LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Az FDA oltás jóváhagyása arra készteti a kék államokat, hogy elrendeljék a tanárok, dolgozók és elsősegélynyújtók tömeges lemészárlását

2021. augusztus 26. - KAWALACI

 Az FDA csaló „jóváhagyása” a kudarcba fulladt Pfizer covid vakcina számára, és a kék városok és államok vezetőinek szükségük volt saját alkalmazottaik tömeges levágására. Néhány órával az FDA tegnapi bejelentése után New Jersey állam elrendelte az összes NJ tanár és állami dolgozó tömeges lemészárlását tüskefehérje -injekcióval, egy „véralvadás”, amely már becslések szerint 500 000 amerikai halálát okozta (és számolva).

A NY Oktatási Osztálya hasonló oltóvágó kampányt hirdetett az összes oktatási dolgozó számára, beleértve a tanárokat, az iskolaigazgatókat, a gondnokokat és az élelmiszer -előkészítőket. Los Angeles is beleszólt, és elrendelte a vakcinavágást 60 ezer alkalmazottjának, köztük a tűzoltóknak, a rendfenntartóknak és más elsősegélynyújtóknak.

Sok más kék város és állam csatlakozott a tömeges kivégzésekhez, követelve a kísérleti, halálos oltóanyag teljes betartását - igen, ez még mindig orvosi kísérlet, még az FDA saját „jóváhagyó” levele szerint is - annak ellenére, hogy az állatkísérletek teljesen hiányoznak, bio -elosztási tanulmányok és hosszú távú biztonsági adatok. Lényegében ezek a kék városok és államok vakcinázó öngyilkosságot követnek el , ami egy olyan forgatókönyvhöz vezet a nem túl távoli jövőben, amikor a demokraták által irányított városok közül sok összeomlott szellemváros lesz.

Ezt egy 13 perces sürgősségi podcast frissítésben ismertetem, amelyet itt talál:

Brighteon.com/a8c4746f-b4de-4da5-938b-d15594889cb3

A kormányok oltásokkal, éhezési és haláltáborokkal teljes háborút indítanak az emberi lakosság ellen

A kék városok és államok közelgő összeomlása azonban nem ennek az orvosi borzalomnak a vége: A Big Pharma bűnözőivel való összejátszásban a kormányok világszerte totális háborút hirdettek az emberi lakosság ellen, és vakcinavágást kezdeményeztek. éhezés és a covid haláltáborok építése globális elnéptelenedési programjuk végrehajtása érdekében.

Céljuk a jelenlegi emberi populáció 90%-os csökkentése. Ez körülbelül 7 milliárd ember megölését jelenti. A vakcinák csak egy részét képezik ennek a „végső megoldásnak” , hiszen eddig csak mintegy 2,5 milliárd embert oltottak be a bolygón. A többi halálesetet úgy tervezték, hogy éhínségből (szándékos élelmiszer-összeomlás), erőszakból, törvénytelenségből és a kormány által működtetett haláltáborokból származnak, ahol az oltóanyaggal habozó embereket összegyűjtik, és covid haláltáborokba dobják, hogy tömegesen kiirtsák őket, holokauszt-stílusban . A CDC saját honlapján nyilvánosan bejelentette ezt a tervet„zöld zónának” nevezi a covid haláltáborokat, és azt állítja, hogy megfelelnek a „minimum humanitárius normáknak”. A CDC covid táborának tervei nem írnak le arról, hogy az egészséges emberek egy napon elhagyhatják ezeket a táborokat.

Tartsuk szem előtt, hogy manipulált a pénzügyi események is hozzájárulnak a tömeges halál és nyomor az egész bolygón, mint az emberiség zuhant End Times forgatókönyvek sátáni erők.

Végső soron egyébként úgy gondoljuk, hogy a Sátán erői vereséget szenvednek, és az emberiség győzedelmeskedik. Miközben az elnéptelenedés globalistái 7 milliárd embert próbálnak meggyilkolni, reméljük, hogy a kár csak egymilliárdra korlátozódhat. De minden attól függ, hogy az emberiség milyen gyorsan lép fel a gonosz ellen, és követeli a COVID -járványos biofegyver -programot működtető bűnözők letartóztatását és üldözését.

A mai helyzetfrissítési podcast sokkal több részletet tartalmaz:

Brighteon.com/a864d1b4-320b-4692-a755-24ea6bab6488

További podcastokat és interjúkat találhat minden nap:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr2116671632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása