COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Az Unvaxxedet a québeci üzleteken keresztül kísérik, hogy biztosítsák, hogy csak a „létfontosságú”, a kormány által jóváhagyott termékeket vásároljanak.

2022. január 27. - KAWALACI

 

QUEBEC CITY ( LifeSiteNews ) – A québeci kormány keményebben lép fel azon polgárokkal szemben, akik nem vettek részt kísérleti COVID-szúráson, és korlátozza őket a nagy boltokban, hogy csak „alapvető” termékeket vásároljanak.

Azok a vásárlók, akik megtagadják az  oltóanyag-útlevelük felmutatását,  amikor belépnek egy nagy üzlethelyiségbe, csak akkor léphetnek be az üzlethelyiségbe, ha beleegyeznek, hogy egy alkalmazott kísérje őket, aki gondoskodik arról, hogy ne vásároljanak olyan terméket, amelyet a kormány nem hagyott jóvá beoltatlan fogyasztók számára.

 

A jól ismert kanadai YouTube-személyiség, Viva Frei, aki ügyvéd, felkeresett egy helyi Walmartot, hogy tesztelje az új szabályozást, és videót is közzétett róla. Frei a Kanadai Néppártban indult a 2021. szeptemberi montreali választásokon, és nyíltan kritizálta tartománya válaszát a kihirdetett világjárványra.

Kezdetben megtagadták a belépést, mert nem mutatta be az oltást igazoló okiratot, de tiltakozott amiatt, hogy jogában áll vásárolni olyan alapvető árucikkeket, mint a gyógyszerek, a papírok bemutatása nélkül is.

„Az oltási útlevelem bemutatása nélkül mehetek a gyógyszertárba” – mondta. "Szeretnék egy Tylenolt a fejfájásomra, amit ez okoz."

 

Frei korábban kifejtette, hogy ő vette be a COVID-injekciók első körét, de hevesen ellenzi az oltásalapú elkülönítést.

 

A  miniszteri rendelet  az 1500 négyzetméter vagy annál nagyobb alapterületű üzletekre vonatkozik, kivéve az élelmiszerboltokat, a gyógyszertárakat és a benzinkutakat. A tartományi kormány szándéka az, hogy a kibővített oltási mandátum több embert kényszerítsen arra, hogy kísérleti és abortuszokkal teli COVID-oltást kapjon.

Patrick Delisle, a quebeci hardverlánc, a Canac marketingvezetője  azt mondta újságíróknak:  „Több oka is van a csalódottságunknak. … Először is szerettük volna, ha alapvető szolgáltatásként kezelnek bennünket – a világjárvány kezdete óta nélkülözhetetlenek voltunk.”

„Nem fogjuk megkérdezni valakitől, aki vízkárral küzd [otthonában], hogy be van-e oltva vagy sem” – tette hozzá. „Igazán frusztráló, hogy az ügyfelek ilyen helyzeteit kell kezelnünk… ez nem a mi dolgunk.”

Azok az üzletek, amelyek ugyanazokat az árukat árusítják, de kisebbek, továbbra is a szokásos módon működhetnek. Simon Gagnon, a Sports Experts sportszer-kiskereskedelmi üzlet tulajdonosa aggódik amiatt, hogy az új intézkedések rendkívül megdrágítják a kereskedőket, akiknek biztonsági őröket kell felvenniük, vagy több alkalmazottat kell alkalmazniuk az útlevelek bejáratánál történő ellenőrzéséhez.

„Amitől félünk, az az, hogy az emberek ahelyett, hogy sorba állnának, máshova mennek vásárolni” – mondta.

A Texasban benyújtott büntetőfeljelentés „gyilkossággal” és „emberiség elleni bűncselekményekkel” vádolja a COVID-19 oltóanyag-gyártókat és a nyomozókat.

A múlt héten Ken Paxton texasi főügyész hivatalához benyújtott tömeges büntetőfeljelentés „gyilkossággal” és „emberiség elleni bűncselekményekkel vádolja a COVID-19 oltóanyagok gyártóit, valamint az összes vállalati és kormányzati tisztviselőt, akik részt vettek azok lökésében és terjesztésében.

A panasz, amelyet a Harris megyei lakos, Jack E. Boteler nyújtott be , „minden érdekelt felet és előfizető állampolgárt és az Amerikai Egyesült Államok lakosait képviseli, akik sürgősségi felhasználási engedélyt kaptak genetikai biológiai anyag (mRNS vagy adenovírus DNS) kódoló vizsgálati injekciójában. a vuhani tüskefehérjére, amelyről ismert, hogy a SARS-CoV-2 patogén szerkezete, és amelynek célja, hogy az emberi szervezetet Covid 19 elleni antitestek termelésére késztesse, és ezeket általában „Covid 19 vakcináknak” is nevezik.

A panaszban konkrétan megnevezettek közül néhány:

– Dr. Anthony Fauci, az Allergia és Fertőző Betegségek Országos Intézetének igazgatója és Joe Biden elnök főorvosi főtanácsadója;

– Soros György, milliárdos pénzember és globalista ellenforradalmár

– Dr. Deborah Birx, a Fehér Ház koronavírus-reagálási koordinátora Donald Trump elnök alatt

– Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója

- Dr. Francis Collins, az Országos Egészségügyi Intézet korábbi igazgatója

– Ted Turner, a CNN alapítója és milliárdos médiamogulja

- Bill Gates, a Microsoft milliárdos alapítója és ismert vakcina-terjesztője

— az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság, Egészségügyi és Humánszolgáltatási Osztály igazgatói és igazgatói; a NIH, a NIAID és számos más amerikai kormányhivatal;

Brighteon.TV

 

— Big Pharma

– Bárki más, aki kapcsolatban áll a COVID-oltóanyagok gyártásával, marketingjével és terjesztésével.

"Ez a panasz gyilkosságra és emberiesség elleni bűncselekményekre hivatkozik, amelyek tények, megfigyelések, szakértői vélemények, médiajelentések és szemtanúk vallomásaiból erednek" - folytatódik Boteler panasza.

„Bemutatja, hogy a vádlottak közösen és/vagy súlyosan megtervezték és végrehajtották egy biológiai hadviselési toxin kifejlesztését és kibocsátását, amelyre itt „SARS-CoV-2” vagy „Covid 19” és/vagy „Spike” néven hivatkozunk. A fehérjekomponens kettős célja: 1) a globális elnéptelenedés és 2) a népességszabályozás, amely egy világkormányhoz vezet, pánikot, gazdasági nehézségeket, terrort, halált és sérülést okozva a világ népességének” – teszi hozzá.

Boteler azt is elmagyarázta:

Pszichológiai hadviselési mechanizmusok alkalmazásával, beleértve, de nem kizárólagosan a médiajelentéseket, a közrendet, a kényszert, a megtévesztést, a megbízásokat, a kenőpénzt, az utazási korlátozásokat, a foglalkoztatási korlátozásokat, a szólásszabadság korlátozásait és a szabadságkorlátozásokat, ez a panasz azt is megmutatja, hogy az alperesek arra törekszenek, hogy rábírják a globális lakosságot arra, hogy egy előre megtervezett kísérleti génterápiában részesüljenek, amelyet általában „Covid 19 vakcináknak” neveznek, a fent említett céljaik előmozdítása érdekében.

A panasz ezután Fauci, Gates és más vádlottként felsorolt ​​ügyeket ismertetett, adathalmazokra, több jelentésre és több évtizedes eseményekre hivatkozva, amelyek a panasz szerint a SARS-CoV-2 céltudatos kiadásához vezettek. miután a kínai Wuhanban gyártották. Faucit is idézi, amiért állítólag finanszírozta a „funkcionális nyereség kutatását”, amely hiperfertőző vírusokat hoz létre, látszólag kutatási céllal.

Idézi Faucit is, aki állítólag találkozott Donald Trump akkori megválasztott elnökkel, hogy figyelmeztessen: „Kétségtelen, hogy kihívások lesznek a következő adminisztrációval szemben a fertőző betegségek terén . … Az a dolog, amiben rendkívül magabiztosak vagyunk, az az, hogy ezt a következő néhány évben látni fogjuk.”

A panasz a következőképpen zárul: „Az itt közölt információk elsöprő mennyisége, amelyek nagy része megdönthetetlen, több mint elegendő valószínű okot ad annak feltételezésére, hogy a megnevezett vádlottak közül egy vagy több elkövette a jelen Bűnügyi Feljelentésben állított bűncselekményeket, különösen a bizottságon keresztül elkövetett tömeggyilkosságot. az emberiség elleni bűnökről."

A vádlottak „két vagy több megnevezett és meg nem nevezett vádlott között terveztek, koordináltak, összejátszottak és együttműködtek egy bűnözői vállalkozás megtervezésében” a COVID-19 létrehozása körül – áll a panaszban, hozzátéve, hogy összeesküdtek egy biológiai fegyver létrehozására is,  amelyet végül szabadon engedtek világ.

A források a következők:

DailyExpose.uk

Mióta a Covid először megjelent, orvosokat, tudósokat, mikrobiológusokat gyilkoltak meg – mi folyik itt valójában?

A tudósok, orvosok és mikrobiológusok körében különös felfutás tapasztalható azóta, hogy a kormány először bejelentette a vuhani koronavírust (Covid-19).

A németországi Dr. Andreas Noack például titokzatosan megdöbbent , nem sokkal azután, hogy nyilvánosan megvitatta a grafén-hidroxid jelenlétét Donald Trump hadműveletében, a Warp Speed ​​vakcinákban.

2020 őszén Noack rendőrök betörtek az otthonába fegyvert szegezve, egyszerűen azért, mert videóriportot készített, amely megkérdőjelezte a „covid” körüli globalista narratívát. Körülbelül egy évvel később Noackot holtan találták otthonában, miután rámutatott a méreg jelenlétére a szúrásokban.

Nem sokkal a halála után Noack partnere közzétett egy videót, amelyben elmagyarázta, hogy szerinte meggyilkolták, mert a Fauci Flu-oltásokban található „nano léptékű borotvapengékről” beszélt.

Az a kilátás, hogy Noackot meggyilkolták, még inkább érvényesült, miután a globalisták által támogatott Politico álhíradó nem sokkal azután kiadott egy kapuőrző történetet, amely szerint Noack egyszerűen „szívrohamban” halt meg.

„Mégis mindannyian tudjuk, hogy a CIA egy „szívroham fegyvert” hozott létre, amely teljesen nyomon követhetetlenül hagyja halálát szívrohamban” – számolt be Stefan Stanford az All News Pipeline -től .

„Gondolod, hogy a globalisták, akik el akarják hallgattatni a vaxellenes kutatókat, különösen, mint például Dr. Andreas Noack, nem használnának ilyen fegyvert?”

Ha ellentmond a kormánnyal, akkor a találati listára kerülhet

Ha Noack halála elszigetelt lenne, akkor talán a véletlenre lehetne ítélni. A probléma az, hogy számos más vakcinakutató is meghalt a pandémia kezdete óta.

Brighteon.TV

 

Egy másik az olaszországi Domenico Biscardi volt, aki közvetlenül élete vége előtt figyelmeztetett, hogy az európai bíróságokhoz kíván fordulni azzal a bizonyítékkal, hogy mit talált az úgynevezett „oltásokban”.

Csakúgy, mint Noack, Biscardi is rejtélyes körülmények között halt meg, és halálát „szívroham” okozta.

History of Yesterday ebben a cikkében mindent elolvashat a CIA szívroham fegyveréről, amely „sokkal félelmetesebb, mint amilyennek hangzik”.

„A feloldott CIA-dokumentumok elolvasása során bemutattam a CIA által alkotott különféle kísérleteket, de soha nem összpontosítottam igazán olyan információkra, amelyek a szabadban voltak, például a szívroham fegyverként ismert szigorúan titkos fegyverre” – magyarázza Andrei. Tapalaga.

„Azt mondhatjuk, hogy a fegyver a legjobb esetben is játéknak tűnik, különösen ezzel a nevetséges távval, de az amerikai szenátor, Franck Church leírása alapján a fegyver a mai mércével is enyhén szólva ijesztő.”

Noack és Biscardi csak két eset a sok közül , a prominens kutatók és tudományos szakértők közül, akiknek gyanús körülmények között korán megszakadtak az életük.

Steve Quayle nyomozó már évek óta dokumentálja ezt a jelenséget, mivel rengeteg anomáliás haláleset történt a tudomány, az orvostudomány és az egészségügy szakértői között, akik nem gondolkodtak a saját szakterületükön.

Emlékszel Dr. Jeff Bradstreetre, akit egy folyóban találtak lőtt sebbel a mellkasán? Vagy mit szólnál Dr. Bruce Hedendalhoz, DC, PhD, akit magyarázat nélkül holtan találtak az autójában?

Ott volt még Dr. Teresa Sievers, egy floridai természetes egészségügyi orvos, akit „egy ismeretlen támadó egy előkelő környéken gyilkolt meg, ahol nagyon kevés a bűnözés”.

Erin Elizabeth, a Health Nut News munkatársa 2016-ban, jóval a Covid előtt összeállított egy listát 106 holisztikus orvosról és egészségügyi szakemberről, akik meghaltak. Mindannyian olyan nézeteket fogalmaztak meg, amelyek a tudomány vagy az orvostudomány valamely hivatalos elemét felborították.

A cikk forrásai a következők:

AllNewsPipeline.com

A dán újságok bocsánatot kérnek, amiért hozzájárultak a COVID-hisztériához, és elismerik, hogy a hatóságok hazudtak nekik

Extra Bladet kifejezetten elnézést kért, amiért a COVID-19-et veszélyesebbé tette, mint amilyen, és szükségtelenül nagy jelentőséget tulajdonított a COVID-19 elleni védőoltásnak.

A COVID-19 narratívájának két évnyi népszerűsítése után a dán újság elnézést kér, amiért kérdés nélkül közölt kormányzati információkat, ami pontatlan számokat és állításokat eredményezett.

"Elbuktunk" - mondta az Extra Bladet, Dánia egyik legnagyobb újsága.

"Majdnem két éve minket - a sajtót és a lakosságot - szinte hipnotikusan foglalkoztatja a hatóságoktól érkező koronafertőzések napi száma" - áll a lefordított újságban.

„Igaz, hogy a hivatalos kórházi kezelések száma 27%-kal magasabb, mint a tényleges kórházi szám. Ezt csak most tudjuk."

A világban visszatérő tendencia, hogy a COVID-19 megbetegedések és esetek számának bejelentése félrevezető és hamis.

Néhány kanadai tartományi kormány a közelmúltban jelentkezett, és torz számadatokat ismert el.

Extra Bladet kifejezetten elnézést kért, amiért a COVID-19-et veszélyesebbé tette, mint amilyen, és szükségtelenül nagy jelentőséget tulajdonított a COVID-19 elleni védőoltásnak.

„A vakcinákat következetesen „szuperfegyvereknek”, a kórházainkat pedig „szuperkórházaknak” nevezik. Ezekre a szuperkórházakra azonban nyilvánvalóan maximális nyomás nehezedik, bár szinte az egész lakosság szuperfegyverekkel van felfegyverkezve” – áll az újságban.

Drog Más szóval, van itt valami, ami nem érdemli meg a „szuper” kifejezést – legyen szó vakcinákról, kórházakról vagy mindezek keverékéről…

„Nem voltunk elég éberek, és a hatóságoknak meg kellett válaszolniuk, mit is jelent valójában, ha az embereket koronával szállítják kórházba, nem a korona miatt.

„Ez nem volt másképp. Nagy különbség.”

FORRÁS: westernstandardonline.com

Ezeket az embereket népirtással vádolják?

Dr. Joseph Mercola

Alapján The Desert Review, a COVID-19 világjárványban és a kísérleti COVID-szúrások elrendelésére irányuló erőfeszítések során számos nagy hatalmú személyt vádoltak meg számos bűncselekménnyel, köztük emberiesség elleni bűncselekményekkel, háborús bűnökkel és agressziós bűncselekményekkel az Egyesült Királyságban.

„A Nemzetközi Büntetőbírósághoz benyújtott lenyűgöző, 46 oldalas jogi bejelentésben egy rettenthetetlen ügyvéd és hét kérelmező Anthony Faucit, Peter Daszakot, Melinda Gatest, William Gates III.-t és tizenkét másik személyt a Nürnbergi Kódex számos megsértésével vádoltak. Ezek közé tartoztak a Római Statútum 6., 7., 8., 15., 21. és 53. cikkében meghatározott különféle emberiesség elleni és háborús bűncselekmények .”

A piszkos 16

Összességében a beadványban megnevezett 16 vádlott:

1. Dr. Anthony Fauci, a NIAID igazgatója

2. Dr. Peter Daszak , az EcoHealth Alliance elnöke

3. Bill Gates

4. Melinda Gates

5. Albert Bourla , a Pfizer vezérigazgatója

6. Stephane Bancel , a Moderna vezérigazgatója

7. Pascal Soriot , az AstraZeneca vezérigazgatója

8. Alex Gorsky , a Johnson & Johnson vezérigazgatója

9. Tedros Adhanhom Ghebreyesus , a WHO főigazgatója

10. Boris Johnson , az Egyesült Királyság miniszterelnöke

11. Christopher Whitty , az Egyesült Királyság egészségügyi főtanácsadója

12. Matthew Hancock , az Egyesült Királyság volt egészségügyi és szociális ellátásért felelős államtitkára

13. Sajid Javid , Medicines and Healthcare, az Egyesült Királyság jelenlegi egészségügyi és szociális ellátásért felelős államtitkára

Június 14. Raine , az Egyesült Királyságban a gyógyszerek és egészségügyi termékek vezérigazgatója

15. Dr. Rajiv Shah , a Rockefeller Alapítvány elnöke

16. Klaus Schwab , a Világgazdasági Fórum elnöke

Az áldozatok, akik nevében a feljelentést benyújtották, „ az Egyesült Királyság népei ”. A hét jelentkező egyike az Dr. Michael Yeadon, a Pfizer egykori alelnöke és az allergia- és légúti kutatások vezető tudósa .

Dr. Michael Yeadon

2020 végén mély aggodalmának adott hangot a COVID-szúrások kötelezővé válása miatt, mivel nem talált orvosi indoklást ezek használatára. 2021-ben, amint azt mindannyian tudjuk, a megbízásokat világszerte kiterítették. 2021 áprilisában Yeadon a nyilvánosság elé tárta aggodalmát, hogy a lövések a népességcsökkentési program részét képezik.

Yeadon azt mondta:Planet Lockdown” 2021. április végén megjelent interjú:

„Úgy gondolom, hogy a [COVID-19 emlékeztető oltásokat] arra fogják használni, hogy károsítsák az egészségét, és esetleg meg is öljenek. Nem látok más értelmes értelmezést, mint egy komoly tömeges elnéptelenítési kísérletet. 

Mi az a Nemzetközi Büntetőbíróság?

A Nemzetközi Büntetőbíróság  (ICC) egy kormányközi szervezet és nemzetközi bíróság Hágában, Hollandiában. Tevékenységét az úgynevezett nemzetközi szerződés szabályozzaRóma Statútum, amelyet több mint 120 ország ratifikált, köztük az Egyesült Államok is

Az ICC egy állandó, független bíróság, amely a nemzetközi közösséget érintő bűncselekményeket vizsgálja, például népirtással, háborús bűnökkel, emberiesség elleni bűncselekményekkel és agresszióval kapcsolatos vádakat. Elméletileg a tagállamoknak együtt kell működniük a bírósággal, de ez nem mindig történik meg.

Indokolt esetben a bíróság eljárást indíthat és bíróság elé állíthatja az ilyen típusú bűncselekményekkel vádolt személyeket, de ez jellemzően csak akkor történik meg, ha a tagállam elmulasztja megtenni a megfelelő jogi lépéseket az elkövetővel szemben, ami akkor történhet meg, ha a kormány megpróbálja megvédeni az egyént. kérdéses büntetőjogi felelősség alól. Amint a panaszban szerepel:

„ Az ügyet a helyi angol rendőrségen és az angol bírósági rendszeren keresztül próbáltuk felvetni, sikertelenül , többszöri próbálkozásra sem tudtuk még a rendőrségen vagy a bíróságon is nyilvántartásba venni az ügyet.

Az ICC alapszabálya kijelenti, hogy „Az ICC célja, hogy kiegészítse, nem pedig helyettesítse a nemzeti bűnügyi rendszereket; csak akkor indít eljárást, ha egy állam nem hajlandó vagy nem képes ténylegesen lefolytatni a nyomozást vagy a vádemelést (17. cikk (1) bekezdés a) pont) . Ez egy ilyen eset, ezért közvetlenül az ICC-hez fordulunk.”

Ennek ellenére az ICC az államok nemzeti bűnüldöző szerveire támaszkodik az egyének letartóztatásában, így a tagállam továbbra is korlátozhatja a bíróság azon képességét, hogy egy bűnözőt bíróság elé állítson. Az ICC-nek nincs saját rendőrsége az elfogatóparancsok vagy letartóztatások végrehajtására. Ebben az esetben a vádlottak több országban vannak szétszórva. Az ICC panasza szerint a 16 vádlott megsértette aNürnbergi kódexés a Római Statútum négy cikkelye .

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) egy kormányközi szervezet és nemzetközi bíróság, amely Hágában, Hollandiában található.

1. szabálysértés – A Nürnbergi Kódex

A Nürnbergi Kódex az orvosi kutatás etikai elveinek összessége, amely a II. világháborút követő nürnbergi „Doctors Trial”-ból nőtt ki . A nürnbergi háborús bűnök bírósága 10 szabványt határozott meg, amelyeknek az orvosoknak meg kell felelniük, amikor embereken végeznek kísérleteket.

Ezen etikai kódexek közül a legelső a tájékozott beleegyezés szükségessége az orvosi kísérletekben való részvételhez. A Nürnbergi Kódex volt az alapja más orvosetikai útmutatásoknak és törvényeknek is, beleértve aHelsinki NyilatkozatAz 1965. évi törvény értelmében a gyakorló orvosokat arra kötelezi, hogy „ a beteg érdekeit szem előtt tartva járjanak el az orvosi ellátás során. 

Noha nem kötelező érvényű jogszabály, a panasz azzal érvel, hogy a Nürnbergi Kódex a Római Statútum 21. cikke (1) bekezdésének b) pontja értelmében nemzetközi jogforrásnak minősül , amely elismeri a nemzetközi jogot, a nemzetközi szerződéseket, a nemzetközi szokásokat és a jogelveket. a civilizált nemzetek azonos értékűnek ismerik el.

2. szabálysértés – Népirtás

A Római Statútum 6. cikke a népirtás cselekményeire hivatkozik, azaz olyan cselekményekre, amelyek célja valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges elpusztítása. Itt a szóban forgó csoport a brit lakosság teljes egészében, és tágabb értelemben a világ, kezdve az idősekkel, a krónikus betegekkel és a fogyatékkal élőkkel. A népirtás a következőket foglalhatja magában:

– Gyilkolás

– Súlyos testi vagy lelki sérülést okoz

– A termékenység csökkentését célzó intézkedések bevezetése

– Szándékos életfeltételek megteremtése, amelyek teljes vagy részleges pusztítást okoznak

Ezen definíciók mindegyike érvényes ebben az esetben, és az egyes díjak alátámasztására részleteket adunk meg. Például, ami a „pusztítást előidéző ​​életkörülményeket” illeti, ez magában foglalja a vállalkozások megsemmisítését és a vagyon átruházását elzárások révén, valamint az emberek immunrendszerének károsítását a korai kezelés, az álarcos megbízások és az emberek kényszerítésének megtagadása révén. hogy átvegye a COVID-szúrást.

3. szabálysértés – Emberiség elleni bűncselekmények

A Római Statútum 7. cikke az emberiség elleni bűncselekményekre vonatkozik, amelyek magukban foglalják:

Gyilkosság Kiirtás
A nemzetközi jog alapvető szabályait sértő börtönbüntetés vagy súlyos testi szabadságelvonás Kínzás
Kikényszerített sterilizálások Bármilyen azonosítható csoport üldözése
Apartheid és más embertelen cselekedetek

Az egyes díjakat a panaszban részletezik, az azokat alátámasztó adatokkal együtt.

4. szabálysértés – Háborús bűnök

A háborús bűnökre a Római Statútum 8. cikke vonatkozik. A panasz azzal érvel, hogy „titkolt háború indult az Egyesült Királyság (és a világ) népe ellen a SARS-Cov-2 biológiai fegyver és a kiegészítő biofegyver, az m-RNS génterápiás „vakcinák” kiadása révén. Tartalmazzák a díjat isMens Rea, amely bűncselekmény elkövetésének szándékát jelenti, és kijelenti, hogy:

„…az Egyesült Királyság kormányának tagjai és a világ nemzetközi vezetői, akik ellen panaszt nyújtottunk be, tudatosan a SARS-Cov-2 néven ismert biológiai fegyverek és az m-RNS vakcinák általi elnéptelenítést célzó globális menetrend érdekében dolgoznak. '

Ezért azt állítjuk, hogy az Egyesült Királyság kormányának tagjai és a világ vezetői, akik ellen a panaszt benyújtottuk, mind tudással, mind szándékkal rendelkeznek ezekről az állítólagos bűncselekményekről.”

A feljelentésben felsorolt ​​háborús bűnök a következők:

Szándékos emberölés kísérleti COVID-szúrások révén, halálos adag midazolám alkalmazása COVID-fertőzéssel diagnosztizált idősek otthonában, valamint grafén-hidroxid felvétele a felvételekbe.
Kínzás erőszakos maszkviselés, rákkeltő vegyi anyagokat tartalmazó próbatamponok használata és ember által készített biofegyver felszabadítása.
Szándékosan nagy szenvedés vagy súlyos testi vagy egészségi sérülés okozása – Ilyen például a maszkok kényszerhasználata, az orvosi rendelők bezárása, a COVID-szúrási mandátumok, a pszichológiai hadviselés, a gazdasági hadviselés, a biológiai hadviselés alkalmazása, a hatékony gyógyszerek megtagadása, az alternatív kezelések visszaszorítása, a lélegeztetőgépek használata a károk bizonyítéka ellenére, valamint az idős COVID-betegek midazolámmal való elaltatása.
A vagyon kiterjedt megsemmisítése és kisajátítása, amelyet nem indokolt katonai szükségszerűség, és jogellenesen és céltalanul hajtottak végre.
Szándékos támadások irányítása civilek ellen, beleértve azokat is, akik nem vesznek részt közvetlenül semmilyen ellenségeskedésben.
Szándékos támadás indítása, annak tudatában életveszteséget, civilek sérülését, polgári objektumok károsodását és/vagy a természeti környezet kiterjedt, hosszú távú és súlyos károsodását okozza.

5. szabálysértés – Agressziós bűncselekmények

Az utolsó jogsértés a brit lakosság elleni agressziós bűncselekmények, amelyekre a Római Statútum 8. bis3. cikke vonatkozik. A panasz szerint:

„ Ez egy globális bűnszövetség, amelyet több évtizede terveztek. Ma már nyilvánvaló, hogy a „tervben” – néhány kivételtől eltekintve – az ultragazdagok és a legtöbb nemzetállam vezetői érintettek.

Az is világos, hogy a nagyhatalmú agytrösztök, köztük a WEF [World Economic Forum] Davosban , valamint a Római Klub és más nem kormányzati szervezetek, mint például a WHO és a GAVI , állnak ennek a drákói bűnszövetségnek a középpontjában. A hivatalos szlogen alatt; A WHO elnöke, az USA elnöke, a WEF elnöke, az Egyesült Királyság miniszterelnöke, valamint a világ számtalan más vezetője használja a „ BUILD VISSZA JOBBAN ” funkciót.

Ennek a tevékenységnek az a célja , hogy az ENSZ Agenda 2030 -on keresztül egy új világrendet hozzon létre az összes demokratikus nemzetállam lépésről lépésre történő lebontásával, amelyet egy nem megválasztott elit irányít, valamint megsemmisíti a szabadságjogokat és az alapvető emberi jogokat. a Föld népei.

Ezen túlmenően a kis- és középvállalkozások tönkretétele a cél, a piaci részesedések áthelyezése a legnagyobb, a Global Elit tulajdonában lévő vállalatokhoz. E cél beteljesülése nagy valószínűséggel az emberiség teljes rabszolgasorba kerüléséhez vezet.

Ez egy veszélyes biológiai fegyver, a vírus, a vakcinák, a teszttűk, az álarcok és minden egyéb intézkedés általi fenyegetés révén történik. Mindez nemcsak a nemzeti törvények megsértését jelenti, hanem az Egyesült Nemzetek Alapokmányának és a Római Szerződésnek, valamint alapvető emberi jogainknak a megsértését is.

Rendkívül sürgős, hogy az ICC haladéktalanul tegyen lépéseket, mindezt figyelembe véve a COVID-oltások elterjedésének, a jogellenes oltási útlevelek bevezetésének és az itt említett minden egyéb illegális hadviselésnek leállítása érdekében, amelyet jelenleg az Egyesült Államok népe ellen folytatnak. Királyság bírósági végzés útján. 

Az új eredmények „lebontják a teljes vakcinaipart”

Egy január 1-i videóbejelentésben (a cikk alján) Dr. Reiner Fuellmich - egy amerikai-német fogyasztóvédelmi ügyvéd és társalapítója a német A Korona parlamenten kívüli vizsgálóbizottsága  2020. július 10-én indult – bejelentette, hogy a most birtokukban lévő adatok „ elégségesek a teljes vakcinaipar felszámolásához. 

Fuellmich vezeti a bizottság koronaválság elleni károkozási ügyét. Kezdetben a bizottság a PCR-teszttel kapcsolatos csalás feltárására összpontosított , de most arra is bizonyítékuk van, hogy a vakcinagyártók különböző tételszámokat használtak a kísérlet során egy kísérlet elvégzésére, a nyilvánosság tudta nélkül.

Fuellmich szerint ez egy kísérletnek tűnik az emberek megöléséhez és/vagy megnyomorításához szükséges adag meghatározására. Más szóval, az emberek nem kaptak azonos termékeket. A különböző tételek vagy tételek különböző adagokat, sőt különböző összetevőket tartalmaznak.

Fuellmich azt mondta:

– Ügyvédként véleményem szerint megkerülhetetlen bizonyítékok állnak rendelkezésre az előre megfontoltságra.

Alapján Dr. Wolfgang Wodargaz Európa Tanács Egészségügyi Bizottsága Parlamenti Közgyűlésének volt elnöke , erre „kemény bizonyítékuk” van. Rámutat egy 2021 végén közzétett vizsgálatra, amely szerint a tételek mindössze 5% -a volt felelős a gyors halálesetek 100%-áért .

Dr. Wolfgang Wodarg

A videóban Wodarg egy grafikont is mutat, amely 9500 különböző Pfizer jab tételt tartalmaz, amelyek közül néhány toxicitást mutat, amint azt a halálesetek is bizonyítják, ami 3000-szer meghaladja az alapvonalat. Mások toxicitása 2500-szor magasabb, mint az alapérték. Közöttük vannak olyan tételek, amelyekben nem tulajdoníthatók el halálesetek.

Wodarg azt is állítja, hogy olyan adatokkal rendelkezik, amelyek azt mutatják, hogy a vakcinagyártók úgy tűnik, hogy összehangolták és szinkronizálták kísérleteiket, így egyszerre csak az egyikük ad ki potenciálisan halálos adagot. De mind ezt csinálják. Wodarg ragaszkodik hozzá, hogy mindannyian kísérleteznek az adagolással és az összetevőkkel, és ennek az az oka, hogy ezt azért tudják megtenni, mert nincsenek felülvizsgáló testületek, amelyek felügyelnék egyiküket sem.

Kétségtelen, hogy a jogi csatákat hihetetlenül nehéz lesz folytatni, mivel nagyon sok hatalmas ember dolgozik együtt ezen, és védik egymást. De ez nem jelenti azt, hogy nem próbáljuk meg. Éppen ellenkezőleg, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy a globális hatalomátvétel mögött álló bűnözőket bíróság elé állítsuk, és felelősségre vonjuk őket mindazért, amit gazdaságunkkal, megélhetésünkkel, családunkkal, egészségünkkel és gyermekeink jövőjével értünk.

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták

Ahogy az oltási vonat halad, egyre gyűlnek az ijesztő mellékhatásokról szóló történetek. A fősodratú média ezekről az esetekről csak elszigetelten számol be, ha egyáltalán beszámol, szándékosan figyelmen kívül hagyva a súlyos vérrögképződések szélesebb skáláját, amelyek közvetlenül összefüggenek az oltással. Ezen a ponton úgy tűnik, hogy a bizonyítékokat csak akkor lehet megtagadni, ha ezeket az eseteket nem együtt tekintjük csoportként.

Íme a világ minden tájáról érkező emberek listája, akiknek az elmúlt hetekben és hónapokban amputálták a lábukat a COVIDA-19 vakcina következtében.

DAVE MEARS: AZ EGYKORI TAEKWONDO VILÁGBAJNOK LÁBA "FELROBBANT" 1 HÓNAPPAL AZ ASTRAZENECA VAKCINA BEADÁSA UTÁN

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 1

A korábbi taekwondo világbajnok Dave Mears bal lábát csak egy hónappal az AstraZeneca COVID-19 vakcina beadása után amputálták, amitől a lába "felrobbant".

Mears március 4-én kapta meg az oltást, és azonnal influenzaszerű tüneteket és lázat kapott az egekig. Egy hónappal később olyan súlyos lábfertőzés miatt került kórházba, hogy a Peterborough városi kórházban "felrobbant" a lába, és mindenhova kiömlött a vér.

Az orvosoknak nem volt más választásuk, mint a bal lábát térd felett amputálni.

„Vér volt mindenhol. Ijesztő volt. Megműtöttek, amputálták a lábamat, és öt egység vért vesztettem. Elég komoly volt, és utána nagyon rosszul voltam."

A Thaiföldön eltöltött 21 év alatt Mears professzionális fotós képesítést szerzett, és számos sikeres bárt vezetett, mielőtt a COVID-19 összeomlott volna vállalkozása.

Olvassa el a teljes történetet itt .

CICERA SANTOS: A BRAZIL AMPUTÁLT BAL LÁBA EGY HÉTTEL A PFIZER VAKCINA BEADÁSA UTÁN

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 2

A 39 éves brazil Ciceri Santos bal lábát vérrögképződés miatt amputálni kellett, mindössze egy héttel azután, hogy megkapta a Pfizer COVID-19 vakcináját.

Santos augusztus 25-én kapta meg az injekciót, majd négy nappal később kórházba került a bal lábában kialakult vénás trombózis miatt. A trombózis olyan súlyos volt, hogy az orvosoknak nem volt más választásuk, mint a térd alatti lábát amputálni.

A kétgyermekes anya az amputáció után azt mondta:

„Csak egy héttel az oltás után vénás trombózist kaptam a bal lábamban.

Azelőtt egészséges ember voltam, és soha nem volt problémám a keringéssel.”

JUMMAI NACHE: A 47 ÉVES ORVOSI ASSZISZTENS BAL KEZÉT, JOBB LÁBUJJÁT ÉS MINDKÉT LÁBÁT AMPUTÁLTÁK RÖVIDDEL A MÁSODIK PFIZER ADAG BEADÁSA UTÁNAzon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 3

Jummai Nache, a 47 éves minneapolisi orvosi asszisztens mindkét lábát és bal karját elvesztette, miután a Pfizer beoltotta a COVID-19 ellen.

Nache február 1-jén kapta meg a második injekciót, és azonnal mellkasi fájdalmakat érzett. Február 13-án került kórházba, miután testében vérrögöket találtak. Mindkét térd alatti lábát és a karjai nagy részét sebészi úton el kellett távolítani, különben meghal.

Jummai férje, Philip így nyilatkozott a szörnyű sérülései után:

"Ezen az úton szerzett tapasztalataim nagyon nehézek voltak, de nem tudom elképzelni azt az elviselhetetlen lelki, fizikai és érzelmi fájdalmat, amit a feleségem átél."

Yunmai esetét a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) vizsgálta. Az ügynökség azonban nem tudta megállapítani, hogy az oltás szerepet játszott-e az állapotában. Junmai és férje, Philip nem voltak elégedettek ezekkel a megállapításokkal.

Egy nigériai házaspár még mindig az igazságért küzd.

Olvassa el a teljes történetet itt .

GORAN: EGY 50 ÉVES ÉPÍTŐMUNKÁS LÁBÁT AMPUTÁLTÁK VÉRRÖGÖK MIATT HÁROM HÉTTEL AZ ASTRAZENECA VAKCINA BEADÁSA UTÁN

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 4

Goran bécsi építőmunkásnak amputálni kellett a jobb lábát vérrögképződés miatt, mindössze 3 héttel azután, hogy megkapta az első AstraZeneca-oltást a COVID-19 ellen.

Gorannak erős lábfájdalma volt, és "naponta egyszer-kétszer vért köpött". Március 13-án a fájdalom a lábában olyan erőssé vált, hogy felesége mentőt hívott.

Egy 30 év feletti építő azt mondta:

„Soha életemben nem éreztem ekkora fájdalmat. A lábam fehér, kék és fekete volt.”

Egy hét alatt három műtéten kellett átesnie, és indukált kómába helyezték. Amikor felébredt, az orvosok közölték vele, hogy az alsó lábszárát amputálták.

"Életem végéig nem felejtem el azt a fájdalmat, amikor felébredtem."

ALEX MITCHELL: SCOT AMPUTÁLTA A BAL LÁBÁT 2 HÉTTEL AZ ASTRAZENECA VAKCINA BEADÁSA UTÁN

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 5

Az 56 éves Alex Mitchell alig két héttel azután, hogy március 20-án megkapta az AstraZeneca COVID-19 vakcinát, elvesztette a lábát.

A skóciai Glasgow-ból származó Mitchell április 4-én került kórházba, miután otthon összeesett. Vérrögök voltak az alsó hasában és mindkét lábán, ezért a sebészeknek el kellett távolítaniuk a bal lábát a térd felett.

"Az orvosok világszerte beszéltek rólam tanácsadókkal, mert hallatlan volt, hogy valaki ilyen szintű véralvadással életben maradjon."

Annak ellenére, hogy elveszítette a lábát, Mitchell továbbra is pozitívan fogadta az oltást, és nem akart „elvenni” másokat az oltástól.

„Az oltást azért vettem be, mert azt akarom, hogy a dolgok mielőbb visszaálljanak a normális kerékvágásba, és ennek egyetlen módja az oltás. Nem szeretném elvenni az emberek kedvét a Covid elleni késeléstől.

Tudásuk szerint ritka az, ami velem történt. Talán csak egy vagy két embert érint, szóval ne hagyd, hogy ez elvonja a figyelmedet."

Olvassa el a teljes történetet itt .

HAROLD MOLLE: AUSZTRÁLNAK AMPUTÁLTÁK A BAL LÁBÁT NÉHÁNY NAPPAL AZ ASTRAZENECA VAKCINA BEADÁSA UTÁN

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 6

Az ausztrál Harold Molle-nak mindössze három nappal az AstraZeneca második adagja után amputálni kellett a bal lábát vérrögök miatt.

Molle így nyilatkozott az esetről: „Szörnyű fájdalom volt. Most ez kerül nekem, be kell szereznem egy műlábat és egy tolószéket.”

Annak ellenére, hogy elvesztette a lábát, ő is pozitívan nyilatkozott az oltásról.

"Az oltás bevált, mert megmentett a kórházban, mert ott kaptam el a COVID-t, és ha nem kapom meg az oltást, azt mondták, valószínűleg nagyon rosszul leszek."

Olvassa el a teljes történetet itt .

KETSIRI KONGKAEW: EGY 20 ÉVES DIÁK ELVESZTETTE LÁBÁT AZ ASTRAZENECA VAKCINA BEADÁSA UTÁN, 2 HÓNAPPAL KÉSŐBB VÉRHÍGÍTÓ SZÖVŐDMÉNYEK KÖVETKEZTÉBEN MEGHALT

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 7

Ketsiri Kongkaew thaiföldi diák lábát műtéti úton kellett eltávolítani néhány héttel azután, hogy megkapta a COVID-19 elleni AstraZeneca vakcinát.

A 20 éves lánynál, aki augusztus 13-án kapta meg az oltást, azonnal lázas és influenzaszerű tünetek jelentkeztek, majd egy héttel később kórházba került súlyos vérrögök miatt a bal lábában, így a Krabi Kórház orvosainak nem maradt más választása, mint a műtéti eltávolítás. a lába..

Nagymamája, Harlia Kongkaew így nyilatkozott a sérülésről:

„Ketsirit átvitték a Surat Thani Kórházba röntgenfelvételre, ahol az orvosok azt mondták, hogy artériaelzáródás volt, és a Krabi Kórházba kellett küldeni sürgősségi műtétre. Aztán a bal lábát térd felett amputálták.

Ez egy oltás eredménye volt. Soha nem volt még ilyen betegsége."

A diáklány kezdetben úgy tűnt, felépült a műtétből, és vérhígító gyógyszereket kaptak, ami alig két hónappal később vérzést okozott az agyában. Az orvosok sürgősségi műtétet hajtottak végre, de Ketsiri néhány nappal később meghalt.

Olvassa el a teljes történetet itt .

JUAN PABLO MEDINA: A MEXIKÓI-AMERIKAI SZÍNÉSZNEK AMPUTÁLTÁK A LÁBÁT VÉRRÖGÖK MIATT NEM SOKKAL A COVID-19 VAKCINA BEADÁSA UTÁN

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 8

Augusztus 3-án trombózis miatt amputálták a La Casa de las Flores színészének, Juan Pablo Medinának a lábát. A 44 éves színész egy szörnyű sérülés után mély depresszióba esett.

A hír több ezer reakciót váltott ki a közösségi médiában az állapotának okáról szóló találgatásokkal. A média akkor arról számolt be, hogy a sürgősségi műtét során a színész élete veszélybe került, ezért családja amputáció mellett döntött, hogy megmentse.

Felesége, Paulina Dávila a napokban azt mondta, még teljesen lábadozik, és reméli, hogy hamarosan nyilvánosan is beszélhet az esetről:

„Amikor [Juan Pablo] készen áll, megosztja a történetét, és mindenkinek elmondja, mi történt. Ez nem rajtam múlik."

JEANINE CALKIN: AZ ÁLLAM SZENÁTORÁNAK LÁBÁT NEM SOKKAL A COVID-19 VAKCINA BEADÁSA UTÁN AMPUTÁLTÁK

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 9

Jeanine Calkin szenátornak amputálnia kellett a jobb lábát egy vérrög miatt, amely nem sokkal azután alakult ki, hogy megkapta a COVID-19 oltást.

Calkin, Rhode Island állam szenátora ezt mondta az amputáció után:

„Az orvosok rájöttek, hogy fertőzésem van, ami vérrögképződéshez vezetett. A véralvadás megakadályozta a vér áramlását a lábamba. Az orvosok megállapították, hogy az életem megmentése érdekében amputálni kell a jobb lábamat, amit pénteken meg is tettek."

Annak ellenére, hogy a vérrög nem sokkal a csípés után alakult ki, Calkin azt mondta, nem hiszi el, hogy ez összefüggésbe hozható a vakcinával.

Azon személyek listája, akiknek a lábát röviddel a COVIDA-19 vakcina beadása után amputálták 10

Szerző: The COVID World

 

Mi fog történni a beoltottakkal: A Covid-oltások 20 mechanizmuson keresztül okoznak sérülést

Eddig 20 olyan mechanizmus ismert, amellyel a Covid-oltás (tönkreteszi) azokat az embereket, akik meggondolatlanul beleegyeztek abba, hogy megkapják. Ez a vakcina egy útra szóló jegy. Utólagos méregtelenítésre nincs lehetőség. Nem tudsz "elszakadni". Ez visszafordíthatatlan. Egy életre szóló döntés.

A cefofilok e 20 mechanizmus közül csak egytől félnek – a 1/2-4 órán belüli anafilaxiás sokktól.

"MIéRt VOLT SZÜKSÉGEM ERRE, AMIKOR EDDIG NEM KAPTAM MEG A KORONÁT?"

A legtöbb ismerősöm, aki beoltott, megkönnyebbült, hogy jól jártak. A Covid-oltás okozta halálozások 1/3-a 2 napon belül, 1/2-e 4 napon belül, 3/4-e 12 napon belül hal meg…, aki az oltás után 4 héttel életben van, elmondhatja, hogy sikerült ). A jelek szerint egyeseket sóoldattal fecskendeztek be ezen a lottón. Ez logikus, mert nyomokat mutathat, és nem látni egyértelmű mintát. Ha én "ők" lennék, pont ezt tenném – a placebó bizonyos százalékát beillesztem. Hiszen a mágnesek ( https://www.brighteon.com/329260f6-3f97-42e6-abb6-aaae9deb7a49 ) nem kapnak el senkit, akit beoltottak az injekció beadásának helyén, pedig ugyanilyen típusú oltást kaptak.

Az sem biztos, hogy az EMF-mérő elektromágneses sugárzást olvas minden egyes beoltott felkaron ( https://www.bitchute.com/video/Qpv7QcvzKR36/ ). Ezt még nem tudjuk, mert nem sok ember rendelkezik EMF-mérővel.

Végül csak néhány barát káromolja el az injekciót, mert néhány napra nagyon rosszul lettek ("mire volt szükségem erre, amikor eddig nem kaptam meg a Koronát"). Ezért van az oltottak bizonyos százaléka, akik már nem jönnek a második adagért.

Oké, érthető a félelem attól, hogy nem feltűri az ingujját. De az emberek nem értik, hogy ennek a kísérleti oltóanyagnak a hosszú távú következményei sokkal fontosabbak, és amelyek ezután már nem kapcsolódnak közvetlenül az oltáshoz. Ez az ördögi rész.

Mi lesz a beoltottakkal: A Covid-oltások 20 mechanizmuson keresztül okoznak sérülést 1
Most kaptam meg a Covid-19 oltást. Remekül érzem magam.

A csúnya rész a vírusszezonnal kezdődik ősszel. A természetes immunrendszer, amely az ősök nemzedékei óta jól működött, ma már határozottan büdös a beoltottak számára. A média, a központ és a politikusok ezután pánikot fognak terjeszteni a kórházakat megtöltő és a szegény embereket megsemmisítő új feszültség miatt. Nem fogják ellenőrizni, hogy beoltottak-e vagy nem oltottak-e. Politikailag nem lenne korrekt ezt kérdezni. Valójában a haldoklás (beoltva) lesz az ürügy egy még erősebb harmadik vagy negyedik dózisú oltási kampányra.

Ez az összes eddig ismert mechanizmus áttekintése segít azonosítani az őszi/téli haláleseteket és károkat, amelyeket a Covid-oltás okoz, valamint minden furcsa betegséget – és nem egy új törzs miatt. Csak azt nézheti majd, hogy mi történik az emberekkel. A tartomány hihetetlenül széles, az egyén egészségügyi adottságaitól függően.

# 1 ANAFILAXIÁS SOKK

Életveszélyes allergiás reakció. Közvetlenül az injekció beadása után másodpercekben vagy percekben (legfeljebb 4 óra elteltével) jelentkezhet. A Covid-oltásokban az ilyen reakciót a polimer polietilénglikol (PEG) okozza. A lakosság 70%-a (szemben a 20 évvel ezelőtti 0,2%-kal) rendelkezik anti-PEG antitestekkel. Az emberek 70%-a súlyos allergiás reakciót válthat ki. A PEG megtalálható a Pfizerben és a Modernben, és egy hasonlóan mérgező poliszorbát a Johnson & Johnsonban.

# 2 M2 GYULLADÁSCSÖKKENTŐ MAKROFÁG LE VAN TILTVA A TÜSKE ELLENI ANTITESTEKKEL

A makrofágok olyan fehérvérsejtek, amelyek a véráramból jutnak be a fertőzött szövetbe. Körülveszik a kórokozót és elpusztítják. Az M1 típusú gyulladásos citokin típus (amely először érkezik meg a fertőzés megtámadására), az M2 típus pedig gyulladáscsökkentő, amely tűzoltóként kiküszöböli a citokineket, és gyógyuláskor megtisztítja a sérüléseket. A tüdő károsodik az IL-8, IL-10 és mások gyulladásos citokinek kontrollálatlan felszabadulása miatt.

A SARS-CoV-vel beoltott, majd fertőzött állatok tüdejében felhalmozódtak a gyulladásos makrofágok M1 és hiányzott a gyógyító gyulladáscsökkentő M2. Az M2-ket spike elleni antitestekkel letiltották.

# 3 A TÜSKEFEHÉRJE PUSZTÍTÓ HATÁSAI

A természetes SARS-CoV-tól eltérően a laboratóriumban előállított SARS-CoV-2 az egyetlen olyan koronavírus, amelynek prionszerű doménje van a tüskeprotein S1 régiójában. Ennek 10-20-szor nagyobb az affinitása az ACE-receptorokhoz, így könnyebb a sejtbe jutás és a replikáció. A SARS-CoV-2 tüskeprotein elősegítheti a szív- és érrendszeri szövődményeket azáltal, hogy a szív erekhez kötődve aritmiákat, hipotenziót és szívrohamot idéz elő.

# 4 TÜSKEPROTEIN ÉS A PULMONÁLIS ARTÉRIÁS HIPERTÓNIA (PAH) KOCKÁZATA

A SARS-CoV-2 tüskeprotein kötődhet az ACE2 receptorokhoz, és a tüdőartéria falának megvastagodását okozhatja. Ugyanezt meg lehet tenni a Covid-oltásból származó tüskefehérjével is. A pulmonalis artériás hipertóniában (PAH) szenvedő betegek 70%-a 3 éven belül meghal.

# 5 A SPIKE FEHÉRJE KÖTŐDHET A SPERMÁBAN ÉS A PETEFÉSZKEKBEN LÉVŐ ACE2 RECEPTOROKHOZ

A meddőség kockázata lehetséges, de még nem bizonyított. Az ACE2 receptorok ("angiotenzin-konvertáló enzim 2") a tüdőben, a belekben és a veseszövetben, valamint a herékben, a spermiumokban, a petefészkekben, a méhben és a hüvelyben expresszálódnak. A tüskefehérjék (akár vírusokból, akár Covid-oltásokból származó) reproduktív következményei, például a meddőség és a szexuális terjedés kockázata jelenleg nem ismertek. Figyelmeztetni kell a Covid-19 fertőzés reproduktív következményeinek lehetőségét férfiaknál. (“”)

# 6 NEUROLÓGIAI DEGENERÁCIÓ A VÉR-AGY GÁT (BBB) ​​MIATT

Az agy és a gerincvelő elkülönül a test többi részétől. A SARS-CoV-2 spike fehérje a vér-agy gát lebomlását idézi elő, kiváltva a gyulladásos választ és a gát enzim előszabályozását. Ez azt jelenti, hogy sok részecske közvetlenül bejuthat az agyszövetbe. Ez magyarázza a neurológiai állapotokat: a szaglás és az ízlelés elvesztése, a fejfájás, a görcsrohamok és az ellenőrizetlen remegés.

# 7 NEUROLÓGIAI DEGENERÁCIÓ: AMIOTRÓP LATERÁLIS SZKLERÓZIS (ALS)

Az ALS-ben szenvedőknél fiatalabb korban alakul ki a betegség, és csökken a várható élettartamuk. A TARDBP gén közel 60 mutációja okoz ALS-t. A TARDBP gén a TDP-43 fehérjét termeli. A Pfizerben található aminosav mutációt indukálhat a TDP-43 fehérjében, ami kóros konfigurációkhoz és agyi degenerációhoz vezethet.

# 8 NEUROLÓGIAI DEGENERÁCIÓ: FRONTOTEMPORÁLIS LEBENY DEGENERÁCIÓ (FTLD)

A Pfizer-féle tüskeprotein aminosavszekvenciája a TDP-43 fehérje mutációjához vezethet, ami neurodegeneratív betegséghez vezethet. Ezt a betegséget apátia, rugalmatlanság, szervezetlenség, impulzivitás, személyes elhanyagolás, rossz ítélőképesség – demencia jellemzi. Több altípusa van:

(1) [bv-FTD] A betegek nem helyénvaló dolgokat mondanak, figyelmen kívül hagyják mások érzéseit, és nehezen kezelik az egyszerű napi helyzeteket. Szózavar és beszédtorzulás. Túlevés. (2) [PPA] A beszéd, írás, olvasás és mások mondandójának megértése képességének fokozatos elvesztése. Ez a nyelv és a memória teljes elvesztéséhez vezet az agyszövet romlása miatt. Végül elnémulnak, és nem értik a beszélt vagy írott nyelvet. (3) Nehéz szavakat alkotni, de a szó jelentését megtartani. A nyelvtan olyan probléma, mint a szavak sorrendjének keverése egy mondatban. (4) [svPPA] A szavak jelentésének fokozatos elvesztése. Tudok beszélni, de semmi értelme. (5) Az emberek nehezen találják meg a megfelelő szavakat, amikor beszélni próbálnak.

# 9 FUS GÉNMUTÁCIÓ ÉS RÁK KOCKÁZATA

A Pfizer tüskeproteinjének aminosavszekvenciája a FUS gént patogén struktúrák kialakítására késztetheti, ami rákhoz vezethet. Ezek a mutációk a lágyszöveti szarkómákban találhatók, amelyek csontokban vagy lágy szövetekben, például idegekben vagy porcokban alakulnak ki. Zsírszöveti liposzarkómában és csontvelőkarcinómában (AML) is.

# 10 ADENOVÍRUSOK ÉS A RÁK KOCKÁZATA

A Johnson & Johnsont Ad26.COV-2.S héjból, egy 1956-ban izolált emberi adenovírusból készítették egy 9 hónapos fiúgyermek anális mintájából. Az AstraZeneca egy ChAdOx1 adenovírust használ, amely megfertőzi a csimpánzokat. A legtöbb adenovírus által kiváltott daganat, tumorsejtvonal és transzformált sejtvonal a vírusgenom egy vagy több másolatát hordozza a kromoszómákba integrálva. Az adenovírusok vagy transzformált sejtek által kiváltott daganatok onkogének meglepően kevés figyelmet keltenek. Az adenovírusok kiváló antigének. A J&J vakcinát úgy tervezték, hogy transzgénikus kódolást biztosítson a SARS-CoV-2 tüskeprotein létrehozásához. A Jhnoson-féle AD26 vektorvakcinát a PER.C6 sejtvonal felhasználásával állítottuk elő abortált emberi magzat retina sejtjeiből.

# 11 AZ ANTI-S-ANTITESTEK PUSZTÍTÓ HATÁSAI

Közvetlen összefüggés van a véráramban lévő tüskeellenes antitestek szintje és a makákómajmok súlyos tüdőkárosodásának mértéke között. A tüdőszövet diffúz alveoláris károsodással (DAD) rendelkezik, különböző mértékű gennyes váladékozással és vérzéssel. A tüske elleni antitestek súlyos akut tüdőkárosodást (ALI) okoztak, amikor az állatokat gyulladásgátló M2 makrofágok elnyomásával újrafertőzték. A Covid súlyos esetekben több szerv is begyulladhat, beleértve a tüdőt, a szívet, a májat és a vesét. Szintén gyulladás a vérben és az idegrendszerben, ami többszerves kudarchoz vezet. A SARS-Cov-2 közvetlenül bejuthat a szervsejtekbe a szerveken vagy a szerveken belüli ACE2 receptorokon keresztül.

A komplement rendszer aktiválódása, citokin vihar, az immunválasz deregulációja, véralvadási zavar, gyulladásos sejtek infiltrációja SARA-CoV-2 fertőzésben több szervi elégtelenséghez vezethet. A tüskeprotein és a nukleoprotein felszíni SARS-Cov-2 antitestei az 55 vizsgált szövettípus közül 28-cal keresztreakcióba lépnek. Reakciók lépnek fel a bélben, a barrier fehérjékben, a gyomor-bél traktus sejtjeiben, a mitokondriumokban, a pajzsmirigy szöveteiben, az idegrendszerben, a szívben, az ízületekben, a bőrben, az izmokban és a májban.

# 12 AZ „EREDETI ANTIGÉNBŰNNEK” NEVEZETT FOGALOM

(1) Ha valaki ki van téve egy koronavírusnak, az immunrendszer az első koronavírus ellen képződő nagyon specifikus IgG antitest felszabadításával reagál. (2) Amikor később SARS-CoV-2 vírussal érintkezett, a B-sejtek „emlékeznek” a koronavírussal való első expozícióra, még akkor is, ha az sok évvel ezelőtt történt. (3) A B-sejtek „memóriaantitesteket” termelnek, nem pedig a SARS-CoV-2 vírus elleni antitesteket. Ezek az antitestek nem megfelelőek, és nem neutralizáló, nem kötő antitesteknek nevezik. (4) Ezek az antitestek nem védenek az új támadó ellen, hanem fokozzák a fertőzést. Egy személy nagyon megbetegedhet az „antitestfüggő fokozódásnak” (ADE) nevezett jelenség következtében. Az ADE tartós gyulladást, limopéniát és néha citokinvihart vált ki. Mindez súlyos koronavírus-betegséggel és halállal jár.

Mi lesz a beoltottokkal: A Covid-oltások 20 mechanizmuson keresztül okoznak sérülést 2

# 13 A COVID ÉS A KAPCSOLÓDÓ HALÁLOZÁSOK FOKOZOTT KOCKÁZATA AZ INFLUENZA ELLENI VÉDŐOLTÁS UTÁN

Létezik a „vírus interferencia” jelensége. Az influenza elleni védőoltás megnövelheti más légúti vírusok kockázatát. A jelenséget a koronavírusok és a metapneumovírusok okozzák. Az influenza elleni védőoltások 36%-kal nagyobb valószínűséggel kapnak koronavírusos betegséget. Az Egyesült Államokban és az EU-ban a 65 év felettiek esetében a Covid-halálozás pozitívan korrelál az influenza elleni védőoltással.

# 14 A COVIDDAL ÉS A VAKCINÁVAL SZEMBENI ERŐSEBB ANTITESTVÁLASZ A BETEGSÉG ELHÚZÓDÁSÁT ÉS ROSSZABB KIMENETELÉT EREDMÉNYEZI

Amikor mRNS-oltást (Pfizer és Moderna) adnak be egy Covid-fertőzésből felépülő személynek, egyetlen adag gyorsan nagyon magas szintre emeli az antitestkoncentrációt (titert). A robusztus antitestválasz a vírus késleltetett kiürülésével és a fertőzés fokozott súlyosságával jár. Az erős antitestreakciót mutató betegeknél a vírus mindössze 9%-a távolítható el 7 nap alatt, míg a gyenge antitesttel rendelkező betegek 57%-a 7 nap alatt távolítja el a vírust. Ha az IgM antitestek felszabadulásával egy időben magas IgG antitest-válasz alakul ki, akkor a személy sokkal súlyosabb fertőzést szenved.

# 15 A COVID VAKCINA MEGNAGYOBBODOTT NYIROKCSOMÓKHOZ VEZET, AMINEK HOSSZÚ TÁVÚ KÖVETKEZMÉNYEI LEHETNEK

A védőoltások hatékonyságát adjuvánsokkal szeretnék növelni, különösen a TLR receptorokat célzókkal. Szinte bármilyen fehérje előállítható mRNS-sel. A Modern szabadalma mRNS-eket ír le kísérleti flagellin adjuváns előállítására, amely gyorsan magas koncentrációt ér el a nyirokcsomók elvezetésében. A mammográfia során limfadenopathiát figyeltek meg egyoldalúan a karban és a nyakban az oltást követő 2-4 napon belül, és 10 napig vagy tovább tart. Ezért a mammográfiát az 1. adag beadása előtt vagy a 2. adag után 4-6 héttel kell elvégezni.

Mi lesz a beoltottakkal: A Covid-oltások 20 mechanizmuson keresztül okoznak sérülést 3
Ez (mellékhatások) azt jelenti, hogy a vakcina működik

# 16 A SZÉLES KÖRBEN ELTERJEDT COVID-OLTÁS NEM NEUTRALIZÁLÓ ANTITESTEKET EREDMÉNYEZ, ÉS VIRULENS MUTÁNS VÍRUSTÖRZSEKHEZ VEZETHET

Azok az egyének, akiknél a magas replikációs ráta és a nem semlegesítő antitestek szuboptimális termelődése kombinációja, olyan környezetet teremtenek, amelyben nagyobb valószínűséggel fordulnak elő és terjednek el rezisztens vírusok. Az mRNS vakcinára adott antitestválasz magasabb, mint a gyógyuló egyéneknél tapasztalt titer. Ez a nem neutralizáló antitestek magas arányát eredményezi.

# 17 AZ ANTITEST-FÜGGŐ FOKOZÓDÁS (ADE) KITERJEDT MEGBETEGEDÉSEKET OKOZ A KERINGŐ KORONAVÍRUSNAK VALÓ ISMÉTELT KITETTSÉG UTÁN

A SARS-CoV és a SARS-CoV-2 vírusok genetikailag 78-85%-ban egybeesnek, ezért hasonló reakciót feltételeznek. Egyre nagyobb a félelem a Covid-oltásban részesült emberekben, hogy akkor alakul ki bennük a betegség (patológia), amikor ismét ki vannak téve a gyakori koronavírusoknak vagy a SARS-CoV-2 vírusnak.

A vizsgálatban részt vevő összes állat autoimmun tüdősérülést szenvedett az ismételt expozíció után. A SARS-CoV-nak való kitettség szembetűnő gyulladásos infiltrátumokkal (tüdőgyulladás) társul, amelyet túlnyomórészt eozinofil (allergiás) komponens jellemez.

Vakcinált makákómajmok: a tüdőszövet akut diffúz alveolaris sérülést (ADA) mutatott ki különböző súlyosságú 7 és 35 nappal a fertőzés után. A sebgyógyulást az anti-S-IgG antitestek gátolják, ami a makrofágok elhúzódó aktivitását és a
súlyos tüdőkárosodás elősegítését eredményezi.

Vakcinázatlan makákómajmok: A tüdőszövet csak kisebb vagy közepes gyulladást mutatott ki. Az alveoláris monociták/makrofágok már a fertőzés után 2 nappal átveszik a sebgyógyító funkciót a nem oltottakban.

 

# 18 A NYERS GENETIKAI ANYAG BEFECSKENDEZÉSE ANTI-DNS ANTITESTEKET INDUKÁLHAT. A DNS INTEGRÁLHATÓ AZ EMBERI DNS-BE

A Johnson & Johnson és az AstraZeneca úgy lett kialakítva, hogy bilaterálisan beépített DNS- (ds-DNS) fragmentumokat szállítsanak a sejtek citoplazmájába, amelyet transzgénnek neveznek. A transzgén a DNS egy szegmense, amelyet arra használnak, hogy géneket vigyenek át egyik szervezetből a másikba. A DNS-t beépítik a recipiens DNS-ébe. Úgy gondolják, hogy a DNS mRNS-vé alakul át, ami tüskefehérjék és antispiece antitestek termelődéséhez vezet. A transzgének használata géntechnológiai technikának számít.

Anti-DNS antitestek indukálása: A kóbor DNS, hasonlóan a tüskefehérjékhez, kis molekulaként ("haptén") működhet azáltal, hogy egy szerv felületéhez tapad. A haptének önmagukban nem serkentik az immunválaszt, de ha fehérjéhez kötődnek, autoimmun reakcióhoz vezethetnek.

DNS integrációja a recipiens genomba: A DNS egy szegmense integrálódhat az emberi genomba, ami pusztító következményekkel járhat azáltal, hogy mutációkat indukál az alapvető szerkezeti génekben, vagy rákot okoz.

# 19 A DSDNS ELLENI ANTITESTEK AZ AUTOIMMUN BETEGSÉGEK HOSSZÚ LISTÁJÁHOZ VEZETHETNEK

Az antidsDNS antitestek specifikusak a szisztémás lupusra (Systematic Lupus Erythematosus, SLE). Különböző autoimmun betegségekben, különböző reumás betegségekben, rosszindulatú, fertőzésekben, autoimmun hepatitisben és sarcoidosisban mutathatók ki.

# 20 ASTRAZENECA: POTENCIÁLISAN HALÁLOS, VAKCINA ÁLTAL KIVÁLTOTT VÉRRÖGÖK, PRO-TROMBOTIKUS ÉS IMMUNTHROMBOCYTOPENIA (VIPIT)

A VIPIT egy új állapot, amely az AstraZenec vakcinával történt. Vérrögök és thrombocytopenia (alacsony vérlemezkeszám). A vérrögök a végtagokban és a vénákban képződnek, amelyek elvezetik a vért az agyból, ezt nevezik cerebrális vénás sinus trombózisnak (CVST), amikor vérrögök képződnek az agyi vénás melléküregekben, megakadályozva a vér kiáramlását az agyból. Ennek eredményeként a vérsejtek és a vér az agyszövetbe szivárog, és vérzést okoz. A VIPIT halálozási aránya 40%. Nem világos, hogy az AstraZeneca milyen mechanizmussal indítja el a VIPIT-et.

Minden olyan betegnek, akinek szokatlan tünetei vannak az oltás után 4-20 nappal, orvoshoz kell fordulni: tartós és erős fejfájás, fókuszált idegrendszeri tünetek, beleértve a homályos látást, légszomj, hasi vagy mellkasi fájdalom, végtagok duzzanata és vörössége vagy sápadtság és hideg végtagok .

Mi lesz a beoltottokkal: A Covid-oltások 20 mechanizmuson keresztül okoznak sérülést 4

ÁLLATKÍSÉRLETEK EREDMÉNYEI

"Nem számoltak be olyan inaktivált vakcinakészítményről, amely nem okoz ilyen eredményt egerekben, görényekben és főemlősökben." [fordítás: a vakcina az újbóli expozíció után tüdőkárosodást okoz minden tesztelt állatnál – egereknél, görényeknél, majmoknál]. Az expozíciónak kitett egerekben Th2 típusú immunpatológia alakult ki, ami a SARS-CoV komponensekkel szembeni túlérzékenységre utal. Óvatosan kell eljárni a SARS-CoV vakcina embernek történő beadásakor.

Az eredeti szöveg (PDF) letölthető innen:

Íme, hogyan nőtt a halálozás (kék) egyes államokban a Covid-oltás bevezetése óta.

 

 

Homunizam

Mit kaptak az indiai emberek a COVID sikeres leküzdéséért?

Régóta hangsúlyoztam, hogy India, különösen a legnagyobb, mintegy 250 millió lakosú Uttar Pradesh állam, kiváló munkát végzett a COVID-járvány elleni támadásban, szabadon terjesztett ivermektin használatával.

A nagy népsűrűségű lakosság „gondozási csomagokat” kapott, amelyeket sajnos az Egyesült Államok kormánya és a közegészségügyi rendszer nem tudott biztosítani az amerikaiaknak. Címfotón az összetevők listájáról.

Uttar Pradesh és más indiai államok csodája valóban segíti polgárait. Ügyeljen a nyilvánosságnak adott összes összetevőre, sokkal többre, mint az ivermektinre, és sokkal többet, mint amennyit az amerikaiak kaptak a kormányzat minden szintjéről.

 

Szerző: Joel S. Hirschhorn

 

Most már elég érv szól a COVID-dal kapcsolatos minden intézkedés sürgős megszüntetésére

A tudományos irodalomból és az Egyesült Királyság kormányától kapott információk egyértelmű jelzést adnak arról, hogy a COVID-al kapcsolatos intézkedések szinte semmilyen eredményt nem hoznak, és hatályukat vesztik, legalábbis az Egyesült Királyságban még ebben a hónapban. A külföldi sajtó, tudósok és szakirodalom már egy ideje figyelmeztet a szükségtelen újraoltásra. Az általunk bemutatott új mű azt jelzi, hogy az ún a vírust nagy valószínűséggel szándékosan hozták létre egy funkciónövelési folyamat során , és elsősorban az emberi sejtek ACE2 receptoraihoz kötődik, és így megfertőzi az embert.

Másodszor, több mint 1000 tudományos lektorált és publikált cikk bizonyítja a COVID-oltás káros hatását, fajtától és gyártótól függetlenül. Mellékelten láthat egy linket ezekhez a tudományos közleményekhez! Ennek elegendőnek kell lennie az oltás azonnali leállításához, annál is inkább, mert egyértelműen kimutatták az összefüggést egy ország beoltottsági foka és a betegségek előfordulása és a halálozás között.

A harmadik fontos információ Nagy-Britanniából származik, ahol a kormány és a szakminiszter szinte minden COVID-ellenes intézkedést el kíván törölni, felismerve, hogy a PCR-vizsgálatnak, a zöld útleveleknek, a záraknak stb. nincs hatása. Ráadásul a betegség hanyatlóban van. Mindez egybevág az amerikai ügynökségek tisztségviselőinek nyilatkozataival, így várhatóan az Európai Közösség, és természetesen Horvátország is követni fogja ezeket a példákat. Ez vonatkozik a központi médiára is, amelynek végre el kellene kezdenie tájékoztatni az olvasókat a dolgok valós állásáról.

Tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a SARS-CoV-2 -t funkciónövelő kísérletekkel hozták létre

A SARS-coronavirus 2 (SARS-CoV-2) által okozott COVID-19 világjárvány pusztító hatásai fontos kérdéseket vetettek fel annak eredetével és az emberre való átvitelének mechanizmusával kapcsolatban. Bár nincs kifejezetten kimondva, Sakshi Piplani és munkatársai egy újonnan publikált tudományos tanulmánya "A SARS CoV 2 ACE2-kötési affinitásának in silico összehasonlítása fajok között és a vírus eredetére gyakorolt ​​hatás" a Scientifc Reports tudományos folyóiratban | (2021) 11: 13063 ( https://www.nature.com/articles/s41598-021-92388-5.pdf ) tudományosan bizonyítja a SARS-Cov-2 mesterséges eredetét. Ugyanis egy vírust vagy genetikai konstrukciót nagyon szándékosan úgy alakítottak ki, hogy könnyen átkerülhessen emberről emberre. Így sok értelme van annak az állításnak, hogy az addig emberre ártalmatlan természetes vírusok ún . Mi azfunkció nyereség . Olyan funkció megszerzésének vagy hozzáadásának feltárása, amely genetikailag megváltoztatja a szervezetet oly módon, amely javíthatja vagy ronthatja a genetikai termékek biológiai funkcióit. Ez magában foglalhatja a megváltozott patogenezist, átviteli képességet vagy a gazdaszervezetek körét, azaz olyan gazdafajokat, amelyeket a mikroorganizmus megfertőzhet. De térjünk vissza az idézett tudományos közleményhez. Tekintettel arra, hogy ezeket a drákói funkciószerzési kísérleteket Kínában az amerikai adófizetők pénzéből finanszírozták, és hogy az ún. vírusok és járványok miatt egyetlen veszélyes virológiai laboratóriumot sem zártak be (még újakat is nyitottak), ami azt jelzi, hogy az egész Corona-cirkuszt alaposan megtervezték. Az emberiségnek okozott kár óriási. Tekintsünk egy újonnan megjelent cikket, amely egyértelműen rámutat a SARS-CoV-2 természetellenes eredetére.

A szerzők azt a kérdést tették fel, hogy a házi vagy kereskedelmi állatok működhetnek-e SARS-CoV-2 vektorként, és a korai adatok arra utalnak, hogy az érzékenység fajspecifikus. A SARS-CoV-2 fajok érzékenységének jobb megértése érdekében in silico modellezték a szerkezeti homológiát, a fehérje-fehérje fúziót, és szimulációs vizsgálatot végeztek a SARS-CoV-2 tüskés fehérje molekuláris dinamikájáról az angiotenzin konvertáló enzim 2 megkötésére. (ACE2) a releváns fajokból. A tüskefehérje az összes vizsgált faj közül a legmagasabb kötődést mutatta a humán (h) ACE2-hez, így a legtöbb hidrogénkötést hozta létre a hACE2-vel.Érdekes módon a pangolin ACE2 mutatta a következő legmagasabb kötési affinitást a viszonylag alacsony szekvenciahomológia ellenére, míg a majom ACE2 affinitása sokkal alacsonyabb volt, annak ellenére, hogy nagy szekvenciahasonlósága van a hACE2-vel. Ezek a különbségek rávilágítanak a szerkezet erősségére a fajok közötti szekvenciális elemzéseken alapuló megközelítéssel szemben. Az előre jelzett affinitási tartomány felső felében lévő ACE2 fajokról (majom, hörcsög, kutya, görény, macska) kimutatták, hogy érzékenyek a SARS-CoV-2 fertőzésre, ami alátámasztja a kötődési affinitás és a fertőzésre való érzékenység közötti összefüggést. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a SARS-CoV-2 legkorábbi ismert izolátumai meglepően jól alkalmazkodtak ahhoz, hogy erősen kötődjenek a humán ACE2-hez, ami segít megmagyarázni annak hatékony emberről emberre történő légúti átvitelét.

Több mint ezer lektorált dokumentum bizonyítja a COVID-oltás ártalmasságát

Több mint ezer tudományos tanulmány bizonyítja, hogy a COVID-19 elleni oltások veszélyesek, és mindazok, akik ezt a napirendet támogatják, bűncselekményt követnek el a közszolgálatban ( https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof -halálos). A kísérleti vakcinákat alig több mint 12 hónapja alkalmazzák a COVID 19 elleni sürgősségi intézkedések bevezetése óta. A vitathatatlan tudomány azt mutatja, hogy a COVID-19 elleni vakcina nem biztonságos, és nem hatékony a SARS-CoV-2 átvitelének vagy fertőzésének korlátozásában. A „biztonságos és hatékony” hamis propaganda, amelyet az állami tisztviselők fednek fel, akik most továbbra is népszerűsítik ezt a vakcinát, egyértelmű kötelességszegés. Sok tisztviselő súlyos bűnözői gyereket vállalt. Meggondolatlanul okozták a halál vagy súlyos sérülés veszélyét, és folytatták az úgynevezett injekciókkal kapcsolatos, immár beigazolódott veszélyek ellenére is. vakcina a COVID-19 ellen. E kockázatok közé tartozik a véralvadás, szívizomgyulladás, szívburokgyulladás, trombózis, thrombocytopenia, anafilaxia, Bell-bénulás, Guillain-Barre, rák, beleértve a halált stb. Mindezt megerősítik az alábbi adatok, amelyeket a tudomány és a Brit Egészségügyi és Biztonsági Ügynökség kormánya gyűjtött össze a COVID 19-ről az oltások káros hatásaival kapcsolatban. Az immunrendszer gyengülésével és a szerzett immunhiányos szindrómával (AIDS) kapcsolatos hosszú távú problémák, valamint még nem igazolt halálesetek is várhatók. A kiadványok linkjei az elején található linken találhatók. A Paraf portál közzéteszi. Franciaország, Ausztrália és Írország a "szigorú intézkedések" és a teljes lakosság vakcinázásának bajnokai közé tartozik. Kétségtelenül meghallgatták a "szakértőket", akik szerint az intézkedések megállítják a vírus terjedését. Az immunrendszer gyengülésével és a szerzett immunhiányos szindrómával (AIDS) kapcsolatos hosszú távú problémák, valamint még nem igazolt halálesetek is várhatók. A kiadványok linkjei az elején található linken találhatók. A Paraf portál közzéteszi. Franciaország, Ausztrália és Írország a "szigorú intézkedések" és a teljes lakosság vakcinázásának bajnokai közé tartozik. Kétségtelenül meghallgatták a "szakértőket", akik szerint az intézkedések megállítják a vírus terjedését. Az immunrendszer gyengülésével és a szerzett immunhiányos szindrómával (AIDS) kapcsolatos hosszú távú problémák, valamint még nem igazolt halálesetek is várhatók. A kiadványok linkjei az elején található linken találhatók. A Paraf portál közzéteszi. Franciaország, Ausztrália és Írország a "szigorú intézkedések" és a teljes lakosság vakcinázásának bajnokai közé tartozik. Kétségtelenül meghallgatták a "szakértőket", akik szerint az intézkedések megállítják a vírus terjedését.„Szigorú” intézkedések, és a vakcinázás, ne hagyja abba a vírus terjedését )

 

Versenyfutás az idővel

Nincsenek olyan titkok, amelyeket az idő ne fedne fel - Jean Racine

A legtöbben, akik kísérletileg, komoly mellékhatások nélkül kapták meg a Covid-19 oltást, azon töprengenek – vajon mitől félnek annyira az „antivaxxerek”, hogy még mindig makacsul megtagadják a sorban állást, hogy végre mindannyian vissza mehessünk a normális kerékvágásba". Mivel azonban ezek az "ártalmatlan és hatékony" injekciók olyan jól tették a dolgukat, köztudott, hogy ezeknek a tengerimalacoknak örökre erősítőt kell kapniuk a legyengült immunitás miatt , ami önmagában is elegendő bizonyíték arra, hogy életük soha többé nem térhet vissza. normál - antivaxxerrel vagy anélkül.

Az oltásszkeptikusok több millió sérülést és több tízezer halálesetet megerősítő hivatalos adatokra hívják fel a figyelmet, hogy a rossz kimeneteltől megúszott beoltott emberek placebót kaptak-e, vagy időzített bombákról van szó, amelyek egy napon működésbe lépnek.

Ennek tisztázása érdekében a törvényszéki elemzők összehasonlították a három legnagyobb Covid-19 vakcina gyártósorának sorozatszámait a VAERS (Vaccine Adverse Reaction Reporting System) adatbázissal ( www.vaers.hhs.gov) . Az elemzés megállapította, hogy a címzettnél regisztrált mellékhatások és halálozások több mint 90%-a a gyártási tételek mindössze 5%-ából származik, a többi tételben pedig nem regisztráltak komoly reakciókat. Abban az esetben, Moderna, egyes termelési tételek társított 50-szer nagyobb sérülések és halálesetek, mint a többi tételek a cégnek.

Egy személy, aki soha nem volt vakcinaellenes, az Dr. Robert Malone amerikai virológus és infektológus, a Pfizer és a Moderna által használt vakcinák mRNS-technológiájának feltalálója . Nem sietett a Covid-19 elleni védőoltással, de a tervezett európai útja miatt tavaly áprilisban úgy döntött, hogy elfogadja a Modernát, amely akkoriban az egyetlen lehetőség volt.

Versenyfutás az idővel 1
Dr. Robert Malone

Dr. Malone így írja le tapasztalatait : „Mindig jól érdeklődöm, tanulmányozom az új gyógyszereket és oltásokat, amelyeket kapok, és meg voltam győződve arról, hogy ezúttal is így tettem. A hatóságok biztosítottak bennünket arról, hogy ezek a vakcinák nagyon biztonságosak. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy a klinikai adatokat megsértették vagy akár meghamisították – ahogyan azt ma már tudjuk.”

"Az első adag rendben volt, minden probléma nélkül. A második adag majdnem megölt. Az injekció beadása után éreztem a szokásos fáradtságot és fájdalmat az izmokban, de ekkor elkezdődött a szívdobogás és a légszomj. Pár nap után romlott az állapotom - nem sűrűn járok orvoshoz, de szerencsére volt időpontom az orvoshoz. Ellenőrizte a nyomást, amely átugrott a tetőn. Mivel ő is kardiológus, további vizsgálatokat végzett és nyomáscsökkentő gyógyszert írt fel nekem, ami mára kontroll alatt van. Úgy érzem, neki köszönhetem az életem.”

Dr. Malone ragaszkodik ahhoz, hogy a beleegyezés megadása előtt mindenkit részletesen tájékoztatni kell az egyes oltások kockázatairól és előnyeiről, valamint hogy a kiskorúak és a vírussal elkapott személyek ne kapjanak oltást: "Ha fennáll a kockázat, választási lehetőséget kell biztosítani . rejtett.”

Egy webhely, ahol   a www.howbadismybatch.com Moderna, Pfizer és Janssen (Johnson & Johnson) vakcinát kapó emberek beírhatják a kapott adagszámot, hogy összehasonlítsák a gyártási tétel sorozatszámát az adott termék regisztrált mellékhatásait tartalmazó adatbázissal. sorozat; külön említést érdemelnek az amerikai piacra és a világ többi részére (az USA-n kívül) gyártott sorozatok. Amikor Dr. Malone beszúrta a sorozatszámokat a két Modern adagjához, nem talált semmi szokatlant az első adagnál, de a második adag sok esetben kockázatosnak bizonyult:

Versenyfutás az idővel 2

BATCH: Gyártási tétel

Mellékhatások (mellékhatások): mellékhatások

HALÁLLÁSOK: halálesetek

FOGYATÉKOSSÁGOK: Fogyatékosságok

ÉLETVESZÉLYES BETEGSÉGEK : életveszélyes betegségek

Egyelőre nincs magyarázat arra, hogy ezeknek a cégeknek a gyártási sorozata milyen eltéréseket mutat, és hogy a problémásnak nem bizonyuló tételek más összetételűek, kisebb koncentrációjú nanorészecskék - vagy ezek a részecskék csak "készenléti" üzemmódban vannak -, várnak. a megfelelő 5G jelhez.

Versenyfutás az idővel 3

Grafin nanorészecskék Pfizer-BioNTech injekcióban

Versenyfutás az idővel 4

Ovális struktúrák találhatók a Pfizer-BioNTech injekcióban

Az IBM Corporation kutatócsoportja 2008-ban megállapította, hogy a 26 GHz -es  rádióhullámok használhatók grafikus nanohálózatokkal való kommunikációra; A Scientific American tudományos folyóirat 2020. október 20-i cikkében ezt írja: „Az elektromos agyi tevékenység észlelésének és szabályozásának képessége hamarosan alaposan átalakítja az orvostudományt és a társadalmat. Az agy elektromos aktivitásának mintái feltárhatják az emberi észlelést… Az agyi stimuláció új módszerei lehetővé teszik a neurológiai betegségek kezelését… és a viselkedés szabályozását. Ezen az ígéretes küszöbön nehéz etikai problémákkal kell szembenéznünk."

Versenyfutás az idővel 5

Vive la Resistance - a második világháború után újra kialakult a totalitarizmussal szembeni francia ellenállás; felvételek Tolouse-ból, az egyik egyre gyakoribb szabotázs az 5G közvetítőhálózat ellen, a „4. Ipari forradalmak”, Karl Schwab. Idén tervezik az 5G hálózat második fázisának (FR2) bevezetését   a 24,25 GHz-től 52,6 GHz -ig terjedő sávban .

Az idő majd feltárja az igazságot – a kérdés csak az, hogy akkor már késő lesz-e az emberiség számára?

Mindig minden embert megtéveszthetsz, és néhány embert mindig, de nem lehet mindig minden embert megtéveszteni - Abraham Lincoln

süti beállítások módosítása