COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Scott Kesterson felfedi, hogy a Big Pharma hogyan juttat egzotikus technológiát az emberekbe covid vakcinák segítségével – Brighteon.TV

2022. január 18. - KAWALACI

Scott Kesterson azzal vádolta a Big Pharma cégeket, hogy új technológiát fecskendeznek be az emberekbe az úgynevezett (COVID-19) vakcinák révén.

„Ezek nem oltások. Ez a technológiák új korszaka, amelyek az emberekbe technológiák befecskendezésére épülnek, nem pedig az általunk ismert vakcinákra. Amit mi vakcinának nevezünk, az valójában egy genetikailag módosított génmódosító injekció, amely a szó szoros értelmében olyan technológiákat használ, amelyek módosítják a genetikát, és arra késztetik az embereket, hogy úgy működjenek, ahogy a Big Pharma szeretné” – mutatott rá Kesterson a január 13-i epizódban. „BardsFM” című  műsorából a Brighteon.TV -n .

„Ez az egész narratíva, amely változóban van, véleményem szerint részben a negyedik ipari forradalomra és a transzhumanizmus felé való törekvésre összpontosít . Feltétlenül fontos megérteni, hogy a COVID-folyamat nagy részének semmi köze a világjárványhoz.”

A BardsFM műsorvezetője hozzátette, hogy ennek nagy része a pénzügyi alaphelyzetbe állításhoz, valamint az ellátási lánc logisztikai rendszereinek teljes ellenőrzéséhez és életünk minden aspektusának tranzakciós ellenőrzéséhez kapcsolódik. És mindezek középpontja Kesterson szerint „az a vízió, amely a biológiai és a digitális integrációját egy egyesített térbe foglalja, ahol mindannyian olyan mértékben integrálódnak, hogy idővel elválaszthatatlanok”. (Kapcsolódó: Tanulmány: A machiavelli hajlamú emberek a transzhumanizmus/elmefeltöltési technológia mellett állnak .)

Gyors változás a technológiákban, az iparágakban és a társadalmi mintákban és folyamatokban

„Ez annak a megértése, hogy mi is valójában a transzhumanizmus és a negyedik ipari forradalom. Tehát a negyedik ipari forradalom, amelyet 4IR-nek vagy Industrial 4.0-nak is neveznek, a 21. századi technológiák, iparágak és társadalmi minták és folyamatok gyors változását vetíti előre a növekvő összekapcsolhatóság miatt” – mondta Kesterson.

Brighteon.TV

 

Megemlítette az „okos automatizálás” kifejezést is, amelyet Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója alkotott meg.

„Azt állítja, hogy a látott változások nemcsak a hatékonyság javulását jelentik, hanem az ipari kapitalizmus jelentős elmozdulását is kifejezik. Az ipari változások terének része az olyan technológiák összekapcsolása, mint a mesterséges intelligencia, a génszerkesztés, a fejlett robotikával, amelyek elmossák a határokat a fizikai, a digitális és a biológiai világ között” – magyarázta.

A folyamat kritikus aspektusa Kesterson szerint a CRISPR – egy génszerkesztő technológia – társadalomba való integrálása volt. Korábban az evangélikus közösség hatalmas ellenállása korlátozta, de ma már világszerte elfogadták azokat az emberek, akik feltűrték az ingujjukat és a karjukba vették az injekciót.

hátizsákos újságíró és dokumentumfilmes azt is megjegyezte, hogy Donald Trump volt elnök aláírta a végrehajtási rendeletet, amely megnyitotta az ajtót a CRISPR technológiát használó mRNS kifejlesztése előtt. Az 13887-es végrehajtási rendeletre utalt, amelyet Trump 2019. szeptember 19-én írt alá a nemzetbiztonság és a közegészségügy előmozdítása érdekében.

A negyedik ipari forradalom a technológiák egyesülése

„A negyedik ipari forradalom a technológiák egyesülése. Mostantól minden tranzakció digitálisan fut majd” – mondta Kesterson. „Ennek az egésznek az a lényege, hogy minden egyes művelet, amely valamilyen tranzakcióval foglalkozik, végül egy mesterrendszerbe integrálódik, egy olyan master AI rendszerbe, amely nyomon követi a földgolyó minden tranzakcióját. Ez azt jelenti, hogy minden kemény pénz, minden kemény valuta törlésre kerül, és végül minden a digitális ökoszisztémán keresztül történik.”

A „BardsFM” műsorvezetője azt is elmondta, hogy nagyon kevés szó esik arról, hogy az ipari 4.0 mit csinál, és hogy ezek a technológiák mennyire kritikusak az Egyesült Államok gazdasági dominanciájának megteremtésében. „Jelenleg azon az úton járunk, hogy e technológiák masszív integrációját láthassuk a teljes bírósági sajtóban, és olyan szinten, amilyenre még nem is gondoltunk. És mindez a COVID leple alatt történt” – mondta Kesterson.

Tekintse meg alább a „BardsFM” műsor teljes január 13-i epizódját . A „BardsFM” Scott Kestersonnal minden csütörtökön 17 és 18 óra között kerül adásba a Brighteon.TV -n .

A források a következők:

Brighteon.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr2416817714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása