LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

ELEMZÉS: Az FDA vakcina engedélyezését felgyorsították, hogy felszabadítsák az orvosi MARTIAL Law -t a Biden -rendszer összeomlásának fedezeteként

2021. augusztus 24. - KAWALACI

A Pfizer vakcina őrült, csalárd módon történő, az FDA által „teljesen jóváhagyott” státuszba helyezését - a mai napon bejelentették - az összeomló Biden -rezsim rendelte el. Ennek a felgyorsított jóváhagyásnak az a célja, hogy lehetővé tegye Biden bábmesterei számára, hogy orvosi hadiállapotot vezessenek be a lakosság ellenőrzése és a hatalmas felkelés leverése érdekében, amely hamarosan kezdődik a törvénytelen Biden -rezsim ellen.

Állítólag a következő 10 napban (vagy úgy) nyilvánosan közzéteszik a Maricopa megyei törvényszéki ellenőrzési eredményeket. Ezekből az eredményekből átfogóan kiderül, hogy a 2020 -as választásokat szavazólap -kitöltéssel és -hamisítással elcsalták. Amint ezeket az eredményeket nyilvánosságra hozzák, tömeges ébredés fog bekövetkezni Amerikában, amikor az emberek rájönnek, hogy Biden nem nyert, és a „demokráciánkat” behatolták és átvették a Fehér Házat jelenleg elfoglaló ellenséges erők.

A választási csalásokra való tömeges ébredés, azzal a növekvő felismeréssel együtt, hogy az FDA, a CDC és az oltóanyag -nyomozók egész idő alatt hazudtak Amerikának (a fertőzések megállításáról vagy az átvitel megakadályozásáról szóló vakcinákról) csak a tüntetéseket fogják előidézni, amelyek szeptember -november hónapokban felgyorsulnak .

Annak érdekében, hogy letörje ezeket a tiltakozásokat és kivonja az ausztrál stílusú orvosi hadiállapot-végrehajtást, a Biden-rezsimnek szüksége volt az FDA-ra (csalással) legalább egy „vakcina” jóváhagyására. Azonnali hatállyal a Pentagon bejelentette az összes amerikai csapat kötelező oltását, ami árulkodó terv arra, hogy több százezer aktív szolgálatot teljesítő katonát tömegesen gyilkoljanak biofegyverek segítségével, hogy gyengítsék Amerika nemzetbiztonságát és felkészítsék a nemzetet a végső pusztulásra. kezdettől fogva Obama és az Obiden -rezsim célja volt).

Amint az igazság a hamis választásokról és az oltóanyag -népirtásról megállíthatatlanná válik, keresse meg a Biden -rezsimet, hogy internetes gyilkossági kapcsolót / távközlési leállási stratégiát próbáljon ki, hogy megakadályozza az embereket a kommunikációban. Eközben az orvosi hadiállapot értelmében Biden valószínűleg valóban drakonikus végrehajtási intézkedéseket rendel el, mint például a nyilvános tiltakozások kriminalizálása, oltóanyag-útlevél-ellenőrző pontok felállítása az autópályákon, és orvosi elrablás az „anti-vaxxerek” elől, hogy áthelyezzék őket a CDC „zöldövezeti” covid börtönébe. táborokba, amelyeket maga a CDC nyíltan részletesen leírt .

A cél természetesen az, hogy a hatalmat a lehető leghosszabb ideig megtartsuk, miközben továbbra is a tömegeket (és a katonaságot) olyan halálos biológiai fegyverekkel injektáljuk, amelyeket úgy terveztek, hogy idővel magas ölési arányt érjenek el. Az úgynevezett „emlékeztető lövés” egyszerűen egy újabb adag fegyveres tüskefehérje, amelyet azért adnak be, hogy előbb-utóbb befejezzék a munkát.

Magát Joe Bident természetesen eltávolítják a kezelői számára legmegfelelőbb időpontban, és mielőtt Harris esküt tesz, technikailag nem lesz „főparancsnok” a hadsereg felett. Mivel a katonaságon belüli polgárháború közeli állapota már napvilágot lát a ma életbe lépett biofegyver -oltási megbízatás miatt, továbbra is valószínű, hogy az amerikai hadsereg elemei fellázadhatnak a hazaáruló Pentagon -vezetők ellen, akik segítettek megszervezni Kabul katasztrofális összeomlását. és Afganisztán bukása, amely több mint 10 000 amerikai vállalkozót hagyott csapdába az ellenséges vonalak mögött.

Forrásaim szerint a hadsereg gyakorlatilag ebben a percben lázadásban van, és sok középszintű parancsnok rájön, hogy ha továbbra is követik az árulók utasításait, mint Austin, Milley vagy Biden, akkor mind kész és az Amerikai Egyesült Államok nemzetvédelmi képességei gyorsan összeomlanak. Egyre inkább érthető, hogy a Pentagon és a Fehér Ház árulói, akik Afganisztán összeomlását koordinálták, Amerika összeomlását is koordinálják . És ha nem állítják meg őket, nem marad védendő nemzet.

Hirtelen a „minden külföldi és belföldi ellenség ellen” kifejezés teljesen új értelmet nyer.

Az összeomló Biden -rezsim mindent felfegyverez, hogy éheztesse az embereket és megsemmisítse anyagi erőforrásait

Mindezek egyik további tényezője a bűnöző, törvénytelen Biden -rezsim hajlandósága az élelemhiány, a pénzügyi összeomlás, az oltóanyag -ellenőrzési pontok és akár a regionális hálózatrögzítési forgatókönyvek fegyverkezésére az ellenvélemények leverése és a tömegek gyengítése érdekében. Mivel az ausztrál NSW kísérleti sablonként szolgál ahhoz, hogy egy nemzetet covid börtön kolóniává alakítsanak, Biden bábmesterei készek tömeges orvosi emberrablásokat, covid táborok kivégzéseit, tervezett éhezést, vészhelyzetek leverését és akár összehangolt banki bezárásokat vagy pénzügyi eseményeket is letagadni. az embereket bármilyen erőforrásra is szükségük lehet az országos tiltakozások fenntartásához.

A Biden -rezsim háborúban áll az amerikai néppel . És ebben a hadiállapotban minden elképzelhető vektorban megtervezik a szűkösséget és az összeomlást, beleértve a sejttornyok és az internet -hozzáférés esetleges leállítását is, különösen a „problémás” területeken, például a vörös államokban.

Vannak, akik úgy vélik, hogy az amerikai hadseregben még mindig van elegendő „fehér kalap” az árulók letartóztatásához, új választások megtartásához és Trump újbóli beiktatásához új választások megtartása után, de ezt a nézetet egy csipetnyi sóval kell kezelni. Valószínűleg az eredmény az összeomlás és a káosz, nem pedig a szervezett helyreállítás. Mindkét esetben világos, hogy Trump nem akar részt venni abban, hogy újra hivatalba lépjen, csak a pénzügyi összeomlás után . Valójában még Kamala sem akar az Ovális Irodában ülni, amikor ez megtörténik, ezért jelenleg összehangolt erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy Biden a lehető leghosszabb ideig üres héjként maradjon a helyén , szinte olyan, mintha a hétvége a Bernie's -ben nemzeti politikává vált a Fehér Házban, ami teljesen megfelelőnek tűnik egy olyan nemzet számára, amelyet jelenleg bűnözők, ostobák és szenilis bolondok irányítanak.

Ha a pénzügyi összeomlás megindul, és ha Biden még mindig a Fehér Házban van, akkor őt lehet hibáztatni az összeomlásért, és el kell távolítani a 25. módosítás révén, és a helyettese ígéretet tesz arra, hogy „megmenti” Amerikát egy szellemileg alkalmatlan Joe Biden szörnyű hibáiból.

Készüljön fel a káosz télére Amerikában

A következő néhány hónap a nemzet kaotikusabb időszakának lesz a tanúja (még az 1860 -as éveket is figyelembe véve), 2021 szeptemberétől - 2022 márciusáig a következők jellemzik:

  • Megdöbbentő nyilvános „ébredés” a mocsár csalás, korrupció és bűnözés szintjére.
  • Súlyos, megtervezett élelmiszer-, lőszer-, orvosi erőforrás-, fogyasztási cikkhiány stb.
  • Mérnöki távközlés és áramszünet lehetősége, legalábbis regionálisan.
  • Tömeges haláleset és kórházi kezelés az oltottak között, a kórházakat valószínűleg 2022 elejére túlteszik.
  • Az oltások, a védőoltások útlevelei, a bezárások, a maszkok és a beszéd betartása.
  • A FEMA vagy a CDC covid halálos táborainak aktiválása és a másként gondolkodók összehangolt elrablása és kiirtása.
  • Tervezett pénzügyi válság események, mint például ünnepnapok, bankautomaták bezárása vagy akár egy dollár esetleges összeomlása.
  • Káosz az összeomló amerikai hadseregben.
  • Az amerikai dollár vásárlóerejének összeomlásának folyamatos felgyorsulása, mivel a Biden -rezsim, a törvényhozók és a Fed összeesküdnek, hogy hetente ezermilliárd dollár nyomtatása felé igyekeznek, hogy a rendszert talpon tartsák.
  • Káosz az Ovális Irodában, amikor politikai ragadozók sorakoznak, hogy megragadják a hatalmat, amint Bidenet végül eltávolítják a Fehér Házból.

Ne feledje, hogy ebben a percben az amerikai dollár az elmúlt 12 hónapban már elvesztette vásárlóerejének legalább 40% -át . Az emberek dollárral vásárolt dolgai az egekbe szöknek (étel, üzemanyag, lakhatás, használt járművek stb.), Ami a dollár összeomlásának következménye, amely a Biden -rezsim és a korrupt Fed végtelen pénznyomtatásából ered. Ez is a nemzet „végső kifosztásának” egy formája a halála előtt. A hatalom belső köreiben lévő emberek a kormány ösztönző kiadványaiban kifosztják a dollárokat, majd ezeket a dollárokat kripto vagy arany vásárlására használják, tudva, hogy a dollár hamarosan teljesen értéktelen lesz.

Mindez a pénznyomtatás azt jelenti, hogy az átlagos amerikaiakat nap mint nap szegénységbe taszítják , az élelem, a lakhatás, a szállítás és egyéb alapvető szükségletek gyorsan megfizethetetlenné válnak, még az egykori középosztály számára is. Nem tart sokáig a középosztály kiirtása, és az amerikaiak tízmilliói rájönnek, hogy nincs vesztenivalójuk (hiszen már mindent elveszítettek).

Ez mind része annak a tervezett káosztervnek , amelyet Amerika lerombolására terveztek, és mivel az FDA ma felgyorsította a Pfizer vakcina jóváhagyását, ez a terv most aktiválódott.

További részletekért lásd a mai videót a helyzetfrissítésről Brighteon keresztül:

Brighteon.com/4614e124-31d4-4299-a3d0-409c2dd12dd8

Keresse meg az új podcastokat, interjúkat és videókat:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr4516669646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása