LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Az ötödik legnagyobb életbiztosító társaság 163%-kal több munkaképes korú halálesetért fizetett 2021-ben a covid „vakcinák” bevezetése után

2022. június 21. - KAWALACI

Egy másik jelentős életbiztosítási társaság az Egyesült Államokban zűrzavarral néz szembe , mivel a (Covid-19) „oltások” miatti halálesetek száma megugrott.

A jelentések szerint a Lincoln National, az ország ötödik legnagyobb életbiztosítási szolgáltatója 2021-ben a csoportos életbiztosítási kötvényei alapján kifizetett haláleseti ellátások jelentős, 163 százalékos növekedéséről számolt be.

Az állami biztosítási osztályokhoz benyújtott éves kimutatások, amelyeket a Crossroads Reportnak a nyilvános nyilvántartási kérelmekre adott válaszként, azt mutatják, hogy a Lincoln National majdnem háromszor annyi pénzt fizetett ki 2021-ben, mint 2020-ban és 2019-ben is.

Tavaly elképesztő 1,45 milliárd dollár hagyta el a Lincoln National kassáját – ez a 2020-as 548 millió dollárhoz, 2019-ben pedig valamivel több mint 500 millió dollárhoz képest. (Kapcsolódóan: Az év elején a OneAmerica, egy másik jelentős életbiztosítási szolgáltató a halálesetek számának 40 százalékos növekedéséről számolt be a covid injekciók kiadása után.)

„2019-től, a járvány előtti utolsó normál évtől 2020-ig, a Covid-19 vírus évéig a csoportos haláleseti ellátások összege mindössze 9 százalékkal nőtt . De 2021-ben, az oltás bevezetésének évében a csoportos halálozási ellátások csaknem 164 százalékkal nőttek 2020-hoz képest” – magyarázza a Crossroads Report .

"A Lincoln National az ötödik legnagyobb életbiztosítási társaság az Egyesült Államokban a BankRate szerint a New York Life, a Northwestern Mutual, a MetLife és a Prudential után."

Több mint 20 000 Lincoln National által lefedett ember halt meg 2021-ben a Fauci influenza elleni oltások miatt

A csoportos életbiztosítások jellemzően a munkaképes felnőttekre terjednek ki, akik életkora 18 és 64 év között mozog. Ennek egyébként egészséges demográfiai mutatónak kell lennie, és nyilvánvalóan nem volt sok probléma a „covid” megelőző vakcinával.

Brighteon.TV

 

Miután azonban a Trump-kormányzat elindította a Warp Speed ​​hadműveletet, a halálozások száma ebben a demográfiai csoportban soha nem látott magasságokba emelkedett.

„Hány halálesetet jelent a 163%-os növekedés? A nyilatkozatokon szereplő dollárszámok alapján nem lehet meghatározni” – magyarázza tovább a Crossroads Report .

"De a munkáltató által biztosított csoportos életbiztosítások átlagos haláleseti juttatása a Humánerőforrás Menedzsment Társasága szerint egy év fizetése."

Ha az Egyesült Államokban 70 000 dolláros éves átlagfizetést becsülünk, nyugodtan feltételezhető, hogy több mint 20 000 munkaképes felnőtt, akit csak ez az egyetlen biztosítótársaság fedez, tavaly halt meg a szúrások miatt – és ne feledje, hogy ez csak egy biztosítótársaság.

Bár még nincs számunk a New York Life, a Northwestern Mutual, a MetLife és a Prudential esetében, ezek mindegyike több mint valószínű, hogy hasonló számokat lát, ami arra utal, hogy Amerikában több százezer munkaképes korú felnőtt halt meg, amiért „ teljesen beoltva.”

Léteznek szokásos haláleseti ellátások is, amelyeket a csoportos kötvények alapján nem fizetnek ki. A 2019-es , a világjárvány előtti időszakban az ilyen kötvények 3,7 milliárd dollárt fizettek ki, 2020-ban ez a szám 4 milliárd dollárra nőtt. 2021-ben azonban, miután majdnem 260 millió amerikai végzett legalább egy szúrást, ez a szám 5,3 milliárd dollárra nőtt.

„A kimutatások azt mutatják, hogy a Lincoln National által 2021-ben az összes közvetlen követelésért és ellátásért kifizetett teljes összeg több mint 28 milliárd dollár volt, 6 milliárd dollárral több, mint 2020-ban, amikor összesen 22 milliárd dollárt fizetett ki – magyarázzák a jelentések.

„A 6 milliárd dolláros költségnövekedést kevés vállalat tudná felvenni, de a Lincoln National éppen ezen dolgozik – az új biztosítási kötvények értékesítésének növelésével.”

Még várni kell, hogy az életbiztosítási ágazat túléli-e azt, ami történt, még mindig megtörténik, és meg fog történni a jövőben is, amint az injekciók fennmaradó túlélőinél kialakul az ADE (antitest-függő fokozódás) és a VAIDS (vakcina által kiváltott AIDS).

A Fauci Influenza elleni oltás halálos eset. Az általuk okozott sérülésekkel és halálesetekkel kapcsolatos legfrissebb hírekért látogasson el a VaccineDamage.news oldalra .

A cikk forrásai a következők:

CrossroadsReport.substack.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr1417863141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása