LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A német kormány arra kéri a polgárokat, hogy kezdjenek el készleteket felhalmozni az internetes összeomlásra vagy akár az atomháborúra való felkészülés érdekében

2022. május 10. - KAWALACI

Nancy Faeser német szövetségi belügyminiszter azt tanácsolja a polgároknak, hogy kezdjék meg a sürgősségi élelmiszer- és egyéb túlélési készletek létrehozását, hogy felkészüljenek a közelgő válságra, amely még rosszabb, mint amilyen még a világot sújtotta.

„Gondoljunk például a kritikus infrastruktúra elleni kiber támadásokra” – mondta Faeser a Handelsblatt német üzleti napilapnak.

"Ha hosszabb időre elmegy az áram, vagy más módon korlátozzák a mindennapi életet, akkor mindenképpen van értelme a saját otthonában áramforrásnak."

A polgári védelem is „kiemelkedő prioritás” – tette hozzá Faeser, kifejtve, hogy „a mérföldkő egyértelműen azt mutatja, hogy jelentős fejlődésre van szükségünk a polgári védelem terén”.

Mivel Németországban az élelmiszerárak rekordszintre emelkednek, Faeser és más állami tisztviselők arra kényszerítik a németeket, hogy felkészüljenek, mielőtt túl késő lenne.

"Itt fel kell gyorsulnunk, hogy meg tudjunk birkózni a különféle válságokkal: világjárványokkal, az éghajlatváltozás következményeivel, háborús veszélyekkel" - tette hozzá.

A BRIT ECONOMIST 2021-BEN NEVETSÉGESSÉ TETTE A FELKÉSZÜLTSÉGI INTÉZKEDÉSEKET, ÉS "ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK"-NEK NEVEZTE AZOKAT, AKIK TÁMOGATJÁK AZOKAT.

A biztosítékok csak egy részét képezik a készültségi tervnek. Az élelmiszerek, a gyógyszerek és az orvosi kellékek összegyűjtése szintén kulcsfontosságú, érvel Faeser. Németországnak még mindig körülbelül 599 nukleáris óvóhelye van, és Faeser úgy véli, hogy "van értelme ezek egy részét újraaktiválni", tekintettel az Oroszország és Ukrajna-NATO, az Egyesült Államok közötti folyamatos konfliktusra.

„A hackerek nyilvánvalóan sebezhetőségeket keresnek a rosszindulatú programok telepítéséhez” – hangsúlyozta tovább Faeser, hangsúlyozva meggyőződését, hogy hamarosan kibertámadás érkezik, egy katasztrófa csatornával.

A Bundeswehr Kibervédelmi Központja már „jelentősen megerősítette” e biztosítékok egy részét, de még többet lehet tenni ezek megerősítéséért.

Tavaly egy brit Economist kigúnyolta az erre készülőket Szászországban, összeesküvés-elméletek híveinek nevezve őket. Még egy évvel később sem, ezek az összeesküvés-elméletek gyorsan összeesküvés tényekként nyilvánulnak meg.

Azokat, akik erre készülnek Németországban, "neonáciknak" is nevezik. Robert Möritz-et, a CDU Anhalt-Bitterfeldben működő vezérigazgatóságának tagját éppen azután idézték be, hogy megerősítette, hogy valójában tagja az Uniternek, egy aktív és volt katonák és biztonsági személyzet képzését végző magánhálózatnak.

"Nem kell sok ahhoz, hogy a német NPC neonácinak nevezzen" - írta valaki a Free West Media-ban. – A nácik megszállottjai.

Valaki a Natural News-nál a jelenlegi ingadozó németországi inflációra reagálva (Weimari Köztársaság 2.0?) hangsúlyozta, hogy az orosz-ukrán konfliktus ideje és mindezek az újonnan felfedezett készültségi felhívások nagyon kétségesek.

„Igen, ez így van”, az ukrajnai konfliktus kellős közepén! Nagyon vicces! " Ez a személy írta. "A Convid nyomtatói két éve dobják ki a hamisított fizetőeszközt, és most jön a valódi költség."

Egy másik azt írta, hogy a helyzet egyre romlik, mivel a kormányok tartanak a "madárinfluenza" állítólagos terjedésétől, ürügyként használva azt, hogy elpusztítsanak több tízmillió csirkét, pulykát és tojásaikat, amelyek mindegyike emberi fogyasztásra van szükség.

"Ki gondolja, hogy ezt a kórokozót szándékosan engedték ki a tápláléklánc ezen részének lebontására?" – kérdezte ez a személy. – Ki hinné el a tesztelést?

„A HPAI halálozási aránya 95%. Állítólag. De a szövetségi kormány a tulajdonos engedélyével vagy anélkül egész nyájakat semmisít meg, így semmilyen kezelési lehetőség nem megengedett. Tekintettel a több millió ember COVID leple alatti meggyilkolására vonatkozó protokolljukra, miért bíznánk meg ítéletükben vagy véleményükben a HPAI-ról?

Egy másik azt írta, hogy minderre egyszerű a válasz: a jelenlegi erők mindent megtesznek a Nyugat elpusztításáért.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr2417828545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása