COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

A jótékonysági szervezet kirúg egy 4 éves rákos gyereket – mert nem oltották be Covid ellen

2022. január 17. - KAWALACI

A Ronald McDonald House BC & Yukon (RMHBC) kilakoltatja azokat a beteg gyerekeket és családjaikat, akik a szervezet lakhatási támogatására támaszkodnak, hogy megkönnyítsék az életmentő kezelésekhez való hozzáférést.

A dehumanizáló politika azonnal felháborodást váltott ki, miután Austin Ferguson, egy négyéves, leukémiás kisfiú apja kedden szívszorító videót tett közzé, amelyben az RMHBC vezetőjét faggatja beoltatlan családjuk kiutasításának okairól.

„Ez a család és az otthon volt számunkra” – mondta Ferguson, amikor találkoztam a családjával az interjúnkban.

A 14 tagú jótékonysági szervezet igazgatótanácsa jóváhagyta a 14 tagú jótékonysági szervezet igazgatótanácsa jóváhagyta azt a politikát, amely január 17-én lép életbe.

„Bárki, aki öt éves vagy annál idősebb, aki dolgozik, tartózkodik vagy meglátogatja” a vancouveri otthoni RMHBC létesítményeket, valamint a Surrey Memorial Hospital „családi szobáját” megköveteli, hogy igazolja, hogy „teljesen beoltva van (2 adag). )”, hogy beléphessenek létesítményeikbe.

Az olyan bérlők, mint Fergusonék, a hónap végéig kaptak időt, hogy összepakoljanak és távozzanak.

A politika egyszerre tűnik kegyetlennek és indokolatlannak, tekintve, hogy a Pfizernek, az RMH jelentős adományozójának, és akit az RMH honlapján „barátként” ír le, saját vezérigazgatója volt, Albert Bourla, aki nemrégiben elismerte, hogy amikor a domináns és szignifikánsan magasabb, enyhe Omicron változat, két injekció „kevés, ha egyáltalán védelmet nyújt” az injekciót kapó személy számára.

„Úgy tűnik, ez egy tendencia az egész országban, ahol csak nyomást gyakorolnak az oltatlan emberekre, és addig szorítanak, amíg be nem adják” – mondja Ferguson ebben az átfogó jelentésben. És szerintem teljesen igaza van.

Ezért mi, a Rebel News petíciót hoztunk létre, hogy lehetővé tegyük mindazoknak, akiket felháborít az RMHBC politikája, hogy aláírhassák, és felszólítsák az RMC-t, hogy otthonuk legyen biztonságos menedék minden beteg gyermek és család számára, függetlenül az oltásuk állapotától.

Mivel a reakció a Ferguson harcáról szóló, immár vírusos Facebook-videó adása után kezdődött, az RMH eltérni látszik a fekete-fehér politikájukban leírtaktól.

Egy nemrégiben megjelent Vancouver City News cikke szerint, amely kizárja és felülvizsgálja néhány korábbi nyilatkozatát a Ferguson helyzettel kapcsolatban, az RMH most azt állítja, hogy "a családok nem kényszerülnek az utcára, ha nem kapnak védőoltást a hónap végéig".

A jótékonysági szervezet most azt állítja, hogy "családi szolgálataiból és szociális munkásaiból álló csapata azon fog dolgozni, hogy alternatív szállást találjanak azoknak a családoknak, akik megtagadják az öt éven felüliek beoltását".

A Ferguson család támogatottsága akkoriban kiemelkedő volt, mivel az eredeti Go Fund Me oldaluk exponenciálisan nőtt az elmúlt 24 órában, amikor a négyéves Jacket először diagnosztizálták rákkal.

Ha a kanadaiak eltűrik, hogy a leukémiás betegeket életük legrosszabb napjaiban elutasítsák – mi lesz az oltatlanokkal?

Azt mondják, a gonosz akkor győzedelmeskedik, ha a jó emberek nem tesznek semmit, ezért tegyünk ellene.

Látogassa meg a LetThemStay.ca oldalt, és írja alá petíciónkat, amelyben felszólítja az RMH-t, hogy vonja vissza ezt a szégyenteljes politikát, majd fogadja el megkeresésünket, amely alapján e-mailt küldhet Cathy Loblaw-nak, a Ronald McDonald House vezérigazgatójának, hogy megbizonyosodjon róla, hogy ő tudja, és Ön is meghallja, hogy megtörténik.

FORRÁS: rebelnews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr2816816656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása