LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Az mRNS-oltással beoltottak vérében a mérgező tüskés fehérjék maradandó szövetkárosodást okoznak

2022. április 29. - KAWALACI

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) soha nem mondta az amerikaiaknak, hogy a tüskés fehérjék patogén fehérjék, amelyek örökké képződnek, így bárkinek, akit mRNS-el "beoltottak", egy életen át toxinok milliárdjai lesznek a véráramban a vírus szerint. Immunológusok.

Egy másik mítosz, amelyet a CDC terjeszt, az, hogy az mRNS injekciók a vállizomban maradnak, de a tudományos adatok ennek ellenkezőjét mutatják. Japán kutatók szerint ugyanis a mérgező kórokozók az egész véráramban keringenek, és nagy koncentrációban halmozódnak fel a szervekben. Ez azt jelenti, hogy jóval azután, hogy a COVID-19 és annak összes változata eltűnt, a „beoltott” áldozatok testei háborúban fognak harcolni a MINDIG szabadon bocsátott fehérje klónok ellen, mert ezeknek az embereknek a sejtjei örökre új utasításokat kapnak erre.

Az antitestek a teljes mRNS tüskés fehérjéket célozzák meg az egész testben, így az immunrendszert mindenhol, mindig, talán örökre TÁMADJA.

Ha be van oltva a Covid-19 ellen, akkor állandó polgárháború dúl benned, véredényeid és szerveid pedig csatateret jelentenek. Az antitestek mérgező, tüskés fehérjéket céloznak meg, amelyek eltömítik a szívet a szerveket és még az agyat is. Az immunrendszer folyamatosan túlterhelt, és krónikus gyulladások lépnek fel, amelyek súlyos egészségügyi problémákhoz vezetnek, különösen a már meglévőkhöz.

A tüskefehérjék olyanok, mint a mikroszkopikus biológiai fegyverek. A tested klónozza ennek a biológiai fegyvernek az összes másolatát belülről, így a klónháború csatatere a véredben tombol. Az erősítő adagok benzint adnak a tűzre, például bombákat dobnak le a csatatér közepén harc közben.

Tudományos tény: az mRNS megtámadja a sejtmagokat és megváltoztatja a kromoszómákat a transzfekció során

Sok beoltott betegnek hazudtak orvosaik és ápolóik, akik téves információkat kaptak a CDC-től az mRNS tényleges működéséről. Az emberek egyszerűen nem tudják kitalálni, mekkora pusztítás zajlik a vérükben a génterápiás injekciók miatt. Amikor transzfekció megtörténik, és meg is történik, az mRNS megtámadja a sejtmagokat és megváltoztatja a kromoszómákat. A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy ez a májsejtekkel történik.

Egy nemrégiben készült svéd tanulmány, amelyet csak tavaly tettek közzé, megállapította, hogy a Pfizer mRNS vakcina bejut a MÁJsejtekbe, és átalakul DNS-be. Ez cáfolja azokat az állításokat, amelyek szerint a COVID-19 elleni mRNS vakcinák semmilyen módon nem „változnak” vagy „kölcsönhatásba lépnek” az Ön DNS-ével. Hányszor hallottuk ezt mindannyian?

Mindezeket az úgynevezett "tényellenőrzőket" most magukat a valós tények ellenőrzik, de hazudnak is. Ez azt jelenti, hogy olyan maradandó kromoszómaváltozás következik be, amely új, eddig nem látott krónikus betegségeket válthat ki. Más szavakkal, az mRNS behatol a sejtmagba, transzfektál, és tartósan tudja termelni a toxikus prionklónokat.

A tüskefehérjék olyan patogén fehérjék, amelyek a véráramba kerülve károsítják a szervezetet. A tudósok ezt évek óta tudják. Ma már biztosan tudjuk, hogy a Fauci influenza elleni vakcinák nem maradnak meg az izomszövetben, bejárják a testet, megtámadva a szerveket és megváltoztatva az emberi DNS-t, véglegesen, a lehető legrosszabb módon. Más szóval, a COVID-19 génterápiás injekciós klónok háborúja valós, és a felelősök a nagy gyógyszergyárak és a mélyállamok. Prionbetegsége van? Működik az mRNS.

Az mRNS-oltásokkal való oltás olyan, mintha állandóan felfegyverezné a bankrablókat, és abban a bankban tartaná őket, ahol a pénze van.

A COVID-19 mRNS vakcinákat úgy tervezték, hogy bejussanak a sejtjeibe, és arra utasítsák őket, hogy tüskés fehérjéket állítsanak elő, amelyek mérgező vírusbevonatokra emlékeztetnek, hogy elhiggye az immunrendszere, hogy halálos vírus támadta meg. Az mRNS soha nem utasítja sejtjeit, hogy SZÁLLJÁTOK LE a vírust utánzó mérgező részecskék termelésével, így az invázió könyörtelen és soha nem áll le, ami azt jelenti, hogy a testét folyamatosan támadják ezek a „klónok”, amelyek úgy néznek ki, mint a vírus, és valószínűleg örökre.

Ez azt is jelenti, hogy ezek a tüskés fehérjék mikroszkopikus méretű vérrögökkel tömítik el a keringési rendszert, a tisztító szerveket, sőt az agyat is, amelyeket a saját immunrendszere támad. A tested a „harcolj vagy menekülj” módban ragadt.

Most képzeljük el, hogy a banki trezorban a gép olyan robotokat hoz létre, amelyek úgy néznek ki, mint egy fegyveres ember, és továbbra is akadálytalanul lépnek be a bank előcsarnokába, elriasztva mindenkit, hogy erőszakos rablás történik, miközben olyan sok van belőlük, hogy a bank végül kiborult, hogy már nem tud normálisan működni. Megszólalnak a riasztók, a bent lévők pánikba esnek, és egyik alkalmazott sem tudja megfelelően végezni a munkáját, amíg az álrablás tart.

A káosz mellett az egész testben megtörténik, mintha minden működő szerv egy bank lenne, és mindenki ostrom alatt állna. Ezért esnek térdre a teljesen egészséges sportolók a pályákon és a pályákon, és megragadják a mellkasukat, mondván, hogy nem kapnak levegőt. Ezért az egészséges pilóták olyan gyorsan zuhannak le repülőgépekkel, mint valaha. A hadsereg annyi tagja ezért ellenzi az injekciót, mert első kézből lehet szemtanúja ennek a mészárlásnak társaik körében, akik a tüskés fehérjék okozta „klónok háborújában” szenvednek.

 

Ne hagyd, hogy tested a klónok háborúja kísérleti csataterévé váljon. A természetes immunitás a legerősebb és legtartósabb, és a legjobban szolgálja Önt. Keressen olyan kiegészítőket és szuperételeket, amelyek erősítik természetes immunrendszerét. Senkinek sincs szüksége a mérgező klónrészecskék milliárdjaira, amelyek örökké a vérében lebegnek. Csak mondj NEM-et a klónok háborúját okozó mRNS-oltásokra!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr4717820057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása