COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Hogyan lehet visszautasítani a koronateszteket és az ún. oltást?

2021. augusztus 06. - KAWALACI

  https://miriaf.webs.com/hospital-worker-test-vaccine oldal közzétett egy levelet az egészségügyi szakemberek számára, amely sokak számára hasznos lehet. Elhoztuk nektek:

Helló, írok Önnek a jelenlegi koronavírus -helyzetről és a lehetséges rendszeres koronavírus -tesztekről, valamint az oltásokról. Én sem akarok kapni, és írásban szeretném tudomásra adni aggályaimat és kívánságaimat, saját lelki nyugalmamért és a jövőre vonatkozó egyértelműség biztosítása érdekében.

Kezdeném, hogy nem szeretnék tesztelni. Két okom van arra, hogy elutasítsam ezt a tesztet; először is a COVID-19 fertőzés kimutatására jelenleg használt teszt a polimeráz láncreakció (PCR) teszt. Ezt a tesztet azonban nem erre a célra fejlesztették ki, és nem megbízható mutatója a fertőző betegség jelenlétének. Hivatkozva a Nobel-díjas Kary B. Mullis , aki azt mondja, „PCR tesztek nem észleli szabad fertőző vírusok egyáltalán” (1) . Ők képesek kimutatni a vírusok genetikai szekvenciáit, de magukat a vírusokat nem. A PCR teszttechnológia többciklusú növelésre épül. Ha a ciklusok száma kevesebb, mint 35, senki nem lesz pozitív. Ha 60 -szorosra erősítik, akkor mindenki pozitív lesz. Tehát legyünk tisztában -a pozitív PCR -teszt eredménye nem bizonyíték arra, hogy valaki fertőzött vagy bármilyen módon fertőző másokat .

Fontos felismerni, hogy a PCR tesztek nem megfelelő alkalmazása a fertőző betegségek rossz diagnosztizálására nem új jelenség; 2007-ben a pozitív PCR tesztek jelenléte arra késztette az Egyesült Államok Dartmouth-Hitchcock Orvosi Központjának munkatársait, hogy tévesen azt higgyék, hogy pertussis járvány közepén vannak. A libanoni kórház közel 1000 egészségügyi dolgozója elvégezte az előzetes vizsgálatot, és nem jött dolgozni, amíg meg nem érkeztek az eredmények; Állítólag 142 embernek látszott a betegsége; és ezrek kaptak antibiotikumot és védőoltást. A kórház vagy akár az intenzív osztály nem tudott normálisan működni.

Azonban majdnem egy évvel később az egész epizódot téves riasztásnak nyilvánították, mert a végső vizsgálat, azaz a Bordetella pertussis baktérium laboratóriumi tenyésztése nem igazolt semmilyen pertussis esetet. Ehelyett úgy tűnik, hogy az egészségügyi szakembereket valószínűleg érintik a gyakori légzőszervi betegségek, például a megfázás. Epidemiológusok és fertőző betegségek szakértői szerint ez az epizód azért történt, mert túl sokat hittek egy gyors és nagyon érzékeny molekuláris tesztben - a PCR -tesztben -, amely becsapta őket.

Dr. Cathy A. Petti , a Utahi Egyetem fertőző betegségek szakértője a helyzetre gondolva elmondta, hogy a történetnek van egy világos tanulsága.

Dr. Petti azt állítja: "A nagy üzenet az, hogy minden laboratórium érzékeny a hamis pozitív eredményekre." "Egyetlen vizsgálati eredmény sem abszolút, és ez még fontosabb a PCR-alapú teszteredményeknél." (2)

A fentiekre tekintettel úgy vélem, hogy nem ajánlott és nem is szükséges a COVID-19 PCR-tesztelése, mivel a vizsgálatnak nincs célja az aktív fertőzés jelenlétének diagnosztizálására.

Továbbá nem hiszem, hogy ez a teszt kellően biztonságos. A PCR -teszt intranazális jellege nagyon invazív élmény, amely nemcsak potenciálisan stresszes, hanem egészségügyi kockázatokat is hordoz. A médiajelentések részletes eseteket tartalmaznak, amikor a vér-agy gáton áthatolnak az orr-tamponok, és cerebrospinális folyadék szivárgását okozzák (3), és vannak jelentések a nem megfelelő minőség ellenőrzésből eredő vizsgálati szennyeződésről (4).

A fentiekre tekintettel nem vállalom a COVID-19 vizsgálat elvégzését, és szeretném a lehető leghamarabb megkapni az Ön megerősítését arról, hogy a kórház / egészségügyi intézmény teljes mértékben elfogadja a döntésemet, hogy elutasítom ezt a tesztet, és hogy a döntésem nem lesz hátrányos befolyású a szakmai fejlődésemre.

Továbbá nem akarok semmilyen koronavírus elleni védőoltást kapni, mivel a világ számos jeles tudósa (hatósága) figyelmeztetett a koronavírus elleni vakcinák bizonytalanságára és hatástalanságára, köztük Dr. Peter Hotez (5), Hilda Bastian brit tudós (6) és a Pfizer vakcinagyártók korábbi alelnöke, Dr. Michael Yeadon (7).

A vakcina kifejlesztése általában sok évet vagy évtizedet vesz igénybe, míg a koronavírus elleni oltóanyag kevesebb, mint 12 hónap alatt készült el. Nem vagyok elégedett egy „gyorsított” eljárással létrehozott termék fogadásával, mert definíció szerint a gyorsított termékkövetés azt jelenti, hogy nincsenek adatok a hosszú távú biztonságról.

A statisztikák egyértelműen azt mutatják, hogy a koronavírus nem jelent komoly veszélyt a demográfiai helyzetemre, és hogy ha igen, akkor nagyobb valószínűséggel enyhe vagy semmilyen tünetem nem lesz, és teljesen felépülök, ezért úgy gondolom, hogy a megelőzés nem igényel orvosi beavatkozást, amely kockázatokkal jár (mint minden orvosi beavatkozás). Ami azt a kockázatot illeti, hogy én fertőzés esetén másoknak is átadhatom, nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina ezt enyhítené, mert még az oltásokon dolgozó tudósok sem tudták megállapítani, hogy ezek a vakcinák megállítják a betegség továbbítását.

Ezért úgy gondolom, hogy a koronavírus elleni vakcina lehetséges kockázatai meghaladják a lehetséges előnyöket, és ezért nem akarom megkapni.

Rendkívül hálás lennék a levél kézhezvételéről szóló gyors írásos visszaigazolásért, valamint annak elismeréséért, hogy orvosi döntéseim nem befolyásolják hátrányosan a karrierem fejlődését, illetve azt, hogy az illetékes személyek vagy kollégák hogyan bánnak velem.

Köszönöm az idejét, és várom a válaszát.

Tisztelettel,

(Vezetéknév, keresztnév)

(Köszönöm a fordítást VBF professzornak)

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr116651230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dimenziók 2021.08.09. 21:08:30

Megkaphatom az angolnyelvű eredetit?
Nekem igen jól jönne itt a zusában!
Igen beerősitettek itt is...reggeltől-estig a vakcina megy a tv-ben,sokkal erősebben,mint a covidnál.A nagyáruházak némelyike,már nem enged be maszk nélkül,osztogatja a maszkot...
köszönöm

KAWALACI 2021.08.10. 10:24:51

Sajnos ez Horvát nyelven jelent meg és a legtöbb Horvát...
süti beállítások módosítása