COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Íme a 8 legnagyobb hazugság, amelyet a COVID-19-ről terjesztenek a kormányok

2022. január 18. - KAWALACI

A világ leghatalmasabb kormányai ugyanazokat a hazugságokat terjesztik a (COVID-19), annak hatásaival és enyhítésének módjával kapcsolatban. Ben Armstrong, a New American újságírója szerint   ez egy összehangolt erőfeszítés a félelem elvetésére, hogy nagyobb hatalmat és ellenőrzést szerezhessenek az emberek felett.

Armstronghoz hasonlóan gondolkodik Dr. Mike Yeadon, a Big Pharma Pfizer cég egykori alelnöke, vezető tudósa és kutatója , aki kifejezte meggyőződését, hogy létezik egy „nemzetek feletti terv” a világ összes demokráciájának átvételére.

„Minden országnak volt valamelyest hasonló, nagyon egyszerű pandémiás felkészülési terve” – mondta Yeadon az OVALmedia német médiavállalatnak adott interjújában  „2020 márciusának heteiben mindannyian eldobták őket, és ugyanazzal a narratív forgatókönyvvel helyettesítették… Én „a nyolc COVID hazugságnak” hívom őket. Mindegyik valótlanság, és azt hiszem, a cél az volt, hogy halálra rémítsék az embereket.”

Íme a nyolc legnagyobb hazugság, amelyet a COVID-19-ről terjesztenek. (h/t a TheNewAmerican.com oldalra )

A koronavírus nagyon halálos

A kormányok egyik első hazugsága a koronavírussal kapcsolatban az, hogy ez egy rendkívül halálos vírus, amely könnyen megölhet mindenkit, aki megfertőződik.

Az igazság az, hogy a COVID-19 túlélési aránya körülbelül 99 százalék azoknak az embereknek, akiknek nincs olyan társbetegsége, amely miatt nagyobb valószínűséggel halnak meg bármilyen betegségben.

A PCR-tesztek hatékonyak a COVID-19 kimutatásában

A polimeráz láncreakciós (PCR) teszteket tekintik az arany standardnak a SARS-CoV-2 jelenlétének kimutatására egy személyben.

Armstrong szerint a kormányok által világszerte alkalmazott PCR-tesztek kifejezetten úgy vannak kalibrálva, hogy a koronavírus legapróbb töredékét is kimutatják, nem csak a SARS-CoV-2-t. Ezt a fertőzöttek számának mesterséges növelésére használják.

A maszkok működnek

A világjárvány kezdetén a közegészségügyi tisztviselők szerte a világon azt állították, hogy az embereknek arcmaszkot kell viselniük, amikor háztartásukon kívüli emberekkel találkoznak, mivel ez megvédi őket a COVID-19-től.

A tisztviselők által ajánlott arcmaszkokat azonban sohasem a lélegzet és a levegő részecskéinek kiszűrésére tervezték. Kórházakban való használatra tervezték, hogy az orvosok és a nővérek ne kerüljenek vér és egyéb testnedvek a szájukba és orrukba, illetve azok köré.

A lezárások lassíthatják a koronavírus terjedését

Világszerte sokan kezdetben azt hitték, hogy a zárlatok megállítják vagy lelassítják a koronavírus terjedését, mivel a betegség emberről emberre terjed.

A fertőzések azonban soha nem szűntek meg, és közel két évvel a járvány kezdete óta a megbetegedések továbbra is növekszenek, és továbbra is terjednek még azokban az országokban is, ahol még mindig szigorú a zárlat.

A tünetmentes egyének terjeszthetik a vírust

A kormány és a közegészségügyi tisztviselők folyamatosan figyelmeztetik, hogy még a látszólag egészséges, de tünetmentes egyének is továbbterjedhetik a koronavírust.

– Emberek, ha nem vagytok tünetek, hogyan terjeszthetitek? – kérdezte retorikusan Armstrong. "Nem kell félni azoktól, akik nem betegek."

Armstrong rámutatott, hogy a „tünetmentes” kifejezést meg kell különböztetni azoktól az emberektől, akiknek enyhe tüneteik vannak, amelyeket nem kezeltek megfelelően.

„Van egy nagyon kicsi ablak, ahol… valójában enyhe tüneteid vannak, de még nem tudod” – mondta. „Fáj a torkod és egy kicsit náthás is van, de nem gondolod, hogy beteg vagy… De ez nem tünetmentes, vannak tünetei. És abban a legelső kis időszakban terjesztheted."

Nincsenek megfelelő kezelések

A kormányok szerte a világon azt állítják, hogy a COVID-19 megfelelő kezelésének egyetlen módja a védőoltás .

A virológusok azonban alaposan megvizsgálták a koronavírus-fertőzés stádiumait – replikáció, gyulladás, koaguláció –, és arra a következtetésre jutottak, hogy ez a többfázisú fertőzés nagyon jól kezelhető lehet, ha az orvosok úgy gondoskodnak róla, mint bármely más légúti vírusos betegségről.

A természetes immunitás hatástalan

Tekintettel a COVID-19 elleni védőoltások terjedésére, a kormányok mindenhol hiteltelenné teszik a természetes immunitást – azt az immunitást, amelyet egy személy a COVID-19 elleni küzdelemből való felépülés után kap.

Az immunrendszer nem így működik. Miután a fertőzés kiürült egy személy testéből, az immunrendszer már tudni fogja, mit kell tennie, ha ismét megpróbál bejutni a szervezetbe.

A COVID-19 vakcinák használata biztonságos

A kormányok és a közegészségügyi tisztviselők talán legnagyobb hazugsága az, hogy a COVID-19 vakcinák biztonságosak és hatékonyak. A valóságban ezek a kísérleti és veszélyes gyógyszerek halálosak. (Kapcsolódóan: Az amerikaiak már nem vásárolnak kormányzati propagandát, megtévesztést és hazugságot a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban .)

„Ha valaki azt állítja, hogy biztonságos és hatékony, az megint csak hazudik” – mondta Armstrong. „Ez a valaha készült leghalálosabb, legszörnyűbb vakcina, amelyet tömegeknek adtak be anélkül, hogy eltávolították volna. Semmi sem került a közelébe.”

Nézze meg Ben Armstrongot a „Ben Armstrong Show”-ban, amint részletesen tárgyalja  a nagy kormány nyolc hazugságát a COVID-19-ről .

 

 

Ez a videó  Brighteon.com The New American csatornájáról  származik .

Ismerje meg a COVID-19 világjárványról és a vakcinákról terjesztett hazugságokat a Pandemic.news legújabb cikkeinek elolvasásával .

A források a következők:

Brighteon.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr6116817302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása