COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

AMERIKAI KATONÁK LETARTÓZTATTÁK BILL GATESET

2021. augusztus 02. - KAWALACI

Az amerikai hadsereg kedden letartóztatta a Microsoft alapítóját, Bill Gateset, aki a társadalmilag kínos helytelen gyermekkereskedelemmel és más kimondhatatlan bűncselekményekkel vádolja Amerika és népe ellen.

Az amerikai haditengerészet bírói főtanácsnoki testületének forrásai a Real Raw News hírügynökségnek azt mondták, hogy a hadsereg hónapokig próbálkozott Gates megtalálásával, de a megfoghatatlan milliárdos vagyonát és a Deep State kapcsolatait használta fel az elfogás elkerülésére, valahogy egy lépéssel megelőzve a katonaság vadászatát.

Július 27 -én, kedden azonban Gates felbukkant, és az amerikai tengerészgyalogosok elfogták egy titokban birtokolt ingatlanon a dél -karolinai Myrtle Beach -en.

A Gates elleni vádak széles spektrumot ölelnek fel. Állítólag arra kényszerítette az FDA-t, hogy sürgősségi engedélyt adjon ki a Covid-19 vakcinákra, tudva, hogy a potenciálisan veszélyes gyógyszerészeti koktél nemcsak a befogadókat veszélyezteti, hanem az emberi DNS-t is megváltoztatja. A JAG azt is vizsgálja, hogy a vakcinák tartalmaznak -e a Microsoft és a svéd Biohax International biotechnológiai vállalat által gyártott szintetikus nanorészecskéket. A katonaság azt állítja, hogy Gates hatalmas hasznot húzott a vakcinaeladásokból. Gates, aki korábban tagadta, hogy pénzügyi részesedése lenne a vakcinákban, legalább 10 milliárd dollárt keresett a Pfizer, a Moderna és a Johnson & Johnson oltások közös értékesítéséből - derül ki a JAG dokumentumaiból. A JAG Gates -t részben felelősnek tartja 7000 amerikai állampolgár haláláért, akik a gyógyszer bevételétől számított 72 órán belül meghaltak.

Ezenkívül a hadsereg azzal vádolta Gates -t, hogy egy gyermekkereskedő hálózatot készített el, amelyet Jeffrey Epstein elítélt pedofiljával együtt futtatott. Amint arról az RRN május 20-án beszámolt, a JAG felügyelete alatt működő US Navy Seals megrohamozta Gates 492 hektáros tanyáját Wyoming északnyugati részén, és felfedezett egy földalatti bunkert, ahol a gyermekeket ideiglenesen elhelyezték, mielőtt rabszolgaságba adták volna őket. A helyszínen előkerült SD -kártya azt mutatta, hogy egy fiatal pizsamás lány ágyhoz bilincselve és anyja után kiált. A fényképezőgépen kívül egy mániákus Gates volt hallható, aki arra biztatta a gyereket, hogy magas sarkú cipőbe és fehérneműbe öltözzön, hogy jobban örülhessen „új anyukájának és apukájának”.

Ez a bizonyíték Gates oltási csalásával párhuzamosan arra késztette a hadsereget, hogy globális vadászatot indítson a társadalmilag kínos, de könyörtelenül veszélyes agyalásért.

Források azt mondták az RRN -nek, hogy Gates felesége, Melinda döntő szerepet játszott letartóztatásában.

„Kezdetben nem volt hajlandó teljes mértékben együttműködni, mert úgy érezte, hogy érintettségének ismerete veszélyeztetheti azt a vagyont, amelyet a válási megállapodásból szerez, és amelynek nagy részét nem fizették ki. De a JAG rendelkezik bizonyítékokkal, amelyek bizonyítják, hogy tudott a gyermekkereskedelemről, és azt mondta neki, hogy Bill mellett vádolják, ha nem működik együtt. Kiderült, hogy Bill titkosított e -mailekkel spamelte, csak ő tudta dekódolni. Békülni akart. A katonaság ezt használta fel ” - mondta forrásunk.

Melinda végül válaszolt neki - tette hozzá forrásunk -, és beleegyezett a találkozóba. Azt mondta Billnek, hogy nevezze meg az időt és a helyet. Válaszul Bill Gates egy házat javasolt a Myrtle Beach -i birtokában. Bár a katonaság megfigyelést folytatott az összes ismert Gates-tulajdonban lévő ingatlanon, a Myrtle Beach-i ház elkerülte a katonai figyelmet, mert Gates más néven vásárolta meg.

Amikor Gates megjelent, a tengerészgyalogosok már várták - mondta forrásunk.

Őrizetbe vették, és jelenleg ismeretlen helyen őrizetben tartják, amíg a Guantanamo -öbölbe nem szállítják - tette hozzá forrásunk.

(Látogatott 350 426 alkalommal, ma 153 932 látogatás)
 Forrás: realrawnews.com 

Svédország "maszkok nélkül" megközelíti a nulla napi halálozást a Covid miatt

Miközben a CDC arra buzdítja az amerikaiakat, hogy álcázzák magukat az új Delta törzs miatt, Svédország epidemiológusa szerint több adatra van szükség ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire fertőző az új törzs. Álarc nélküli nemzete jelenleg nulla halálesetet számlál naponta a Covid miatt.

Anders Tegnell pénteken azt mondta, hogy "sok mindent nem tudunk" a Deltáról, és figyelmeztetett, hogy a koronavírus-törzsre vonatkozó "messzemenő következtetések" nem születnek. Megjegyezte, hogy a változat "régóta" kering Svédországban, kevés hatással, különösen nagy kockázatú környezetben, például idősotthonokban.

Hozzászólásai a Betegségmegelőzési és Megelőzési Központok (CDC) újonnan közzétett adataira reagálnak, amelyek arra utalnak, hogy a Delta törzs fertőzőbb és potenciálisan súlyosabb betegségeket okozhat. A New York Times és más sajtóorgánumok olyan történeteket tettek közzé, amelyek alapján a CDC úgy véli, hogy a Delta variáns ugyanolyan fertőző, mint a bárányhimlő, de úgy tűnik, ez az összehasonlítás nem hatotta meg Tegnellt.

„Nehéz megmondani, hogy a Delta mennyire fertőző, [például], ha a bárányhimlőről van szó, több éve figyelemmel kísérhetjük a betegséget. A delta fertőzőképessége nagyon egyenetlennek tűnik; egyes esetekben egy ember megfertőz száz embert, majd más alkalmak is előfordulnak, amikor egy fertőzött egyáltalán nem fertőz meg senkit ” - mondta a svéd Aftonbladetnek.

Külön megjegyzésekben rámutatott arra a tényre, hogy az ország megyéinek egyharmada az elmúlt héten nulla új Covid-esetet jelentett. Ugyanakkor nőtt az esetek száma Stockholmban és más nagyvárosokban a fiatalok körében.

Miközben az amerikai egészségügyi hatóságok az álcázás terén nyomást gyakoroltak az amerikaiakra a nagy áteresztőképességű területeken, Svédország július 1-jén elvetette utolsó, a tömegközlekedéssel kapcsolatos maszkviselési ajánlását. Bár a Svéd Népegészségügyi Ügynökség támogatott olyan intézkedéseket, mint a társadalmi távolság és a távmunka, nincsenek ajánlások a védőmaszkok közterületeken történő használatára.

A média elítélte őket, mert nem voltak hajlandóak szigorú lezárási intézkedéseket bevezetni, de úgy tűnik, hogy Svédország kevésbé drakonikus hozzáállása az egészségügyi válsághoz meghozza gyümölcsét: a skandináv állam eddig összesen nyolc koronavírusos halálesetet regisztrált ebben a hónapban, átlagosan 0,25 halálesetet. nap .. Bár lehetséges, hogy ez a szám a jelentések elmaradása miatt növekedni fog, a halálozás kétségtelenül csökkent az elmúlt hónapokban. Június 4 -én Svédország 13 halálesetről számolt be; több, mint egész júliusban.

Júliusban a napi kórházi ellátások is a nulla közelében mozogtak: a hónap legtöbb napján 0-2 olyan koronavírusos eset fordult elő az országban, amely kórházi kezelést igényelt. Ugyanakkor a napi esetek április óta meredeken csökkennek.

Vajon a Covid-19-esetek ugrása a beoltottak körében vírusnak vagy oltásnak tulajdonítható?

Számos tanulmány azt sugallja, hogy a pozitív Covid-19 esetek száma nő az oltottak körében.

Dr. Jospeh Mercola szerint:

Az Egyesült Királyságban a COVID-19 tüneti esetei a „vakcinázott” személyek körében 40% -kal nőttek egy hét alatt, és átlagosan napi 15 537 új fertőzést értek el. Eközben a nem vakcinázottak körében a COVID-19 tünetes esetei 22% -kal csökkentek, és jelenleg a jelenlegi napi átlag 17 588-on vannak

Az adatok azt mutatják, hogy azokban az országokban tapasztalható a legmagasabb pozitív COVID-19 eset ahol az oltási arány a legmagasabb. 

Egy izraeli tanulmány megerősíti, hogy "a legtöbb pozitívan tesztelt embert beoltották"

A Reuters beszámolója szerint az elmúlt hetekben emelkedni kezdett a COVID-19-esetek száma Izraelben. A kitörések az oltatlan gyermekek körében az iskolákban kezdődtek, majd a vakcinázott felnőttekre is átterjedtek.

A múlt héten Izrael átlagosan 775 új napi esetet regisztrált a Reuters szerint.

Ez a legnagyobb új fertőzések száma Izraelben március óta - jelentette a Reuters.

Sok más országtól eltérően az izraeli teszteken pozitív emberek többségét beoltották - jelentette a The Washington Post.

De ez nem meglepő - véli Katelin Jetelina epidemiológus, aki a The Washington Postnak nyilatkozott.

"Minél többet oltják a lakosságot, annál többet fogunk hallani arról, hogy az oltottak fertőzöttek" - mondta.

Hiteles "tudományos megállapítás"?

Amit az elemzők nem említenek, az az, hogy az úgynevezett pozitív esetek előállításához használt módszertan (jelezve a COVIDA-19 pozitív esetek számának növekedését a vakcinázottaknál) a WHO által támogatott reverz transzkripciós polimeráz láncreakciótól (rRT-PCR) függ ) teszt.

Bár az rRT-PCR becsléseket kezdettől fogva megkérdőjelezték, a WHO 2021. január 20-án folytatott konzultációján megerősítette, hogy a SARS-COV-2 vírusos esetek kimutatására használt rRT-PCR teszt teljesen érvénytelen. E tekintetben a WHO kategorikus (2021. január 20.): a PCR-teszt 35+ ciklus küszöbén (amplifikáció) semmilyen körülmények között nem jelenti a SARS-CoV-2 kimutatásának eszközét.

Ezért minden olyan állítás, amely a COVID-19 pozitív esetek tendenciáiról a vakcinázottak és a nem oltottak körében, egyszerűen értelmetlen. Ezeknek a változatokra vonatkozó állításoknak sincs értelme.

Van azonban egy ellentmondás, amelyet fel kell oldani. Miért mutatják az oltott emberek a Covid-pozitív esetek számának növekedését?

Én a következőt javasolnám. Mintavételes felmérések elvégzése, amelyek két különböző személyi kategóriát különböztetnek meg:

 1. vakcinázott személyek, akik negatív egészségügyi következményekkel járnak (és orvosi segítséget kérnek)
 2. vakcinázott személyek, akik egészségesek.

Vizsgáljuk meg ezt a kérdést egy oltott személy (1. kategória) szemszögéből, aki hazamegy, majd egy -két héttel később hányingert érez, és orvosi segítséget kér az egészségügyi klinikán vagy kórházban, ahol beoltották.

A klinikán az orvosi segítséget kérő oltott személyt mindig orvosi diagnózisnak vetik alá, valamint rutinszerű RT-PCR tesztet végeznek, amelyről tudjuk, hogy helytelen és érvénytelen.

A vakcinázott személy pozitív vagy diagnosztizálták, hogy valószínűleg pozitív a Covid -ra. És nő a fertőzött pozitív esetek száma, amelyeket "oltottaknak" rendelnek.

Még akkor is, ha a beteg nem veszi ki a tesztet, a személy sérülési tüneteket vagy káros következményeket okozhat az oltás miatt, és ezeket a tüneteket a Covida-19 valószínű eseteként lehet megjelölni a vizsgálattal vagy anélkül.

És ne feledje, a kórházaknak tanácsos elkerülni a vakcinával kapcsolatos sérülések és "káros következmények" rögzítését.

Meg kell érteni, hogy ezt az orvosi diagnózist és RT-PCR tesztet nem adják meg egy egészséges vakcinázott személynek (2. kategória), aki normális életet folytat, és még mindig orvosi segítséget kér.

Tehát statisztikai problémával foglalkozunk.

Más szóval, ez nem bizonyítja, hogy a diagnózis vagy a Covid-pozitív esetek valószínűsége megnőtt az oltottak körében.

Azt sugallják, hogy növekszik a covid-19 és / vagy covid-pozitív PCR eredmények valószínűsége azoktól az emberektől, akiket „káros hatásokkal” oltottak be, és akik visszatérnek egy klinikára vagy kórházba orvosi ellátásért, ahol diagnosztizálják, és ahol RT- A PCR tesztet rutinszerűen alkalmazzák.

Annak érdekében, hogy meghatározzák ezt a tendenciát a vakcinázottaknál, a fent említett két különböző kategóriával történő mintavételt kell előirányozni.

A vakcinázottak körében az úgynevezett regisztrált Covid-19 esetek növekedése köthető-e oltáshoz vagy vírushoz?

A priori azt sugallja, hogy az orvosi segítséget kérő vakcinázott embereket véletlenszerűen diagnosztizálják és pozitívnak bizonyítják a Covid -fertőzést, bár valójában szenvedhetnek a vakcina "káros hatásaitól".

Ennek a jelenségnek az okát egy egyszerű mintafelméréssel kell elemezni, amely megkülönbözteti a vakcinázott személyeket, akiknek az oltás után egészségügyi problémái vannak, és akik orvosi segítséget kérnek, és azokat a vakcinázott személyeket, akiknek az állapota tökéletes.

Szerző: Prof. Michel Chossudovski

Dr. Reiner Fuellmich: "Megalomániás pszichopatákkal és szociopatákkal van dolgunk, amelyeket már régen meg kellett volna állítani"

Dr. Reiner Fuellmich beszéde a World Freedom Parade -n Londonban, 2021. július 24 -én

"Az emberiség ereje nagyobb, mint a szemben lévők - nem emberek - ereje. Az érzelmileg képes emberiség mindig győzni fog a digitalizáció és a mesterséges intelligencia felett. ”

„A berlini koronavizsgáló bizottság 2020.07.10 -én kelt. több mint 110 elismert szakértő vallomását hallotta a világ minden tájáról, és a kép teljesen világos: egy hamisan nyilvánított járvány, amely hamis "eseteken" alapul, és hamis pozitív PCR -tesztekkel állapították meg, több kárt okozott, mint a harmadik világháború. "

A politikusokat és a médiát irányító Gyógyszerészeti és Technológiai Iparok Globális Szövetségének hamis járványra volt szüksége ahhoz, hogy sürgős eljárással bevezethesse tervezett végcélját - az úgynevezett "oltóanyagot", valamint maszkokat, távolságokat és minden más őrült rendelkezést. a pszichológiai teremtést szolgálta. a veszély illúzióit és az embereket engedelmességre és az "oltás" beleegyezésére való képzésre - kísérleti génterápia a tudomány megalapozása nélkül. "

"Az a tény, hogy vannak hatékony és biztonságos terápiák a betegek számára, valamint az a tény, hogy az emberi immunrendszer tökéletesen képes leküzdeni a betegségeket, rejtve vannak a nyilvánosság elől, valamint az a tény, hogy az oltások hatástalanok, nem nyújtanak védelmet , ellenkezőleg, rendkívül veszélyesek. A VAERS szerint 45 ezer ember halt meg, miután megkapta ezt az úgynevezett vakcinát, és az adatokat természetesen elfedik. A mellékhatásoknak csak kis százalékát jelentik, és becslések szerint 500 000 ember halt meg oltás után csak az Egyesült Államokban. ”

„A másik, érzelmekre képtelen oldal most teljesen leveszi a maszkját. Franciaországban a kötelező oltással fenyegetőzve az amerikai elnök cenzúrázni akarja a hamis hivatalos elbeszéléssel nem egyező magánjellegű kommunikációt. Sok országban nagy jogi csaták kezdődtek, és néhány kiváló bírósági döntés született. "

"A berlini korona vizsgálóbizottsága rendkívül terhelő bizonyítékokat gyűjtött össze arról, hogy itt soha nem az egészségről volt szó, hanem a gazdaság lerombolásáról, az amúgy is szupergazdagok gazdagításáról, a világ népességének csökkentéséről - népirtásról és a teljes népesség feletti ellenőrzés megszerzéséről."

„Olyan megalomániás pszichopatákkal és szociopatákkal van dolgunk, akiket már régen meg kellett volna állítani, de most elérkezett ennek az ideje. Ezért tüntetnek emberek milliói szerte a világon. "

„Van egy spirituális dimenzió is, ami valójában döntő. Mert ez az emberiségről az embertelenségről szól. Emberek vagyunk, és ölelhetünk, sírhatunk és nevethetünk, a másik lakás pedig nem, mert nem fér hozzá a spirituális szinthez. Ezért kétségtelen, hogy a sötét oldal elveszíti ezt az embertelen harcot az élet és a teremtés ellen. ”

Reiner Fuellmich, 2021. július 24

Fordítás: Mirta Bonić

"Mexikót nem fogják túszul ejteni a nagy gyógyszeripar" és Mexikó megtagadja a gyermekek beoltását

A közösségi média felhasználói elmélete szerint Andres Manuel López Obrador elnök súlyos következményekkel járhat, miután megtagadta a gyermekek beoltására szolgáló Covid -vakcinák megvásárlását, megígérve, hogy Mexikó nem enged a gyógyszergyárak nyomásának.

A hét elején tett megjegyzéseiben a mexikói vezető azt mondta, kormánya továbbra is várja, hogy a tudományos közösség bizonyítsa a kiskorúak oltásának előnyeit. A végső bizonyítékok benyújtásáig Mexikó megtagadja a gyermekeknek szánt csípések vásárlását-jelentette be Obrador, hozzátéve, hogy a gyógyszergyárak inkább a profitszerzésre összpontosítanak, mint az egészségügyi ellátásra, mivel rekordot jelentenek a Covid-19 elleni vakcinák.

"Mexikó nem lesz a gyógyszergyárak túsza, akik csak üzletet akarnak kötni és megijeszteni a gyerekeket azzal a gondolattal, hogy szükséges a Covid-19 elleni védőoltás."

Hasonlóképpen bírálta a gyógyszergyárak harmadik vagy akár negyedik adag bevezetésére vonatkozó terveit is, úgy vélve, hogy a csípések "feleslegesek" lehetnek.

Hugo López-Gatell egészségügyi helyettes ugyanabban a témában felszólalva azzal érvelt, hogy "nincs tudományos bizonyíték" arra, hogy a csípés "fontos" a kiskorúak számára, tekintettel a felnőtt lakosság magas oltási arányára, Excélsior, a második legidősebb, naplót jelentett Mexikóvárosban.

Mexikó számos vakcinát engedélyezett sürgősségi célokra a Covid ellen, beleértve a Pfizer, az AstraZeneca, a Johnson & Johnson és a Sinovac, valamint az orosz Sputnik V által kifejlesztett csípéseket.

Az ország egészségügyi minisztériuma nemrég megállapította, hogy a mexikóiak legalább 48% -a legalább egy adag oltást kapott.

Sok más országhoz hasonlóan Mexikó is fokozatosan hajtotta végre oltási programját, elsőbbséget biztosítva a magas kockázatú csoportoknak. Jelenleg a 18 év alatti fiatalok nem vesznek részt a vakcinázásban.

A nemzetközi médiában sokat mellőzött Obrador provokatív megjegyzései az interneten elérhetővé váltak, miután feliratos beszédéről készült videót megosztották a közösségi médiában.

 

Több megjegyzés is mexikói elnök "bátorságát" dicsérte, amiért nagy gyógyszergyárak kapzsiságát hívta fel. A Pfizer például rekordnyereséggel büszkélkedhet, és a közelmúltban 45 milliárd dollárra emelte a vakcina egész éves értékesítését.

 

Mások több összeesküvő reakciót osztottak Obrador megjegyzéseire. Számos megfigyelő elmélete szerint a mexikói elnök potenciális kárnak vagy „balesetnek” teszi ki magát, amiért ilyen nyíltan és közvetlenül kritizálja a nagy gyógyszeripari vállalatokat.

 

 

Bár Mexikó nem kívánja bevezetni a Covid elleni védőoltást a fiatalabb lakosság számára, sok más ország elkezdte felajánlani a vakcinát kiskorúaknak, mind a klinikai vizsgálatok során, mind az oltási erőfeszítések részeként. A Mayo Clinic szerint a 18 év alatti amerikaiak körülbelül 14% -a kapott legalább egy injekciót a Covid ellen.

Az orvosok felelőssége: Figyelmeztetni a nyilvánosságot világszerte súlyos állami bűncselekményekre és leplezésre

Véleményem szerint tapasztalt orvosként soha nem volt (és még mindig semmiféle) orvosi indoklás az egész világon végrehajtott extrém intézkedésekre egyetlen kisebb koronavírus nevében (ami az állítás szerint soha nem volt új).

Az állítólagos jelenlegi járvány állítólag mindig orvosi probléma volt. Az orvosok képzettek (vagy kellenek) az egészségügyi problémák kezelésére.

Hosszú évek intenzív képzése és tapasztalata szükséges az illetékes orvosok létrehozásához. Az a tény, hogy az orvosokat kirúgták a csapatból (és szégyenletesen hagyták magukat feleslegessé válni) az orvosi probléma megoldása érdekében, mindent elmond, amit a következményekről tudni kell.

A megfelelő orvosi gyakorlatot a politikusok és áltudósok szándékosan megrontották, és az ebből fakadó káosz, zavartság és félelem (a viselkedéspszichológusok rosszindulatú segítségével) ennek közvetlen eredménye.

Most a nyilvánosság nem tud különbséget tenni jó és rossz tudósok között.

Bíznak a politikusokban, akikben eddig nem!

Az egyetlen ember, aki képes kihozni (és kiképezi) a nyilvánosságot Stockholm-szindrómájából, kognitív zavartságából, poszttraumás stressz-rendellenességéből, súlyos depressziójából (válogatás), amelyek több mint egy évig tartó súlyos pszichológiai kínzás következményei a félelem és az "önkény", ami zavart kelt, vegyes üzenetekkel stb.) becsületes orvosok.

A nyilvánosság kétségbeesetten keres hiteles kiutat ebből a látszólagos ál-orvosi káoszból. A közvélemény bízni fog az őszintének vélt orvosokban, és követni fogják a példájukat.

Az orvosoknak etikai kötelességük útmutatást nyújtani, és a legsürgősebb orvosoknak le kell állítaniuk az oltási programot, rámutatva az „oltások” miatti hatalmas halálesetekre, valamint a csalásra / leplezésre, amelyet nyilvánvalóan a poszt hiánya jelent.

Pozitív PCR-teszt, amelyet soha nem azonosítottak "balesettel" és "halállal", csalással hozták létre halotti bizonyítványok meghamisításával, hogy megijesszék a lakosságot egy veszélyes, nem megfelelően tesztelt gén-alapú vakcina befogadására, amely nem volt hatékony és nem volt szükség az állítólagos vészhelyzet idején nyilvánvalóan nem vészhelyzet volt (Ioannidis).

És mindig emlékezzen a WHO 2009 -es sertésinfluenza -járványára. Amennyire én értem, ezt az orvosi hülyeségek epizódját csaknem egy orvos, Dr. Wolfgang Wodarg állította le, aki ezután hatósági vizsgálatot csalt ki az Európa Tanács ellen csalás miatt. És ezt mindenki elfelejtette !!!

Szembesülve a szokásos biztosítékok és átláthatóság nyilvánvaló, széles körű hiányával és a kényszerítés végső szintjével, azt hiszem, az orvosoknak (a rendelkezésünkre álló legjobb adatok alapján) azt a következtetést kell levonniuk, hogy az állam által elkövetett tömeggyilkosság és annak leplezése világszerte zajlik. továbbra is.

Ilyen súlyosbított körülmények között nekünk, orvosoknak szakmai és etikai kötelességünk sürgősen figyelmeztetni a nyilvánosságot a folyamatban lévő rendkívül súlyos állami bűncselekményekre.

A bizonyítási teher az államot terheli, hogy bebizonyítsa tévedésünket.

Erre nem lesznek képesek, mert bűnözői szándékkal leplezték le a tömeggyilkosságot azzal, hogy szisztematikusan leplezték és megsemmisítették a tömeggyilkosság bizonyítékait.

Eljön az a pont, amikor a hamis felmentések köre bűncselekmény szándékát jelzi.

Még sok mondanivaló van, de ezek a kezdeti kissé sietős gondolataim.

Szerző: Dr. C. Stephen Frost

Tömeges tiltakozások az egészségügyi, politikai és médiadiktatúra ellen - Úgy tűnik, van megoldás ...

 

Harmadik hete francia hazafias tüntetők árasztják el Franciaország városainak utcáit. A polgárok továbbra is ellenzik a kormány azon tervét, hogy a leggyakoribb tevékenységek elvégzésére egészségügyi bérletet vezessenek be. A különböző ideológiák tiltakozóinak száma növekszik, de az egyik cél a világ pszichopatológiai elitjének zsarnokságának megállítása, amely fasiszta módszerekkel nyomasztja az embereket bolygónkon.

 

Bár a bűnügyi és kollaboratív média ezt állítja, a képek hangosabban beszélnek, mint a szavak. Hatalmas tömeg érkezett Párizsba szombaton, amikor az intervenciós rendőrség a főváros főútjait kitöltő, végtelennek tűnő tüntetőoszlopokat próbált összegyűjteni. A petárdák dobolását, énekét és robbanását lehetett hallani a tömegtüntetések élő közvetítésében. A tüntetőket "Szabadság!" Kiáltásban lehetett hallani. ahogy a város utcáin haladtak."Egy ponton, miközben a rendőrség szinte párizsi tömeg körül vette magát, konfliktus alakult ki, majd a rendőrség könnygázt használt" - állítják a fősodratú médiák, elfelejtve megemlíteni, hogy ki harcol, és ki békésen tiltakozik. Több mint százezer tüntető maszk nélkül az arcukon és a szívükön elutasítja Macron diktatúráját, amelyet a nagy ajtóban vezet be. Mindegyiket több álarcos gengszter kíséri, akik "véletlenül" megjelennek a tiltakozás végén, és összecsapást követelnek a rendőrséggel.

A hazai média is megpróbálja átverni a rendőrökkel való összecsapásokat Franciaországban, több kárt okozva, mint hasznot. A portál logikusan úgy közvetíti, ahogy volt, nem provokált konfliktusokat, amelyek célja az őszinte és jó emberek elfojtása.

A tüntetéseket gondosan követve észrevették a rendőrség nagyon passzív viselkedését, akik kíméletlenül és szadisztikusan verték meg a sárga mellényt tavaly. Tegnap nyugodtan hallgatták a tüntetők sértődéseit és sértődéseit, mintha meg akarnák mutatni a nyilvánosságnak a "valódi" képet azokról, akik nem akarják az egészségügyi diktatúra bevezetését. A fősodratú média ismét a "megfelelő" helyen volt. Véletlenül? El tudod képzelni.

Tüntetések zajlottak Franciaország egész területén, beleértve a tengerentúli Franciaországot is. A közösségi média tele volt a dél -nyugat -franciaországi Pau kisvárosban készült felvételekkel. A város szerény mérete ellenére utcái tele voltak tüntetőkkel, akik kifejezték nem értésüket Emmanuel Macron elnök úgynevezett "zöld bizonyítványával".

Augusztus 9 -től a francia állampolgároknak szükségük lesz a kormány által kiadott digitális egészségügyi bérletre, hogy beléphessenek egy kávézóba, étterembe vagy használhassanak bizonyos tömegközlekedési eszközöket. Az egyéneknek új igazolvánnyal kell rendelkezniük, annak igazolására, hogy teljes mértékben oltottak, negatívak voltak a Covid-19-re, vagy felépültek a vírusból. Az ellentmondásos törvények kötelezővé teszik az oltást az egészségügyi szakemberek számára is.

Július 21 -től a Covid -bérlet kötelező a múzeumok, mozik és egyéb kulturális létesítmények látogatásakor, több mint 50 fő befogadására alkalmas. A fordításban példátlan szegregáció jön létre, a közönséges hideg miatt, amelynek halandósága nem haladja meg a korábbi évek statisztikáit.

KI SZERVEZI EZEKET A TÜNTETÉSEKET?

Mint a volt Jugoszlávia minden országában, a politikai ellenzék is opportunista politikai csávókból áll, akik személyes érdekekből léptek be a politikába, és a pénzügyi és gyógyszermaffiával szembeni eszükben sincs.

A franciaországi tüntetéseket Florian Philippotnak, a Hazafiak párt alapítójának, egykori és jelenlegi elnökjelöltnek köszönheti, akihez Nicolas Dupont-Aignan és Jean-Frédéric Poisson volt elnökjelöltek is csatlakoztak Nem szabad megfeledkeznünk Fabrico Di Vizio ügyvédről sem .

Francia hazafiak
Francia hazafiak

Florian Philippot nyíltan követeli minden intézkedés eltörlését, kilépést az EU -ból és a NATO -ból, valamint kilépést az euróövezetből, azaz a nemzeti valuta visszaadását. Florian Philippot a nemzetek Európáját akarja, nem pedig a lassú európai közösséget, amely Európa népeinek börtönévé vált.

Sokan kíváncsiak, hogy mi történt Marine Le Pennel, a volt Nemzeti Front párt elnökével. A lényeg nagyon világos. Marine Le Pen mindent eltaposott, amit az apja alkotott. Fő politikus lett az EU és az euró mellett. Már nem érdemes megemlíteni. Ő lett a politikai vesztes, akiről Macron álmodik a közelgő elnökválasztáson.

BOJKOTT ÉS POLGÁRI ENGEDETLENSÉG - SOHA NEM FEGYVERES FORRADALOM

A királyok bukásával és a köztársaságok létrejöttével minden alkotmány és törvény bojkott és polgári engedetlenség intézményeit írta elő - jogi eszközökkel a korrupt és a népi kormánytól elidegenedettek ellen. Ma a köztársaságokban a fegyveres konfliktusok ürügyül szolgálnak a tüntetések elfojtására. A 21. században a média maximálisan kihasználja ezt a lehetőséget azzal, hogy békés és őszinte tüntetőket manipulál közönsége felé az agresszív és bűnöző csoportok, és gyakran a terroristák ellen. A cél az őszinte becsmérlése és az építő jellegű kritikák elnyomása rendőri terrorral. Ez egy már kipróbált nyugati módszer, amelyet Srđe Popović vászonja használ.

Soha, de soha a történelemben az emberek önállóan nem változtattak hatalmon. Ezt mindig bátor egyének tették, akik feláldozták az életüket, amit az emberek egy adott pillanatban felismertek és követtek. A bátor egyének közé manipulátorok is beszivárogtak, fenyegetőzve a változással a jobb irányba atrocitásaikkal. Minden a történelemkönyvekben van leírva, csak tudni kell a sorok között olvasni. Ilyen manipulátorok is vannak köztünk. Fontos felismerni működési módjukat és megakadályozni romboló hatásukat.

Most már világos az Ön számára, hogy a hatóságok miért keresik a tüntetők képviselőit, akikkel állítólag tárgyalni akarnak. Először a fősodratú médián keresztül próbálnak beszivárogni képviselőikbe, akik elvégzik a piszkos munkát a korrupt kormány érdekében. Ezek a képviselők ideológiai témákat nyitnak, amelyek konfliktusokra és megosztottságra irányulnak az emberek között. Csetnikek, partizánok és usztászok. Melegek és normálisak. Bal és jobb. Hívők és hitetlenek. Oltott és oltatlan… A lista végtelen és ijesztő.

Ha ez nem sikerül, akkor kezdeményezik az általuk követett bátor emberek megbélyegzését. Használják ingatlankártyájukat, figyelemmel kísérik a telefonhívások és a váltott e -mailek céladatait, és szélsőséges esetekben hiteles lehallgatási és megfélemlítési módszereket alkalmaznak. Minden politikus és szakértő, aki nem veszi le magát a mainstream médiából, potenciális manipulátor, és ezt mindig szem előtt kell tartani. A mainstream média a pénzügyi-farmakológiai maffia kiterjesztett karja. Minden, amit a mainstream média dicsér, népszerűsít és hirdet, a pénzről szól, nem pedig az emberek jólétéről.

Portálunk hozzászólásaiban pedig hasonló személyekről van szó, akikkel küszködünk, nehogy beleesjünk abba a csapdába, amelyet a napirend szervezője adott nekünk. Egyes kommentátorok nincsenek tisztában ezzel, néhányuknak pedig szakmai segítségre van szüksége. Természetesen a Logikai portál nem gyógyít, hanem tájékoztat.

HATÉKONY MÓDJA A TERROR ÉS A KORMÁNYZATI DIKTATÚRA ELLENI KÜZDELEMNEK

Florian Philippo érdekes irányelveket adott arra vonatkozóan, hogyan gyakorolhat jogi nyomást a kormányra, ami alkalmazható a mi területünkön. A cél nem az állam és az intézmények megdöntése, hanem arra kényszeríteni a kormányt, hogy dolgozzon azokért, akik megválasztották és bizalmukat bízták benne. A nyomás működéséhez hatalmasnak és hatékonynak kell lennie.

A plandémia nagyszerű lehetőség arra, hogy tegyünk valamit, de ennek során el kell kerülnünk a beoltott-vakcinázatlan konfliktust. A Plandemia szervezője és helyi követői konfliktusok kialakításán dolgoznak e két csoport között. Propagandát másolnak a nyugati ügynökségektől, ami jól látszik a bevezetett azonos intézkedésekből.

Sokan engedtek a manipulációnak. Még a családban is vannak emberek, akik megmérgezték és ideológiai konfliktusokat hoztak létre. A probléma határozottan nem a beoltott és nem oltott, hanem a választás szabadsága és az objektív információ, nem az az alap, amely alapján az egyes személyek megfelelő szerepet töltenek be.

Képzelje el, hogy a vakcinák hatékonyak és mellékhatások nélkül. Egy konstruktív, minden oldalról folyó vitában az igazság a felszínre kerülne, és akkor már nem szabad rákényszeríteni az embereket arra, hogy terror és manipuláció által oltják be magukat. Az eltérő vélemények megakadályozása azonban indokoltan gyanút kelt. Ilyen helyzetben a kötelező oltás és az egészségügyi bérlet nem lehetséges.

Az állam nem hozhat oltási döntéseket az oltóanyag -gyártók anyagi érdekekkel alátámasztott jelentései alapján. Ez egy klasszikus összeférhetetlenség.

Az egyetlen megoldás a bojkott és a polgári engedetlenség. Bojkottáljunk minden külföldi terméket. Ez fáj nekik a legjobban. Hazai generikus gyógyszereket és higiéniai termékeket vásárolunk, amelyeket Szlovéniában, Horvátországban, Bosznia -Hercegovinában, Szerbiában, Montenegróban és Macedóniában gyártanak.

Nem vásárolunk szárított húskészítményeket, amelyek nyugati receptek szerint készültek, és veszélyesek az egészségünkre. Bármilyen hazai vagy külföldi termék, amely nitrát -sót tartalmaz, nem jó az egészségre. Ne vedd meg.

Hamarosan bevezeti az éttermek egészségügyi bérletét. Akár oltva, akár nem, ne menjen bele. Nincs semmi kifogásunk az étteremtulajdonosok ellen, de mindenkinek meg kell értenie, hogy a szabadságnak nincs ára. És lázadniuk kell, mert velünk együtt eltűnnek. Gyűljünk össze privátban grillezéssel és házi italokkal. A társas érintkezés fáj nekik a legjobban, ezért tesznek maszkot az arcunkra. Meg akarnak ijeszteni és elidegeníteni egymástól.

Ne telepítsen mobilalkalmazásokat a Covid számára. Ők a megbélyegzés legnagyobb eszközei. Ezenkívül nemcsak a függöny, hanem a lakosság ellenőrzésére is szolgálnak. Minden névjegyet rögzít és kitölt a digitális profilja. Az alkalmazáson keresztül tudják, merre mozog, kivel beszél és kivel alszik. Alkotmányosan nem kötelező okostelefon.

Ez megijeszti a Plandemia szervezőit

Ha nem rendelkezik 750 000 kn -nál (100 000 €) nagyobb megtakarítással, haladéktalanul utalja át a számlát egy helyi bankhoz, mert a befizetést az állam garantálja. Bárki, aki Horvátországban él, átutalhatja a számlát a horvát állampolgárok tulajdonában lévő Hrvatska poštanska banka -ra . Ha minden horvát pénzt utalna át a HPB -nek, a kormányt finanszírozó külföldi bankoknak egyik napról a másikra el kellene hagyniuk Horvátországot. Írja meg nekünk kommentben a többi balkáni ország hazai bankjainak listáját.

Peres eljárás minden szabálytalanságért

Bármilyen igazságtalanság miatt keresetet kell indítani az illetékes bíróság előtt. Ez Fabrico Di Vizio francia ügyvéd ötlete. Az adatokhoz való hozzáférés joga alapján küldjön kérdéseket a közintézményeknek olyan dolgokról, amelyek Önt zavarják, és amelyekre nincs válasz. Ez az Ön kötelessége és alkotmányos joga. A politikusoknak az Ön érdekében kell dolgozniuk. Az állam nem magánvállalkozás, és nem kereshet profitot magának és külföldi vállalkozásoknak.

A végére

Hagyjuk abba az összes mainstream média nézését. Legyen példaértékű állampolgár, akinek nincs agressziója önmagában, de megvédi szabadságát az utolsó energiáig. Nem, nem a Plandemia előtti állapotba való visszatérést keressük, hanem egy még nagyobb szabadságot, amelyet évtizedek óta megtagadunk. A plandémia több évtizedes manipuláció eredménye.

A bojkottjavaslat nem végleges. Írja meg nekünk megjegyzésekben, hogy mi mást tehetnénk legálisan, hogy nyomást gyakoroljunk a döntéshozókra, mindezt azért, hogy a politikusok és szakértők elkezdjenek dolgozni azok érdekében, akiknek a melleit szívják.

Teljesen oltott Delta törzs - szóval mindenkit be kell oltani és maszkot kell viselni

Az alternatív médiában élőknek, akik évek óta a vakcinák veszélyeire hívják fel a figyelmet, szembe kell nézniük a papagájokat kedvelő oltásvédők támadásaival és gúnyával, és megismételtek egy kijelentést, amely mindig véget vetett minden, a vakcinákról szóló vitának, amely szerintük felelős volt. a világ legtöbb fertőző betegségének eltávolítására:

"A tudomány létrejött. A vakcinák életet mentenek. "

Több mint egy évtizede írok és beszámolok erről a témáról, és folyamatosan azt mondom olvasóinknak, hogy ez a kijelentés: „A tudomány megalapozott”, az egyik legtudatlanabb kijelentés, amelyet valaha is minden bürokratikus intézmény „orvosa” tett, mert a „tudomány” találtak valaha?

Hagyja figyelmen kívül azt a tényt, hogy gyermekeink körében az autizmus aránya minden tizedikről egy minden 50 gyermekre nőtt az Egyesült Államokban, mivel a CDC oltási program az évek során nőtt. Nem számít, hogy az Egyesült Államokban a legmagasabb a csecsemőhalandóság a fejlett országokban, valamint a fejlett országok között a legmagasabb mennyiségű oltóanyagot is beadják a gyermekeknek születéstől 18 éves korig.

Nem, ez nem kapcsolódik a vakcinákhoz, mert mindannyian azt mondták, hogy "a tudomány megalapozott", amikor vakcinákról van szó. Mindezeket a csecsemőhalálokat a halotti anyakönyvi kivonatban SIDS -ként (hirtelen csecsemőhalál -szindróma) jegyezték fel, és mindenki tudja, hogy az autizmus genetikai eredetű, születése előtt jelentkezik, ezért ne legyünk hülye "összeesküvés -elméletírók", és okolják az oltásokat, mert amikor vakcinákról van szó: "A tudomány megalapozott".

Tehát minden alternatív médiában való igazságkereső társamnak, akit sok éven át gúnyoltak, mert nyilvánosságra hozta az igazságot a vakcinákról, valamint az általuk okozott sérülésekről és halálesetekről, mert a "tudomány megalapozott", tegnap mindannyiunkat megerősített a CDC igazgatója Rochelle Valenski, aki elmondta a világnak, bejelentette, hogy a COVID-19 elleni teljes védőoltásban részesülők terjesztik a "delta törzset", és most van itt az ideje, hogy újra viseljenek maszkot, alig néhány héttel azután, hogy bejelentették, hogy a COVID elleni teljes védőoltást kaptak. Már nem kell maszkot viselni, mert: A TUDOMÁNY VÁLTOZIK.

Képzeld el. A vakcinák mögötti "tudományt" azonban nem sikerült megállapítani. Nekünk, „összeesküvés -elméletíróknak” mindvégig igazunk volt, mert a tudomány soha nem megalapozott, mert a tudományos módszer önmagában soha nem tud semmit bizonyítani, hanem csak olyan elméleteket szolgáltat, amelyeket felül kell vizsgálni, ha több adat áll rendelkezésre, és a világegyetem túl nagy ahhoz, hogy bárki is bármikor azt állítja, hogy meg van minden adat, kivéve, ha a neve "Mindenható Isten, a Teremtő".

Rochelle Valenski, a CDC békéltető igazgatójának tegnapi nyilvános beszédében nem csak azt jelentette be, hogy a teljesen beoltott emberek terjesztik a COVID-19 delta törzset másokra, és azt követelik, hogy az emberek ismét viseljenek maszkot.

"De nagy aggodalomra ad okot a következő változat, amely felmerülhet, néhány mutáció után, amelyek potenciálisan elkerülhetik oltóanyagunkat."

Hú, úgy hangzik, itt az ideje elismerni, hogy ezek a vakcinák hatalmas kudarcot vallanak, és teljesen el kell dobni őket, igaz?

Nem, ehelyett azt mondta Amerika és a világnak, hogy mindenkinek, aki még nem kapott "oltást", azonnal meg kell kapnia az egyik oltóanyagot, hogy megállítsa a törzs terjedését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez nem történik meg. És közben ismét viseljen maszkot.

Ez nem az "őrület" tankönyvi definíciója? Az Egyesült Államok csak az őrültek egyik nagy menedékjogává válik?

Ma újra átnéztem a vállalati médiát, "forradalmi eseteket" keresve, és alig tudtam elhinni, amit felfedeztem: interjúk olyan emberekkel, akiket teljesen oltottak, akik megbetegedtek és pozitívak lettek a COVID-19-el, és barátaikat is szerződtették és a családtagok, akik szintén teljesen oltottak, és mégis azt állítják, hogy a vakcinák azért „működnek”, mert ha nem kapták volna meg a COVID-19 elleni vakcinák egyikét, sokkal betegebbek lettek volna.

Hogyan is bizonyíthatná ezt? De az emberek valójában hisznek ebben, a propagandát követve és öklökkel fenyegetőzve velünk szemben, akiket nem oltottak be, és vádolnak minket mindezekkel a járványokkal.

Nem őrült ez? Más is felébred reggel, mint én, és azon tűnődik: "Hogyan lehet mindez valódi !?"

Íme egy példa egy cikkre, amely tegnap jelent meg az NBC26 -on a Green Bay -ben, Wisconsinban.

„Határozottan kórházba került volna”: Két teljesen oltott ember megosztja történetét a COVID-19 áttöréses eseteiről

Részletek:

Mivel a COVID-19-es megbetegedések száma országszerte növekszik, a teljesen oltottak körében tett felfedezésekről szóló jelentések valóban aggodalomra adhatnak okot.

Két teljesen beoltott ember, akik nemrég fertőződtek meg a koronavírussal, jelenleg elszigeteltek és megosztják történeteiket.

Ismerje meg Trevor Ramseier -t. Egy férfi De Pere -ből, aki azt mondta, hogy múlt szerdán kezdett először észrevenni a tüneteket.

„Olyan fájdalmaim voltak a testemben, amelyeket még soha nem tapasztaltam. Fájtak a kezeim, egészen az ujjaimig és a kezeimig, fájtak és gyulladtak ” - mondta Ramseier. - Csikorogtak a fogaim, izzadt, meg mindenem.

Azt mondta, hogy aznap korán elhagyta a munkát, másnap reggel híreket kapott, amelyeket nem akart hallani.

„Csütörtök reggel felkeltem, rosszul aludtam az éjjel. Csikorogtak a fogaim, izzadtam, meg minden. Szörnyű csütörtök reggel, és 11: 03 -kor csörgött a telefonom, ez volt az orvosom. Feleltem, és azt mondtam: "uh, oh, és ő azt mondja:" igen, pozitív vagy, és te vagy az első a klinikánkon, ahol áttöréses eset van " - mondta Ramseier.

Bár teljesen oltva volt, Ramseier továbbra is megfertőződött a vírussal, és továbbadta szeretteinek.

Felesége, aki szintén teljesen oltott, megbetegedett két kisgyermekükkel együtt, akiket nem oltottak be.

Édesanyja, aki a járvány óta először járt itt, szintén elkapta a vírust. És teljesen beoltatott.

„Kíváncsi vagyok, hogyan történhetett ez. Sok bűntudat van ezzel kapcsolatban, amit el kellett fogadnom. Tudom, hogy nem igazságos így érezni, de Istenem, ez egy furcsa pirula, amit lenyeltem, tudva, hogy mindvégig vártunk, és most itt ülünk, és COVID van ” - mondta Ramseier.

Édesanyja szklerózis multiplexben szenved, ezért valódi aggodalomra ad okot családjuk számára.

„Ha nem oltották volna be, egyszerűen el sem tudom képzelni, milyen rossz lenne neki vagy nekem. Nincs SM-em, de autoimmun betegségem és asztmám is van, emiatt minden bizonnyal a magas kockázatú kategóriába tartozom "-mondta Ramseier.

És ne feledje, a CDC és a vállalati média cenzúrázza a CDC saját adatait a saját adatbázisából, amely követi a COVID-19 oltás után bekövetkezett sérülések és halálesetek eseteit.

Teljesen oltott Delta törzs - szóval mindenkit be kell oltani és maszkot kell viselni 1

Múlt péntekig a CDC saját statisztikái 11 405 halálesetet, 11 221 tartós fogyatékosságot, több mint 60 000 kórházi kezelést és 10 233 életveszélyes sérülést sorolnak fel a COVID-19 elleni oltás következtében.

Ma láttam egy mémet a közösségi médiában, amely reményt adott nekem, hogy legalább néhány ember maradt, akiket nem borított ki a tényleges világjárvány, és akik nyilvánvalóan őrületjárványok voltak.

Teljesen oltott Delta törzs - szóval mindenkit be kell oltani és maszkot kell viselni 2

Fordítás:


Oltott emberek: még mindig kaphatom a kovidot
, még mindig terjeszthetem a kovidot
, még mindig meghalhatok a kovidtól
, potenciálisan meghalhatok a vakcinától
Oltatlan emberek:
még mindig kaphatok kovidot
, még mindig terjeszthetem a kovidot
, még meghalhatok a kovidtól
, nem halhatok meg a vakcinától

Úgy néz ki, mint egy mém, aki valóban okos. Mit gondolsz?

Szerző: Brian Shilhavy

A COVID-19 elleni oltások 407% -kal több Halálozást okoztak mint más oltások

Ez a kilencedik rendszeres áttekintés a Covid vakcina biztonságosságáról szóló jelentésekről és a hírekről, amelyeket egy orvoscsoport állított össze, akik követik az események alakulását, de a jelenlegi helyzetben inkább névtelenek maradnak. Ez semmiképpen sem része annak az erőfeszítésnek, hogy riasztást okozzanak a vakcinákkal kapcsolatban, vagy elrettentsenek valakit az oltástól. Más oltásokról szóló Daily Sceptica bejegyzésekkel együtt kell olvasni, amelyek egyaránt tartalmaznak bátorító és nem túl ösztönző fejlődést.

A Daily Skepticnál a vakcinákkal kapcsolatos minden hírről beszámolunk, legyen az pozitív vagy negatív, és senkinek nem tanácsoljuk, hogy megkapja -e az oltást vagy sem. A zárolással ellentétben nem vagyunk az oltás mellett, sem a vakcina ellen; munkánkat tények jelentésének tekintjük, nem pedig egy adott politika mellett vagy ellen. A vakcina technológia új, és a vakcinák még nem teljesítették át az összes tesztet, ezért használják őket ideiglenes, nem teljes piaci jóváhagyás mellett. Erre a vészhelyzet miatt került sor, és a vizsgálati adatok nagyban bátorították a hatékonyságot és a biztonságot. Ezen információk összefoglalását lásd a kormány sárga kártya jelentési rendszerének ezen preambulumában. (Dr. Tess Lavrie nemrég nyílt levelet írt Dr. June Raine -nek, az MHRA vezetőjének, azt állítva, hogy:

 • Norvégia bejelentette, hogy az AstraZeneca vakcinával történő vakcinázás után legalább három követelésért kártérítést nyújtanak be a vakcinából. Egy oxfordi férfi felülvizsgálatra szólította fel az Egyesült Királyságban oltóanyagból származó sérülésekért járó kártérítés felülvizsgálatát, miután az AstraZeneca vakcinával történő oltása után Guillain-Barre-szindróma alakult ki.
 • Egy 16 éves fiú Szingapúrban szívrohamot szenvedett edzés közben, miután Pfizer vakcinával oltották be.
 • Néhány új orvosi jelentés a Pfizer vakcinázás utáni endokrin problémákat vizsgálja: az egyik a vakcinázás második adagja utáni nekrotizáló hasnyálmirigy -gyulladással foglalkozik, másik kettő pedig Graves -betegség kialakulásáról két mexikói egészségügyi dolgozón.

A brit VITT szervdonorok kutatócsoportja jelentést tett közzé a brit donorok VITT -vel (vérrögök) végzett szervadományozásának és transzplantációjának elemzéséről, hogy megértse a következményeket. A következtetés az, hogy a VITT donoroktól történő transzplantációt óvatosan kell elvégezni, mivel számos lehetséges szövődmény jelentkezik több szervben.

A Daily Mail jelentése szerint az MHRA csendesen figyelmeztetéseket adott hozzá a Moderna és a Pfizer vakcinákhoz, amelyek ritka esetekben szívkárosodást okozhatnak.

 • A kormány technikai tájékoztatót készített a 18. számú aggályos változatról, amely továbbra is azt mutatja, hogy a növekvő esetek ellenére a Delta -törzs jelenleg nem okoz annyi halálesetet vagy kórházi ápolást, mint az Alfa -változat (halálozási arány 0,2% vs 1,9%).
 • Miután az FOI arra kérte az MHRA-t, hogy sorolja fel az összes, vakcinával összefüggő halálesetet 2010 és 2020 között, a Daily Expose jelentése szerint a Covid-vakcinákból származó halálesetek 407% -kal magasabbak, mint a korábban bejelentett halmozott halálesetek más oltások miatt.

"Áttörésekről" számoltak be a walesi Las Vegasban és a HMS Erzsébet királynő fedélzetén. Az én londoni jelentéseim szerint a londoni kórházak nem hajlandók megadni ezeket az információkat.

 • A Daily Mail jelentése szerint a Johnson & Johnson és az AstraZeneca is megpróbálja módosítani oltóanyagát, hogy csökkentse az életveszélyes vérrögök előfordulását.
 • A VAERS - a sárga kártya jelentési rendszerének amerikai verziója - új adatokat tett közzé, amelyek összesen 463.457 bejelentést jelentettek a Covid -vakcina utáni mellékhatásokról, beleértve a 10.991 halálesetet és 48.385 súlyos sérülést 2020. december 14. és 2021. július 9. között.
 • Gyanús mellékhatások az Egyesült Királyságban, jelentette a média: Jules Serkin, a Kent rádió műsorvezetője és Anthony Shingler (57).

A MELLÉKHATÁSOK ÖSSZEFOGLALÁSA AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN

A július 16 -án közzétett (július 7 -ig tartó időszakra kiterjedő) frissített jelentés szerint az MHRA sárga kártya jelentési rendszere összesen 1 059 307 következményt rögzített 314 043 jelentés alapján. A bejelentett halottak száma összesen 1470.

A Pfizer (19,7 millió első adag, 11,6 millió második adag) most egy sárga lapot kapott 357 adagban, 2,8 mellékhatást dobozonként. Halálozások: 1 a 68 640 -ből (456 haláleset)

 • Az AstraZeneca (24,7 millió első adag, 22,3 millió második adag) egy sárga lapot tartalmaz 214 adagban, 3,6 mellékhatás kartondobozonként. Halálozások: 1 a 47 813 -ból (983 haláleset)
 • A Modern (1,1 millió első adag) egy sárga kártyával rendelkezik 123 adagban, 2,9 mellékhatás kartondobozonként. Halálozások: 1 a 157 143 -ból (7 haláleset). (Ez a sárga kártyás jelentések magas aránya, de a halálesetek száma alacsonyabb a másik két oltáshoz képest.)

A legfontosabb események elemzése:

 • Akut szívbetegség - 3357 (Pfizer) + 8468 (AZ) + 210 (modern) + 26 (ismeretlen) = 12 061
 • Anafilaxia - 428 (Pfizer) + 781 (AZ) + 26 (modern) + 1 (ismeretlen) = 1,236
 • Herpesz - 1407 (Pfizer) + 2311 (AZ) + 39 (modern) + 12 (ismeretlen) = 3769
 • Fejfájás - 18 629 (Pfizer) + 81 728 (AZ) + 1303 (modern) + 215 (ismeretlen) = 101 875
 • Migrén - 2,006 (Pfizer) + 7665 (AZ) + 147 (modern) + 26 (ismeretlen) = 9844
 • Vakosság - 72 (Pfizer) + 260 (AZ) + 5 (modern) + 3 (ismeretlen) = 340
 • Süketesség - 148 (Pfizer) + 327 (AZ) + 8 (modern) = 483
 • Spontán vetélések - 181 + 8 halvaszületés / magzati halál (Pfizer) + 146 + 2 halvaszületés (AZ) + 11 (modern) + 1 (ismeretlen) = 339 + 10 [MEGJEGYZÉS - 6 (Pfizer) + 5 (AZ) - halálesetek valószínűleg az anya halálát jelzi]
 • Hányás - 2,740 (Pfizer) + 11,129 (AZ) + 241 (modern) + 40 (ismeretlen) = 14,150
 • Arcbénulás, beleértve Bell bénulását - 563 (Pfizer) + 770 (AZ) + 28 (modern) + 4 (ismeretlen) = 1 365
 • Idegrendszeri betegségek - 44 131 (Pfizer) + 168 034 (AZ) + 3792 (modern) + 535 (ismeretlen) = 216 492
 • Stroke és vérzés a központi idegrendszerben - 443 (Pfizer) + 1822 (AZ) + 9 (modern) + 5 (ismeretlen) = 2279
 • Guillain -Barre -szindróma - 41 (Pfizer) + 344 (AZ) + 2 (modern) + 4 (ismeretlen) = 391
 • Vertigo - 6938 (Pfizer) + 23.477 (AZ) + 843 (modern) + 78 (ismeretlen) = 31.336
 • Remegés - 1059 (Pfizer) + 9500 (AZ) + 76 (modern) + 38 (ismeretlen) = 10 673
 • Paresztézia / dysesthesia (krónikus hőérzet, bizsergés az idegekben) - 4665 (Pfizer) + 15 315 (AZ) + 441 (modern) + 43 (ismeretlen) = 20 464
 • Tüdőembólia - 284 (Pfizer) + 1,417 (AZ) + 4 (modern) + 7 (ismeretlen) = 1,712
 • Mélyvénás trombózis - 180 (Pfizer) + 1047 (AZ) + 5 (modern) + 8 (ismeretlen) = 1240
 • Orrvérzés - 632 (Pfizer) + 2 121 (AZ) + 45 (modern) + 8 (ismeretlen) = 2 806
 • Támadás - 593 (Pfizer) + 1 790 (AZ) + 62 (modern) + 9 (ismeretlen) = 2 454
 • Bénulás - 234 (Pfizer) + 666 (AZ) + 18 (modern) + 3 (ismeretlen) = 921
 • Vérzés (minden típus) - 1878 (Pfizer) + 4 261 (AZ) + 203 (modern) + 18 (ismeretlen) = 6360 [Vérzés típusai - szív-, fül-, mellék-, mellék-, szem-, gyomor-, száj-, nyelv-, íny-, bél-, injekció beadása, agy, sebek, sztóma, hólyag, vese, hüvely, méh, menopauza utáni vérzés, petefészek, pénisz, tüdő, orr]
 • Vertigo / tinnitus - 2174 (Pfizer) + 5876 (AZ) + 174 (modern) + 18 (ismeretlen) = 8242

A COVID-19 elleni oltásokban elhunytak 407% -kal magasabbak, mint a korábban bejelentett halmozott halálesetek más vakcinák miatt 1

Szerző: Will Jones

A Google oltásokat követel meg az irodákba visszatérő alkalmazottak számára

A Google technológiai óriása bejelentette, hogy minden alkalmazottját, aki visszatér irodájába dolgozni, be kell oltani. A Google úgy dönt, hogy Joe Biden elnök minden kormány tisztviselő számára kötelező oltóanyagot fontolgat.

Amikor a koronavírus -járvány kitört tavaly márciusban, a Google közel 140 000 alkalmazottja nagy részét hazaküldte távmunkára. Most viszont újra megnyílnak a technológiai óriás campusai, és a dolgozók visszatérnek irodájukba, de csak az oltás után-mondta Sundar Pichai vezérigazgató szerdán e-mailben munkatársainak.

"Mindenkit be kell oltani, aki eljön dolgozni egyetemeinkre" - írta Pichai, hozzátéve, hogy a házirendet az elkövetkező hetekben az Egyesült Államokban, majd az egész világon alkalmazzák.

Azok a személyzetek, akik nem akarnak visszatérni az irodába dolgozni, októberig otthonról dolgozhatnak - folytatta -, és a társaság azt is engedélyezi, hogy az alkalmazottak egy része főként otthonról dolgozzon az év végéig.

A Google messze a legnagyobb magánvállalat, amely kötelezővé teszi az oltásokat alkalmazottai számára, de hamarosan az egész amerikai kormány is követheti ezt. Joe Biden elnök kedden újságíróknak azt mondta, hogy a köztisztviselők vakcinájának szükségességét "jelenleg mérlegelik", és a médiában megjelent hírek szerint már csütörtökön megérkezhet a bejelentés a témában.

Bidennek és a Google -nak is nyilvánvalóan hatalma van arra, hogy felkéri a munkavállalóit, hogy oltassák be magukat. Az igazságügyi minisztérium felülvizsgálata a héten arra a következtetésre jutott, hogy mind a magán-, mind az állami szervezetek elrendelhetik a munkavállalók oltását, még akkor is, ha a szóban forgó oltóanyagokat nem hagyja jóvá az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal, ahogy ez jelenleg a koronavírus -vakcinák esetében történik.

A Google -nak azonban a világ 50 országában van irodája, és az oltási megbízatás elleni jogi kihívások is felmerülhetnek ezeken a helyeken. Pichai e-mailje megemlítette, hogy a megbízás "a helyi feltételeknek és előírásoknak megfelelően változik", bár további részleteket nem közöltek.

Röviddel Pichai kijelentése után a Netflix bejelentette, hogy megköveteli az Egyesült Államokban a produkcióin dolgozó valamennyi szereplő és a velük szoros kapcsolatban álló személy oltását.

 

FONTOS ÜZENET LOGIKUSOKNAK

 

Telik a meggyőzés ideje. Azokat, akik nem értik, mi történik, figyelmen kívül kell hagyni, és nem vesztegetni rájuk az időt. Az őszinte, empatikus és logikus embereknek össze kell jönniük, függetlenül személyes meggyőződésüktől és világnézetüktől. A nyilvánosságra hozatal mellett eljön az idő, amikor a gazdaságban , az egészségügyben és az autonómiában számos, legális eszközzel kell cselekedni ... Ellenkező esetben mindannyiunkat rabszolgává tesznek.

 

süti beállítások módosítása