COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

A Bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél

2022. január 18. - KAWALACI

A nagy gyógyszergyártók, a kormány, az egyházi vezetők letartóztatással néznek szembe, mivel a bíróság népirtásért ítélte el őket, betiltotta az injekciókat

Az ICLCJ döntése és az ítélet

Global Breaking News, 2022. január 15. (GMT)

Ez az úttörő bejelentés a globális népirtásban részt vevők elítélését jelenti. A bolygó minden férfi és nő számára felhatalmazást ad arra, hogy lefoglaljon és megsemmisítsen minden Covid-19 parafenomént. Ugyanakkor letartóztathatunk mindenkit, akit az ítéletben az Emberiség elleni bűnökért megneveznek.

A nagy gyógyszergyárak, kormányok, egyházi vezetők letartóztatásra számíthatnak, mivel a Bíróság elítéli őket népirtásért, betiltja az injekciókat.

 

 

Brüsszel és Vancouver:

A Nemzetközi Bíróság, amely 2013-ban Benedek pápát kényszerítette hivatalából, csapást mért a COVID korporatokráciára azzal, hogy a Pfizer, a GlaxoSmithKline, Kína és a Vatikán vezető tisztségviselőit elítélte emberiség elleni bűncselekményekért.

A bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél, lefoglalja vagyonukat és megszünteti cégeiket, valamint törvényesen megtiltja a COVID vakcináik további gyártását, értékesítését vagy használatát, mivel azok "orvosi népirtás és tömeggyilkosság termékei".

A nemzetközi jog alapján összehívott négyhónapos tárgyalás után a Nemzetközi Közjogi Bíróság (ICLCJ) bírái ma hozták meg történelmi jelentőségű ítéletüket és ítéletüket, valamint elfogatóparancsot és kisajátítási parancsot adtak ki a vádlottak ellen.

Az elítélt személyek között van Albert Bourla és Emma Walmsley, a Pfizer és a GlaxoSmithKline gyógyszeripari vállalatok vezérigazgatói, Hszi Csin-ping, Kína elnöke, "Ferenc pápa" (Jorge Bergoglio), "Erzsébet királynő" (Windsor) és Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke.

 

 

A Bíróság Közügyi Hivatala szerint

"Ez az ügy egy monstre, nemzedékek közötti bűntényt és annak hasonlóan masszív eltussolását érinti. Az egyház, az állam és a vállalatok legmagasabb tisztségviselői éveken keresztül személyesen szentesítették és hasznot húztak a gyermekek szisztematikus kínzását, kereskedelmét és meggyilkolását a COVID 'vakcina' előállítása érdekében végzett halálos gyógyszerkísérletek során, egy olyan Bűnös Összeesküvés részeként, amelynek célja az emberiség rabszolgasorba taszítása. Ez az összeesküvés ártatlanokat gyilkol, fegyverekkel, drogokkal, gyerekekkel és emberi szervekkel kereskedik, és elhallgattatja vagy megsemmisíti azokat, akik azzal fenyegetnek, hogy leleplezik az összeesküvést.

"Bíróságunk törvényes véget vetett ennek az Összeesküvésnek azáltal, hogy bűnösnek nyilvánította a felelős személyeket és vállalatokat, és megtiltotta a COVID 'vakcinák' további értékesítését és használatát, amelyek az orvosi népirtás és a gyermekek tömeges meggyilkolásának termékei"."

A bíróság döntése és ítélete széles hálót vet a felelősökre azzal, hogy a COVID-rendszer gyökereit a Vatikán és az angol korona által Kanadában az őslakosok ellen tervezett népirtásig vezeti vissza, többek között a gyilkos "indián bentlakásos iskolákba".

A bíróság megállapítja, hogy e népirtás nyilvános ellenzői, különösen Kevin Annett, folyamatosan célpontjai voltak az elítélt vádlottaknak, akik tizenöt aktivista meggyilkolásáért és több, Annett életére irányuló legutóbbi merényletért felelősek.

 

 

"Parancsaink nemcsak a seriffjeinket és a megbízott rendőröket, hanem az embereket mindenütt felhatalmazzák arra, hogy a Bíróság ítéletének érvényt szerezzenek az elítélt bűnözők letartóztatásával, vagyonuk lefoglalásával, és a népirtásból származó COVID "vakcinák" értékesítésének és használatának leállításával" - mondja a Bíróság.

"A gyermekek gyilkosai nem kerülhetik el többé az igazságszolgáltatást a végrehajtói vagy vállalati kiváltságokra hivatkozva, vagy a kitalált közegészségügyi válságok álcája mögé bújva"."

A Bíróság dokumentumai e közlemény mellékletét képezik.

A rendőrség és a polgárok részvételére vonatkozó cselekvési tervet e történelmi jelentőségű ítélet és ítélet végrehajtásában holnap, január 16-án, a www.bbsradio.com/herewestand honlapon (15 órakor a csendes-óceáni térségben, 23 órakor GMT) vitatják meg.

A Bíróság ítélete és végzései a www.murderbydecree.com oldalon az "ITCCS Updates" és a www.republicofkanata.ca oldalon a "Breaking News" alatt találhatók.

A Bírósággal való kapcsolatfelvétel: itccsoffice@protonmail.com (figyelem: G. Dufort, Public Affairs Office).

Kiadta: 2022. január 15., szombat, 12:01 óra (GMT) a Nemzetközi Közös Bíróság, Büntetőeljárási Osztálya.

Az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék (ITCCS) égisze alatt (amelyet a Nemzetek Törvénye alapján 2010. június 15-én hoztak létre)

 

 

A teljes döntés és ítélet itt tölthető le:

ICLCJ döntés és ítélet

A Nemzetközi Közjogi Bíróság ítélete felhatalmaz minden férfit és nőt a bolygón, hogy lefoglaljon és megsemmisítsen minden covid-19 kelléket, hogy megakadályozza a további tömeggyilkosságokat.

A Bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél, lefoglalja vagyonukat és megszünteti cégeiket, valamint törvényesen megtiltja a COVID-vakcináik további gyártását, értékesítését vagy felhasználását, mivel azok "orvosi népirtás és tömeggyilkosság termékei".

Kattintson a teljes döntés és az ítélet letöltéséhez

Nézze meg a Közleményt

A vizsgálatok bebizonyították, hogy a Pfizer vakcina kevesebb mint 1%-os védelmet nyújt a COVID-19 ellen

A kanadai COVID Care Alliance (CCCA) vizsgálata megállapította, hogy a Pfizer (COVID-19) elleni oltásának csak 0,84 százalékos a hatékonysága. Hozzátették, hogy a Pfizer vakcinája „ több kárt okoz mint használ ”.

A CCCA a közelmúltban közzétett egy videót és a hozzá tartozó 50 oldalas PDF-bemutatót, amely alapos magyarázatot ad a Pfizer által a Big Pharma cég COVID-19 oltóanyagának fejlesztésével és tesztelésével kapcsolatos legutóbbi adatokkal kapcsolatos vizsgálataikra.

A videó és a bemutató elmagyarázza, hogy a CCCA csupán számszerűsíti és kontextusba helyezi a Pfizer azon állítását, miszerint a COVID-19 vakcina beadása a kockázat csökkentését jelenti. Amikor a Big Pharma cég először bemutatta vakcináját a nyilvánosság előtt, azt állította, hogy hét nappal a második adag után 95 százalékos hatékonyságot mutatott.

A CCCA azonban azt mondta, hogy a 95 százalékos hatékonyság a „relatív kockázat” csökkentése, nem pedig az „abszolút kockázat”, amely a szervezet szerint a pontosabb tudományos mérés a hatékonyság megítélésére.

Az abszolút kockázatcsökkentési érték szerint a Pfizer COVID-19 oltásának csak 0,84 százalékos a hatékonysága.

A Pfizer COVID-19 vakcinájának vizsgálatai során a 18 198 beoltott résztvevő közül csak nyolcnál alakult ki COVID-19. A nem oltott placebo csoportban 18 325-ből 162-nél alakult ki a COVID-19.

A gyakorlatlan szem számára ezek az adatok azt mutatják, hogy a Pfizer COVID-19 vakcinájának megszerzése csökkenti a vírus megfertőződésének valószínűségét. A kísérleti adatok azonban azt mutatják, hogy még oltás nélkül is „rendkívül alacsony” volt a koronavírus-fertőzés kockázata: 0,88 százalék az oltatlanoknál és 0,04 százalék a beoltottaknál.

Brighteon.TV

 

A Pfizer innen kapta 95 százalékos számát. A vállalat az oltott és a be nem oltott csoportok közötti relatív különbséget vette figyelembe.

Ha azonban az összes vizsgálati adatot figyelembe vesszük, a Pfizer COVID-19 vakcina beadásának tényleges nettó haszna vagy abszolút kockázata mindössze 0,84 százalék.

„Hányan választották volna a COVID-19 oltás beadását, ha megértették volna, hogy az összességében egy százaléknál kevesebb hasznot hoznak?” – kérdezte a CCCA. „Egyértelmű, hogy a Pfizer – és a kísérleteiket felügyelő ügynökségek – a kezdetektől fogva nem követték a megállapított, magas színvonalú biztonsági és hatékonysági protokollokat .”

A Pfizer vakcina növeli a betegségek kockázatát

A Pfizer vizsgálati adatai is azt igazolják, hogy a védőoltás növeli a betegség kockázatát.

A szervezet szerint a Pfizer hat hónapos vizsgálati adatai „első szintű bizonyítékot mutattak a kárra”. Kiderült, hogy a beoltott csoportban az emberek 91,3 százaléka tapasztalt mellékhatásokat a kísérleti vakcina hatására. „Nincs haszna az esetek számának csökkentéséből, ha ennek a megbetegedések és halálozások növekedése az ára” – mondta a CCCA.

A beoltott csoportban 300 százalékkal nőtt azon nemkívánatos események száma, amelyekről megállapították, hogy a veszélyes vakcina okozta. A súlyos nemkívánatos események vagy olyan mellékhatások, amelyek erősen befolyásolhatják a személy normális működését, 75 százalékkal nőttek a beoltott csoportban.

A beoltottak körében 10 százalékkal nőtt a súlyos nemkívánatos események száma is. Súlyos nemkívánatos esemény a kórházi kezelés vagy a kórház sürgősségi osztályán való látogatás. (Kapcsolódóan: A Pfizer olyan gyógyszeripari vállalatot vásárol, amely szívgyógyszereket gyárt az mRNS-oltások okozta probléma megoldására .)

Ezenkívül a beoltott csoportban többen haltak meg, mint a placebo csoportban – 20-14.

"Minden kormánynak, amely jóváhagyta ezt az orvosi beavatkozást állampolgárai számára, biztosítania kellett volna, hogy a vizsgálat a megfelelő klinikai végpontokat és magas színvonalú biztonsági tudományt alkalmazzon" - mondta a CCCA. "Minden kormányzati tisztviselő, aki rendelkezik ezzel a bizonyítékkal, és továbbra is megengedi, hogy polgárait mérgező szerrel beoltsák, legalábbis hanyag."

Tekintse meg a CCCA teljes előadását, amely bebizonyítja, hogy a Pfizer COVID-19 vakcinái több kárt okoznak, mint használnak .

Ez a videó a Brighteon.com KristallKlar csatornájáról  származik .

A források a következők:

LifeSiteNews.com

Scott Kesterson felfedi, hogy a Big Pharma hogyan juttat egzotikus technológiát az emberekbe covid vakcinák segítségével – Brighteon.TV

Scott Kesterson azzal vádolta a Big Pharma cégeket, hogy új technológiát fecskendeznek be az emberekbe az úgynevezett (COVID-19) vakcinák révén.

„Ezek nem oltások. Ez a technológiák új korszaka, amelyek az emberekbe technológiák befecskendezésére épülnek, nem pedig az általunk ismert vakcinákra. Amit mi vakcinának nevezünk, az valójában egy genetikailag módosított génmódosító injekció, amely a szó szoros értelmében olyan technológiákat használ, amelyek módosítják a genetikát, és arra késztetik az embereket, hogy úgy működjenek, ahogy a Big Pharma szeretné” – mutatott rá Kesterson a január 13-i epizódban. „BardsFM” című  műsorából a Brighteon.TV -n .

„Ez az egész narratíva, amely változóban van, véleményem szerint részben a negyedik ipari forradalomra és a transzhumanizmus felé való törekvésre összpontosít . Feltétlenül fontos megérteni, hogy a COVID-folyamat nagy részének semmi köze a világjárványhoz.”

A BardsFM műsorvezetője hozzátette, hogy ennek nagy része a pénzügyi alaphelyzetbe állításhoz, valamint az ellátási lánc logisztikai rendszereinek teljes ellenőrzéséhez és életünk minden aspektusának tranzakciós ellenőrzéséhez kapcsolódik. És mindezek középpontja Kesterson szerint „az a vízió, amely a biológiai és a digitális integrációját egy egyesített térbe foglalja, ahol mindannyian olyan mértékben integrálódnak, hogy idővel elválaszthatatlanok”. (Kapcsolódó: Tanulmány: A machiavelli hajlamú emberek a transzhumanizmus/elmefeltöltési technológia mellett állnak .)

Gyors változás a technológiákban, az iparágakban és a társadalmi mintákban és folyamatokban

„Ez annak a megértése, hogy mi is valójában a transzhumanizmus és a negyedik ipari forradalom. Tehát a negyedik ipari forradalom, amelyet 4IR-nek vagy Industrial 4.0-nak is neveznek, a 21. századi technológiák, iparágak és társadalmi minták és folyamatok gyors változását vetíti előre a növekvő összekapcsolhatóság miatt” – mondta Kesterson.

Brighteon.TV

 

Megemlítette az „okos automatizálás” kifejezést is, amelyet Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója alkotott meg.

„Azt állítja, hogy a látott változások nemcsak a hatékonyság javulását jelentik, hanem az ipari kapitalizmus jelentős elmozdulását is kifejezik. Az ipari változások terének része az olyan technológiák összekapcsolása, mint a mesterséges intelligencia, a génszerkesztés, a fejlett robotikával, amelyek elmossák a határokat a fizikai, a digitális és a biológiai világ között” – magyarázta.

A folyamat kritikus aspektusa Kesterson szerint a CRISPR – egy génszerkesztő technológia – társadalomba való integrálása volt. Korábban az evangélikus közösség hatalmas ellenállása korlátozta, de ma már világszerte elfogadták azokat az emberek, akik feltűrték az ingujjukat és a karjukba vették az injekciót.

hátizsákos újságíró és dokumentumfilmes azt is megjegyezte, hogy Donald Trump volt elnök aláírta a végrehajtási rendeletet, amely megnyitotta az ajtót a CRISPR technológiát használó mRNS kifejlesztése előtt. Az 13887-es végrehajtási rendeletre utalt, amelyet Trump 2019. szeptember 19-én írt alá a nemzetbiztonság és a közegészségügy előmozdítása érdekében.

A negyedik ipari forradalom a technológiák egyesülése

„A negyedik ipari forradalom a technológiák egyesülése. Mostantól minden tranzakció digitálisan fut majd” – mondta Kesterson. „Ennek az egésznek az a lényege, hogy minden egyes művelet, amely valamilyen tranzakcióval foglalkozik, végül egy mesterrendszerbe integrálódik, egy olyan master AI rendszerbe, amely nyomon követi a földgolyó minden tranzakcióját. Ez azt jelenti, hogy minden kemény pénz, minden kemény valuta törlésre kerül, és végül minden a digitális ökoszisztémán keresztül történik.”

A „BardsFM” műsorvezetője azt is elmondta, hogy nagyon kevés szó esik arról, hogy az ipari 4.0 mit csinál, és hogy ezek a technológiák mennyire kritikusak az Egyesült Államok gazdasági dominanciájának megteremtésében. „Jelenleg azon az úton járunk, hogy e technológiák masszív integrációját láthassuk a teljes bírósági sajtóban, és olyan szinten, amilyenre még nem is gondoltunk. És mindez a COVID leple alatt történt” – mondta Kesterson.

Tekintse meg alább a „BardsFM” műsor teljes január 13-i epizódját . A „BardsFM” Scott Kestersonnal minden csütörtökön 17 és 18 óra között kerül adásba a Brighteon.TV -n .

A források a következők:

Brighteon.com

Íme a 8 legnagyobb hazugság, amelyet a COVID-19-ről terjesztenek a kormányok

A világ leghatalmasabb kormányai ugyanazokat a hazugságokat terjesztik a (COVID-19), annak hatásaival és enyhítésének módjával kapcsolatban. Ben Armstrong, a New American újságírója szerint   ez egy összehangolt erőfeszítés a félelem elvetésére, hogy nagyobb hatalmat és ellenőrzést szerezhessenek az emberek felett.

Armstronghoz hasonlóan gondolkodik Dr. Mike Yeadon, a Big Pharma Pfizer cég egykori alelnöke, vezető tudósa és kutatója , aki kifejezte meggyőződését, hogy létezik egy „nemzetek feletti terv” a világ összes demokráciájának átvételére.

„Minden országnak volt valamelyest hasonló, nagyon egyszerű pandémiás felkészülési terve” – mondta Yeadon az OVALmedia német médiavállalatnak adott interjújában  „2020 márciusának heteiben mindannyian eldobták őket, és ugyanazzal a narratív forgatókönyvvel helyettesítették… Én „a nyolc COVID hazugságnak” hívom őket. Mindegyik valótlanság, és azt hiszem, a cél az volt, hogy halálra rémítsék az embereket.”

Íme a nyolc legnagyobb hazugság, amelyet a COVID-19-ről terjesztenek. (h/t a TheNewAmerican.com oldalra )

A koronavírus nagyon halálos

A kormányok egyik első hazugsága a koronavírussal kapcsolatban az, hogy ez egy rendkívül halálos vírus, amely könnyen megölhet mindenkit, aki megfertőződik.

Az igazság az, hogy a COVID-19 túlélési aránya körülbelül 99 százalék azoknak az embereknek, akiknek nincs olyan társbetegsége, amely miatt nagyobb valószínűséggel halnak meg bármilyen betegségben.

A PCR-tesztek hatékonyak a COVID-19 kimutatásában

A polimeráz láncreakciós (PCR) teszteket tekintik az arany standardnak a SARS-CoV-2 jelenlétének kimutatására egy személyben.

Armstrong szerint a kormányok által világszerte alkalmazott PCR-tesztek kifejezetten úgy vannak kalibrálva, hogy a koronavírus legapróbb töredékét is kimutatják, nem csak a SARS-CoV-2-t. Ezt a fertőzöttek számának mesterséges növelésére használják.

A maszkok működnek

A világjárvány kezdetén a közegészségügyi tisztviselők szerte a világon azt állították, hogy az embereknek arcmaszkot kell viselniük, amikor háztartásukon kívüli emberekkel találkoznak, mivel ez megvédi őket a COVID-19-től.

A tisztviselők által ajánlott arcmaszkokat azonban sohasem a lélegzet és a levegő részecskéinek kiszűrésére tervezték. Kórházakban való használatra tervezték, hogy az orvosok és a nővérek ne kerüljenek vér és egyéb testnedvek a szájukba és orrukba, illetve azok köré.

A lezárások lassíthatják a koronavírus terjedését

Világszerte sokan kezdetben azt hitték, hogy a zárlatok megállítják vagy lelassítják a koronavírus terjedését, mivel a betegség emberről emberre terjed.

A fertőzések azonban soha nem szűntek meg, és közel két évvel a járvány kezdete óta a megbetegedések továbbra is növekszenek, és továbbra is terjednek még azokban az országokban is, ahol még mindig szigorú a zárlat.

A tünetmentes egyének terjeszthetik a vírust

A kormány és a közegészségügyi tisztviselők folyamatosan figyelmeztetik, hogy még a látszólag egészséges, de tünetmentes egyének is továbbterjedhetik a koronavírust.

– Emberek, ha nem vagytok tünetek, hogyan terjeszthetitek? – kérdezte retorikusan Armstrong. "Nem kell félni azoktól, akik nem betegek."

Armstrong rámutatott, hogy a „tünetmentes” kifejezést meg kell különböztetni azoktól az emberektől, akiknek enyhe tüneteik vannak, amelyeket nem kezeltek megfelelően.

„Van egy nagyon kicsi ablak, ahol… valójában enyhe tüneteid vannak, de még nem tudod” – mondta. „Fáj a torkod és egy kicsit náthás is van, de nem gondolod, hogy beteg vagy… De ez nem tünetmentes, vannak tünetei. És abban a legelső kis időszakban terjesztheted."

Nincsenek megfelelő kezelések

A kormányok szerte a világon azt állítják, hogy a COVID-19 megfelelő kezelésének egyetlen módja a védőoltás .

A virológusok azonban alaposan megvizsgálták a koronavírus-fertőzés stádiumait – replikáció, gyulladás, koaguláció –, és arra a következtetésre jutottak, hogy ez a többfázisú fertőzés nagyon jól kezelhető lehet, ha az orvosok úgy gondoskodnak róla, mint bármely más légúti vírusos betegségről.

A természetes immunitás hatástalan

Tekintettel a COVID-19 elleni védőoltások terjedésére, a kormányok mindenhol hiteltelenné teszik a természetes immunitást – azt az immunitást, amelyet egy személy a COVID-19 elleni küzdelemből való felépülés után kap.

Az immunrendszer nem így működik. Miután a fertőzés kiürült egy személy testéből, az immunrendszer már tudni fogja, mit kell tennie, ha ismét megpróbál bejutni a szervezetbe.

A COVID-19 vakcinák használata biztonságos

A kormányok és a közegészségügyi tisztviselők talán legnagyobb hazugsága az, hogy a COVID-19 vakcinák biztonságosak és hatékonyak. A valóságban ezek a kísérleti és veszélyes gyógyszerek halálosak. (Kapcsolódóan: Az amerikaiak már nem vásárolnak kormányzati propagandát, megtévesztést és hazugságot a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban .)

„Ha valaki azt állítja, hogy biztonságos és hatékony, az megint csak hazudik” – mondta Armstrong. „Ez a valaha készült leghalálosabb, legszörnyűbb vakcina, amelyet tömegeknek adtak be anélkül, hogy eltávolították volna. Semmi sem került a közelébe.”

Nézze meg Ben Armstrongot a „Ben Armstrong Show”-ban, amint részletesen tárgyalja  a nagy kormány nyolc hazugságát a COVID-19-ről .

 

 

Ez a videó  Brighteon.com The New American csatornájáról  származik .

Ismerje meg a COVID-19 világjárványról és a vakcinákról terjesztett hazugságokat a Pandemic.news legújabb cikkeinek elolvasásával .

A források a következők:

Brighteon.com

A jótékonysági szervezet kirúg egy 4 éves rákos gyereket – mert nem oltották be Covid ellen

A Ronald McDonald House BC & Yukon (RMHBC) kilakoltatja azokat a beteg gyerekeket és családjaikat, akik a szervezet lakhatási támogatására támaszkodnak, hogy megkönnyítsék az életmentő kezelésekhez való hozzáférést.

A dehumanizáló politika azonnal felháborodást váltott ki, miután Austin Ferguson, egy négyéves, leukémiás kisfiú apja kedden szívszorító videót tett közzé, amelyben az RMHBC vezetőjét faggatja beoltatlan családjuk kiutasításának okairól.

„Ez a család és az otthon volt számunkra” – mondta Ferguson, amikor találkoztam a családjával az interjúnkban.

A 14 tagú jótékonysági szervezet igazgatótanácsa jóváhagyta a 14 tagú jótékonysági szervezet igazgatótanácsa jóváhagyta azt a politikát, amely január 17-én lép életbe.

„Bárki, aki öt éves vagy annál idősebb, aki dolgozik, tartózkodik vagy meglátogatja” a vancouveri otthoni RMHBC létesítményeket, valamint a Surrey Memorial Hospital „családi szobáját” megköveteli, hogy igazolja, hogy „teljesen beoltva van (2 adag). )”, hogy beléphessenek létesítményeikbe.

Az olyan bérlők, mint Fergusonék, a hónap végéig kaptak időt, hogy összepakoljanak és távozzanak.

A politika egyszerre tűnik kegyetlennek és indokolatlannak, tekintve, hogy a Pfizernek, az RMH jelentős adományozójának, és akit az RMH honlapján „barátként” ír le, saját vezérigazgatója volt, Albert Bourla, aki nemrégiben elismerte, hogy amikor a domináns és szignifikánsan magasabb, enyhe Omicron változat, két injekció „kevés, ha egyáltalán védelmet nyújt” az injekciót kapó személy számára.

„Úgy tűnik, ez egy tendencia az egész országban, ahol csak nyomást gyakorolnak az oltatlan emberekre, és addig szorítanak, amíg be nem adják” – mondja Ferguson ebben az átfogó jelentésben. És szerintem teljesen igaza van.

Ezért mi, a Rebel News petíciót hoztunk létre, hogy lehetővé tegyük mindazoknak, akiket felháborít az RMHBC politikája, hogy aláírhassák, és felszólítsák az RMC-t, hogy otthonuk legyen biztonságos menedék minden beteg gyermek és család számára, függetlenül az oltásuk állapotától.

Mivel a reakció a Ferguson harcáról szóló, immár vírusos Facebook-videó adása után kezdődött, az RMH eltérni látszik a fekete-fehér politikájukban leírtaktól.

Egy nemrégiben megjelent Vancouver City News cikke szerint, amely kizárja és felülvizsgálja néhány korábbi nyilatkozatát a Ferguson helyzettel kapcsolatban, az RMH most azt állítja, hogy "a családok nem kényszerülnek az utcára, ha nem kapnak védőoltást a hónap végéig".

A jótékonysági szervezet most azt állítja, hogy "családi szolgálataiból és szociális munkásaiból álló csapata azon fog dolgozni, hogy alternatív szállást találjanak azoknak a családoknak, akik megtagadják az öt éven felüliek beoltását".

A Ferguson család támogatottsága akkoriban kiemelkedő volt, mivel az eredeti Go Fund Me oldaluk exponenciálisan nőtt az elmúlt 24 órában, amikor a négyéves Jacket először diagnosztizálták rákkal.

Ha a kanadaiak eltűrik, hogy a leukémiás betegeket életük legrosszabb napjaiban elutasítsák – mi lesz az oltatlanokkal?

Azt mondják, a gonosz akkor győzedelmeskedik, ha a jó emberek nem tesznek semmit, ezért tegyünk ellene.

Látogassa meg a LetThemStay.ca oldalt, és írja alá petíciónkat, amelyben felszólítja az RMH-t, hogy vonja vissza ezt a szégyenteljes politikát, majd fogadja el megkeresésünket, amely alapján e-mailt küldhet Cathy Loblaw-nak, a Ronald McDonald House vezérigazgatójának, hogy megbizonyosodjon róla, hogy ő tudja, és Ön is meghallja, hogy megtörténik.

FORRÁS: rebelnews.com

Szingapúr: A beoltatlan munkavállalók január 15-től nem térhetnek vissza a munkahelyükre, még akkor sem, ha negatív a teszteredményük (PET) – jelentette be vasárnap az Egészségügyi Minisztérium. A minisztérium októberben bejelentette, hogy 2022 januá

Szingapúr: A beoltatlan munkavállalók január 15-től nem térhetnek vissza a munkahelyükre, még akkor sem, ha negatív a teszteredményük (PET) – jelentette be vasárnap az Egészségügyi Minisztérium. A minisztérium októberben bejelentette, hogy 2022 januárjától nem léphetnek be be nem oltott emberek, hacsak nem negatívak a COVID-19-re.

„A háromoldalú partnerekkel folytatott áttekintés és megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy 2022. január 15-től visszavonjuk a beoltatlan személyek munkába állására vonatkozó PET-koncessziót” – áll az Egészségügyi Minisztérium 23 órakor kiadott sajtóközleményében.

A miniszter szerdai frissítésében pontosította, hogy az intézkedések a munkavállalókra és az egyéni vállalkozókra egyaránt vonatkoznak. A részlegesen beoltott dolgozók – azok, akik legalább egy adag oltást bevettek, de még nem kaptak teljes beoltást – január 31-ig halasztást kapnak az oltási rendszer befejezésére – közölte a minisztérium.

A késleltetési időszakban negatív PET-pontszámmal léphetnek be munkahelyükre. "Ez a változás segít megvédeni a be nem oltottakat, és biztonságosabb munkahelyeket teremt mindenki számára" - mondta a miniszter.

A védőoltás feltétele lesz jövő év február 1-jétől a tartós bérletek, munkabérletek, valamint az állandó lakcím megadásának is.

A meglévő munkabérletek megújításakor is kötelező lesz védőoltás.

A kérelem benyújtásakor az egészségügyi minisztérium közölte, hogy a munkavállalási engedéllyel rendelkezők munkáltatóinak nyilatkozniuk kell arról, hogy munkavállalóik és eltartott tagjaik Szingapúrba érkezéskor teljes körűen beoltottak.

Az útlevél-tulajdonosoknak ellenőrizniük kell tanúsítványaikat úgy, hogy feltöltik azokat a Bevándorlási és Ellenőrzési Igazgatóság (ICA) oltásellenőrző portáljára. Azoknak, akik nem rendelkeznek digitálisan igazolható igazolással, beszállás előtt be kell mutatniuk az igazolásukat a légitársaságoknak, kompüzemeltetőknek vagy egy ellenőrző ponton.

Azoktól, akik nem tudják bemutatni a szükséges dokumentumokat, megtagadják a beszállást vagy a Szingapúrba való belépést, kivéve, ha korábban mentességet adtak.

Szingapúrba érkezéskor ezeknek a dolgozóknak frissíteniük kell oltási nyilvántartásaikat a Nemzeti Immunizációs Nyilvántartással (NIR). Érkezésükkor 30 napot kapnak arra, hogy alávessenek és pozitív szerológiai eredményt mutassanak a Népegészségügyi Klinikán.

Ha a teszt negatív, akkor felkérik őket, hogy végezzék el a teljes oltási rendszert Szingapúrban, különben a bérletek visszavonásával kell szembenézniük - mondta az MZ.

A 12 év alattiak mentesülnek ez alól az oltási feltétel alól, míg a 12 és 18 év alattiak Szingapúrba érkezésüket követően nyilatkozniuk kell arról, hogy elvégzik a COVID-19 elleni teljes oltási rendszert.

Az oltásra nem jogosult útlevéllel rendelkezőknek az alkalmazás helyén orvosi feljegyzést kell benyújtaniuk, és az országba érkezéskor orvosi vizsgálaton kell részt venniük.

Az új állandó lakcím (PR), a tartós látogatási igazolvány (LTVP) és a diákigazolvány (STP) igénylésekor az igazolvány kiállítása során ellenőrzik a kérelmező oltottsági állapotát. A NIR-nek frissítenie kell az oltási nyilvántartásukat.

Azoknak, akik nem regisztráltak a NIR-nél, el kell végezniük a teljes oltási rendszert Szingapúrban, hogy jogosultak legyenek az oltásra, mielőtt PR-t vagy hosszú távú igazolványt kaphatnak.

 

 

Veszélyesen felerősödnek a tüntetések Bécsben – egyenruhás tüntetők jelennek meg, háborús énekeket kántálnak

Szombaton újabb nagy tüntetést tartottak Bécsben. Nehéz megmondani, hányan voltak tüntetők, mert a hatóságok és a szervezők megítélése szokás szerint erősen eltér egymástól. A fősodratú média szerint rendőrszerű egyenruhás tüntetők jelentek meg, és háborús kiáltások hangzottak el. Nehéz ebben a pillanatban megmondani, hogy az emberek valóban fel voltak-e villanyozva, provokátorok voltak-e vagy csak médiahazugságok.

A Krone Zeitung "az intézkedések több ezer ellenzőjéről" számol be, akik szombaton ismét átvonultak Bécs belvárosán. A bécsi rendőrség ismét nagy kontingenssel akciózott, és egyebek mellett a maszkra vonatkozó követelmények betartását ellenőrizték. Kettőt letartóztattak, köztük egy szervezőt, aki nem volt hajlandó maszkot viselni. Ráadásul a zavart állítólagos rendőrök okozták, akik sötét egyenruhát viseltek, némelyiküknél még paprika spray is volt - közölték.

Dél körül a tüntetők gyülekeztek a Hősök terén. Ott letartóztatták az egyik szervezőt, mert nem tartotta be az érvényes intézkedéseket – nem volt hajlandó maszkot felvenni. Nem sokkal 15 óra után az FPÖ vezetője, Herbert Kickl lépett színpadra. "Nagyon jól feltöltesz az energiáddal" - mondta, miközben a résztvevők biztatták.

Miközben Kickl a kötelező védőoltásról beszélve és a szövetségi kormányt gúnyolódva melegítette a közönséget, elődjét, Heinz-Christian Strache volt alkancellárt is a helyszínen észlelték. Az FPÖ más képviselőivel, például Udo Landbauer alsó-ausztriai elnökkel és Michael Schnedlitz főtitkárral együtt felszólaltak az intézkedések ellenzői Martin Rutter és Dr. Andreas Sönnichsen.

A beszéd során olyan kifejezéseket lehetett hallani, mint a "csatában" és az "utolsó leheletig".

A demón többek között egy Adolf Hitlert ábrázoló plakát is látható volt. A birodalmi háborús zászlót is elkobozták. Ebben az ügyben egyebek mellett a tilalmi törvény és a jellemtörvény esetleges megsértése miatt is nyomoznak.

Kickl hosszú beszéde után a bemutató rovat nem sokkal 16 óra előtt hagyta el a Heldenplatzot. A rendőrség szerint 27 ezren vettek részt a felvonuláson. A Rendőrség Előkészítő Osztálya kiscsoportokban ellenőrizte a maszk követelményeinek betartását. Az FFP2 védőmaszkokat szórványosan viselték, ami számos feljelentéshez vezetett – a szabálysértőket 3600 euróig terjedő pénzbírsággal fenyegették.

Először okozott zavart a tüntetők egy csoportja, amely állítólagos rendőregyenruhát viselő tömegbe keveredett. Az öltönyökön, amelyek nem hivatalos egyenruhák, a „Személyes védelem” felirat szerepel. Volt náluk bilincs, kábelkötegelő – és néhányan még paprika spray is volt náluk.

Az első rendőri ellenőrzés nem mutatott ki semmi közt az egyenruhásokhoz. Ez azonban később megváltozott: "Az újabb ellenőrzés során kiderült, hogy az egyenruhások túlságosan hasonlóak" - mondta a rendőrség szóvivője. Ezért fennáll az összetévesztés veszélye. A személyeket ezért a biztonsági rendõrségi törvény alapján feljelentették. Mivel a gyűléseken tilos volt paprikaspray-t hordani, azt is elkobozták az emberektől.

Tájékozott körök szerint azért is kérték az állambiztonságot, mert a tüntetők között nagy számban rendőregyenruhát viselő identitáriusok (Európai Jobboldali Mozgalom) is voltak. Christopher Verhnjak rendőrségi szóvivő a rendőrök számára különösen nagy kihívást jelentő feladatról beszélt, mivel el kellett kerülni az eszkalációt.

A posztereken és festményeken ismét kiemelik a holokausztról szóló szlogenek és kifejezések. Az ilyen viselkedés nem tolerálható, és következetesen figyelemmel kísérjük és jelentjük.

FORRÁS: krone.at

Végül valami, amit a mainstream média rosszul emleget. Közvélemény-kutatás - a "Profil" hetilap közvélemény-kutatása egyértelmű eredményt hozott. Február eleje óta az osztrák lakosság 51 százaléka ellenzi a kötelező védőoltást. 34 százalék határozottan ellenzi a kötelező védőoltást, 17 százalékuk pedig azt szeretné, ha a kormány várna. Csak mintegy 45 százalék támogatja a február óta kötelező védőoltásokat.

 

Dr. Malone és Naomi Wolf szerint Fauci "emberek millióinak előre megfontolt emberölését" követte el.

A Project Veritas legújabb kiadása arra késztette Dr. Robert Malone-t, az mRNS (messenger RNA) technológia feltalálóját és Dr. Naomi Wolf szerzőt, hogy felszólítsa Tony Faucit és barátait, mert „előre megfontolt emberölést” követtek el „milliók” ellen. 

Malone Wolf mellett szerepelt, aki szintén Bill Clinton egykori tanácsadója volt Steve Bannon The War Room című epizódjában, hogy James O'Keefe legújabb kinyilatkoztatásairól beszéljen.

Az egyik dolog, amit Malone közvetlenül a kapun kívül mondott, az az, hogy az egész „nagyobb, mint a Pentagon Papers”. Ekkor szólalt meg Wolf, hogy támogassa, mondván, hogy azok az emberek, akik ezt „a legmagasabb szinten” koordinálták, alapvetően bűnösek a tömeges népirtás elkövetésében.

„Az a tény, hogy Dr. Fauci durván hamisított önmagát, rendkívül nyilvánvaló” – szögezte le Wolf.

„Az a legkisebb bűncselekmény, ha ezek valóban ellenőrzött dokumentumok… Ezt nem tudom túlhangsúlyozni. Ez egy előre megfontolt emberölés, amely e dokumentumok szerint a legmagasabb szinten koordinált több millió embert. Azokat a kezeléseket, amelyek életeket mentettek volna, szándékosan vagy állítólag szándékosan elnyomták.”

Fauci eskü alatt hazudott, és hazaárulást követett el az amerikai nép ellen

Nagyjából minden, amit Fauci mondott az elmúlt két évben, hazugság , és csak hazugság. Fauci hazudott a maszkokról, hazudott az ivermektinről és hazudott a funkciókutatásról, sok más hazugság mellett.

Ma már tudjuk, hogy Fauci ezt az egészet alapvetően jóval előre kitalálta (és Bill Gates is). Más szóval, a plandémia nem volt véletlen .

Brighteon.TV

 

Fauci az Ön adódollárosait is az emberiség elleni bűneinek elkövetésére költötte, amelyek milliók halálát okozták szerte a világon.

Miután az EcoHealth Alliance-t megtagadták a DARPA-tól, Fauci gondoskodott arról, hogy Peter Daszak, a szervezet vezetője helyett a National Institutes of Health-től (NIH) kapja meg.

Kiderült, hogy a DARPA jól tudta, hogy az EcoHealth által javasolt kutatás, amely a denevér koronavírusok működési kísérleteinek megszerzését foglalja magában, veszélyes, ezért elutasította a javaslatot. Fauci mindenesetre gondoskodott róla, hogy ez megtörténjen, csak később a kongresszus előtt eskü alatt hazudott róla.

„A javaslat nem említi és nem értékeli a Gain of Function (GoF) kutatás lehetséges kockázatait” – olvasható a DARPA elutasító leveléből, amely a Project Veritas vizsgálatának részeként került elő.

Ez az idézet egyébként csupán arra vonatkozott, ami az EcoHealth javaslatában szerepelt, amely ennek alapján egyértelműen tartalmazta a GoF megemlítését – amit Fauci szintén tagadott Rand Paul (R-Ky.) szenátornak, hogy az ő felügyelete alatt történt volna.

Ezek súlyos bűncselekmények, és Fauci mellett bárki, aki bűnrészes volt ezek elkövetésében, remélhetőleg igazságszolgáltatás elé néz, miközben ez a saga tovább bontakozik.

"Ha a védelmi minisztérium úgy érezte, hogy ez a [funkció-nyereség] kutatás túl veszélyes ahhoz, hogy tovább folytassák, akkor a világon miért hagyta figyelmen kívül az NIH, a NIAID és az EcoHealth Alliance meggondolatlanul a kockázatokat?" – kérdezte O'Keefe videós prezentációjában ezekről a kinyilatkoztatásokról.

A NIAID egyébként az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetét jelenti, amelynek Fauci sok-sok éve vezet.

"Nem nyilvánvaló, hogy voltak felsőbb szervek, amelyek koordinálták, megtervezték és jóváhagyták ezt a tervet, hogy emberek millióit kiirtsák el a világból, miközben eltemették a tervük esetleges tiltakozását vagy nyilvánosságra hozatalát?" válaszolt egy hozzászóló ehhez az idézethez a The Gateway Punditban .

„Ha elolvassa a témával kapcsolatos szakirodalmat, olyan jelentéseket találhat, amelyek szerint ez a tömeges megsemmisítés már évek óta tervezés alatt áll. Ami nagyrészt ismeretlen maradt, az a „miért?” Mi volt a céljuk, mi volt a teljes tervük, és kik ezek az emberek?”

Fauci emberiesség elleni bűneivel kapcsolatos legfrissebb hírek a Treason.news oldalon találhatók .

A cikk forrásai a következők:

TheGatewayPundit.com

A Twitter letiltja a Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát, mivel most azt mondja, hogy a szúrások nem működnek?

Hirtelen a pandémia irányítói megváltoztatják a véleményüket a (Covid19) „vakcinák” biztonságosságáról és hatékonyságáról.

Albert Bourla, a Pfizer királya a CNBC -nek adott közelmúltbeli interjújában elmondta , hogy cége sürgősségileg engedélyezett injekciói „nagyon korlátozott védelmet kínálnak, ha vannak ilyenek”.

Várj, mi? Néhány hónappal ezelőtt Bourla be akarta zárni a szülőket , amiért nem adtak be gyermekeiknek az „életmentő gyógyszert”, most pedig bevallja, hogy semmit sem tesznek az egészség védelméért?

Bourla természetesen csak a Pfizertől származó első két mRNS-ről (hírvivő RNS-ről) beszélt, amelyek állítása szerint már nem elegendőek ahhoz, hogy védelmet nyújtsanak a Fauci Flu ellen. Most Bourla azt akarja, hogy az emberek kapjanak egy harmadik (és végül egy negyedik) „erősítő” adagot, hogy fenntartsák a nyereséget.

„A két adag nem elég az omicronhoz” – mondta Bourla az ál-pénzügyi hírhálózatnak abban a reményben, hogy növelheti cége részvényeinek árfolyamát.

"A jelenlegi vakcina harmadik adagja meglehetősen jó védelmet nyújt a halálesetek ellen, és megfelelő védelmet a kórházi kezelésekkel szemben."

Albert Bourla kapzsi, népirtó mániákus

Ez teljesen hamis , hiszen ma már tudjuk, hogy a boosterek több változatot terjesztenek. Szinte minden olyan személy, aki jelenleg a kórházban van furcsa betegséggel, belevágott a szúrásokba, és azt hitte, hogy ez segít nekik „biztonságban” maradni.

Bourla azonban nem törődhetett a tényekkel. Valójában azt akarja, hogy börtönbe hurcoljanak, amiért megpróbálta megosztani ezeket a közösségi média platformokon, például a Twitteren.

Brighteon.TV

 

A fickó nem hisz a tájékozott beleegyezésben, és azt sem hiszi, hogy neked is választhatsz, ha beveszed a cége injekcióit. Bourla azt akarja, hogy ha szükséges, fegyverrel fecskendezzenek be Pfizer-lövést az emberek testébe.

Eközben a CNBC egy másik jelentésében elismerte, hogy az Egyesült Királyságból származó új adatok azt bizonyítják, hogy mind a Pfizer, mind a Moderna mRNS injekciók nem olyan hatékonyak az omicron fertőzés megelőzésében.

Kiderült, hogy a teljes „oltási” rendszer csak körülbelül 10 százalékban hatékony (bármit is jelentsen ez) az omikron megelőzésében. És ez a csekély 10 százalék csak 20 héttel a második adag után következik be, azt mondják.

Sokan láthatják a valós életből származó megfigyelések alapján, hogy mindenki, aki „teljesen beoltott” és oltást kapott, vagy éppen most beteg, vagy valamikor az oltások után betegedett meg.

Sokan megbetegedtek ugyanazon a napon , amikor lelőtték őket olyan tünetekkel, amelyek pontosan úgy hangzanak, mint amit a média „covidnak” nevezett az elmúlt néhány évben – szóval mi értelme van?

Ó, ezek az „esetek” enyhébbek, mint ha nem kaptak volna oltást. Az egyetlen probléma az, hogy jelenleg azok a legegészségesebbek, akik visszautasították az oltást, és békén hagyták az immunrendszerüket.

Ne feledje, hogy csak néhány hónappal ezelőtt Bourla az egész televízióban hazudott arról, hogy a Pfizer-lövések 100 százalékosak. Például még áprilisban Bourla a következőket írta Twitteren:

„Izgatottan osztjuk meg a BioNTech-el végzett 3. fázisú tanulmányunk frissített elemzését, amely azt is megmutatta, hogy a COVID-19 vakcinánk 100%-ban hatékony volt a #COVID19 esetek megelőzésében Dél-Afrikában. 100%!”

Bourla most azt mondja, hogy márciusra elkészül a Pfizer negyedik emlékeztető oltása, ami több pénzt jelent a zsebében.

„Ezen mennyiségek egy részének gyártását már megkezdjük, veszélyben van” – jelentette be Bourla.

„Az a remény, hogy elérünk valamit, ami sokkal, de sokkal jobb védelmet nyújt, különösen a fertőzések ellen, mert a kórházi kezelések és a súlyos betegségek elleni védelem – ez most ésszerű, a jelenlegi oltások mellett, ameddig mondjuk. a harmadik adag."

A cikk forrásai a következők:

BigLeaguePolitics.com

Az 5G tornyok aktiválása megölheti azokat, akik beadták a COVID-19 elleni védőoltást – figyelmeztetnek elemzők

A távközlési megavállalatok idén januárban készen állnak arra, hogy elindítsák „felújított” 5G hálózataikat az Egyesült Államokban. Ez annak ellenére van így, hogy rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy egy ilyen bevezetés katasztrófához és halálesetekhez vezetne , különösen a (COVID-19) ellen teljes mértékben beoltott amerikaiak körében.

Sean, az  SGT Report  online műsorának házigazdája rámutatott, hogy bizonyítékok vannak arra, hogy az 5G tornyok valamilyen elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek közvetlenül megtámadják az emberek testét. Bizonyítékként a  La Quinta Columna által nyilvánosságra hozott videót nyújtott be .

A La Quinta Columna , egy spanyol nyelvű sajtóorgánum arról híres, hogy az egyik első független sajtóorgánum, amely arról számolt be, hogy a COVID-19 vakcinák mérgező grafén-oxidot tartalmaznak . (Kapcsolódó: Tanulmány: Az 5G-expozíció „jelentős tényező” a magasabb covid megbetegedések és halálozások esetében .)

A spanyol média egy rövid klipet lejátszott az egyik legutóbbi élő közvetítésében egy férfiról, aki néhány másodpercre leparkolja kerékpárját közvetlenül egy 5G torony mellett, majd hirtelen összeesik a semmiből. Ricardo Delgado Martin, a La Quinta Columna  alapítója  és a média műsorának műsorvezetője rámutatott, hogy a férfi hirtelen összeomlását rögzítő CCTV kamera kevesebb mint egy másodperccel az incidens megtörténte előtt hibát észlelt a videójában.

Delgado azt feltételezi, hogy ez a hiba váltotta ki a férfi összeomlását, és ezt a mellette lévő 5G torony okozta. Dr. Jose Luis Sevillano, a Delgado vendége rámutatott, hogy ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy az 5G tornyok valamilyen impulzust bocsátanak ki, amely közvetlenül befolyásolja az emberek egészségét.

Brighteon.TV

 

„Ez a bizonyíték” – mondta Luis spanyolul. "Mert már nem arról van szó, hogy a fickó felborul valami belsőtől, hanem van egy külső kioldó, amelyet a kamera felkapott… Ez megmagyarázná, miért zuhannak hirtelen holtan olyan sokan ide-oda."

„Úgy néz ki, mint egy lövés, de ez egy fénysebességű elektromágneses impulzus” – mondta Delgado. "És a kamera hibásan rögzíti, ami normális."

Sean nem hiszi, hogy a hiba véletlen volt. "A videóban látható hiba arra utal, hogy valamiféle, esetleg elektromágneses impulzus- vagy energiafegyvert használtak az ember meggyilkolásához."

A COVID-19 elleni oltások fogékonyabbá tehetik az embereket az 5G-re

Delgado és Luis aggódik amiatt, hogy a COVID-19 ellen teljesen beoltott emberek érzékenyebbek lehetnek ezekre az elektromágneses impulzustámadásokra, mivel testük grafén-oxidot tartalmaz.

2021 júliusában  az Almeria Egyetem  spanyol kutatói felfedezték, hogy a Pfizer vakcina szinte mindegyike nem más, mint grafén-oxid . Ez a mágneses anyag, ha befecskendezik az ember szervezetébe, halálos egészségügyi szövődményeket okozhat, beleértve a máj- és vesekárosodást, elősegítheti a granulómák kialakulását a tüdőben, és akár előre beprogramozott sejthalált is kiválthat.

"Ha a személy [a videón] be van oltva, és a grafén már a szívében található, és ha ezen kívül a személy edz, akkor nem lehet tisztábban fogalmazni" - mondta Delgado, rámutatva, hogy valószínűleg a grafén is hozzájárult. a férfi haláláig.

– Ez egy impulzus volt, amelyet grafénnel szoroztunk – jegyezte meg Luis. Hozzátette, hogy több bejelentést kapott betegektől szívdobogásról az 5G hullámok „sűrűsége” miatt. A betegek közül sokan arról is beszámoltak, hogy furcsa érzést éreznek a környezetben, amikor kilépnek a szabadba.

– Mintha egy űrhajóban lennének – mondta Luis. – Vagy egy olyan bolygóra mentek, amely nem a miénk. Azt mondta, ez az érzés a levegőben lévő elektromágneses mezőknek köszönhető, amelyeket a közeli 5G tornyok okoznak.

Ez a furcsa érzés, amikor kimennek a szabadba, a legkisebb problémájuk. Luis megjegyezte, hogy ha az elektromágneses mezők valaha is úgy pulzálnak, mint ahogyan a videóban, az katasztrófát okozhat a közelben élőknek.

„Ami működik [a testben], abbahagyja… elveszti az eszméletét” – mondta Luis. – Vannak, akik felépülnek, és azt mondják: „Mi a csuda történt velem?” Néhány embernél azonban a folyamat olyan gyors, hogy nem térnek vissza többé. Szív- és légzésleállással végeznek, és vége.”

Ha annak a személynek, akit eltalált az 5G torony elektromágneses impulzusa, a COVID-19 vakcina miatt grafén volt a rendszerében, az illető személynek lényegesen kisebb az esélye arra, hogy vállat vonjon le az elektromágneses impulzustól.

Tekintse meg az SGT Report  műsorának ezt az epizódját,  amint a műsorvezető Sean az 5G tornyok  egyesült államokbeli aktiválásáról beszél .

Nézze meg az SGT Report  további epizódját,  ha feliratkozik csatornájára a  Brighteon.com oldalon .

Ha többet szeretne megtudni az 5G veszélyeiről, olvassa el az 5GAlert.com legújabb cikkeit .

A források a következők:

Brighteon.com

süti beállítások módosítása