COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Az 5G tornyok aktiválása megölheti azokat, akik beadták a COVID-19 elleni védőoltást – figyelmeztetnek elemzők

2022. január 15. - KAWALACI

A távközlési megavállalatok idén januárban készen állnak arra, hogy elindítsák „felújított” 5G hálózataikat az Egyesült Államokban. Ez annak ellenére van így, hogy rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy egy ilyen bevezetés katasztrófához és halálesetekhez vezetne , különösen a (COVID-19) ellen teljes mértékben beoltott amerikaiak körében.

Sean, az  SGT Report  online műsorának házigazdája rámutatott, hogy bizonyítékok vannak arra, hogy az 5G tornyok valamilyen elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek közvetlenül megtámadják az emberek testét. Bizonyítékként a  La Quinta Columna által nyilvánosságra hozott videót nyújtott be .

A La Quinta Columna , egy spanyol nyelvű sajtóorgánum arról híres, hogy az egyik első független sajtóorgánum, amely arról számolt be, hogy a COVID-19 vakcinák mérgező grafén-oxidot tartalmaznak . (Kapcsolódó: Tanulmány: Az 5G-expozíció „jelentős tényező” a magasabb covid megbetegedések és halálozások esetében .)

A spanyol média egy rövid klipet lejátszott az egyik legutóbbi élő közvetítésében egy férfiról, aki néhány másodpercre leparkolja kerékpárját közvetlenül egy 5G torony mellett, majd hirtelen összeesik a semmiből. Ricardo Delgado Martin, a La Quinta Columna  alapítója  és a média műsorának műsorvezetője rámutatott, hogy a férfi hirtelen összeomlását rögzítő CCTV kamera kevesebb mint egy másodperccel az incidens megtörténte előtt hibát észlelt a videójában.

Delgado azt feltételezi, hogy ez a hiba váltotta ki a férfi összeomlását, és ezt a mellette lévő 5G torony okozta. Dr. Jose Luis Sevillano, a Delgado vendége rámutatott, hogy ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy az 5G tornyok valamilyen impulzust bocsátanak ki, amely közvetlenül befolyásolja az emberek egészségét.

Brighteon.TV

 

„Ez a bizonyíték” – mondta Luis spanyolul. "Mert már nem arról van szó, hogy a fickó felborul valami belsőtől, hanem van egy külső kioldó, amelyet a kamera felkapott… Ez megmagyarázná, miért zuhannak hirtelen holtan olyan sokan ide-oda."

„Úgy néz ki, mint egy lövés, de ez egy fénysebességű elektromágneses impulzus” – mondta Delgado. "És a kamera hibásan rögzíti, ami normális."

Sean nem hiszi, hogy a hiba véletlen volt. "A videóban látható hiba arra utal, hogy valamiféle, esetleg elektromágneses impulzus- vagy energiafegyvert használtak az ember meggyilkolásához."

A COVID-19 elleni oltások fogékonyabbá tehetik az embereket az 5G-re

Delgado és Luis aggódik amiatt, hogy a COVID-19 ellen teljesen beoltott emberek érzékenyebbek lehetnek ezekre az elektromágneses impulzustámadásokra, mivel testük grafén-oxidot tartalmaz.

2021 júliusában  az Almeria Egyetem  spanyol kutatói felfedezték, hogy a Pfizer vakcina szinte mindegyike nem más, mint grafén-oxid . Ez a mágneses anyag, ha befecskendezik az ember szervezetébe, halálos egészségügyi szövődményeket okozhat, beleértve a máj- és vesekárosodást, elősegítheti a granulómák kialakulását a tüdőben, és akár előre beprogramozott sejthalált is kiválthat.

"Ha a személy [a videón] be van oltva, és a grafén már a szívében található, és ha ezen kívül a személy edz, akkor nem lehet tisztábban fogalmazni" - mondta Delgado, rámutatva, hogy valószínűleg a grafén is hozzájárult. a férfi haláláig.

– Ez egy impulzus volt, amelyet grafénnel szoroztunk – jegyezte meg Luis. Hozzátette, hogy több bejelentést kapott betegektől szívdobogásról az 5G hullámok „sűrűsége” miatt. A betegek közül sokan arról is beszámoltak, hogy furcsa érzést éreznek a környezetben, amikor kilépnek a szabadba.

– Mintha egy űrhajóban lennének – mondta Luis. – Vagy egy olyan bolygóra mentek, amely nem a miénk. Azt mondta, ez az érzés a levegőben lévő elektromágneses mezőknek köszönhető, amelyeket a közeli 5G tornyok okoznak.

Ez a furcsa érzés, amikor kimennek a szabadba, a legkisebb problémájuk. Luis megjegyezte, hogy ha az elektromágneses mezők valaha is úgy pulzálnak, mint ahogyan a videóban, az katasztrófát okozhat a közelben élőknek.

„Ami működik [a testben], abbahagyja… elveszti az eszméletét” – mondta Luis. – Vannak, akik felépülnek, és azt mondják: „Mi a csuda történt velem?” Néhány embernél azonban a folyamat olyan gyors, hogy nem térnek vissza többé. Szív- és légzésleállással végeznek, és vége.”

Ha annak a személynek, akit eltalált az 5G torony elektromágneses impulzusa, a COVID-19 vakcina miatt grafén volt a rendszerében, az illető személynek lényegesen kisebb az esélye arra, hogy vállat vonjon le az elektromágneses impulzustól.

Tekintse meg az SGT Report  műsorának ezt az epizódját,  amint a műsorvezető Sean az 5G tornyok  egyesült államokbeli aktiválásáról beszél .

Nézze meg az SGT Report  további epizódját,  ha feliratkozik csatornájára a  Brighteon.com oldalon .

Ha többet szeretne megtudni az 5G veszélyeiről, olvassa el az 5GAlert.com legújabb cikkeit .

A források a következők:

Brighteon.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr3716814164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása