LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Ijesztő tévériport Ausztráliából – a babák immunitás nélkül születnek!

2022. június 30. - KAWALACI

Elkezdtek születni Ausztráliában a légúti vírusokkal szemben nem védett gyerekek! A jelentés szerint a gyermekek születésükkor pozitívak az influenzára és a Covidra, és körülbelül 5%-uk intenzív osztályra kerül.

Sajnos úgy tűnik, egy másik összeesküvés-elmélet igaznak bizonyult, bár szeretnénk, ha ezúttal tévedtünk volna. Őszinte és cenzúrázott orvosszakértők két éve figyelmeztetnek arra, hogy az mRNS-oltások tönkreteszik immunrendszerünket és megváltoztatják genomunkat. Napról napra egyre több bizonyítékot látunk ezekre az állításokra, de ez a hír talán a legfélelmetesebb az összes közül, mert ezúttal nem a tűn rohanó naiv embereket ölték meg, hanem az ártatlan gyerekeket. Úgy tűnik, hogy a vakcina következményei nagyon örökletesek.

Természetesen el kell határolódnunk, mert még mindig nem mondhatjuk 100 százalékos biztonsággal, hogy az oltás miatt, de ez az esemény precedens az emberiség történelmében, hogy a gyerekek immunitás nélkül születnek. Aligha lehetséges, hogy ez véletlen egybeesés, hogy ez most történik, az mRNS-oltásokkal végzett tömeges oltás után, amelyre sok orvosi szakértő figyelmeztetett, hogy pontosan ez fog történni. Mindent összevetve úgy tűnt, igazuk van.

Ha ez igaz, akkor csak azt a következtetést vonhatjuk le, hogy egy globális népességcsökkentési programot hajtanak végre az emberi faj felett, nagyon aljas módon. Mert a halottak nem adnak sok pénzt, kivéve a temetkezési vállalkozót, de a mentelmi jog nélküliek tökéletes életre szóló ügyfelei a gyógyszeriparnak.

Lehetséges, hogy mi, mint faj annyira lezuhantunk, hogy megengedjük az ilyesmit ezeknek a baromoknak?

Nézzen meg egy rövid beszámolót fordítással

Youtube:

 

kurva:

Félelmetes cenzúra – A kínai hatóságok minden megjegyzést felülvizsgálnak, mielőtt közzéteszik a közösségi oldalakon

Kína hamarosan felülvizsgálhatja a kommenteket, mielőtt azok megjelennének a közösségi médiában, ami további cenzúrától való félelmet vált ki egy olyan országban, amely már amúgy is a világ egyik legszigorúbb médiakörnyezetével rendelkezik.

A kínai internetes megfigyelő pénteken új szabálytervezetet tett közzé honlapján, amely arra utasította a tartalomplatformokat, hogy minden internetes megjegyzést nézzenek át, mielőtt azok megjelennének, és jelentsenek minden "illegális és rossz információt" a hatóságoknak.

Az új szabályok célja "a nemzetbiztonság és a közérdek védelme, valamint az állampolgárok törvényes jogainak és érdekeinek védelme" - áll a közleményben, amely szerint a lakosság július 1-ig adhat visszajelzést a szabályozásról.

Bár a szabályozást még nem hajtották végre, a kínai közösségi média-felhasználók máris aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a szólásszabadságra vonatkozó online tereiket tovább fogják zavarni. A South China Morning Post szerint a rendelettervezeteket Kínában "általában komolyabb felülvizsgálatok nélkül fogadják el".

A Twitter-szerű Weibo platformon a „megjegyzéseket először átnézik, majd közzéteszik” hashtag több mint 35,2 millió megtekintést kapott.

„Nem tudom elképzelni, milyen lesz egyetlen hangot (véleményt) látni. Vajon az emberek azt hiszik, hogy a való életben csak egy hang szólal meg? írta egy Weibo felhasználó.

A kínai platformok aktívan cenzúrázzák a kormányt kritizáló, illetve politikailag vagy kulturálisan érzékenynek tartott kormányzati bejegyzéseket – például azokat, amelyek a brutális bezárás közepette Sanghajban tapasztalható élelmiszerhiányra panaszkodnak.

Az MIT Technology Review szerint azonban hagyományosan kevésbé követik az online kommenteket.

Anélkül, hogy részleteket közölt volna, a kiadvány arról számolt be, hogy a közelmúltban „több olyan kínos eset történt, amikor a kormányzati Weibo-fiókok megjegyzései kormányzati hazugságra utaltak, vagy elutasították a hivatalos narratívát.

A hónap elején Kína egyik leghíresebb influencere, Li Jiaqi hirtelen eltűnt a platformról, amikor tank alakú fagylaltot reklámozott, az 1989-es cenzúrázott Tienanmen mészárlás évfordulóján.

Amint azonban az Insider korábban beszámolt róla, néhány rajongója a Weibhez írt online kommentekben mégis utalhatott a történelmi eseményre.

Forrás insider.com

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek!

A PCR „Covid-19 által megerősített esetek” értelmetlenek. A több milliárd dolláros antigén- és otthoni antigén tesztelési projekt hamis.

BEVEZETÉS

A 190 szuverén ország társadalmi, politikai és gazdasági szerkezetének destabilizálása nem jelenthet „megoldást” a vírus elleni küzdelemre. De ez egy erőltetett „megoldás”, amelyet a koronaválság kezdete, 2020 januárja óta több szakaszban valósítottak meg. Ez emberi életek elpusztítása. Ez a civil társadalom destabilizálása.

A hamis tudomány támogatta ezt a pusztító tervet. A hazugságokat a tömegmédia dezinformációs kampánya támogatta. 24/7, Folyamatos és visszatérő „Covid-figyelmeztetések” az elmúlt két évben.

A 2020. március 11-i történelmi bezárás gazdasági és társadalmi káoszt okozott világszerte. Ez egy „gazdasági hadviselés” volt: az emberiség elleni háború.

 • Ez a sátáni menetrend aláásta a nemzetállamok szuverenitását.
 • Ez hozzájárult a csődhullámhoz. Elszegényítette az embereket az egész világon.
 • Ez a dollárban denominált globális adósság növekedéséhez vezetett.

A globális kapitalizmus erőteljes struktúrái, a nagy pénzemberek intelligenciájukkal és katonai apparátusukkal a hajtóerő.

A fejlett digitális és kommunikációs technológiák felhasználásával a globális gazdaság „bezárása” példátlan a világtörténelemben.

A REVERZ TRANSZKRIPCIÓS POLIMERÁZ LÁNCREAKCIÓ (RT-PCR) KÖZPONTI SZEREPE

A média és a kormányok kezdettől fogva figyelmen kívül hagyták és figyelmen kívül hagyták az RT-PCR teszt hiányosságait és valótlanságait, mint a vírus terjedésének kimutatásának és a SARS-CoV-2 azonosításának eszközét.

„A PCR egy folyamat. Nem mondja, hogy beteg vagy."

Dr. Kary Mullis, a Nobel-díjas és az RT-PCR feltalálója 2019 augusztusában elhunyt.

Az RT-PCR technikákkal való visszaélést egyes kormányok kíméletlen és megfontolt stratégiaként használják túlzott intézkedések – például számos alkotmányos jog megsértése – igazolására, a számos pozitív RT-PCR teszten alapuló világjárvány ürügyén, nem pedig a ténylegesen. betegek száma.

Dr. Pascal Sacré, intenzív terápiára szakosodott belga orvos és jól ismert népegészségügyi elemző.

A COVID-19 MEGERŐSÍTETT ESETEK TELJES ADATBÁZISA ÉRVÉNYTELEN.

A média félretájékoztatása több mint két éve uralkodik annak ellenére, hogy a WHO és a CDC is (közös célzásokkal) 2020 januárjában megerősítette azt, amit a kezdetektől ismertek, nevezetesen, hogy az RT-PCR teszt igazolt minden politikai mandátumot, beleértve a blokádokat is. , szociális távolságtartás, maszk, munkabezárás, gazdasági tevékenység bezárása stb. hibás és érvénytelen volt.

A WHO több mint egy éve, 2021. január 20-án adta ki bocsánatkérését. Néhány hónappal később a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) (2021. július 21.) a PCR-teszt, mint érvényes módszer visszavonását kérte. a SARS -CoV-2 kimutatására és azonosítására. Ezenkívül a WHO 2020 januárjában nem rendelkezett az új 2019-nCov vírus izolált és tisztított mintájával. Berlini Virológiai Csoport (Drosten vezetésével):

„Javaslom a WHO-nak, hogy a 2019-nCoV vírusizolátumok hiányában a 2003-SARS-CoV-hoz hasonlót használjanak az új vírus „proxyjaként” (lásd Michel Chossudovsky, E-book, III. fejezet).

2021. december 31-től az Egyesült Államok CDC-je már nem tekinti érvényesnek a PCR-tesztet. További részletekért lásd: A CDC már nem ismeri el a PCR-tesztet érvényes módszerként a „megerősített Covid-19 esetek” kimutatására?

A CDC most határozottan megerősítette, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékony különbséget a Covid-19 és a szezonális influenza között. A pozitív PCR nem jelenti a „megerősített Covid-19 esetet”. Ez lehet az influenza vagy a megfázás koronája. A CDC 2021. december 31-én felszólította a visszavonását.

https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-iclude-the- a vakcina érvénytelen / 5772008

HAMIS ADATOK: 465 MILLIÓ ÚGYNEVEZETT "MEGERŐSÍTETT COVID-19 ESET"

Ha a PCR-teszt érvénytelen (számos tanulmány, valamint a WHO, CDC is megerősítette), akkor a Covid-19 válság kezdete óta 465 millió úgynevezett „megerősített Covid-19 esetet” gyűjtöttek össze és határoztak meg világszerte. .

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 1

PANDÉMIÁS MEGÁLLAPODÁS ÉS QR-ELLENŐRZŐ KÓD

2022 márciusának elején létrehozták a Kormányközi Tárgyaló Testületet (INB), amelynek felhatalmazása egy „Pándémiás Megállapodás”, azaz a WHO által támogatott globális egészségügyi irányítási testület létrehozása, amely felülírná a WHO tagállamainak hatáskörét: „Az INB fenntartotta a az első találkozó a világjárványok megelőzésére, felkészültségére és reagálására vonatkozó nemzetközi eszköz kidolgozására és tárgyalására a WHO (Mercola) fennhatósága alatt.

A világjárványról szóló megállapodás kapcsolódik a WHO QR Verification Code projektjéhez, amelynek célja egy 7,9 milliárd fős globális digitális adatbank létrehozása. Mindkét kezdeményezést egyidejűleg valósítja meg a WHO az ID2020 és a Gavi Alliance együttműködésében, és mindkettőt a Gates Alapítvány finanszírozza.

Peter Koenig így írja le a QR-kódot: „Teljesen elektronikus azonosító; mindent összekapcsol az egyén mindenével (egészségügyi, banki, személyes és személyes adatok stb.)”.

David Scripac szerint: „A globális digitális azonosító rendszer kialakítása folyamatban van. A WEF és minden jegybank célja egy olyan globális rendszer megvalósítása, amelyben mindenki személyes adatai beágyazódnak a jegybank digitális valutahálózatába (CBDC).

A QR-ellenőrző kód potenciálisan megalapozza a pénzügyi intézmény által irányított „globális rendőrállam” létrehozását. Ez része annak, amit a néhai David Rockefeller "belépés a világkormányba" nevezett.

Mind a WHO által szponzorált Pandémiás Szerződés, mind a QR-ellenőrző kód legitimitása azon a feltételezésen alapul, hogy az állítólagos „Covid-19 világjárvány valós”, és hogy az mRNS vakcina a MEGOLDÁS az állítólagos Covid-19 világjárványra.

Mindkét kezdeményezés nyílt csaláson és korrupción alapul. Mi a bizonyíték? Következő:

 1. Az RT-PCR teszt eredményeként kapott „halmozottan megerősített Covid-19 esetek” száma nem indokolta a WHO azon döntését, hogy 2020. március 11-én hivatalosan kihirdette a világjárványt. A számok nevetségesen alacsonyak voltak. Nem volt bizonyíték arra, hogy a SARS-CoV-2 országosan vagy nemzetközi szinten terjedt volna.
 2. A 2020 márciusában több mint 190 ENSZ-tagállamnak küldött zárolási utasítások teljesen érvénytelenek.
 3. A WHO és a CDC elismerte, hogy a SARS-CoV2 és állítólagos variánsainak kimutatására és azonosítására szolgáló PCR-tesztet használó módszer teljes mértékben nem működik, amint azt fentebb megjegyeztük.
 4. A nemzeti kormányok által összegyűjtött és a WHO által a 2020. januári táblázatban bemutatott összesített, megerősített Covid-19 esetekre vonatkozó összes adat érvénytelen és értelmetlen.
 5. A 2020 novemberében bevezetett Covid-19 elleni oltás világszerte a mortalitás és a megbetegedések számának növekedését eredményezte.

 

Ebben a cikkben a válság előrehaladásának több szakaszát fogom megkülönböztetni.

I. FÁZIS: NEVETSÉGESEN KIS SZÁMÚ „MEGERŐSÍTETT COVID-19 ESET” A COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY ELINDÍTÁSÁNAK IGAZOLÁSÁRA

A „megerősített pozitív esetek” értékelése kezdettől fogva a „számjáték” részét képezte.

A válság első szakasza a WHO nemzetközi közegészségügyi vészhelyzetének (PHEIC) január 30-i elindítása volt. Bár hivatalosan nem nevezték „járványnak”, mégis hozzájárult a félelem kampányához. Nevetségesen alacsony volt a téves becsléseken (PCR) alapuló „megerősített esetek” száma, amelyekkel ezt a nagy horderejű döntést indokolták.

A világ lakossága Kínán kívül 6,4 milliárd fő. 2020. január 30-án voltak:

83 eset 18 országban, és ebből csak 7 nem utazott el Kínába.

83 Kínán kívüli esetek: Nem volt „tudományos alap”, amely indokolná a nemzetközi jelentőségű közegészségügyi világvészhelyzet elindítását.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 2

Másnap, 2020. január 31-én: Trump elnök felfüggeszti a légi utazást Kínával, ami hozzájárul a légi közlekedés és az árukereskedelem szélesebb körű válságához. Öt úgynevezett „megerősített eset” az Egyesült Államokban elég volt ahhoz, hogy „igazolja” Trump elnök 2020. január 31-i döntését.

2020. február 20.: Sajtótájékoztatón február 20-án, csütörtökön délután (CET) egy genfi ​​tájékoztatón, a WHO főigazgatója. Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus ezt mondta:

"Aggodalommal tölti el, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelem esélye csökken"

Hogyan hiszi, hogy "a lehetőség ablaka még mindig ott van, de szűkül".

Ezek a kijelentések 1076 „megerősített eseten” alapultak Kínán kívül, 6,4 milliárd lakosra vonatkoztatva.

Ezek a „döbbenet és áhítat” kijelentései hozzájárultak a félelemkampány felerősödéséhez, annak ellenére, hogy a Kínán kívül igazolt esetek száma rendkívül alacsony volt.

2020. február 20. és 21. között kezdődik a 2020-as pénzügyi összeomlás Dr. Tedros nyilatkozata nyomán.

2020. március 11.: Zárás. 44 729 „megerősített eset” 190 nemzetgazdaság bezárásának indoklásaként.

A világjárványt tág értelemben a következőképpen definiálják: "Egy betegség kitörése, amely széles földrajzi területen (például több országban vagy kontinensen) fordul elő, és általában a lakosság jelentős részét érinti" (Webster-Merriam szótár)

Feltételezve, hogy a PCR-teszt érvényes volt (és nem volt az), a halmozottan igazolt esetek száma március 11-én nevetségesen alacsony volt. 44 279 PCR-pozitív eset Kínán kívül világszerte.

EZ EGY CSALÁS. 2020.03.11 NEM VOLT PANDÉMIA

A WHO főigazgatója február 21-én tartott sajtótájékoztatóján már felállította a terepet.

"A világnak többet kell tennie, hogy felkészüljön egy lehetséges koronavírus-járványra." A WHO felszólította az országokat, hogy legyenek készenlétben.

A WHO hivatalosan világjárványt hirdetett akkor, amikor a Kínán kívül megerősített megbetegedések száma (6,4 milliárd lakos) 44 279 nagyságrendű volt, és 1440 haláleset (a WHO által március 11-re (március 12.) rögzített adatok) (lásd a a jobboldal) Ezekkel a számokkal indokolják 190 nemzetgazdaság bezárását és bezárását.

(A Tedros sajtótájékoztatón említett Kínán kívüli halálozások száma 4291 volt).

Az Egyesült Államokban 2020. március 11-én John Hopkins szerint 1335 „eset” és 29 haláleset történt (feltehetően „plusz PCR megerősítve”).

A WHO szerint március 9-én 3457 eset volt az Egyesült Államokban.

Az Egyesült Államokban 2020. március 9-én 3457 „megerősített eset” volt 329,5 millió emberből.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 3

Kanadában 2020. március 9-én 125 „megerősített eset” volt, 38,5 millió emberrel.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 4

Németországban 2020. március 9-én 2948 „megerősített eset” volt, 83,2 millió emberrel.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 5

Ezekkel a számokkal igazolták az Egyesült Államok, Kanada és Németország, valamint a többi 190 ország bezárását 2020 márciusában.

AZ EGÉSZ CSALÁS. NAGY HAZUGSÁG.

Ezt közvetlenül követi a WHO 2020. március 11-i bejelentése: World Fear Campaign

Ennek ellenére a 44 729 eset alapján 190 szuverén országban szigorú elszigetelési politikát vezettek be egy összetett döntéshozatali eljárás révén, amely elkerülhetetlenül szükségessé tette a korrupciót és a magas rangú kormányzati tisztviselők megvesztegetését.

A március 11-i zárást követte a „fekete csütörtök”, egy másik jelentős pénzügyi összeomlás, amely közvetlenül a járvány bejelentése után következett.

FÁZIS II. 2020. MÁRCIUS-DECEMBER: FÉLELEM KAMPÁNY. A PCR TESZT NAGY SEBESSÉGGEL MEGY.

2020 márciusától a COVID-19 elleni mRNS vakcina 2020 novemberi bevezetéséig teljes gőzzel használják a PCR tesztet.

2020. március 11-től, a karantént követően a nemzeti kormányokat felszólították a PCR-RT teszt tömeges bevezetésére, azzal a céllal, hogy világszerte növeljék a pozitív COVID-esetek számát.

Teszt, teszt, teszt: A számok emelkedni kezdtek azzal a céllal, hogy egyre több hamis statisztikai adatot generáljanak.

Nagyon kevés pozitív eset március elején. Aztán 2020 áprilisában, májusában és júniusában nő a Covid-fertőzött esetek száma.

FÁZIS III. 2020. NOVEMBER ELEJÉN MEGKEZDŐDIK A COVID ELLENI OLTÁSI VILÁGPROGRAM

A média félretájékoztatásával az mRNS vakcinát a világjárvány leküzdésére szolgáló megoldásként mutatták be. A széles körben dokumentált vakcina 2020 decemberi bevezetése óta a mortalitás és a megbetegedések növekvő tendenciáját hajtotta végre.

 

A bizonyítékok megcáfolhatatlanok. A legfrissebb hivatalos adatok kb.

2022. február 24-én az EU-ban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban összesen 65 629 haláleset és 10 439 642 sérülés történt a Covid-19 injekció következtében.

Ám az áldozatok vagy az elhunytak családtagjainak csak egy kis hányada megy keresztül az oltással összefüggő halálesetek és nemkívánatos események nemzeti egészségügyi hatóságok felé történő bejelentésének fárasztó folyamatán.

Látható, hogy a Covid-19 elleni mRNS „vakcina” felelős a halálért, nem a SARS-CoV-2 vírus.

A média félretájékoztatása: A vírus "Üss és fuss gyilkos", "Az oltás életeket ment meg!"

A PCR-rel kimutatott SARS-CoV2-t könyörtelenül „gyilkos vírusként” ábrázolják. „Sok kulcsfontosságú ismeretlen van ezzel a vírussal kapcsolatban, beleértve azt is, hogy pontosan hogyan öl meg, hogy vajon többé-kevésbé halálossá fejlődik-e. (Természet).

Egy szenzációs BBC-jelentés, „Miért jelent ilyen veszélyt a vírus” címmel, azt állítja (a „tudományos véleményt” idézi és félre idézi), hogy a vírus „halálos evolúciós támadási és menekülési taktikával rendelkezik” a Covid-19 fertőzés terjesztésére. Időszerű jelentés, amelyet két héttel az mRNS vakcina bevezetése előtt tettek közzé:

„A megtévesztés mestere. A fertőzés korai szakaszában a vírus képes megtéveszteni a szervezetet. 

Ő [a vírus] úgy viselkedik, mint egy gyilkos, aki "üt és elfut".

A vírus mennyisége szervezetünkben már azelőtt eléri a tetőpontját, hogy megbetegszünk…

De legalább egy hétbe telik, amíg a Covid olyan szintre halad, hogy az embereknek kórházi kezelésre van szükségük. „Ez egy igazán zseniális evolúciós taktika – nem fekszel le, hanem kimész, és jól érezzük magunkat” – mondja Lehner professzor.

Tehát a vírus olyan, mint egy veszélyes kiváltó ok, amely a helyszínről menekül, a vírus jóval azelőtt továbbadódik a következő áldozatnak, hogy felépülnénk vagy meghalnánk.

Szigorúan véve „a vírust nem érdekli”, ha meghalsz – mondja Lehner [cambridge-i] professzor –, „ez egy vírus, amely „lecsap és megszökik”.

– Különös és váratlan dolgokat művel a testben.

Miféle ostobaság! A BBC megszemélyesíti a gyilkos vírust, azzal a céllal, hogy pánikot keltsen. Ezek a szenzációhajhász jelentések nemcsak hibás PCR-tesztek eredményein alapulnak, hanem ellentétesek a WHO Covid-19 hivatalos meghatározásával is:

„A COVID-19 leggyakoribb tünetei a láz, a száraz köhögés és a fáradtság. Ezek a tünetek általában enyhék és fokozatosan kezdődnek. Vannak, akik megfertőződnek, de csak nagyon enyhe tüneteik vannak. A legtöbb ember (mintegy 80%) kórházi kezelés nélkül gyógyul meg betegségéből. Körülbelül 5 emberből 1, aki elkapja a COVID-19-et, súlyosan megbetegszik, és légzési nehézségei vannak.”

Ráadásul a médiában vagy politikusok ritkán említik: a CDC (amely az Egyesült Államok kormányának ügynöksége) megerősíti, hogy a Covid-19 hasonló az influenzához:

„Az influenza és a COVID-19 fertőző légúti betegségek, de különböző vírusok okozzák őket. A COVID-19-et egy új koronavírus (az úgynevezett SARS-CoV-2) fertőzés okozza, az influenzát pedig az influenzavírus okozta fertőzés. Mivel az influenza és a COVID-19 egyes tünetei hasonlóak, nehéz lehet megkülönböztetni őket pusztán a tünetek alapján, és a diagnózis megerősítéséhez szükség lehet vizsgálatra. Az influenzának és a COVID-19-nek sok jellemzője van, de van köztük néhány lényeges különbség.”

Ha a közvéleményt tájékoztatták volna és megnyugtatták volna, hogy a Covid „influenzaszerű”, a félelemkampány kudarcot vallott volna. És az oltási program teljesen megbukna.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyilkos vírus leküzdésére szolgáló megoldásként a nyilvánosság elé tárt mRNS vakcina a PCR-tesztre támaszkodott, mint a betegség terjedésének felmérésére. Az Egyesült Államokban az mRNS vakcinát 2020. december 14-én bocsátották forgalomba. Hat héttel később (2021. január 20-án) a WHO visszavonta a PCR-teszt érvényességét. A CDC viszont 2021. július 21-én érvénytelennek nyilvánította a PCR-t, mint a vírus kimutatásának eszközét.

IV. FÁZIS: 2021. NOVEMBER 26., „FEKETE PÉNTEK”. OMICRON VÁLTOZAT

Emlékezzen az Omicron válságra, amely még mindig tart. Szenvedélyesen. A hírek szerint Dél-Afrikában fedezték fel a Covid új változatát, amely világszerte terjed. Hogyan fedezték fel? PCR teszt?

Fekete pénteken kezdődött, a hálaadás másnapján, 2021. november 26-án.

Ez újabb félelemkampányt váltott ki, valamint instabilitást a tőzsdéken, miközben a nagy gyógyszergyártó cégek vakcinagyártóinak részvényei emelkedtek. Ez arra ösztönözte az embereket, hogy kiegészítő injekciót kapjanak a vakcinából.

Az Omicron bejelentése gondosan kidolgozott átverés volt. Két nappal később a WHO udvariasan megsemmisítette saját tanácsadó munkacsoportjának nyilatkozatát:

"Jelenleg nincs olyan információ, amely arra utalna, hogy az Omicronhoz kapcsolódó tünetek eltérnének a többi változatétól."

Dr. Angelique Coetzee, a Dél-afrikai Orvosi Szövetség (SAMA) elnöke viszont úgy jellemezte az Omicron-változatot, mint „rendkívül enyhe, számunkra [ezek] enyhe esetek. Beszéltem más kollégákkal, és ők is ugyanazt a képet adják."

Ezek a korrekciók semmiképpen sem akadályozták meg a napi 24 órában, heti 7 napon át tartó félelemkampányt, amelyet a média félretájékoztatása kísért. Valójában pánikot keltett.

Időközben egy hatalmas otthoni tesztelési kampány indult.

V. FÁZIS: OTTHONI ÉS ANTIGÉNTESZTEK MILLIÁRDJAINAK SZÉTOSZTÁSA VILÁGSZERTE

Tömeges otthoni tesztelés: a félelem „jót tesz a munkának”.

Szó szerint több milliárd antigént és otthoni tesztkészletet osztottak szét világszerte. Több mint egymilliárd tesztkészlet állt rendelkezésre az Egyesült Államokban a 340 milliós amerikai lakosság számára.

Kanadában 291 millió tesztkészletet osztottak ki. Kanada lakossága 38,5 millió nagyságrendű.

Sok országban az Omicron „halálos” változata ürügy lett a megújított részleges blokádok végrehajtására, az oltási mandátumok felgyorsítására, az utazási korlátozásokra, valamint a bezárásokra és az otthon maradásra a karácsonyi és újévi ünnepek alatt.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 6

A HAMIS „MEGERŐSÍTETT COVID-19 ESETEK” SZÁMÁNAK NÖVELÉSE

Az Omicron-válsággal egy időben az otthoni tesztek és antigéntesztkészletek több milliárd importjának és elosztásának növekedése világszerte hozzájárult a HAMIS „megerősített Covid-19 esetek” számának növekedéséhez.

Kevesebb, mint 5 hónap leforgása alatt (2021. november 1. és 2022. március 18. között) a beazonosított esetek összesített száma majdnem megduplázódott.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 7

JOE BIDEN TÖBB MINT EGYMILLIÁRD OTTHONI TESZTKÉSZLETET VÁSÁROLT.

Az Egyesült Államokban a Fehér Ház januárban bejelentette, hogy az adófizetők terhére vásárol:

"Január 19-én kezdődik az egymilliárd teszt ingyenes átadása az amerikaiaknak félmilliárd teszt online megrendelésével."

Ez a vásárlás ráadásul több száz millió otthoni készlet korábbi szállítása volt.

November végétől az otthoni tesztkészletek hozzájárultak az úgynevezett „megerősített esetek” számának növekedéséhez az Egyesült Államokban.

Ezek az adatok hamisak, mert a WHO és a CDC a PCR-tesztet teljesen érvénytelennek minősítette. Az otthoni teszteket pedig kevésbé megbízhatónak minősítik, mint az aranystandardnak számító PCR-tesztet.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 8

JUSTIN TRUDEAU 291 MILLIÓ OTTHONI TESZTKÉSZLETET VÁSÁROLT

Kanadában Justin Trudeau miniszterelnök már 2021 novemberében elrendelte 94 millió gyorsteszt-készlet (ön- és antigénvizsgálatra szolgáló készlet) házhoz szállítását, amelyeket kiszállítottak és szétosztottak a tartományokba.

További 140 milliót rendelt el a szövetségi kormány 2022. január elején 1,7 milliárd dollár (kanadai) költséggel az adófizetők terhére.

Kanada lakossága 38,5 millió, jelenleg pedig 291 millió gyors antigénteszt-készletünk van (lásd az alábbi táblázatot). Vagyis fejenként pontosan 7 teszt.

Ez a folyamat az elmúlt néhány hónapban hozzájárult a félelem és pusztulás kialakulásához a kanadai családokban az úgynevezett „megerősített Covid-19 esetek” számának növekedésével.

A kanadai adófizetők becsült költsége 3,5 milliárd dollárra rúg.

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 9

A történelem legnagyobb hazugsága! Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-19 mandátumok, beleértve a védőoltásokat is, érvénytelenek! 10

„GOLD STANDARD” PCR TESZT

Ironikus módon az otthoni teszteket a jelenleg úgynevezett aranystandardnak számító hibás PCR-teszthez hasonlítják. A NYT (frissítve 2021. november 10-én) szerint a gyors antigénkészletek és az otthoni tesztek kevésbé hatékonyak, mint a PCR-teszt:

A gyors antigéntesztek kevésbé megbízhatóak a Covida-19 kimutatására alacsony vírusterhelésű embereknél, mint az „arany standard” PCR. az egészségügyi szolgáltatótól kapott tesztek. Egy tanulmány megállapította, hogy egy gyors otthoni antigénteszt 64 százalékos eséllyel mutatja ki a vírust azoknál az embereknél, akiknél a tünetek pozitívak voltak a PCR-tesztre. (A teszt csak körülbelül 36 százalékát fedte le azoknak, akik fertőzöttek, de nem voltak tüneteik.)

A NYT nem ismeri el, hogy a CDC az „arany standard” PCR-teszt leállítását kérte 2021. július 23-án, mielőtt azt 2021. december 31-én hivatalosan visszavonták (lásd a fenti elemzést) <iframe

src = ”URL '> https://brandnewtube.com/embed/XXe9VjxD4451FM3

A CDC-irányelv hallgatólagosan elismeri, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékony különbséget a „SARS-CoV-2 és az influenzavírus” között. Ezt a kezdetektől tudjuk. Bár csaknem két évbe telt, mire felismerték, hogy a PCR-teszt teljesen hibás és érvénytelen, a PCR-teszt az aranystandardnak számít az antigén- és otthoni tesztekhez képest.

 • 2021. december. A CDC érvénytelennek nyilvánítja a PCR-tesztet
 • Érvénytelen PCR-teszt aranystandardnak igazolva
 • Több milliárd és milliárd antigének és otthoni tesztek növelik a számokat
 • 2022. március. 452 201 564 összesített eset

Az otthoni és antigéntesztek eredményei értelmetlenek. Semmilyen körülmények között nem erősítik meg az úgynevezett „megerősített COVID-19 esetek” számának növekedését.

A számok növekedése nagyrészt az otthoni és antigéntesztek milliárdjainak világszerte történő értékesítésének és terjesztésének tudható be. Ez pedig hozzájárult a félelem és a társadalmi zavarok új hullámához.

Az úgynevezett „COVID-19 megerősített esetek” előrejelzett növekedése akkor következett be, amikor a világ lakosságának nagy százalékát beoltották.

„A HAMIS FÉLELEM JÓT TESZ AZ ÜZLETNEK”: NAGY PÉNZEMBEREK OTTHONI KIEGÉSZÍTŐK MÖGÖTT, HOGY TESZTELJÉK A COVID-19-ET

A tét egy több milliárd dolláros akció a Covid-19 öntesztkészletek több éven keresztül történő értékesítése és terjesztése a világban.

2021 decemberében a Bloomberg arról számolt be, hogy „2020-ban az öntesztelési piac eléri az 5,96 milliárd dollárt, és 2027-re várhatóan eléri a 8,11 milliárd dollárt”, és ezek a számok kizárólag az Egyesült Államok piacára vonatkoznak, amely a piac körülbelül 4%-át teszi ki. a világ lakossága. Bizonyíték van arra, hogy jelenleg számos országban értékesítenek önellenőrző készleteket. Ez egy több milliárd dolláros tervvezérelt profit.

Ki birtokolja a szellemi tulajdonjogokat?

A Gates Alapítvány kulcsszerepet játszott a „COVID-19 öntesztjének” elindításában, amelyet az FDA 2021. március végén hagyott jóvá. Az FDA ezt a döntést a United Health Group által végzett tanulmány eredményei alapján hozta meg. A tanulmány elkészítéséhez a Gates Alapítvány nyújtott technikai támogatást.

2021 augusztusában a Gates Alapítvány a Soros Nyílt Társadalom Alapítvánnyal közösen „a Mologic gyorstesztelési technológia fejlesztésére szakosodott brit vállalat felvásárlásába fektetett be, beleértve a Covid-19-et és a különböző trópusi betegségeket”.

A Mologicról úgy írták le, mint "vezető szerepet tölt be a gyorstesztelésben, [ami] egyedülálló lehetőséget jelent".

Ez a kezdeményezés abból állt, hogy a Mologic márkát „non-profit társadalmi vállalkozássá” alakították át, amely a Global Access Health, a Gates Foundation égisze alatt működne.

A GAH kinyilvánított célja, hogy „társadalmi vállalkozásként” működjön, amely megfizethető áron kibővíti a hozzáférést a legmodernebb orvosi technológiához, mint például a diagnosztikai vizsgálatokhoz és a gyártási folyamatokhoz.

Szerző: Prof. Michel Chossudovsky

25 évesen meghalt az NBA-sztár – az orvosok szerint „természetes halállal”

Üdvözöljük az "új normális"-ban, amelyben teljesen normális, hogy 25 évesek "természetes halált" halnak. És hogy egészséges fiatalok, profi sportolók. Nagyon fel kell tennünk magunknak a kérdést, mióta természetes, hogy 25 évesen meghalnak az emberek. Ez „természetessé” vált a Covid mRNS vakcinák bevezetése óta, és amióta az NBA kötelezővé tette az oltást.

Caleb Swanigan, a 2017-es év Big Ten játékosa és a Purdue csapat egyik kiemelkedő játékosa meghalt - közölte az iskola kedden. 25 éves volt.

Purdue a Twitteren jelentette be Swanigan halálát.

 

„Ez nem volt másképp. Gondolataink és imáink Caleb Swanigan családjához és barátaihoz. A világ tegnap este elvesztette gyengéd lelkét” – olvasható a Twitteren. – Szeretünk, Biggie.

Az Indiana állambeli Fort Wayne állambeli Allen megyéből származó halottkém azt mondta a WANE-TV-nek, hogy Swanigan természetes halállal halt meg.

Swanigan kiemelkedő kosárlabdázó volt. McDonald’s All American volt, és 2015-ben Indianában Mr. Kosárlabda, mielőtt a Purdue-ban játszott. Segítette az Egyesült Államok U17-es és U19-es válogatottjának aranyérmét a világbajnokságon.

A Boilermakersnél 2017-ben az Év Big Ten Playere és a Consensus All-American rangadója volt, mielőtt profi lett volna. Abban az évben egy szezon alatt megdöntötte az iskolai rekordot ugrásban és páros dobásban.

A Portland Trail Blazers a 2017-es NBA draft első körében választotta ki, összesítésben a 26. volt. 2017 és 2019 között a Trail Blazersben játszott, és a G-League-ben is eltöltött időt a Canton Charge és a Texas Legends csapatánál. A 2019–2020-as szezonban a Sacramento Kingsben játszott, majd 20 meccset játszott a 2020-as Trail Blazersben.

Swanigan korai életében is megtapasztalta a hajléktalanságot.

Az ESPN profilja szerint Swanigan elmondta, hogy öt különböző hajléktalanszállón élt családja Indianapolis és Utah közötti utazása során. Elmondta, hogy 13 éves koráig több mint tíz különböző iskolába járt.

 

Nagy győzelem – Ausztria hatályon kívül helyezi a kötelező védőoltásról szóló törvényt!

Ausztria hatályon kívül helyezi a Covid-19 elleni kötelező védőoltásról szóló törvényét – jelentette be a szövetségi kormány csütörtöki sajtótájékoztatóján. A vitatott törvényt augusztusig felfüggesztették, miután a koronavírus-fertőzöttek aránya lelassult. Azt azonban nem helyezték hatályon kívül.

"Az omikron változat megváltoztatta a helyzetet" - mondta Johannes Rauch egészségügyi miniszter.

Hozzátette: a törvényt más kontextusban vezették be, és "egyértelmű többséggel" támogatták akkor, amikor a kórházak megteltek, az intenzív osztályok pedig a határon voltak. A miniszter elmondta, hogy az új változat csökkentette a védőoltások hatékonyságát, és kevésbé súlyos betegségeket okoz. Még azokat az embereket is nehezebb meggyőzni a harmadik adag szükségességéről, akik elvileg hajlandóak voltak beoltani.”

Rauch szerint a kötelezettségvállalás bevezetése nem növelte a Covid elleni védőoltás mértékét. Ehelyett „mély megosztottságot teremtett az osztrák társadalomban” – mondta a miniszter. A vitatott törvény megjelenése után számos utcai tiltakozást váltott ki Ausztria-szerte.
A miniszter szerint a kötelezettségvállalás egyeseket arra is kényszerített, hogy feladják az oltás beadási szándékát.

COVIDDAL EGYÜTT ÉLNI

Az új változatok új forgatókönyvet hoznak Ausztriába, és az embereknek meg kell tanulniuk együtt élni a vírussal – mondta az egészségügyi miniszter.

"A Coviddal való együttélés azt jelenti, hogy átfogó intézkedéscsomaggal állunk elő, ma pedig a kötelező védőoltás eltörlését jelenti" - mondta Rauch.

A miniszter megismételte, hogy szükség van a védőoltásra, különösen azért, mert ez segít megelőzni a kórházi kezeléseket és a súlyos betegségeket. Hozzátette: kiterjedt oltási kampányt kell végezni az ősz és a Covid-19 várható téli hulláma előtt.

Jelenleg Ausztria lakosságának mintegy 62 százaléka rendelkezik érvényes oltási bizonyítvánnyal. A szám azonban csökken, mert az emberek nem ütemeznek időpontot emlékeztető oltásra vagy harmadik adagra.

ENNEK A TÖRVÉNYNEK A TÖRTÉNETE

A törvényt először februárban terjesztették elő, bár a hatályba lépéséhez nem kötöttek műszaki követelményeket. Az első szakasz tisztán "informatív" volt, és Ausztria lakosai leveleket kaptak a vakcinákról és az előírásokról.

A második szakasz, amikor az embereket megbüntethetik, ha nem kaptak védőoltást, március közepén kezdődött. Ám mielőtt még egy embert is megbüntettek volna, Johannes Rauch (Green) egészségügyi miniszter rendelettel felfüggesztette a törvényt.

 

Robert MARIĆ

 

Megdöbbentő állítások egy brit bejelentőről – 6 millió idős ember meggyilkolását tervezik a brit hatóságok?

Manapság tényleg kevés dolog tud minket jobban meglepni, de ennek a videónak ez sikerült. Műsorában Gareth Icke (David Icke fia) Steve Wilkey-vel beszélget, aki évek óta a brit egészségügyi rendszerben dolgozik, és megdöbbentő adatokat mutat be arról, hogyan ölnek meg embereket a Covid protokollok szerint.

Bár valamennyire tudtuk, az a meglepő, hogy milyen léptékkel végzik, a hatalmas létszám (évente több mint félmillió), és milyen merészséggel csinálják.

Nézze meg a videót (22 perc felirattal)

 

A videóban azt mondja:

Nagy-Britannia már a világjárvány előtt (!?) elkezdett hatalmas mennyiségű Medazelama gyógyszert rendelni Franciaországból, amit aztán kezelési protokollként használtak a Covidra. Ez egyébként egy drog, amelyet a halálraítélteknek adnak, hogy megakadályozzák a rekeszizom működését és megfojtsák őket. Ezt a gyógyszert idős embereknek adták morfiummal együtt, és teljesen tisztázatlan, hogy miért adná bárki is Covid-fertőzötteknek.

Ezeket a gyógyszereket is Franciaországból importálták, és csak Franciaországban voltak utasítások, ami illegális. De gyanítjuk, hogy szándékosan tették, hogy összezavarják az orvosokat és a nővéreket, mert a csomagolás úgy készült, hogy egy ampulla 5 mg-ot tartalmazott, bár a legtöbben 1 mg-ot tartalmaztak. Ezért a betegek az adag 5-szörösét kapták, ami azt jelenti, hogy akik 2 mg-ot kapnának, azok valóban 10 mg-ot kaptak – pontosan ez az adag a halálraítélteknek!

Ezek az emberek szörnyű fájdalomban haltak meg, mert a rekeszizom meghibásodik, és a beteg nem tud lélegezni, szó szerint megfullad. Odaadták az embereknek, majd ezt a "fulladást" a Covidnak tulajdonítják.

Arra a kérdésre, hogyan döntöttek arról, hogy kit öljenek meg és kit ne, Steve Wilkie leírja, hogy a brit kormány 2016-ban és 2017-ben (a mészárlásra készülve) bevezetett egy pontozási rendszert a lakosság „kiosztására”. Ezt a rendszert a Cygnus nevű gyakorlat/szimuláció során hozták létre. Ez egy szimuláció volt, amelyben a brit kormány egy új típusú influenza kitörését szimulálta – erről bővebben – a Guardian azt írta a Guardiannek, és cikkükben ezt írja: „A Cygnusról szóló végső jelentést soha nem tették közzé olyan okok miatt, amelyek nem teljesen ismertek. Az Egészségügyi Minisztérium azt állította, hogy a jelentést titokban kell tartani, hogy tájékoztassák a politika alakulásáról. "Tehát soha nem tették közzé az eredményeket a nyilvánosság számára, ami nagyon gyanús.

Steve Wilkie, aki részese volt, azt mondja, azért, mert ott határozták meg azt a pontozási rendszert, amelyet titokban tartanak. Azt mondja, hogy 50 év felett mindenkinek van 1 pontja, ha pedig 80 éves, akkor 8 pontja van, és automatikusan arra a protokollra megy, amit ők "életvégi protokollnak" neveztek, vagyis az elaltatandó embereket. A 60 év közöttieknél például az egészségi állapot szerint határoznák meg a pontok számát, minden betegségért egy pontot adnának, a gyerekek pedig maximum 8 pontot kaphatnak, ha például autista.

Mindez azért volt lehetséges, mert a családtagokat a fertőzésveszély miatt kizárták a kórházakból, és nem tudtak kapcsolatba maradni családtagjaikkal. Maga a Medazelam szer pedig a hipnotikus nyugtatók közé tartozik, vagyis ilyen hatása van, bár hivatalosan nem hipnotikus. Ez azt jelenti, hogy az első adag után a betegek nem mutattak semmilyen érdemi ellenállást.

Ami a legfélelmetesebb az egészben, ez a gyakorlat még mindig tart, és egyre növekszik azoknak a száma, akik ezt a "gyógyszert" kapják. Wilkie azt mondja, hogy naponta 1827 embert ölnek meg, vagy évente körülbelül 667 000 embert (!)

Elmondja, hogy az egészségügyi minisztérium számításai szerint ezekkel a "protokollokkal" (értsd: gyilkosságokkal) mintegy 180 millió fontot takarítanak meg a jövőben csak ezeknek az embereknek a kezelési költségein, plusz jelentős megtakarítást jelentenek a nyugdíjakon, amelyeket nem kell majd fizetni. A tervek szerint még 10 évig ezt teszik, valamikor 2031-ig, amivel körülbelül 6 millió ember halálát tervezik. Ez Nagy-Britannia lakosságának körülbelül 10%-a, és többen haltak meg, mint a holokausztban.

Ezután egy tanulmány adataira hivatkozik, amely szerint a Covid miatt kórházba került idős emberek 83%-a morfiumot és Medazelamot kapott gyógyszerként, ami nem gyógyszer, hanem halálbüntetés. Megemlíti továbbá a Remdesivirt, a veszélyes gyógyszert, amely vese- és májelégtelenséget okoz, nincs hatása, de ára 2400 dollár, ami óriási nyereséget jelent a gyártóknak.

Ha ez az ember ezt mondja, akkor valóban egy új holokauszt kellős közepén vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy ezeket a protokollokat a nyugati világ nagy részén végrehajtják. Ha úgy gondolja, hogy valami ilyesmi lehetetlen, emlékezzünk vissza a második világháborúra, amelyben a legtöbb német egyáltalán nem tudott arról, hogy vannak koncentrációs táborok, és még azok is, akik tudtak róluk, azt hitték, hogy munkatáborok. Ez az akkori rezsim hatalmas propagandájának és cenzúrájának volt köszönhető – ugyanúgy, mint ma.

 

 

Robert MARIĆ

 

Nézze meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és a Világgazdasági Fóruma (WEF).

A Világgazdasági Fórum (WEF) a világ egyik legerősebb szervezete. És az évek során a WEF emberei nagyon őrült és disztópikus dolgokat mondtak. És ezeket sikerült a lehető legijesztőbb módon elmondaniuk. Íme a 10 legőrültebb dolog, amit SEF mondott.

Amikor a „globális elitről” beszélünk, általában gazdag és befolyásos egyének kis csoportját értjük, amelyek a nemzeti határokon kívül tevékenykednek. Különböző szervezeteken keresztül ezek a meg nem választott személyek félig titokban összejönnek, hogy eldöntsék, milyen politikát kívánnak folytatni globálisan.

A Világgazdasági Fórum (SEF) mindennek a közepén áll. Valójában éves davosi találkozói révén a WEF igyekszik legitimálni és normalizálni befolyását a világ demokratikus nemzeteire azáltal, hogy a világ vezetőiből álló testület részt vesz és felszólal az eseményen.

Egy egyszerű pillantás a résztvevők listájára ezeken a találkozókon felfedi a szervezet hihetetlen hatókörét és hatását. A média, a politika, az üzleti élet, a tudomány, a technológia és a pénzügyek legnagyobb nevei képviseltetik magukat a WEF-en.

A mainstream média szerint a davosi találkozók összehozzák az embereket, hogy megvitassák az olyan kérdéseket, mint az "egyenlőtlenség, az éghajlatváltozás és a nemzetközi együttműködés". Úgy tűnik, ezt az egyszerűsített leírást személyre szabták, hogy az átlagpolgár ásítson az unalomtól. A WEF témái azonban sokkal messzebbre mennek az „egyenlőtlenségnél”.

Az évek során a WEF emberei nagyon nyugtalanító dolgokat mondtak, amelyek közül egyik sem kapott megfelelő médiafigyelmet. Valójában, amikor a WEF által képviselt témák találkoznak, egy átfogó téma rajzolódik ki: Az emberiség teljes ellenőrzése a média, a tudomány és a technológia segítségével, miközben a demokráciákat átalakítja egy globális kormány létrehozására.

Ha ez feszült összeesküvés-elméletnek tűnik, olvass tovább. Íme a 10 legfontosabb dolog, amit a WEF jelenleg szorgalmaz. Ez a lista nincs meghatározott sorrendben rendezve. Mert mindenki egyformán őrült.

# 10 ÁTHATOLÓ KORMÁNYOK

A legkevesebb, ami elmondható, hogy Klaus Schwab, a WEF alapítója és vezetője nem híve a demokráciát. Valójában a teljesen globalizált világ akadályának tekinti.

A 2010-es WEF „Global Redesign” című jelentésében Schwab azt feltételezte, hogy a globalizált világot a legjobban „multinacionális vállalatok, kormányok (beleértve az ENSZ rendszerén keresztül) és kiválasztott civil társadalmi szervezetek (CSO-k) ön által választott koalíciója irányítja”. Ez a demokrácia teljes ellentéte. (Ez valójában nagyon hasonló ahhoz, ahogy Benito Mussolini meghatározta a fasizmust op. Előző.)

Azzal érvelt, hogy a kormányok már nem „domináns szereplők a világ színterén”, és „eljött az idő a nemzetközi kormányzásban érdekelt felek új paradigmájára”. Emiatt a Transznacionális Intézet (TNI) a WEF-et a hatalom megszerzésére irányuló „néma globális puccsnak” nevezte.

2017-ben a Harvardon elmondott beszédében Schwab nyíltan elismerte, amit a mainstream média következetesen „összeesküvés-elméletnek” minősít: a WEF „behatol” a kormányokba szerte a világon.

"Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy behatolhattunk a kormányok globális kabinetjébe fiatal globális WEF-vezetőinkkel… mint például Trudeau."

 

„Meg kell mondanom, hogy amikor most olyan neveket említek, mint Angela Merkel asszony, sőt Vlagyimir Putyin és így tovább, ők mind a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetői voltak. De amire most nagyon büszkék vagyunk, az a fiatalabb generáció, mint például [Justin] Trudeau miniszterelnök, Argentína elnöke és így tovább.

Betörünk a szekrényekbe. Szóval tegnap Trudeau miniszterelnök fogadásán voltam, és tudom, hogy kabinetjének fele, vagy akár több mint fele valójában a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetői. (…) Ez igaz Argentínára és Franciaországra is, egy elnökkel – egy fiatal globális vezetővel.”

Ebben a csodálatos beszédében Schwab nyíltan kijelentette, hogy Angela Merkelt Németországból, Vlagyimir Putyint Oroszországból, Justin Trudeau-t Kanadából és Emmanuel Macront a WEF „nevelte”. Még azt is hozzáteszi, hogy a kanadai kabinet legalább fele olyan képviselőkből áll, akiket eladtak a WEF-nek. Ez nem összeesküvés-elmélet. Ez az abszolút igazság – erősítette meg maga a WEF vezetője.

# 9 AZ ELMÉK IRÁNYÍTÁSA HANGHULLÁMOKKAL

2018-ban a WEF egyik vitatémája a „Mind Control With Sound Waves” volt. Nem a szenzációhajhászat miatt változtattam ezen a címen, pontosan ezeket a szavakat használja a WEF.

Ez a hivatalos WEF honlapján megjelent cikk címe. Tisztázatlan okok miatt törölték, de továbbra is látható a webarchívumban .

Nézd meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 1

A cikk ezt a technológiát a Parkinson- és az Alzheimer-kór lehetséges kezelési módjaként hirdeti. A cikkben azonban az is szerepel, hogy "meggyógyíthat, függővé tehet, és meg is ölhet". Használható egy személy elméjének teljes irányítására is, távolról. A cikkben ez áll:

„Látom, hogy eljön a nap, amikor egy tudós képes lesz irányítani azt, amit az ember az elméjében lát, és a megfelelő hullámokat az agyában a megfelelő helyre küldi. Azt hiszem, a legtöbb kifogás hasonló lesz ahhoz, amit ma hallunk a reklámokban a tudatalatti üzenetekről, csak sokkal hevesebbek.

Ez a technológia nem mentes a helytelen használat kockázatától. Ez lehet egy forradalmi egészségügyi technológia a betegek számára, vagy az ellenőrzés tökéletes eszköze, amellyel a könyörtelenek uralják a gyengéket. De ezúttal az irányítás szó szerint történik."

A cikk következtetése: Senki sem akadályozhatja meg a tudósokat ennek a technológiának a fejlesztésében. A visszaélések megelőzése érdekében ezt olyan szervezeteknek kell szabályozniuk, mint az F WEF. Ez azért kényelmes, mert néhány cég, amely ezt a technológiát fejleszti, a WEF része. Látod, hová vezet ez?

# 8 MIKROCHIPET TARTALMAZÓ TABLETTA

Ez a cím ismét úgy hangzik, mint egy feszült összeesküvés-elmélet, amit ügyesen szenzációhajhászásra fogalmaztak meg. Ez nem. Íme egy videó a 2018-as WEF találkozóról, ahol Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója a mikrochipeket tartalmazó tabletekről beszél.

Bourla azt mondja:

„Az FDA jóváhagyta az első „elektronikus pirulát”, ha nevezhetem annak. Ez alapvetően egy biológiai chip, amely a tablettában van, és miután bevette a tablettát, és feloldódik a gyomorban, jelzi, hogy bevette a tablettát. Tehát képzelje el, hogy ezt alkalmazza, hogy az emberek engedelmeskedjenek az irányításnak. A biztosítótársaságok tudnák, hogy azokat a gyógyszereket, amelyeket a betegeknek be kell szedniük, be is veszik. Lenyűgöző, mi folyik ezen a területen."

Valóban lenyűgöző ez a terület? Vagy teljesen disztópikus? Ahogy Bourla maga mondta: Képzeld el, hogy engedelmeskedsz egy ilyen irányításnak. Az ilyen típusú technológia könnyen megnyithatja az ajtót mindenféle aljas alkalmazás előtt. Amióta a COVID olyan hatalmi pozícióba hozta a Pfizert, amely soha nem látott hatalmat egy gyógyszergyár számára.

A Pfizerhez hasonlóan a WEF is COVID-ot használ programja fejlesztésére.

# 7 A SZIGORÚ ZÁROLÁS DICSÉRETE

2020-ban és 2021-ben a világ városait tömeges és drasztikus bezárásoknak vetették alá, ami munkahelyek elvesztéséhez, öngyilkosságokhoz, kábítószer-túladagoláshoz, elszigeteltséghez, mentális egészségügyi problémákhoz, családon belüli bántalmazáshoz, csődhöz és hajléktalansághoz vezetett. Ebben a szörnyű időszakban a gyerekek hónapokig nem járhattak iskolába, és eltiltották őket attól, hogy más gyerekekkel kommunikáljanak. Számos kkv megsemmisült, mivel a nagyvállalatok növelték nyereségüket.

Mindezek ellenére a WEF nem tudta leplezni a drasztikus, életpusztító karanténok iránti szeretetét. Valójában kiadott egy szürrealista videót "A Lockdown csendesen javítja a városokat szerte a világon" címmel. Itt az a videó a teljes őrületről.

A videó azt állítja, hogy „A bezárás jelentősen csökkentette az emberi tevékenységet… ami az elmúlt évtizedek legcsendesebb időszakához vezetett a Földön”, miközben disztópikus képeket mutat üres városokról és a földön ragadt repülőgépekről.

Teljesen figyelmen kívül hagyva a bezárások által okozott óriási emberi szenvedést, a WEF úgy ítélte meg, hogy mindez megéri, mert „2020-ban 7%-kal csökkent a szén-dioxid-kibocsátás”.

Amikor ez a dolog először megjelent, heves reakciót váltott ki. Ezért a WEF törölte a fenti videót, és közzétette ezt a tweetet.

Nézd, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 2

Mint látható, a videó törlése ellenére a WEF továbbra is dicsérte a zárolást. Ennek az az oka, hogy a WEF szeretné, ha a „covidai” élet állandósulna.

# 6 „KISSZEN A JÖVŐBE”

A YouTube-on és a közösségi oldalakon megjelent kommentekből ítélve az emberek kifejezetten utálják a WEF által készített videókat. De még jönnek. Mert nem érdekli őket, mit gondolsz. Csak az őrület magvait akarják elültetni az elmédben. A „Hogyan nézhet ki az életünk hamarosan” című videóban (az erről szóló teljes cikkemet itt olvashatja el) a WEF „bekukucskáljon a jövőbe” című videóban. Sötét van. Az egész arról szól, hogy a COVID élete tartós legyen.

 

A videó tele van maszkos emberekkel, purell adagolókkal és QR kódokkal. Ezt a jövőt akarják. Aztán ott van ez az őrület csomója.

Nézd meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF)3

"A szívverésed alapján azonosítani tudjuk" - Nem. Menj innen.

A videó büszkén mondja:

"A NASA feltalált egy rendszert, amely képes azonosítani a szívedből egy lézerrel."

Mintha ez nem lenne elég, a videón otthon ragadt és iskoláztató gyerekek láthatók a képernyőn. A videó végén maszkot viselő emberek láthatók a szabadban, mint az őrültek.

# 5 A GREAT RESET LENYOMÁSA

Ahogy fentebb megjegyeztük, a WEF „lehetőségnek” tekinti a járványt. Nemcsak személyes létünk átformálására ad lehetőséget, hanem a világ teljes szerkezetének átstrukturálására is az ő elveik szerint. A WEF ezt „nagy visszaállításnak” nevezi. Ennek a Reset-nek a népszerűsítésére (amit abszolút senki nem akar) a WEF propagandavideót adott ki (ez valóban megfelel a „propaganda” definíciójának). Itt van teljes őrületében.

Amikor 2021-ben közzétettem a cikket erről a videóról, a megjegyzések még nem voltak kizárva. És készítettem képernyőképeket a legjobbakról.

Nézd meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 4

Nézze meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 5

Ez a rövid videó hihetetlen mennyiségű felforgató üzenetet tartalmaz. Még kigúnyolja az "összeesküvés-elméleteket", miközben elképesztő módon megerősíti ugyanazokat az elméleteket.

A videó a "kapitalizmus halálát" is bejelentette. Ez egy képernyőkép:

Nézd meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 6

Míg a kapitalizmus a kereslet és kínálat önszabályozó rendszerén alapul, a Great Reset új paraméterek alapján igyekszik újradefiniálni a cégek megítélését. Fő: az elit társadalmi és politikai terveinek tisztelete.

A vége felé a narrátor ezt a rejtélyes mondatot mondja:

"És az egész arról szól, hogy a megfelelő embereket a megfelelő helyen, a megfelelő időben juttatjuk el."

Bár a videó nem fejti ki, hogy ez a mondat valójában mit is jelent a valós helyzetekben, a következményei meglehetősen ijesztőek. Ahelyett, hogy lehetővé tenné a sikeres egyének és vállalkozások szerves növekedését, egy elit rendszer bevezetné a terv szerint „a megfelelő embereket a megfelelő helyre hozni a megfelelő időben”. Vagyis létrejönne a rendszer, és az új gazdaságban kötelező lenne egy szélesebb programhoz való ragaszkodás.

A videó a nézők felhívásával zárul, hogy vegyenek részt. Természetesen Önt valójában nem hívják meg a WEF-re. Valójában valójában "újrakalibrálni" akarják a szólásszabadságot.

# 4 A SZÓLÁSSZABADSÁG „ÚJRAKALIBRÁLÁSA”.

A WEF által táplált világvezetők azonosításának egyszerű módja a szólásszabadság elleni folyamatos támadásuk. Teljesen utálják, és folyamatosan cenzúrázzák és szigorúan szabályozzák az internetet. Egy 2022-es davosi találkozón Julie Inman Grant ausztrál „e-biztonsági biztos” kijelentette, hogy szükségünk van „a szólásszabadság újrakalibrálására”.

 

Grant azt mondta:

„Olyan helyen vagyunk, ahol mindenhol növekszik a polarizáció, és minden binárisnak tűnik, amikor nem muszáj. Úgyhogy úgy gondolom, hogy el kell gondolkodnunk az emberi jogok egész sorának újrakalibrálásán az interneten. Tudod, a szólásszabadságtól az online erőszaktól való mentességig.

Ez az a pont, ahol Grant lényegében cenzúrát kér. Még azt is hiszi, hogy a szólásszabadságot, mint emberi jogot „újra kell kalibrálni”, „online erőszakkal” ürügyként. Nincs "online erőszak". Szeretik egyenlőségjelet tenni a beszéd és az erőszak között. Ez egy rendkívül manipulatív módja a kínai típusú cenzúra igazolásának.

A szólásszabadság valójában bináris. Vagy van, vagy nincs. És nyilvánvalóan nem akarják, hogy létezzen.

# 3 KÖVESSE NYOMON A RUHÁIT

A WEF irányítani akarja a ruháit. És videót is készítettek róla. Említettem már, hogy az emberek teljesen utálják a WEF-videókat? Itt van egy másik, amitől az emberek vért forraltak.

Az ökológiát ürügyként használva (szokás szerint) a WEF bejelentette a mindig nyomon követhető „digitális útlevéllel” ellátott ruhák érkezését. A Microsoft támogatásával (természetesen) ezek a ruhadarabok 2025-re nyilván elárasztják a piacot.

A WEF szerint ezek a chipek lehetővé teszik a divatmárkák számára, hogy továbbértékesítsék ruháikat. Fogalmam sincs, hogyan működne. A videó NEM említi, hogy ezzel a technológiával remekül lehetne követni azokat, akik pl. dobják el az okostelefonjukat.

De az okostelefon eldobása lehetetlenné válhat.

# 2 „2030-RA AZ OKOSTELEFONOK A TESTEDBEN LESZNEK.”

Pekka Lundmark, a Nokia vezérigazgatója egy 2022-es davosi találkozón azt mondta, hogy 2030-ra „az okostelefonokat közvetlenül a testbe építik be”. Ez egybeesne a 6G technológia megjelenésével, amely várhatóan az évtized végén kerül piacra.

Ez az oldal évek óta dokumentálja az elit állandó nyomását a transzhumanizmusra, amely összeköti az embereket a gépekkel. Ezt az átmenetet akarják felgyorsítani azzal, hogy transzhumanista formában elérhetővé teszik azokat a dolgokat, amelyek nélkül az emberek nem tudnak élni (például okostelefonok).

Észreveszed hátborzongató vágyukat, hogy állandóan dolgokat helyezzenek be a testünkbe?

# 1 „NEM LESZEL SEMMID. ÉS BOLDOG LESZEL."

Valószínűleg ez a legtörténelmibb pillanat a WEF történetében. 2016-ban Ida Auken, a dán parlament képviselője elmondta:

"Üdvözöljük 2030-ban. Semmit sem birtokolok, nincs magánéletem, és az élet soha nem volt jobb."

Nézd meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és a Világgazdasági Fóruma (WEF) 7

A WEF-nek annyira megtetszett ez az idézet, hogy Twitteren is közzétette.

A WEF készített egy videót is (amit mindenki teljesen utált) „8 jóslat a világnak 2030” címmel. Amiben azt mondják, hogy nem leszünk a tulajdonunkban, és boldogok leszünk. Csak ekkor merül fel a kérdés, hogy kié lesz a világ összes vagyona – hát persze, ők!

Nézze meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és a Világgazdasági Fóruma (WEF) 8

A WEF honlapján egy cikk kifejti:

"Nincs semmim. Nincs autóm. Nincs házam. Nincsenek eszközeim vagy ruháim” – írja Ida Auken dán képviselő. A vásárlás távoli emlék a 2030-as városban, amelynek lakói felfedezték a tiszta energiát, és igény szerint kölcsönkérik, amire szükségük van. Utópisztikusan hangzik, amíg meg nem említi, hogy minden lépését követik, miközben a disszidensek a városon kívül élnek, ami a két részre szakadt társadalom végső víziója.

Ebben a disztópikus jövőben nincs olyan termék, amelyet birtokolhat. Csak a drónok által bérelt és szállított "szolgáltatások". Ez a rendszer minden embert teljesen függővé tenne a WEF által ellenőrzött vállalatoktól minden alapvető szükséglet tekintetében. Abszolút nem lenne autonómia, szabadság és magánélet. És boldog leszel.

További bónusztéma: Egyedi szénlábnyomkövető eszköz

Egy 2022-es davosi találkozón az Alibaba csoport elnöke, J. Michael Evans bejelentette az „egyéni szénlábnyom-monitoring” fejlesztését.

 

A WEF ismét a környezetet használja fel az emberi viselkedés mikro-menedzsmentjének elősegítésére. Evans szerint a nyomkövető nyomon tudja követni, "merre utaznak, hogyan utaznak, mit esznek és mit fogyasztanak a platformon".

Figyeld meg, hogy az „ők” névmást használta, és nem a „mi”, mert nincs mód arra, hogy ezt a dolgot használja. Én sem.

ÖSSZEFOGLALVA

A lista áttekintése után két közös téma válik nyilvánvalóvá. Az első téma a "penetráció". A WEF „globális vezetők” (más néven mandzsúriai jelöltek) segítségével akar beszivárogni a kormányokba. Tablettákon, mikrochipeken és vakcinákon keresztül is be akar jutni a szervezetünkbe. Hanghullámokkal, cenzúrával és propagandával is be akar hatolni az elménkbe.

A második téma az „irányítás”. Szabályozni akarják, hogy mit gondolunk, hová megyünk, mit mondunk, mit eszünk és mit viselünk.

Tudja, ki ért egyet a WEF-fel? Kína. A cenzúra elterjedt ott, a szociális kreditrendszer szabályozza az emberek viselkedését, és a COVID-ot továbbra is ürügyként használják tömeges bezárásokra és teljes népességszabályozásra. A szó szoros értelmében vett koncentrációs táborokról nem is beszélve. Mindezek ellenére a kínai illetékesek folyamatosan jelen vannak a WEF ülésein. Miért? Mert Kína alapvetően a WEF-politikák laboratóriuma.

Mindezekkel együtt hogyan tudunk ellensúlyozni a WEF őrületét? Hogyan szavazhatunk rájuk az irodán kívül, ha még soha nem is szavaztunk rájuk? Az első lépés az lenne, hogy - a kormányzat minden szintjén - olyan képviselőket válasszanak ki, akik nem akarnak semmi közük a WEF-hez. Ha választott tisztségviselőink úgy kezelnék a WEF-et, mint egy renegát, illegitim szervezetet, befolyása nagymértékben csökkenne.

Másodszor, bojkottálhatunk minden olyan céget, amely a WEF része. Tudom, hogy könnyebb mondani, mint megtenni, mert sok ilyen vállalat valójában nagy monopolista. Ha azonban nem adjuk tovább nekik a pénzünket, akkor abbahagyják a pénzünk felhasználását az életünk megmérgezésére.

Akkor semmit sem birtokolnak. És boldogok leszünk.

Forrás: vigilantcitizen.com

Végül hozzátehetünk még egy bizarr dolgot, amit ennek a kiváló szövegnek a szerzője figyelmen kívül hagyott. Mintha mindez nem lenne elég rossz, a WEF azt akarja, hogy hús helyett rovarokat együnk. Folyamatosan publikálnak róla cikkeket, videókat, a Logicról pedig egy Kanadában nemrég megnyílt nagy krikettgyárban írtunk. Mindezt persze a „környezetvédelem” és a „klímaváltozás” miatt kell tennünk. Nézzünk csak néhány példát beteges propagandájukra:

 

 

Nézze meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 9

Nézd meg, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 10

Nézd, milyen őrült dolgokat kényszerít ránk Klaus Schwab és Világgazdasági Fóruma (WEF) 11

Nincs többé kétség. Klaus Schwabot és szolgáit mindenáron meg kell állítani. Mert ha ezt nem tesszük, gyermekeinknek a pokolban kell élniük.

 

 

A WHO törölte azokat az orvosokat, akik életeket mentettek a COVID-19 világjárvány kezdetekor

Amikor 2020-ban elkezdődött a (COVID-19) járvány, olyan orvosok, mint Pierre Kory és Paul Marik szteroidokkal, ivermektinnel és C-vitaminnal kezelték a betegeket. De ezeket az orvosokat, akik hatékonyan életeket mentettek meg, a világ törölte. Az Egészségügyi Szervezet  (WHO) és a kormányzati szervek annak ellenére, hogy a betegek ezrével halnak meg.

Kory 2020 májusában az Egyesült Államok Szenátusa előtt vallott arról, hogy elfogadta a szteroidok használatát a COVID-19 vírus megfékezésére. Kezelései pozitív eredményei ellenére leállították, és megtiltották, hogy folytassa a kezelési tervét, és várjon a kísérleti vakcinákra, soha nem tesztelt mRNS-technológiával.

A Brighteon.TV „ Refounding America” című műsorának június 15-i epizódjában Peter Breggin műsorvezető és Michael Capuzzo a COVID-19-kezelésekről beszélt  a járvány korai napjaiban.

"Az ivermektin több bizonyítékot kapott arra vonatkozóan, hogy hasznos a betegek számára, és általános egyetértés van abban, hogy a hidroxiklorokin nagyon-nagyon jó a betegség korai szakaszában" - mondta Capuzzo. A betegség első négy-öt napjában, amikor az emberek belázasodnak és köhögnek, az ivermektin pozitív eredményeket produkált, ha betegeknél adták be.

Másrészt a hidroxiklorokin jobb korai kezelésre. Ez már a csel részévé vált: az úgynevezett szakértők csak a már nagyon beteg betegeken tesztelték, és nem akkor, amikor az orvosok javasolják. Szándékosan megmérgezték a beteg betegeket, majd azt mondták az orvosoknak, hogy soha ne használják a szert.

A Big Pharma cégekkel kapcsolatban álló mainstream sajtóorgánumok felkapták az orvosok hidroxiklorokinnal való megmérgezésének történetét. (Kapcsolódóan:  Dr. Robert Malone megfogadja, hogy ellenáll a gyermekek vakcinázási kötelezettségének, beszél a Great Reset-ről .)

Brighteon.TV

 

A hatékony gyógyszerek visszaszorítása utat nyit a COVID-19 vakcinák EUA-jának

Capuzzo elmondta, hogy ezeket a gyógyszereket elnyomták, hogy előkészítsék az utat a Food and Drug Administration (FDA) által a COVID-19 vakcinák sürgősségi felhasználására (EUA) kiadott engedélyhez.

„Nem tudják életbe léptetni az EUA-t, ha egyetlen hatékony kezeléssel rendelkeznek, amelyet az orvosok használhatnak. Ez azt jelenti, hogy nem tudnak dollármilliárdokat áthelyezni a gyógyszergyártó cégeknek, hogy vakcinákat hozzanak létre globalista programjukhoz, miközben a „nagy alaphelyzetbe állítás” felé haladnak” – magyarázta.

A Big Pharma és befektetőik sok pénzt veszíthetnek, ha az FDA által jóváhagyott gyógyszereket, például ivermektint és hidroxiklorokint használnak a COVID-19 betegek kezelésére.

A vakcinák nem biztonságosak és csak tömeggyilkosságot okoznak. A betegséggel szemben szinte immunis gyerekek meghalnak, miután megkapták a oltást.

„Szerintem ennek az az oka, hogy végső céljuk az, hogy alázatosakká tegyenek bennünket. [Tudni akarják], hogy rávehetik-e az anyákat és az apákat, hogy feláldozzák gyermekeiket drogokért” – mondta Capuzzo.

„Ha a szülők hallgatnának vagy néznének egy kicsit, rájönnének, hogy a gyerekeket nem fenyegeti a halál veszélye. Lehet partikat rendezni, hogy elkapják a betegséget, és jobb immunitást kapnak, mint amit valaha is kapnának az oltásoktól.” (Kapcsolódóan:  A Világgazdasági Fórum szeretné kihasználni a koronavírus előnyeit, hogy életbe léptesse a „nagy újraindítást ”.)

A hatóságok korábban az AIDS-járvány kapcsán mentek keresztül egy ilyen problémán, ahol folyamatosan azt mondták, hogy az érintetteknek várniuk kell a vakcinára, mert nincs kezelés. Nagyon sokan haltak meg immunhiányos betegséggel járó bakteriális tüdőgyulladásban, és ezeket az embereket meg lehetett volna menteni.

A mainstream média és az olyan hatóságok, mint Anthony Fauci, ismét megpróbálják becsapni a világot.

Tekintse meg alább a „ReFounding America” teljes június 15-i epizódját .

Az „Amerika újraalapítása” Peter Bregginnel minden szerdán 18-19 óra között látható a Brighteon.TV-n.

További kapcsolódó történetek:

A vezető virológus és mRNS úttörő Dr. Robert Malone a Great Awakeninget jósolja a Great Reset hatására .

Az ötödik legnagyobb életbiztosító társaság 163%-kal több munkaképes korú halálesetért fizetett 2021-ben a covid „vakcinák” bevezetése után

Egy másik jelentős életbiztosítási társaság az Egyesült Államokban zűrzavarral néz szembe , mivel a (Covid-19) „oltások” miatti halálesetek száma megugrott.

A jelentések szerint a Lincoln National, az ország ötödik legnagyobb életbiztosítási szolgáltatója 2021-ben a csoportos életbiztosítási kötvényei alapján kifizetett haláleseti ellátások jelentős, 163 százalékos növekedéséről számolt be.

Az állami biztosítási osztályokhoz benyújtott éves kimutatások, amelyeket a Crossroads Reportnak a nyilvános nyilvántartási kérelmekre adott válaszként, azt mutatják, hogy a Lincoln National majdnem háromszor annyi pénzt fizetett ki 2021-ben, mint 2020-ban és 2019-ben is.

Tavaly elképesztő 1,45 milliárd dollár hagyta el a Lincoln National kassáját – ez a 2020-as 548 millió dollárhoz, 2019-ben pedig valamivel több mint 500 millió dollárhoz képest. (Kapcsolódóan: Az év elején a OneAmerica, egy másik jelentős életbiztosítási szolgáltató a halálesetek számának 40 százalékos növekedéséről számolt be a covid injekciók kiadása után.)

„2019-től, a járvány előtti utolsó normál évtől 2020-ig, a Covid-19 vírus évéig a csoportos haláleseti ellátások összege mindössze 9 százalékkal nőtt . De 2021-ben, az oltás bevezetésének évében a csoportos halálozási ellátások csaknem 164 százalékkal nőttek 2020-hoz képest” – magyarázza a Crossroads Report .

"A Lincoln National az ötödik legnagyobb életbiztosítási társaság az Egyesült Államokban a BankRate szerint a New York Life, a Northwestern Mutual, a MetLife és a Prudential után."

Több mint 20 000 Lincoln National által lefedett ember halt meg 2021-ben a Fauci influenza elleni oltások miatt

A csoportos életbiztosítások jellemzően a munkaképes felnőttekre terjednek ki, akik életkora 18 és 64 év között mozog. Ennek egyébként egészséges demográfiai mutatónak kell lennie, és nyilvánvalóan nem volt sok probléma a „covid” megelőző vakcinával.

Brighteon.TV

 

Miután azonban a Trump-kormányzat elindította a Warp Speed ​​hadműveletet, a halálozások száma ebben a demográfiai csoportban soha nem látott magasságokba emelkedett.

„Hány halálesetet jelent a 163%-os növekedés? A nyilatkozatokon szereplő dollárszámok alapján nem lehet meghatározni” – magyarázza tovább a Crossroads Report .

"De a munkáltató által biztosított csoportos életbiztosítások átlagos haláleseti juttatása a Humánerőforrás Menedzsment Társasága szerint egy év fizetése."

Ha az Egyesült Államokban 70 000 dolláros éves átlagfizetést becsülünk, nyugodtan feltételezhető, hogy több mint 20 000 munkaképes felnőtt, akit csak ez az egyetlen biztosítótársaság fedez, tavaly halt meg a szúrások miatt – és ne feledje, hogy ez csak egy biztosítótársaság.

Bár még nincs számunk a New York Life, a Northwestern Mutual, a MetLife és a Prudential esetében, ezek mindegyike több mint valószínű, hogy hasonló számokat lát, ami arra utal, hogy Amerikában több százezer munkaképes korú felnőtt halt meg, amiért „ teljesen beoltva.”

Léteznek szokásos haláleseti ellátások is, amelyeket a csoportos kötvények alapján nem fizetnek ki. A 2019-es , a világjárvány előtti időszakban az ilyen kötvények 3,7 milliárd dollárt fizettek ki, 2020-ban ez a szám 4 milliárd dollárra nőtt. 2021-ben azonban, miután majdnem 260 millió amerikai végzett legalább egy szúrást, ez a szám 5,3 milliárd dollárra nőtt.

„A kimutatások azt mutatják, hogy a Lincoln National által 2021-ben az összes közvetlen követelésért és ellátásért kifizetett teljes összeg több mint 28 milliárd dollár volt, 6 milliárd dollárral több, mint 2020-ban, amikor összesen 22 milliárd dollárt fizetett ki – magyarázzák a jelentések.

„A 6 milliárd dolláros költségnövekedést kevés vállalat tudná felvenni, de a Lincoln National éppen ezen dolgozik – az új biztosítási kötvények értékesítésének növelésével.”

Még várni kell, hogy az életbiztosítási ágazat túléli-e azt, ami történt, még mindig megtörténik, és meg fog történni a jövőben is, amint az injekciók fennmaradó túlélőinél kialakul az ADE (antitest-függő fokozódás) és a VAIDS (vakcina által kiváltott AIDS).

A Fauci Influenza elleni oltás halálos eset. Az általuk okozott sérülésekkel és halálesetekkel kapcsolatos legfrissebb hírekért látogasson el a VaccineDamage.news oldalra .

A cikk forrásai a következők:

CrossroadsReport.substack.com

„Emberi tengerimalacok vagyunk”: Az mRNS-oltások áldozatainak riasztási aránya sürgős intézkedést igényel

Ahogy Európában és az Egyesült Államokban megjelennek a riasztó halálesetek és az állandó bénulások, valamint a kísérleti mRNS-oltások egyéb súlyos mellékhatásai miatti hivatalos kormányzati adatok, világossá válik, hogy emberi tengerimalacként kérnek fel bennünket egy kísérletben, amely megváltoztathatja emberi génszerkezetet és ez sokkal rosszabb.

Míg a mainstream média figyelmen kívül hagyja a riasztó adatokat, köztük számtalan egészséges fiatal áldozat halálát, a korona vakcina politikáját Washington és Brüsszel, valamint a WHO és az oltóanyag-kartell egy olyan maffia szimpátiájával támogatja, mint az „ajánlat, amelyet nem utasíthatsz vissza."

EMA RIASZTÁSI JELENTÉS

Az Európai Unió (EU) orvostechnikai eszközök értékeléséért és felügyeletéért felelős ügynöksége, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) az Eudra Vigilance adatbázis segítségével, amely a feltételezett gyógyszer mellékhatásokról, köztük a vakcinákról szóló jelentéseket gyűjti össze, május 8-án olyan jelentést adott ki, amely alig tett említést a mainstream médiában.

2021. május 8-ig 10 570 halálesetet és 405 259 sérülést regisztráltak a COVID-19 elleni négy kísérleti vakcina befecskendezése után: COVID-19 mRNS VACCINE MODERNE (CX-024414); COVID-19 mRNS VACCINE PFIZER-BIONTECH; ASTRAZENECA VAKCINE COVID-19 ellen (CHADOX1 NCOV-19); és a Johnson & Johnson's Janssen VAKCINE COVID-19 ellen (AD26.COV2.S).

Az egyes vakcinák részletes elemzése a következőket eredményezi: A Pfizer-BioNTech mRNS génmanipulált vakcina okozta a legmagasabb halálozási arányt – 5368 haláleset és 170528 sérülés, vagyis mind a négy esetében a teljes halálozás csaknem 50%-a. A moderna mRNS vakcina a második 2865 halálesettel és 22 985 sérülttel. Vagyis az egyetlen két kísérleti mRNS-vakcina, amely manipulálja a gént, a Pfizer-BioNTech és a Moderna, 8233 halálesetet okozott az összesen 10 570 regisztrált halálesetből.

Ez az EU-ban jelenleg használatos négy vakcina által okozott összes halálozás 78%-a. Az EMA által feljegyzett súlyos mellékhatások vagy sérülések közül pedig a két mRNS-oltás esetében, amelyekre ebben a cikkben összpontosítunk, a Pfizer „kísérleti” vakcina esetében a legtöbb jelentett sérülés a vér- és nyirokrendszeri rendellenességek közé tartozott, beleértve a halált is; szívbetegségek, beleértve a halált; izom-csontrendszeri és kötőszöveti betegségek; légzőszervi, mellkasi és mediastinalis betegségek, valamint érrendszeri betegségek.

A Moderna mRNS vakcina esetében a legsúlyosabb sérülések vagy halálokok a vér- és nyirokrendszer rendellenességei voltak; szívbetegségek; izom-csontrendszeri és kötőszöveti betegségek; központi idegrendszeri rendellenességek. Ne feledje, hogy ezek csak a két génmanipulált mRNS vakcinával kapcsolatos legsúlyosabb sérülések.

Az EMA azt is megjegyzi, hogy az oltás vagy a súlyos mellékhatások miatti tényleges halálesetek csak kis százalékát, talán csak 1-10%-át jelentették különféle okok miatt. Hivatalosan több mint 10 000 ember halt meg a koronavírus elleni védőoltás beadása után 2021 januárjában az EU-ban. Ez elképesztő számú oltással összefüggő haláleset, még akkor is, ha a tényleges számok sokkal magasabbak.

CDC IS

Még az US Centers for Disease Control (CDC), egy hírhedt politikai és korrupt ügynökség, amely nyereséges kapcsolatban áll az oltóanyag-gyártókkal, a vakcinák nemkívánatos eseményeinek jelentésére szolgáló hivatalos rendszerében (VAERS) összesen 193 000 „mellékhatást” mutat fel, köztük 4057 halálesetet. 2020. december 14. és 2021. május 14. között 2475 maradandó rokkantság, 25603 mentőlátogatás és 11572 kórházi kezelés a COVID-19 injekciók után.

Ezek közé tartozik két mRNS vakcina, a Pfizer és a Moderna, valamint a Jan, a jóval kevésbé gyakori J&J. A bejelentett halálesetek 38%-a olyan embereknél fordult elő, akik az oltást követő 48 órán belül megbetegedtek. Az Egyesült Államokban az oltással összefüggő halálesetek hivatalos száma mindössze 5 hónappal haladja meg az elmúlt 20 év összes oltással összefüggő halálesetét együttvéve.

A fősodratú média azonban szerte a világon és az Egyesült Államok kormánya szó szerint eltitkol aggasztó tényeket. A halálos kimenetelek körülbelül 96%-a a Pfizer és a Moderna vakcinákból származott, amelyek két változatát a Gates Foundation és Tony Fauci NIAID finanszírozta és támogatta kísérleti mRNS genetikai technológiával.

Ráadásul Dr. Tony Fauci, az Egyesült Államok kormányának Biden vakcina császára és a NIAID vakcina kutatóközpontja közösen megtervezte a moderna mRNS vakcinát, és 6 milliárd dollárt adott a Modernanak és a Pfizernek az előállítására.

Ez nyilvánvaló összeférhetetlenség is, mivel Fauci és NIAID-je a szokatlan amerikai törvények értelmében anyagi hasznot húzhat vakcinaszabadalmaikból. A NIAID koronavírus-fehérjéket fejlesztett ki a SARS-CoV-2 mRNS vakcina kifejlesztésére az adófizetők pénzéből. A Moderna és a Pfizer licence volt.

"SOHA NEM LÁTTAM A TERMÉSZETBEN..."

A Pfizer tudósai elvégezték a teszteket. Röviden: 95% az, amit a Pfizer vagy a Moderna állít. Azt mondják nekünk: "Bízz bennünk." E két oltóanyag tényleges hatékonyságának reálisabb felmérése a lakosság számára, az FDA vakcinagyártóitól származó adatok felhasználásával azt mutatja, hogy a Moderna vakcina 1,1%-os abszolút kockázatcsökkenést mutatott az időközi elemzés időpontjában, míg a Pfizer vakcina az abszolút vakcina kockázat 0,7%-os csökkenése. Ez nagyon rossz.

Peter Hotez, a houstoni Baylor College of Medicine Nemzeti Trópusi Orvostudományi Iskola dékánja azt mondja: "Ideális esetben azt szeretné, ha egy vírusellenes vakcina két dolgot tenne: először is csökkentse a súlyos megbetegedések valószínűségét, és kórházba menjen, és másodszor, megakadályozza a fertőzést, és ezzel megállítja a betegség terjedését." Amint Doshi megjegyzi, egyik kísérletet sem úgy tervezték, hogy észlelje a súlyos következmények, például a kórházi felvétel, az intenzív kezelés vagy a halálesetek csökkenését.

Az oltóanyagokat sem vizsgálják annak megállapítására, hogy képesek-e megállítani a vírus terjedését. A Moderna tiszti főorvosa még azt is elismerte, hogy "Vizsgálatunk nem fogja kimutatni a fertőzés megelőzését."

AZ MRNS VAKCINÁK LEHETSÉGES HATÁSAI

Az International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research című folyóiratban megjelent jelentős új tanulmányban Dr. Stephanie Seneff, az MIT Számítástechnikai és Mesterséges Intelligencia Laboratóriumának vezető tudósa és Dr. Greg Nigh, a természetgyógyászati ​​onkológia specialistája részletesen elemzi, hogy a Pfizer és a Moderna kísérleti mRNS-oltóanyagai milyen lehetséges módokon okozhatnak ilyen káros hatásokat a beoltottakban.

Először is rámutatnak, hogy mind a Pfizer, mind a Moderna génmanipulált vakcina nagyon instabil: „Mindkettőt izomba juttatják be, és mindkettőt mélyhűtőben kell tárolni, hogy megakadályozzák az RNS lebomlását. Ennek az az oka, hogy a kétszálú DNS-sel ellentétben, amely nagyon stabil, az egyszálú RNS-termékek megsérülhetnek vagy tehetetlenek lehetnek magas hőmérsékleten, és rendkívül hűvös helyen kell tartani, hogy fenntartsák potenciális hatékonyságukat.

A Pfizer mínusz 70 Celsius fokot ajánl. A szerzők rámutatnak, hogy az mRNS lebomlásának megelőzése érdekében, mielőtt az fehérjét termelhetne, mindkét vakcinagyártó lecseréli a metil-pszeudouridint, hogy stabilizálja az RNS-t a lebomlással szemben, lehetővé téve az RNS elég hosszú életben maradását ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű fehérje antigént termeljen.

A probléma, amire rámutatnak, az, hogy "az oltóanyagba bevitt mRNS ilyen formáját soha nem tapasztalták a természetben, ezért ismeretlen következményekkel járhat… az életkód manipulálása teljesen előre nem látható negatív hatásokhoz vezethet, amelyek hosszú távú, ill. akár állandó."

PEG SEGÉDESZKÖZÖK ÉS ANAFILAXIÁS SOKK

Különféle okok miatt, hogy elkerüljék az alumínium adjuvánsok használatát az antitestválaszok fokozására, mindkét mRNS vakcina polietilénglikolt vagy PEG-et használ adjuvánsként. Ennek következményei vannak. A szerzők rámutatnak: „… A COVID-19 ellen jelenleg használt mindkét mRNS-oltás lipidalapú nanorészecskéket használ szállítási hordozóként.

Az mRNS-terhelés egy szintetikus lipidekből és koleszterinből, valamint PEG-ből álló héj belsejében található, hogy stabilizálja az mRNS-molekulát a lebomlással szemben. Kimutatták, hogy a PEG anafilaxiás sokkot vagy súlyos allergiás reakciókat vált ki. Korábbi nem - mRNS vakcinákkal végzett vizsgálatokban millió oltásonként 2 esetben fordult elő anafilaxiás sokk reakció.

Az mRNS-vakcinák esetében a kezdeti nyomon követés azt találta, hogy az anafilaxia 247/millió oltás esetén fordul elő. Ez több mint 21-szerese annak, amit a CDC eredetileg közölt. A második injekció valószínűleg még több anafilaxiás reakciót vált ki. Egy tanulmány rámutatott: "A PEG egy magas kockázatú "rejtett" allergén, általában kétségtelenül, és gyakori allergiás reakciókat okozhat a nem szándékos ismételt expozíció miatt."

Az ilyen reakciók közé tartozik az életveszélyes kardiovaszkuláris összeomlás. Ez messze nem jelenti a kísérleti mRNS koronavírus-vakcinák összes be nem jelentett kockázatát.

ANTITEST-FÜGGŐ JAVULÁS

Az antitestfüggő fokozódás (ADE) egy immunjelenség. Seneff és Nigh megjegyzi, hogy „Az ADE egy speciális esete annak, hogy mi történhet, ha a fertőzés idején alacsony, nem semlegesítő vírusellenes antitestek vannak jelen. Ezek az antitestek a "vírus elleni korábbi vakcinázás" miatt lehetnek jelen.

A szerzők azt sugallják, hogy a Pfizer és a Moderna mRNS vakcina esetében "a semlegesítő antitestek immunkomplexeket képeznek a vírusantigénekkel, hogy túlzott mértékű proinflammatorikus citokinek szekréciót okozzanak, és extrém esetekben citokinvihart okoznak, amely kiterjedt helyi szövetkárosodást okoz". Az egyértelműség kedvéért a citokinek általában részét képezik a szervezet fertőzésekre adott immunválaszának. De nagy mennyiségben történő hirtelen felszabadulásuk, egy citokinvihar, többrendszerű szervek meghibásodását és halált okozhat.

Veleszületett immunrendszerünk a citokineknek nevezett proinflammatorikus jelzőmolekulák ellenőrizetlen és túlzott felszabadulásának megy keresztül. A szerzők hozzáteszik, hogy "a meglévő antitestek, amelyeket a korábbi védőoltások okoztak, hozzájárulnak a SARS-CoV súlyos tüdőkárosodásához makákókban…"

A második idézett tanulmány azt mutatja, hogy a korábbi koronavírus-expozíció, például a szezonális influenza, az idősek sokkal változatosabb köre hajlamosíthatja őket az ADE-re a SARS-CoV-2-vel való érintkezést követően. Ez egy lehetséges magyarázat az mRNS-oltás utáni halálozások magas előfordulására az idősek körében. A vakcinagyártók okos módszerrel tagadják mRNS-oltóanyagaik toxicitását. Seneff és Nigh szerint "nem lehet megkülönböztetni a betegség ADE megnyilvánulását a valódi, nem ADE vírusfertőzéstől".

De azt mondják: "Ebben a megvilágításban fontos felismerni, hogy amikor megbetegedések és halálesetek röviddel az mRNS-oltás után következnek be, soha nem lehet véglegesen megállapítani, még teljes vizsgálattal sem, hogy a vakcinára adott válasz nem volt a proximális ok. "

A szerzők számos egyéb riasztó pontra hivatkoznak, beleértve az autoimmun betegségek, például a cöliákia előfordulását, amely az emésztőrendszer olyan betegsége, amely károsítja a vékonybelet és megzavarja a tápanyagok élelmiszerből történő felszívódását. Guillain-Barré szindróma (GBS) is, amely progresszív izomgyengeséget és bénulást okoz.

Ezen túlmenően immunthrombocytopenia (ITP), amelyben egy személynél szokatlanul alacsony a vérlemezkék - a vérrögképződést elősegítő sejtek - szintje, előfordulhat vakcinázás után "az nRNS nanorészecskéket hordozó immunsejtek vándorlása révén a lép nyirokrendszerén keresztül… Az ITP kezdetben petechia vagy purpura formájában jelenik meg a bőrön, és/vagy vérzés a nyálkahártyákon. Nagy a halálozási kockázat a vérzés és a stroke miatt."

Ezek a példák arra a tényre mutatnak rá, hogy a nem tesztelt, kísérleti, génmanipulált mRNS-oltóanyagokon keresztül a szó szoros értelmében kiteszik az emberi fajt olyan előre nem látható veszélyeknek, amelyek végső soron jóval meghaladják a SARS-Cov-2 nevű valami által okozott károsodás esetleges kockázatát.

A WHO, Gates, Fauci és mások által meghirdetett, sokat hangoztatott csodaszertől távol a Pfizer, a Moderna és más lehetséges mRNS-oltások egyértelműen potenciálisan tragikus, sőt katasztrofális, nem kívánt következményekkel járnak. Nem csoda, hogy egyes kritikusok úgy vélik, hogy ez az emberi eugenika rejtett eszköze.

Forrás: globalresearch

Szerző: F. William Engdahl

süti beállítások módosítása