LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

VESZÉLYT JELENTENEK AZ OLTOTTAK AZ OLTATLANOKRA

2021. július 16. - KAWALACI

Az orvosok figyelmeztetik a világ lakosságát - A be nem oltottak számtalan káros következményt jelentenek az egészségükre, ha oltottak közelében tartózkodnak

Orvosok - American Frontline Doctors

Ezt a jelenséget csak a közelmúltban vitatták meg. Az idő múlásával úgy tűnik, hogy az új, kísérleti oltások alkalmazásának különböző következményei egyre nyilvánvalóbbak. De nem erről beszélnek az interneten a különféle ügyeletes pánikterjesztők, akiknek semmi közük az orvostudományhoz. Az orvosok maguk is figyelmeztetnek erre, és sürgős és alapos kutatásra szólítanak fel. Ezt a jelenséget oltatlan emberek ezrei jelentik, akik egészségügyi problémák miatt jelentkeznek orvosaiknál, amelyeket tapasztaltak, miután hosszú ideig az oltottak közelében tartózkodtak. Különösen a nőket, valamint a hormonális és reproduktív rendszerüket érinti.

Beszámolnak a menstruációs ciklus összes lehetséges rendellenességéről (postmenopauzás nők vérzése, rövidített vagy elhúzódó ciklusok, túlzott vérzés stb.), De különféle egyéb vérzésekről is, például orrból; nagyobb számú vetélés stb.

Ezen a ponton ki kell emelnünk egy komoly cikket, amelyet a Dokumentarac portálon publikáltak: „ Az mRNS vakcinából származó új koronavírus SPIKE fehérjéi károsítják az érsejteket? “. A cikk releváns tudományos kutatások alapján foglalkozik a tüskefehérjék témájával és azok (potenciálisan káros) szerepével a keringési rendszerben.

A cikkben ismertetett tények, valamint az ebben a cikkben szereplő tények, úgy tűnik, nagyon kiegészítik egymást.

Ez a cikk az amerikai Frontline Doctors nevű szervezet amerikai orvosainak figyelmeztetéseit tartalmazza , amelyek weboldalán számos rendkívül hasznos információt és hírt találhat: https://www.americasfrontlinedoctors.org/covid-19/vaccine-information

Figyelmeztetéseik a tüskefehérjékre is vonatkoznak, és a következőképpen foglalhatók össze:

 1. A kísérleti vakcina génterápiaként / eljárásként történő felhasználásából származó tüskefehérjék képesek átjutni a vér-agy gáton és neurológiai károsodást okozni;
 2. Elterjedhetnek úgy, hogy oltottról oltatlan gyermekre és felnőttre kerülnek, és betegségeket okoznak bennük;
 3. Hüvelyi vérzést okozhatnak nőknél.

2021. április 26-i nyilatkozatában „A vakcinázás utáni szövődmények és okaik azonosítása: A Covid 19-el diagnosztizált betegek adatainak elemzése” címmel ( https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post - oltás-szövődmények-okaik-a-covid-19-páciens adatainak elemzése ), ezek az orvosok figyelmeztetnek néhány aggasztó káros következményre, amelyekkel az FDA és a CDC még egyáltalán nem foglalkozott:

1. A jelenleg használt vakcinák kísérleti vakcinák, és emberben még soha nem használták őket; csak ideiglenes engedélyt kaptak használatra

Aggodalomra ad okot az olyan géntechnológiával módosított kísérleti vakcinák tömeges felhasználása, amelyek nem rendelkeznek az FDA végleges jóváhagyásával. Ahelyett, hogy gyengített antigénválaszt alkalmaznának, amint az a hagyományos vakcinák esetében szokás, az új vakcinák tüskefehérje előállítására utasítják a sejteket. Évekbe telik tudni, hogy az új dolgok biztonságosak. Egyelőre senki sem tudja megjósolni a tüskefehérjékkel járó hosszú távú hatásokat az agyra és más szervrendszerekre, különösen a fiatalokban. Ha az oltott egyéneknél tüskefehérje problémák jelentkeznek, semmilyen módon sem lehet semlegesíteni vagy visszafordítani őket.

2. A tüskefehérje lehetséges hatása az idegrendszerre és összefüggés a lehetséges betegségekkel

A hagyományos oltások nem léphetik át a vér-agy gátat. De az oltóanyagok tüskefehérjei képesek erre a képességre. Ez az akadály egyébként külön védi ezeket a rendkívül érzékeny testrészeket.

"Egyszerűen nem volt idő megvizsgálni az agy potenciálisan káros hatásait" - figyelmeztetnek. "A test ezen részeinek behatolásának kockázata magában foglalja a" krónikus gyulladást és trombózist (alvadást) az idegrendszerben, amely remegéshez , krónikus fáradtsághoz, stroke-hoz, Bell-bénuláshoz és az ALS-hez társuló tünetekhez vezethet - amiotróf laterális szklerózis. A lipid nanorészecskék potenciálisan kötődhetnek az agysejtekhez, később neurodegeneratív betegségeket okozva. Az mRNS-vakcina által indukált tüskefehérjék pedig 10-20-szor erősebben kötődhetnek az agyszövethez, mint azok a tüskefehérjék, amelyek (természetesen) az eredeti vírus részét képezik. "

3. A kiürülés , vagyis a tüskefehérje oltott személyek környezetbe juttatásának lehetőségét maga a Pfizer is megerősíti

Annak a ténynek a következtében, hogy ezek a kísérleti vakcinák milliárd tüskefehérjét termelnek befogadóikban, az oltott egyének képesek eloszlatni vagy elterjeszteni bizonyos mennyiségű tüskefehérje részecskéket, ami betegségeket okoznak a be nem oltott egyéneknél, akik fizikailag a közelükben tartózkodnak.

Hogy az ügyet rendkívül komolyan kell venni, azt Dr. med. Simone Gold, az American Frontline Doctors független orvosok nonprofit szervezetének alapítója A Pfizer kísérleti kutatásának eredeti dokumentumát tweetelte, amelyben a gyógyszergyár "elismeri ennek a mechanizmusnak a létezését", vagyis annak lehetőségét, hogy a tüskefehérje romoljon azok között, akiket nem oltottak be.

A dokumentum szerint egy személy a légutakon vagy a bőrön keresztül ki lehet téve annak. És ez az AFLDS orvosai szerint veszélyes lehet. Továbbá kijelentik:

"A tüskefehérjék kórokozók, akárcsak az egész vírus. Szorosabban kötődnek, mint az egész vírusok. " Éppen ezért a szívburokgyulladás, a herpesz zoster, a tüdőgyulladás, a végtagokban és az agyban kialakuló vérrögök, Bell bénulása, hüvelyi vérzése és vetélései jelentek meg - mindez olyan embereknél volt, akik fizikailag közel álltak az oltottakhoz. Úgy tűnik, hogy tüskefehérjék ilyen szétszóródása különböző embereknél különböző autoimmun betegségeket is okoz (amikor a test megtámadja saját szöveteit). Ezenkívül fennáll annak a veszélye, hogy a vakcinázatlan embereknél más súlyosabb betegségek is előfordulnak, mert "a tüskefehérjék átjuthatnak a vér-agy gáton, a hagyományos oltásoktól eltérően". 

 4. Veszély a gyermekekre

A tüskefehérjék ilyen szétszórása vagy elterjedése sebezhetővé teszi a gyermekeket, ha olyan szülők vagy tanárok közelében vannak, akik kapták ezeket a kísérleti oltásokat. És bár maga a Covid 19 kockázata a fiatalok esetében "jelentéktelennek" minősül, a túlélési arány 99,997 százalék a 20 éven aluliak esetében, az AFLDS orvosai aggódnak amiatt, hogy a betegség tünetei előfordulhatnak a gyermekeknél az oltottak fizikai közelsége miatt. emberek. Így fennáll annak a veszélye, hogy a „közegészségügyi bürokraták” ilyen esetekkel kijelentik, hogy a gyermek betegsége a SARS-CoV-2 vírus egy változatával társul, és valójában a gyermeknek az oltottal való kapcsolatának következménye. .

"Attól tartunk, hogy a gyermekek hosszú távon krónikus autoimmun betegségekben szenvedhetnek, ideértve az idegrendszeri problémákat is, mivel életük évtizedei várnak rájuk, de a trillió tüskefehérje miatt is, amelyeknek az évek során ki vannak téve. . "

5. Több ezer figyelmeztető jelentés a világ minden tájáról, és sürgős felhívás az orvosokhoz a közegészségügyi rendszerben

 Az AFLDS független orvosai azt állítják, hogy tudomásuk van hüvelyi vérzésről, posztmenopauzális hüvelyi vérzésről és vetélésekről a COVID 19 oltás beadása után, valamint az oltottal szoros kapcsolatban álló oltatlan emberek hasonló problémáiról. Bár jelenleg ez a szervezettől független orvos, saját szavai szerint, " biztonságosan nem tud állást foglalni a szoros kapcsolatok problémája ellen, hacsak nem tudják ellenőrizni, hogy orvosaik ismerik-e ezeket a jelentéseket a világ különböző részeiről" ,az oltás utáni hüvelyi vérzés számos jelentése "egyértelmű kapcsolatot mutat be az oltások és a szabálytalan vérzés között. Ezen egyértelmű bizonyítékok ellenére a menstruációs ciklusok változásai nem szerepelnek a gyakori mellékhatások listájában a klinikai vizsgálatok harmadik szakaszában. A nők reproduktív egészségét komolyan kell venni, és nem könnyedén, ahogy ez a napirendet követő közegészségügyi tisztviselők esetében történik. "

Figyelmeztetés a "felesleges és veszélyes COVID vakcinákat gyerekeknek, emlékeztetőkre és hasonlókra hirdető gyógyszergyártók kielégíthetetlen pénzügyi érdekeire " - ragaszkodnak az AFLDS orvosai:

A közegészségügyi tisztviselőknek abba kell hagyniuk és elemezniük kell az esetleges oltási mellékhatások adatait, valamint az oltás utáni időszakkal kapcsolatos egyéb kérdéseket, amíg késő nem lesz ."

Ezek az orvosok különösen határozottan ellenzik a Covid 19 elleni kötelező vakcinázást, és sürgős intézkedésekre hívják fel a figyelmet, hogy megakadályozzák az oltások ideiglenes engedélyének teljes jóváhagyásával történő felváltását, amiről a döntés 2021 áprilisában vagy májusában várható.

 SÜRGŐS HÍVÁS MINDEN ORVOSHOZ, KÜLÖNÖSEN A NŐGYÓGYÁSZOKHOZ

Sürgősen felhívom az összes orvost, és különösen a nőgyógyászokat , hogy foglalkozzanak ezzel a jelenséggel, amelyet a világ orvosi körében még csak most kezdenek megvitatni, és tájékoztassanak minket arról, miről van szó. Arra is kérem őket, hogy fordítsanak figyelmet a pácienseik fent említett rendellenességeire, és vizsgálják meg őket új megvilágításban, azaz az oltásnak való kitettség vagy az oltott személyek közelsége kapcsán, hogy például a menstruációs rendellenességeket ne csak a a járvány stresszes körülményei.

Arra kérem az olvasókat, hogy küldjék el ezt a cikket minden kapcsolattartójuknak (különösen orvosoknak és nőgyógyászoknak), hogy ez a hír minél több emberhez eljusson. Magától értetődik, hogy megkönnyebbülünk, ha ezek a figyelmeztetések megalapozatlannak bizonyulnak, de a hidegre is fújnunk kell. Elég csak szem előtt tartani, hogy az orvosok, akik ugyanolyan képesítéssel rendelkeznek (és egyes esetekben még képzettebbek is), mint a félelem és a pánik ügyeleti járványterjesztői a közegészségügyben különböző országokban, erről beszélnek Ezért minden olyan figyelmeztetés, amelyet bármely olyan orvos és tudós kap, aki jogszerűen szerzett diplomát és orvosi engedéllyel rendelkezik, megérdemli az egészségügyi és egyéb szakmai és lakosság teljes figyelmét.

Jó lenne, ha ez a cikk eljutna a parlamenti képviselőkhöz is. Úgy tűnik, fogalmuk sincs arról, hogy van egy másik oldala a válság koronájának, vagyis hogy az egész világon független portálokon több ezer orvos és tudós küzd, hogy az igazságot nyilvánosságra hozzák. A médiában alkalmazott cenzúra miatt néhányan szó szerint mikrofont vettek a kezükbe, sétáltak az utcán és figyelmeztették az embereket, hogy ne egyezzenek bele az oltásokba (Heiko Schöning német orvos és Louis Fouché francia orvos).

Arra is kérem Önt, hogy gondosan kövesse az összes fent említett mellékhatást, de minden egyéb szokatlan dolgot is, amelyet észrevesz magáról és szeretteiről, és rendellenességek észlelése esetén állítson talpra minden orvost. Ezekben a rendellenes körülmények között, amelyekben élünk, jobb fújni a hidegben.

Ez a cikk a következőkön alapul:

 1. információk a LifeSiteNews portálon:
  "America's Frontline Doctors: COVID-vel oltottak képesek" leadni "a tüskefehérjét, károsíthatják a be nem oltottakat" Mivel ezek a kísérleti oltások "tüskefehérjéket hoznak létre", az "oltott egyének" e részecskék egy részét szoros kapcsolatba engedhetik "betegségeket okoz bennük, beleértve a gyermekeket is. https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated és
 2. tovább erősítettük az eredeti dokumentumot az AFLDS szervezet független orvosok a honlapjukon: https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post-vaccination-complications-their-causes-an-analysis-of-covid -19- betegadatok
 3. Videó linket is csatolok az amerikai szakértők - orvosok nyílt vitájához ebben a témában. Különösen ajánlom ezt a videót szakértőknek. Bár a kifejtett nézetek radikálisnak vagy ellentmondásosnak tűnhetnek, arra kérem a szakértőket, hogy ne utasítsák el könnyedén, hanem vegyék tudomásul azokat, tartsák szem előtt és tartsák magukat a további kutatásokhoz.
  https://brandnewtube.com/watch/critically-thinking-drs-tenpenny-amp-palevsky-with-guests-dr-madej-dr-merrit-dr-northrup_6TYJwKjotCgApl6.html
 4. Hallgassa meg ezt a videót - interjú egy német mikrobiológussal:

"Ismét Dr. Sucharit Bhakdi figyelmeztetése arról, hogy a covid 19 oltás miként tizedeli meg a világ népességét": https://www.bitchute.com/video/6TmiB44K5ySS/

Ez csak egy marék köret. Számos orvos- és orvostudós, valamint orvos figyelmeztet a nők ezen kísérleti oltásokkal történő sterilizálásának veszélyeire (Michael Yeadon, Wolfgang Wodarg stb.). Hallgassunk kizárólag orvosokra és tudósokra az orvosbiológiai területen. De már nem akarjuk és nem engedjük, hogy az ügyeletes válságkezelők a propaganda média gépezetének segítségével csak a szakértők egy részének véleményét szolgálják nekünk, akiknek hozzáférést engednek a hivatalos médiához! Mi, az állampolgárok követeljük a nyilvános vita megnyitását minden médiában, és egyenlő konfrontáció lehetővé tételét az orvosok és más orvosbiológiai orvoslás tudósai között, akiknek ellentmondó véleményük van mindenről, ami ehhez a koronaválsághoz kapcsolódik !! Audiatur et altera pars - Hallja meg a másik oldalt!Amíg ez nem történik meg, kétségtelen, hogy orvosi egyhangúságnak és demokratikus, de alkotmányellenes elnyomásnak vagyunk kitéve a szólásszabadság!

Ezen új vakcinák mélyreható megismerése kapcsán leírt komplex biokémiai folyamatok az orvosi biokémikusok és molekuláris biológusok alapvető szakértői területei. Ezért elsősorban az orvosokon kívül őket kell hallgatni. Tagadhatatlan, hogy azok az orvosok, akik óvatosságra intenek, jelenleg nagyobb bizalmat keltenek mindazokban az emberekben, akik maguk gondolkodnak. Óvatos és ésszerű hozzáállásukkal megérdemlik a nyilvánosság teljes tiszteletét, ellentétben néhány kollégájukkal, akik hisztérikus és teljesen kritikátlan meggyőzővé váltak, minden erkölcsi és etikai fék nélkül. Tehát az általános oltási hisztéria során nem haboznak embereket még pénzzel is megvesztegetni, hogy rábeszéljék őket az oltásra, aminek jelenleg Szerbiában is tanúi vagyunk. És ha az emberek nem értenek egyet, akkor a klasszikus maffia-zsarolás módján, bejelenti a fizetett betegszabadság megtagadását, ha megbetegednek. Ugyanebben az értelemben Horvátországban Beroš doktor megköveteli, hogy a háziorvosok oltatlan listákkal rendelkezzenek. Nem beszélve az aggodalomra okot adó ösztönzőkről az oltatlanok ellen, akik a világ globalista hatalmi központjaiból származnak !!

Meg kell-e egyáltalán említeni, hogy az itt hivatkozott referenciákból példátlan üldözés történt az Amerikai Frontline Doctorok és más orvosok független orvosainak szervezete ellen Csakúgy, mint a világ minden más szakértőjével szemben, akik valaha is merészelték megkérdőjelezni az új, soha nem használt oltásokat. Mindnyájukat nyilvánosan összeesküvés-elméleteknek, voksolóknak, sarlatánoknak, nem szakértőknek vagy jobboldaliaknak és konzervatívoknak nyilvánították. Ez utóbbi egyértelműen megmutatja, hogy mi áll szemben! Egy ilyen hülye címkézés szerint kiderül ... mi van? Hogy a baloldaliaknak és a liberálisoknak egyáltalán nem kell aggódniuk az ilyen (hamisan) címkézett, törvényes orvosi körökből érkező riasztó figyelmeztetések miatt?

A mainstream médiacenzorokkal kapcsolatos korábbi tapasztalatok alapján most még nagyobb meggyőződéssel vonhatjuk le azt a következtetést, hogy az őszinte, korrupt orvosok veszélyesek rájuk, és az általuk közölt információk komoly veszélyt jelentenek a "Nagy visszaállítás" elnevezésű globális menetrendre, amelyről még a madarak is az ágon énekelj! "A lehetőségek szűk ablakát" örökre be kell zárni minden normális ember heves ellenállásával, akik még mindig képesek önmagukban gondolkodni, normális életet akarnak, akik minden ember jólétét szorgalmazzák, és akik nem hajlandók játékokká válni. pszichopaták kezében.

Ez az ellenállás tehát spontán és elkerülhetetlenül azoknak az embereknek a közös küzdelmévé válik, akik a szabadságot és az igazságot a méltóságteljes élet előfeltételeinek tekintik. Régóta észrevették egyfajta egészségtudományi-technokrata diktatúra rosszindulatú körvonalait egy disztópikusan megtervezett új normális életkor funkciójaként. Ezek a szabadságszerető emberek biztosan készek lesznek arra, hogy belekezdjenek ebbe a harcba a fiatalok és a gyermekek, valamint az eljövendő generációk érdekében.

FONTOS ÜZENET LOGIKUSOKNAK

A meggyőzés ideje telik. Azokat, akik nem értik, mi történik, figyelmen kívül kell hagyni, és nem vesztegetik rájuk az időt. A becsületes, empatikus és logikus embereknek össze kell jönniük, tekintet nélkül a személyes meggyőződésre és a világnézetre. A nyilvánosságra hozatal mellett eljön az idő, amikor számos, törvényes eszközzel cselekszünk a gazdaságban , az egészségügyben , az autonómiában ... Ellenkező esetben mindannyiunkat rabszolgává tesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr8216629266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freda 2021.07.19. 12:54:28

Hi! Köszönet a fordításért!
Ugyanakkor szerintem teljesen megengedhetetlen a fordítógépek használata utólagos tartalmi ellenőrzés nélkül. Pl.: "őszinte korrupt orvosok", vagy "az "oltott egyének" e részecskék egy részét szoros kapcsolatba engedhetik "betegségeket okoz bennük, beleértve a gyermekeket is" stb.
A szöveg hivatkozhatatlan, felelősséggel nem megosztható így.
süti beállítások módosítása