31-től az Egyesült Államok CDC-je már nem tekinti érvényesnek a PCR-tesztet. További részletekért lásd: A CDC már nem ismeri el a PCR-tesztet érvényes módszerként a „megerősített Covid-19 esetek” kimutatására?

A CDC most határozottan megerősítette, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékony különbséget a Covid-19 és a szezonális influenza között. A pozitív PCR nem jelenti a „megerősített Covid-19 esetet”. Ez lehet az influenza vagy a megfázás koronája. A CDC 2021. december 31-én felszólította a visszavonását.

https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-iclude-the- a vakcina érvénytelen / 5772008

HAMIS ADATOK: 465 MILLIÓ ÚGYNEVEZETT "MEGERŐSÍTETT COVID-19 ESET"

Ha a PCR-teszt érvénytelen (számos tanulmány, valamint a WHO, CDC is megerősítette), akkor a Covid-19 válság kezdete óta 465 millió úgynevezett „megerősített Covid-19 esetet” gyűjtöttek össze és határoztak meg világszerte. .

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 1

PANDÉMIÁS MEGÁLLAPODÁS ÉS QR-ELLENŐRZŐ KÓD

2022 márciusának elején létrehozták a Kormányközi Tárgyaló Testületet (INB), amelynek felhatalmazása egy „Pándémiás Megállapodás”, azaz a WHO által támogatott globális egészségügyi irányítási testület létrehozása, amely felülírná a WHO tagállamainak hatáskörét: „Az INB fenntartotta a az első találkozó a világjárványok megelőzésére, felkészültségére és reagálására vonatkozó nemzetközi eszköz kidolgozására és tárgyalására a WHO (Mercola) fennhatósága alatt.

A világjárványról szóló megállapodás kapcsolódik a WHO QR Verification Code projektjéhez, amelynek célja egy 7,9 milliárd fős globális digitális adatbank létrehozása. Mindkét kezdeményezést egyidejűleg valósítja meg a WHO az ID2020 és a Gavi Alliance együttműködésében, és mindkettőt a Gates Alapítvány finanszírozza.

Peter Koenig így írja le a QR-kódot: „Teljesen elektronikus azonosító; mindent összekapcsol az egyén mindenével (egészségügyi, banki, személyes és személyes adatok stb.)”.

David Scripac szerint: „A globális digitális azonosító rendszer kialakítása folyamatban van. A WEF és minden jegybank célja egy olyan globális rendszer megvalósítása, amelyben mindenki személyes adatai beágyazódnak a jegybank digitális valutahálózatába (CBDC).

A QR-ellenőrző kód potenciálisan megalapozza a pénzügyi intézmény által irányított „globális rendőrállam” létrehozását. Ez része annak, amit a néhai David Rockefeller "belépés a világkormányba" nevezett.

Mind a WHO által szponzorált Pandémiás Szerződés, mind a QR-ellenőrző kód legitimitása azon a feltételezésen alapul, hogy az állítólagos „Covid-19 világjárvány valós”, és hogy az mRNS vakcina a MEGOLDÁS az állítólagos Covid-19 világjárványra.

Mindkét kezdeményezés nyílt csaláson és korrupción alapul. Mi a bizonyíték? Következő:

 1. Az RT-PCR teszt eredményeként kapott „halmozottan megerősített Covid-19 esetek” száma nem indokolta a WHO azon döntését, hogy 2020. március 11-én hivatalosan kihirdette a világjárványt. A számok nevetségesen alacsonyak voltak. Nem volt bizonyíték arra, hogy a SARS-CoV-2 országosan vagy nemzetközi szinten terjedt volna.
 2. A 2020 márciusában több mint 190 ENSZ-tagállamnak küldött zárolási utasítások teljesen érvénytelenek.
 3. A WHO és a CDC elismerte, hogy a SARS-CoV2 és állítólagos variánsainak kimutatására és azonosítására szolgáló PCR-tesztet használó módszer teljes mértékben nem működik, amint azt fentebb megjegyeztük.
 4. A nemzeti kormányok által összegyűjtött és a WHO által a 2020. januári táblázatban bemutatott összesített, megerősített Covid-19 esetekre vonatkozó összes adat érvénytelen és értelmetlen.
 5. A 2020 novemberében bevezetett Covid-19 elleni oltás világszerte a mortalitás és a megbetegedések számának növekedését eredményezte.

 

Ebben a cikkben a válság előrehaladásának több szakaszát fogom megkülönböztetni.

I. FÁZIS: NEVETSÉGESEN KIS SZÁMÚ „MEGERŐSÍTETT COVID-19 ESET” A COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY ELINDÍTÁSÁNAK IGAZOLÁSÁRA

A „megerősített pozitív esetek” értékelése kezdettől fogva a „számjáték” részét képezte.

A válság első szakasza a WHO nemzetközi közegészségügyi vészhelyzetének (PHEIC) január 30-i elindítása volt. Bár hivatalosan nem nevezték „járványnak”, mégis hozzájárult a félelem kampányához. Nevetségesen alacsony volt a téves becsléseken (PCR) alapuló „megerősített esetek” száma, amelyekkel ezt a nagy horderejű döntést indokolták.

A világ lakossága Kínán kívül 6,4 milliárd fő. 2020. január 30-án voltak:

83 eset 18 országban, és ebből csak 7 nem utazott el Kínába.

83 Kínán kívüli esetek: Nem volt „tudományos alap”, amely indokolná a nemzetközi jelentőségű közegészségügyi világvészhelyzet elindítását.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 2

Másnap, 2020. január 31-én: Trump elnök felfüggeszti a légi utazást Kínával, ami hozzájárul a légi közlekedés és az árukereskedelem szélesebb körű válságához. Öt úgynevezett „megerősített eset” az Egyesült Államokban elég volt ahhoz, hogy „igazolja” Trump elnök 2020. január 31-i döntését.

2020. február 20.: Sajtótájékoztatón február 20-án, csütörtökön délután (CET) egy genfi ​​tájékoztatón, a WHO főigazgatója. Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus ezt mondta:

"Aggodalommal tölti el, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelem esélye csökken"

Hogyan hiszi, hogy "a lehetőség ablaka még mindig ott van, de szűkül".

Ezek a kijelentések 1076 „megerősített eseten” alapultak Kínán kívül, 6,4 milliárd lakosra vonatkoztatva.

Ezek a „döbbenet és áhítat” kijelentései hozzájárultak a félelemkampány felerősödéséhez, annak ellenére, hogy a Kínán kívül igazolt esetek száma rendkívül alacsony volt.

2020. február 20. és 21. között kezdődik a 2020-as pénzügyi összeomlás Dr. Tedros nyilatkozata nyomán.

2020. március 11.: Zárás. 44 729 „megerősített eset” 190 nemzetgazdaság bezárásának indoklásaként.

A világjárványt tág értelemben a következőképpen definiálják: "Egy betegség kitörése, amely széles földrajzi területen (például több országban vagy kontinensen) fordul elő, és általában a lakosság jelentős részét érinti" (Webster-Merriam szótár)

Feltételezve, hogy a PCR-teszt érvényes volt (és nem volt az), a halmozottan igazolt esetek száma március 11-én nevetségesen alacsony volt. 44 279 PCR-pozitív eset Kínán kívül világszerte.

EZ EGY CSALÁS. 2020.03.11 NEM VOLT PANDÉMIA

A WHO főigazgatója február 21-én tartott sajtótájékoztatóján már felállította a terepet.

"A világnak többet kell tennie, hogy felkészüljön egy lehetséges koronavírus-járványra." A WHO felszólította az országokat, hogy legyenek készenlétben.

A WHO hivatalosan világjárványt hirdetett akkor, amikor a Kínán kívül megerősített megbetegedések száma (6,4 milliárd lakos) 44 279 nagyságrendű volt, és 1440 haláleset (a WHO által március 11-re (március 12.) rögzített adatok) (lásd a a jobboldal) Ezekkel a számokkal indokolják 190 nemzetgazdaság bezárását és bezárását.

(A Tedros sajtótájékoztatón említett Kínán kívüli halálozások száma 4291 volt).

Az Egyesült Államokban 2020. március 11-én John Hopkins szerint 1335 „eset” és 29 haláleset történt (feltehetően „plusz PCR megerősítve”).

A WHO szerint március 9-én 3457 eset volt az Egyesült Államokban.

Az Egyesült Államokban 2020. március 9-én 3457 „megerősített eset” volt 329,5 millió emberből.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 3

Kanadában 2020. március 9-én 125 „megerősített eset” volt, 38,5 millió emberrel.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 4

Németországban 2020. március 9-én 2948 „megerősített eset” volt, 83,2 millió emberrel.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 5

Ezekkel a számokkal igazolták az Egyesült Államok, Kanada és Németország, valamint a többi 190 ország bezárását 2020 márciusában.

AZ EGÉSZ CSALÁS. NAGY HAZUGSÁG.

Ezt közvetlenül követi a WHO 2020. március 11-i bejelentése: World Fear Campaign

Ennek ellenére a 44 729 eset alapján 190 szuverén országban szigorú elszigetelési politikát vezettek be egy összetett döntéshozatali eljárás révén, amely elkerülhetetlenül szükségessé tette a korrupciót és a magas rangú kormányzati tisztviselők megvesztegetését.

A március 11-i zárást követte a „fekete csütörtök”, egy másik jelentős pénzügyi összeomlás, amely közvetlenül a járvány bejelentése után következett.

FÁZIS II. 2020. MÁRCIUS-DECEMBER: FÉLELEM KAMPÁNY. A PCR TESZT NAGY SEBESSÉGGEL MEGY.

2020 márciusától a COVID-19 elleni mRNS vakcina 2020 novemberi bevezetéséig teljes gőzzel használják a PCR tesztet.

2020. március 11-től, a karantént követően a nemzeti kormányokat felszólították a PCR-RT teszt tömeges bevezetésére, azzal a céllal, hogy világszerte növeljék a pozitív COVID-esetek számát.

Teszt, teszt, teszt: A számok emelkedni kezdtek azzal a céllal, hogy egyre több hamis statisztikai adatot generáljanak.

Nagyon kevés pozitív eset március elején. Aztán 2020 áprilisában, májusában és júniusában nő a Covid-fertőzött esetek száma.

FÁZIS III. 2020. NOVEMBER ELEJÉN MEGKEZDŐDIK A COVID ELLENI OLTÁSI VILÁGPROGRAM

A média félretájékoztatásával az mRNS vakcinát a világjárvány leküzdésére szolgáló megoldásként mutatták be. A széles körben dokumentált vakcina 2020 decemberi bevezetése óta a mortalitás és a megbetegedések növekvő tendenciáját hajtotta végre.

 

A bizonyítékok megcáfolhatatlanok. A legfrissebb hivatalos adatok kb.

2022. február 24-én az EU-ban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban összesen 65 629 haláleset és 10 439 642 sérülés történt a Covid-19 injekció következtében.

Ám az áldozatok vagy az elhunytak családtagjainak csak egy kis hányada megy keresztül az oltással összefüggő halálesetek és nemkívánatos események nemzeti egészségügyi hatóságok felé történő bejelentésének fárasztó folyamatán.

Látható, hogy a Covid-19 elleni mRNS „vakcina” felelős a halálért, nem a SARS-CoV-2 vírus.

A média félretájékoztatása: A vírus "Üss és fuss gyilkos", "Az oltás életeket ment meg!"

A PCR-rel kimutatott SARS-CoV2-t könyörtelenül „gyilkos vírusként” ábrázolják. „Sok kulcsfontosságú ismeretlen van ezzel a vírussal kapcsolatban, beleértve azt is, hogy pontosan hogyan öl meg, hogy vajon többé-kevésbé halálossá fejlődik-e. (Természet).

Egy szenzációs BBC-jelentés, „Miért jelent ilyen veszélyt a vírus” címmel, azt állítja (a „tudományos véleményt” idézi és félre idézi), hogy a vírus „halálos evolúciós támadási és menekülési taktikával rendelkezik” a Covid-19 fertőzés terjesztésére. Időszerű jelentés, amelyet két héttel az mRNS vakcina bevezetése előtt tettek közzé:

„A megtévesztés mestere. A fertőzés korai szakaszában a vírus képes megtéveszteni a szervezetet. 

Ő [a vírus] úgy viselkedik, mint egy gyilkos, aki "üt és elfut".

A vírus mennyisége szervezetünkben már azelőtt eléri a tetőpontját, hogy megbetegszünk…

De legalább egy hétbe telik, amíg a Covid olyan szintre halad, hogy az embereknek kórházi kezelésre van szükségük. „Ez egy igazán zseniális evolúciós taktika – nem fekszel le, hanem kimész, és jól érezzük magunkat” – mondja Lehner professzor.

Tehát a vírus olyan, mint egy veszélyes kiváltó ok, amely a helyszínről menekül, a vírus jóval azelőtt továbbadódik a következő áldozatnak, hogy felépülnénk vagy meghalnánk.

Szigorúan véve „a vírust nem érdekli”, ha meghalsz – mondja Lehner [cambridge-i] professzor –, „ez egy vírus, amely „lecsap és megszökik”.

– Különös és váratlan dolgokat művel a testben.

Miféle ostobaság! A BBC megszemélyesíti a gyilkos vírust, azzal a céllal, hogy pánikot keltsen. Ezek a szenzációhajhász jelentések nemcsak hibás PCR-tesztek eredményein alapulnak, hanem ellentétesek a WHO Covid-19 hivatalos meghatározásával is:

„A COVID-19 leggyakoribb tünetei a láz, a száraz köhögés és a fáradtság. Ezek a tünetek általában enyhék és fokozatosan kezdődnek. Vannak, akik megfertőződnek, de csak nagyon enyhe tüneteik vannak. A legtöbb ember (mintegy 80%) kórházi kezelés nélkül gyógyul meg betegségéből. Körülbelül 5 emberből 1, aki elkapja a COVID-19-et, súlyosan megbetegszik, és légzési nehézségei vannak.”

Ráadásul a médiában vagy politikusok ritkán említik: a CDC (amely az Egyesült Államok kormányának ügynöksége) megerősíti, hogy a Covid-19 hasonló az influenzához:

„Az influenza és a COVID-19 fertőző légúti betegségek, de különböző vírusok okozzák őket. A COVID-19-et egy új koronavírus (az úgynevezett SARS-CoV-2) fertőzés okozza, az influenzát pedig az influenzavírus okozta fertőzés. Mivel az influenza és a COVID-19 egyes tünetei hasonlóak, nehéz lehet megkülönböztetni őket pusztán a tünetek alapján, és a diagnózis megerősítéséhez szükség lehet vizsgálatra. Az influenzának és a COVID-19-nek sok jellemzője van, de van köztük néhány lényeges különbség.”

Ha a közvéleményt tájékoztatták volna és megnyugtatták volna, hogy a Covid „influenzaszerű”, a félelemkampány kudarcot vallott volna. És az oltási program teljesen megbukna.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyilkos vírus leküzdésére szolgáló megoldásként a nyilvánosság elé tárt mRNS vakcina a PCR-tesztre támaszkodott, mint a betegség terjedésének felmérésére. Az Egyesült Államokban az mRNS vakcinát 2020. december 14-én bocsátották forgalomba. Hat héttel később (2021. január 20-án) a WHO visszavonta a PCR-teszt érvényességét. A CDC viszont 2021. július 21-én érvénytelennek nyilvánította a PCR-t, mint a vírus kimutatásának eszközét.

IV. FÁZIS: 2021. NOVEMBER 26., „FEKETE PÉNTEK”. OMICRON VÁLTOZAT

Emlékezzen az Omicron válságra, amely még mindig tart. Szenvedélyesen. A hírek szerint Dél-Afrikában fedezték fel a Covid új változatát, amely világszerte terjed. Hogyan fedezték fel? PCR teszt?

Fekete pénteken kezdődött, a hálaadás másnapján, 2021. november 26-án.

Ez újabb félelemkampányt váltott ki, valamint instabilitást a tőzsdéken, miközben a nagy gyógyszergyártó cégek vakcinagyártóinak részvényei emelkedtek. Ez arra ösztönözte az embereket, hogy kiegészítő injekciót kapjanak a vakcinából.

Az Omicron bejelentése gondosan kidolgozott átverés volt. Két nappal később a WHO udvariasan megsemmisítette saját tanácsadó munkacsoportjának nyilatkozatát:

"Jelenleg nincs olyan információ, amely arra utalna, hogy az Omicronhoz kapcsolódó tünetek eltérnének a többi változatétól."

Dr. Angelique Coetzee, a Dél-afrikai Orvosi Szövetség (SAMA) elnöke viszont úgy jellemezte az Omicron-változatot, mint „rendkívül enyhe, számunkra [ezek] enyhe esetek. Beszéltem más kollégákkal, és ők is ugyanazt a képet adják."

Ezek a korrekciók semmiképpen sem akadályozták meg a napi 24 órában, heti 7 napon át tartó félelemkampányt, amelyet a média félretájékoztatása kísért. Valójában pánikot keltett.

Időközben egy hatalmas otthoni tesztelési kampány indult.

V. FÁZIS: OTTHONI ÉS ANTIGÉNTESZTEK MILLIÁRDJAINAK SZÉTOSZTÁSA VILÁGSZERTE

Tömeges otthoni tesztelés: a félelem „jót tesz a munkának”.

Szó szerint több milliárd antigént és otthoni tesztkészletet osztottak szét világszerte. Több mint egymilliárd tesztkészlet állt rendelkezésre az Egyesült Államokban a 340 milliós amerikai lakosság számára.

Kanadában 291 millió tesztkészletet osztottak ki. Kanada lakossága 38,5 millió nagyságrendű.

Sok országban az Omicron „halálos” változata ürügy lett a megújított részleges blokádok végrehajtására, az oltási mandátumok felgyorsítására, az utazási korlátozásokra, valamint a bezárásokra és az otthon maradásra a karácsonyi és újévi ünnepek alatt.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 6

A HAMIS „MEGERŐSÍTETT COVID-19 ESETEK” SZÁMÁNAK NÖVELÉSE

Az Omicron-válsággal egy időben az otthoni tesztek és antigéntesztkészletek több milliárd importjának és elosztásának növekedése világszerte hozzájárult a HAMIS „megerősített Covid-19 esetek” számának növekedéséhez.

Kevesebb, mint 5 hónap leforgása alatt (2021. november 1. és 2022. március 18. között) a beazonosított esetek összesített száma majdnem megduplázódott.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 7

JOE BIDEN TÖBB MINT EGYMILLIÁRD OTTHONI TESZTKÉSZLETET VÁSÁROLT.

Az Egyesült Államokban a Fehér Ház januárban bejelentette, hogy az adófizetők terhére vásárol:

"Január 19-én kezdődik az egymilliárd teszt ingyenes átadása az amerikaiaknak félmilliárd teszt online megrendelésével."

Ez a vásárlás ráadásul több száz millió otthoni készlet korábbi szállítása volt.

November végétől az otthoni tesztkészletek hozzájárultak az úgynevezett „megerősített esetek” számának növekedéséhez az Egyesült Államokban.

Ezek az adatok hamisak, mert a WHO és a CDC a PCR-tesztet teljesen érvénytelennek minősítette. Az otthoni teszteket pedig kevésbé megbízhatónak minősítik, mint az aranystandardnak számító PCR-tesztet.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 8

JUSTIN TRUDEAU 291 MILLIÓ OTTHONI TESZTKÉSZLETET VÁSÁROLT

Kanadában Justin Trudeau miniszterelnök már 2021 novemberében elrendelte 94 millió gyorsteszt-készlet (ön- és antigénvizsgálatra szolgáló készlet) házhoz szállítását, amelyeket kiszállítottak és szétosztottak a tartományokba.

További 140 milliót rendelt el a szövetségi kormány 2022. január elején 1,7 milliárd dollár (kanadai) költséggel az adófizetők terhére.

Kanada lakossága 38,5 millió, jelenleg pedig 291 millió gyors antigénteszt-készletünk van (lásd az alábbi táblázatot). Vagyis fejenként pontosan 7 teszt.

Ez a folyamat az elmúlt néhány hónapban hozzájárult a félelem és pusztulás kialakulásához a kanadai családokban az úgynevezett „megerősített Covid-19 esetek” számának növekedésével.

A kanadai adófizetők becsült költsége 3,5 milliárd dollárra rúg.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 9

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 10

„GOLD STANDARD” PCR TESZT

Ironikus módon az otthoni teszteket a jelenleg úgynevezett aranystandardnak számító hibás PCR-teszthez hasonlítják. A NYT (frissítve 2021. november 10-én) szerint a gyors antigénkészletek és az otthoni tesztek kevésbé hatékonyak, mint a PCR-teszt:

A gyors antigéntesztek kevésbé megbízhatóak a Covida-19 kimutatására alacsony vírusterhelésű embereknél, mint az „arany standard” PCR. az egészségügyi szolgáltatótól kapott tesztek. Egy tanulmány megállapította, hogy egy gyors otthoni antigénteszt 64 százalékos eséllyel mutatja ki a vírust azoknál az embereknél, akiknél a tünetek pozitívak voltak a PCR-tesztre. (A teszt csak körülbelül 36 százalékát fedte le azoknak, akik fertőzöttek, de nem voltak tüneteik.)

A NYT nem ismeri el, hogy a CDC az „arany standard” PCR-teszt leállítását kérte 2021. július 23-án, mielőtt azt 2021. december 31-én hivatalosan visszavonták (lásd a fenti elemzést) <iframe

src = ”URL '> https://brandnewtube.com/embed/XXe9VjxD4451FM3

A CDC-irányelv hallgatólagosan elismeri, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékony különbséget a „SARS-CoV-2 és az influenzavírus” között. Ezt a kezdetektől tudjuk. Bár csaknem két évbe telt, mire felismerték, hogy a PCR-teszt teljesen hibás és érvénytelen, a PCR-teszt az aranystandardnak számít az antigén- és otthoni tesztekhez képest.

 • 2021. december. A CDC érvénytelennek nyilvánítja a PCR-tesztet
 • Érvénytelen PCR-teszt aranystandardnak igazolva
 • Több milliárd és milliárd antigének és otthoni tesztek növelik a számokat
 • 2022. március. 452 201 564 összesített eset

Az otthoni és antigéntesztek eredményei értelmetlenek. Semmilyen körülmények között nem erősítik meg az úgynevezett „megerősített COVID-19 esetek” számának növekedését.

A számok növekedése nagyrészt az otthoni és antigéntesztek milliárdjainak világszerte történő értékesítésének és terjesztésének tudható be. Ez pedig hozzájárult a félelem és a társadalmi zavarok új hullámához.

Az úgynevezett „COVID-19 megerősített esetek” előrejelzett növekedése akkor következett be, amikor a világ lakosságának nagy százalékát beoltották.

„A HAMIS FÉLELEM JÓT TESZ AZ ÜZLETNEK”: NAGY PÉNZEMBEREK OTTHONI KIEGÉSZÍTŐK MÖGÖTT, HOGY TESZTELJÉK A COVID-19-ET

A tét egy több milliárd dolláros akció a Covid-19 öntesztkészletek több éven keresztül történő értékesítése és terjesztése a világban.

2021 decemberében a Bloomberg arról számolt be, hogy „2020-ban az öntesztelési piac eléri az 5,96 milliárd dollárt, és 2027-re várhatóan eléri a 8,11 milliárd dollárt”, és ezek a számok kizárólag az Egyesült Államok piacára vonatkoznak, amely a piac körülbelül 4%-át teszi ki. a világ lakossága. Bizonyíték van arra, hogy jelenleg számos országban értékesítenek önellenőrző készleteket. Ez egy több milliárd dolláros tervvezérelt profit.

Ki birtokolja a szellemi tulajdonjogokat?

A Gates Alapítvány kulcsszerepet játszott a „COVID-19 öntesztjének” elindításában, amelyet az FDA 2021. március végén hagyott jóvá. Az FDA ezt a döntést a United Health Group által végzett tanulmány eredményei alapján hozta meg. A tanulmány elkészítéséhez a Gates Alapítvány nyújtott technikai támogatást.

2021 augusztusában a Gates Alapítvány a Soros Nyílt Társadalom Alapítvánnyal közösen „a Mologic gyorstesztelési technológia fejlesztésére szakosodott brit vállalat felvásárlásába fektetett be, beleértve a Covid-19-et és a különböző trópusi betegségeket”.

A Mologicról úgy írták le, mint "vezető szerepet tölt be a gyorstesztelésben, [ami] egyedülálló lehetőséget jelent".

Ez a kezdeményezés abból állt, hogy a Mologic márkát „non-profit társadalmi vállalkozássá” alakították át, amely a Global Access Health, a Gates Foundation égisze alatt működne.

A GAH kinyilvánított célja, hogy „társadalmi vállalkozásként” működjön, amely megfizethető áron kibővíti a hozzáférést a legmodernebb orvosi technológiához, mint például a diagnosztikai vizsgálatokhoz és a gyártási folyamatokhoz.

Szerző: Prof. Michel Chossudovsky

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr3017868715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása