LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A JFK21 nyerte a pert, a PCR teszt NEM kötelező!

2021. augusztus 28. - KAWALACI

A tapnewswire.com portál 2021. augusztus 13 -án egy nagyon érdekes videót tett közzé . Teljes egészében és szövegesen közvetítjük.

 

És ezúttal köszönjük fordítónknak, ZF professzornak!

„A nevem Mads Palsvig, és a dán JFK21 politikai párt elnöke vagyok. Pártunk nagyon kritikus a globalizációval szemben, és különösen az intézkedésekkel, a lezárással és a kényszeroltás körüli helyzetekkel kapcsolatban világszerte.

Nemrégiben pert indítottunk Dániában, amelyben részt vett egy párttagom, aki nem volt hajlandó PCR tesztet végezni, amikor megérkezett a koppenhágai repülőtérre. A bíróság mintegy 500 euró bírságot szabott ki rá, amiért elutasította a PCR -vizsgálatot, vagy 6 napos börtönbüntetésre, amiért megtagadta a bíróságon való megjelenést. Egy párttagnak 2 hete volt a fellebbezésre. Fellebbeztem a dán bírósághoz, és 30 napot kaptak arra, hogy válaszoljanak a fellebbezésre. Ellenkező esetben 10 millió dán koronát vagy 250 ezer eurót kell fizetniük pártom egyik tagjának. 28 nap múlva válaszoltak. Az ügyészség a vita befejezését kereste, nem a védelem, nem a bíró. Vád! Ez a mi nagy győzelmünk, mert fő érvem az, hogy alkotmányunk és nemzetközi megállapodásaink vannak, amelyek meghaladják a királynőnk által előírt törvényeket. A törvények megint a rendeletek felett állnak. 

Nyilvánvaló, hogy a rendelet nem lehet az Alkotmány felett. Ez tehát nagy döntés, és arra kérek mindenkit, hogy ne fogadja el az intézkedéseket, vegye meg a szankciókat és vigye bíróság elé. Ha pedig oltásra vagy COVID -útlevél beszerzésére kényszerül, azt tanácsolom, hogy gyilkossági kísérletként jelentse az eseteket a rendőrségen. Ezt akkor is meg kell tennie, ha valaki felkéri Önt, hogy oltassa be magát, kérje meg a teljes nevét és lakcímét, és jelentse a rendőrségen gyilkossági kísérlet miatt! Meg kell tennie, mert felkészültebbnek kell lennünk a támadásra, és bátrabbnak kell lennünk, ha meg akarjuk nyerni ezt a háborút, mert egyetlen háborút sem lehet megnyerni bátorság nélkül!

Végezetül mutatok egy dokumentumot a dán parlament hivatalos honlapjától januártól, amelyben az Egészségügyi Minisztérium 13 millió eurót kér a COVIDA-19 elleni vakcina biztonságosságának vizsgálatára 2021–2023 között. Ez azt jelentette, hogy Dánia lakossága részt vett a kísérletekben annak kiderítésére, hogy túl tudják -e élni az oltóanyagok különböző toxinjainak befecskendezését. A dokumentum azt is előírja, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) csak feltételes jóváhagyást ad a Pfizer, Moderna, Astra Zeneca vakcinákhoz. Ezenkívül kijelentik, hogy két hónapig végeztek klinikai vizsgálatokat, mielőtt ideiglenes feltételes jóváhagyást kaptak, és hogy a vakcinákat hivatalosan nem engedélyezik 2023 előtt.

Ha megnézi a Dán Statisztikai Hivatal hivatalos adatait, látni fogja, hogy idén májusban, júniusban és júliusban pontosan 5,5% -kal többen haltak meg, mint tavaly ugyanebben az időszakban a COVID-19 világjárvány idején. Ebben a három hónapban, idén májusban, júniusban és júliusban több haláleset történt Dánia történetében, mint valaha 3 hónap alatt.

Remélem, hogy néhányan felébrednek, mert ha ez nem ébreszti fel őket, biztos vagyok benne, hogy fel fogják ébreszteni őket a jelenleg Franciaországban érvényben lévő nagyon korlátozó intézkedések. Ha nem ezt, akkor mindenképpen lezárást, amelyet a kormány októberben vagy novemberben megpróbál bevezetni.

És végül megpróbálják megvizsgálni, hogy a vakcina mennyi ideig lesz hatékony az immunitás megteremtésében, és várhatóan csak 2-3 hónapig tart. Valójában abban a dokumentumban elismerik, hogy mindenkit évente négyszer kell oltani.

Egyelőre ennyi tőlem. Remélem, hogy egyre többen fogják bíróság elé állítani ezeket a bűnözőket, hogy több pert indítunk, és végül, hogy ezek az őrült intézkedések és lezárások leállnak, és becsületesebb politikusokat kapunk a kormányban. "

Portálunk most jelentette be, hogy a koppenhágai dán parlament úgy döntött, hogy a korona elleni minden intézkedés 2021. október 1 -jén véget ér.

Ezért a továbbiakban nem lesz követelmény a maszkok, és a tesztelési mód megszűnik. A dánoknak ezután már nem kell bizonyítékot szolgáltatniuk arra vonatkozóan, hogy beoltották -e őket vagy sem. Vagy pozitívak vagy negatívak voltak.

 

 

Úr. sc. Arna Šebalj

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr8316673560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása