LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

A kígyó fejének levágása - Genf, Svájc.

2023. október 22. - KAWALACI

 A Kígyó feje Genfben van! Pascal Najadi svájci bankár felszólítja a svájci hatóságokat arra, hogy tartóztassák le a COVID-projekt végrehajtóit! 

 

„A kígyó fejének levágása” című, merész új dokumentumfilmben Pascal Najadi, egykori svájci bankár és Dr. Astrid Stuckelberger, tapasztalt genfi ​​egészségügyi szakértő a nyugodtnak és békésnek látszó városban, Genfben székelő globális szervezetek sötét hátterébe ásnak bele.

Genf, Svájc.

Pascal Najadi nyugdíjas svájci üzletember, bankár, akinek az volt a feladata, hogy tanácsot adjon országoknak és államfőknek az ország pénzügyi irányvonalával kapcsolatban.

Najadi volt a felelős a svájci elnök lemondásáért , miután büntetőpert indított Svájc legfelsőbb bíróságán Alain Berset ellen. Azzal vádolta Berset-et, hogy hamis állításokat tett a COVID-19 vakcinák hatékonyságával kapcsolatban.

Najadi a néhai Hussain Najadi fia volt, akit 2013-ban meggyilkoltak, és állítólag a Világgazdasági Fórum (WEF) társalapítója volt. Najadi felfedte apja megvetését a WEF-fel szemben, ami ahhoz vezetett, hogy az 1980-as évek elején távozott a szervezetből, és így Klaus Schwab maradt az élen.

Arra szólítja fel a svájci hatóságokat, hogy tartóztassák le azokat, akik felelősek az „ emberiség biofegyverrel történő globális befecskendezésének” támogatásáért, amiért a nagy gyógyszergyártókat, a fejlett technológiát, Bill Gates-et és más furcsa és kétes entitásokat is belekevertek az emberiség ellen elkövetett globális terrortámadásba, ahogy fogalmazott mind ő, mind édesanyja ennek a nagy tervnek az áldozatai.

“Felszólítom a svájci hatóságokat és a biztonságiakat, hogy azonnal tartóztassák le ezeket az embereket. -mondja az egykori bankár, utalva azokra, akik részesei voltak a COVID-terrornak.

"Miért? A WEF, a WHO, a GAVI, a Big Pharma, a Big Tech és Bill Gates mind egy olyan biofegyver általi globális embereknek tervezett méreginjekció beadását támogatták, amely nanolipideket juttatott 5,7 milliárd emberbe. És mi svájciak látjuk ezeket a bűnözőket vendégül. Ez szörnyű. Nem tűrhetjük el, hogy bármely entitás mérget fecskendezzen be az emberiségbe. De megtették. Én vagyok az áldozat. Meghalok tőle, és anyám is. Ez democídium, és el fogják őket érte ítélni. Az emberiség nevében fogják ezt megtenni.” – mondta.

„Ez államcsíny. Világos, hogy ez egy globális bűnügyi helyszín, és apró bizonyítékokat hozunk alázattal az embereknek. Mert a tudományban mindig vannak kétségeid. Ez egészséges kétség, és szerintem ez egy nagyon fontos hozzáállás.”

Cselekvésre való felhívásuk egyértelmű, és az egész dokumentumfilmben visszhangzik: az egyéneknek fel kell állniuk, keresni az igazságot és megkérdőjelezni a status quo-t az emberiség jelen és Genfből fakadó egyértelmű figyelmeztető zászlaja alatt. Gyűlnek a kollektív ébredésért, és arra buzdítják a tömegeket, hogy mondják le a globalisták által állandósított igazságtalanságokat.

Részlet az Izrael rejtélye MEGOLDVA!

Részlet az Izrael rejtélye MEGOLDVA! - című dokumentumfilmből: London City a sátánista maffia fő bázisa! Kik a Rothschildok és ki vezeti valójában a világot!? 

 

 

Izrael rejtélye – MEGOLDVA! - Magyar feliratos részlet a híres leleplező dokumentumfilmből.

Ez a film valami olyan aljas, gonosz, olyan észbontó dolgot tár fel, amit sokan nehezen fognak elhinni.

Mégis igaz.

A megdöbbentő titkok, amelyeket ez a hihetetlen dokumentumfilm feltárt, éles fényt vetnek azokra, akik mindig is Izrael állam mögött bujkáltak.

Ez a film végzetes csapást mérhet a sátáni elitekre, akik egy világkormányt akarnak létrehozni, hogy rabszolgává tegyék az egész emberiséget.

A globalista szervezetek világméretű zsarnokságot hoznak létre, amely fokozatosan megvonjanak minden jogot, szabadságot és tulajdont az emberiségtől.

Állításuk szerint ez javítani fogja a világ állapotát. Ez az úgynevezett Great Reset, Agenda 21, Agenda 2030, Build Back Better, New World Order stb.

Erről beszél a dokumentumfilmben David Sorensen.

 

Vallásuk a sátánizmus, céljuk az Isten teremtette ember életét ketrecbe zárni, szabadságjogait megvonni, az embert állati sorban levő rabszolgává tenni.

A brit “uralkodó” család valójában a Rothschildok bábszínháza.

Waddesdon - Anglia - A Rothschildok egyik kastélya - jelenleg éppen “Ukrajna “, azaz Felső Kazária színéiben megvilágítva pompázik.

Több mint 900-an haltak meg a gázai Baptista Kórház elleni izraeli bombázásban!

Újabb izraeli mészárlás történt Gázában a világ szeme láttára.

Példátlan mészárlást hajtottak végre, több mint valószínűen izraeli haderők egy betegekkel, nőkkel és gyerekekkel teli Baptista Kórház ellen Gázában. A Hamász által irányított Gázai övezet egészségügyi minisztériuma eredetileg azt állította, hogy legalább 500 ember halt meg a gázai kórházban történt robbanásban, amelyet állításuk szerint izraeli légicsapás okozott – írja a DailyMail .

A halálos áldozatok száma azonban ennél jóval több. Jelenleg 900 körülire saccolják a kórház épületében meghalt embereket, köztük sok nő, gyerek és ágyhoz kötött beteg volt.

Az izraeli hadsereg először elismerte a támadást, majd később azt állították, hogy egy eltévedt Hamász-rakéta, amely kikerült az ellenőrzés alól okozta a baptista kórház pusztulását. Más források videofelvételekkel alátámasztva azt állítják, hogy a gázai Al-Ahli Nemzeti Baptista Kórházat valójában egy izraeli légicsapás során bombázták le az izraeli haderők, minden előzetes figyelmeztetés nélkül.

Emberek százai kerestek menedéket az al-Ahli kórházban a robbanás idején.

Ha bebizonyosodik, a gázai al-Ahli kórház elleni támadás messze a leghalálosabb izraeli légicsapás lesz a 2008 óta tartó öt háború során. És kétségtelenül háborús bűncselekmény.

Az izraeli hadsereg illetékesei elképesztő cinizmussal azt mondták, hogy vizsgálatot indítanak.

A nemzetközi közvéleményben egyre nagyobb a felháborodás az embertelen izraeli akciók miatt, melyekben esetenként magukat az izraeli polgárokat sem kímélik a cionisták már nem is emberként viselkedő csapatai.

Valószínűleg a Tsahal - az izraeli hadsereg - "leckét akart adni" a " emberállatoknak", hogy ne menjenek tovább a kórházakban.

 "Nem tudtuk megszámolni a halottakat, mert a holttestek nagy része darabokra van vágva" - "Az áldozatok 30-40%-a gyerek" - "Láttunk egy mészárlást, népirtást" - mondta egy mentő a helyszínen.

A nemzetközi sajtó tisztességesebb része folyamatosan nyomozza a történteket, és annyit már tudni, hogy az a felvétel, mellyel Izrael azt akarta elhitetni, hogy a baptista kórházat egy eltévedt Hamász rakéta érte el HAMIS, 3 évvel ezelőtti felvételt mutattak be. Ezt a felvételt beazonosították.

WHO is nyilatkozatot adott ki az Al Ahli Arab Kórház elleni támadásról

" A WHO határozottan elítéli a Gázai övezet északi részén található Al Ahli Arab Kórház elleni támadást. A kórház működőképes volt, betegeket, gondozókat és lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyeket kapott.

Az első jelentések több száz halottról és sérültről szólnak.

A kórház egyike volt annak a 20 kórháznak a Gázai övezet északi részén, ahol az izraeli hadsereg evakuálási parancsot adott ki.

A kiürítési utasítást a jelenlegi bizonytalanság, sok beteg kritikus állapota, valamint a mentők, a személyzet hiánya, az egészségügyi rendszer ágykapacitása és a kitelepítettek számára alternatív menedék hiánya miatt nem lehetett végrehajtani.

A WHO a civilek és az egészségügyi ellátás azonnali aktív védelmére szólít fel. Az evakuálási parancsokat törölni kell. Tiszteletben kell tartani a nemzetközi humanitárius jogot, ami azt jelenti, hogy az egészségügyi ellátást védeni kell, és soha nem kell célba venni” – áll a WHO európai idő szerint 21 óra 10 perckor kiadott közleményében.

Abbas lemondta Bidennel való találkozóját

Az állami média jelentései szerint Mahmúd Abbász palesztin elnök háromnapos gyászt hirdetett a kórházat ért légicsapás után.

Abbász lemondta a szerdára tervezett találkozót is Bidennel és más közel-keleti vezetőkkel – közölte egy magas rangú palesztin tisztviselő.

Hírügynökségek jelentették, hogy csatlakoznia kellett II. Abdullah jordán királyhoz és Abdel Fattah el-Sissi egyiptomi elnökhöz a szerdai csúcstalálkozón a jordániai Ammanban, ahol az Izrael és a Hamász közötti háborúról tárgyaltak Bidennel. 

Logikai portál: "Nem akartuk ezt közzétenni, de a nyugati titkosszolgálatok és a mainstream média rákényszerített minket" - 18+

A Logikai portál soha nem tette közzé a lap tetején a "szörnyű" Covid-19 áldozatait, sem a Covid elleni "mentő" vakcinát. Elutasítjuk a fekete krónika kiadását, mert minden gyilkosság, öngyilkosság és a mimikri törvény szerinti bűncselekmény új áldozatokat szül. Nem hajlandók írni a közismert szponzorokról, képviselőkről és a dekadens napirend áldozatairól. Ezúttal kivételt teszünk az emberek elleni lélektani háború miatt, amelynek célja újabb gyilkosságok és tragédiák. Szeretnénk bemutatni a történet másik oldalát, ami sokkal sötétebb, mint az első, és az ukrán-orosz háborúhoz kapcsolódik.

 MINDEN HÁBORÚ GONOSZ

A háború önmagában gonosz. Nem számít, hogy felszabadított vagy hódító volt. Minden háborúban lelkileg beteg emberek támadnak fel, a háborús haszonlesők profitálnak, a manipulált kis és becsületes emberek pedig meghalnak. Kivétel nélkül minden háborúban háborús bűnöknek lehetünk tanúi, függetlenül attól, hogy melyik oldalról beszélünk – a védőkről vagy az agresszorokról. Ez megegyezik az Ukrajna és Oroszország közötti konfliktusban.

A nyugati titkosszolgálatok azonban jelezték a fősodratú médiának: „ Oroszországot meg kell sátánizálni ”, pedig ugyanezek az ötletgazdák sokkal rosszabb dolgokat tesznek vagy tettek Jemenben, Irakban, Líbiában, Palesztinában, Szíriában, Ruandában és sok más országban. országok.

Emlékezzünk az amerikai katonákra, akik hadifoglyokat szodomizáltak. Arra kényszerítették őket, hogy paráználkodjanak más foglyokkal. Emlékezzünk a gázai partvidéken lemészárolt gyerekekre. Emlékezzünk a „demokratikus” bombákra, amelyek több tízezer civil halált okoztak Szíriában. Emlékezzünk vissza az utolsó pillanatokra, és Ghadaffi líbiai elnök meggyilkolására, akit vasrúddal szodomizáltak, és fiának három ujját levágták. Mindezek a demokráciáért folytatott harc „nyugati” és „demokratikus” módszerei voltak.

HÁBORÚS BŰNÖKET KÖVETNEK EL AZ OROSZ KATONÁK?

Erre a kérdésre nagyon könnyű válaszolni: "Igen". Ha mindenki bűnt követ el minden háborúban, akkor az oroszok is. A titkosszolgálatok és a mainstream média azonban nem említi a másik oldalt, vagyis az ukrán felet, amely szintén sokkal nagyobb bűncselekményeket követ el, mint az orosz fél. Nagyon kevés bizonyítékunk van az orosz félre vonatkozóan, de az ukrán bűncselekményekre a bizonyítékok mindenhol megtalálhatók, kivéve a mainstream médiában.

Próbáltunk fényképeket és videókat találni az orosz fél bűncselekményeiről, de csodával határos módon szinte nincs ilyen bizonyíték. Vannak fotóink a bučai holttestekről, de nincs videófelvétel, amit sokkal nehezebb meghamisítani. Itt látható a buchai bűncselekmények nyugati elemzése, ahol egyetlen ponton sem láthatjuk ukrán foglyok meggyilkolását vagy mészárlását. Egy ponton egy kerékpárost látunk, aki nyugodtan biciklizik egy háborús övezetben, és katonák megölik.

SŰRŰN LAKOTT VÁROSRÉSZEK HÉJÁZÁSA

Ukrajnai bérházak és óvodák csaknem ezer lövedékkel történő ágyúzásairól olvasunk tudósításokat, majd azt mondják, hogy három áldozat volt, pontosítás nélkül. Egy áldozat túl sok, de hogyan lehetséges, hogy egy sűrűn lakott helyen ezer lövedék ölte meg ezeket az embereket, ha a nyugati lövedékek civilek tízezreit mészárolták le Rakkában (Szíria)? Furcsa nem?

Az egyetlen "bizonyíték" a mainstream média jól megtervezett címlapjai, amelyek pszichológiai módszerekkel nyugtalanságot keltenek az emberekben és gyűlöletet keltenek az orosz nép iránt. A cél a szláv népek nagy konfliktusa és minél több áldozatuk okozása.

AZ UKRÁN OLDAL BŰNEI

És most elértük azt, amit nem akartunk. Kényszerítettek bennünket, hogy megmutassuk a másik oldal bűneit, amelyekről senki nem ír, sőt, nem is titkolja a hallgatóságuk elől.

Az ukrán rezsim áldozatai az oroszok, az "engedetlen ukránok", a romák és mindazok, akik nem támogatják a felperzselt föld politikáját.

Lemészárolt orosz katona


Az oroszok és katonák brutális és brutális meggyilkolása.

Videó lejátszó
00:00
00:11

Az ortodox pápa elleni támadás senkit nem zavar, még a katolikus papokat és imámokat sem, akik pénzért adták el magukat


Egy ortodox apáca provokációja, aki a megfelelő szavakkal válaszol

Videó lejátszó
00:02
00:30

Az ukrán katonák arra kényszerítik az áldozatot, hogy ássa meg saját sírját

Videó lejátszó
00:00
01:12

Míg az ukrán foglyok épségben hazatérnek, az orosz foglyok így néznek ki


Orosz etnikumú civilek brutális meggyilkolása


Egy fogoly megölése tarkógolyóval. Az ukrán hatóságok válasza: "Kivizsgáljuk az esetet".

Videó lejátszó
00:00
00:26

Ezt nem fogod látni a televízióban

Videó lejátszó
00:00
01:14

Egy ukrán katona megfőzi egy orosz katona fejét


A fejek levágása senkit nem sokkol

Videó lejátszó
00:00
00:16

Egy orosz katona megerőszakolása, aki könyörög, hogy hagyja abba

Videó lejátszó
00:00
00:13

Egy nyugati újságíró "a bombák alatt", csak egy nő békés sétája a háttérben derül ki


Orosz foglyok szándékos megsebesítése az ukrán hadsereg által

Videó lejátszó
00:00
00:20

Azok az eszmék, amelyekért az ukrán katonák küzdenek


"Szép ukrán fiú", aki a civilek elleni terrorizmust hirdeti az interneten

7


A Nyugat által finanszírozott "demokrácia" graffiti a zsidó áldozatok emlékművön.


Súlyosan megsebesült orosz fogoly kihallgatása – szigorúan tiltja minden nemzetközi egyezmény

Videó lejátszó
00:00
00:26

Egy orosz fogoly szörnyű kínzása

Videó lejátszó
00:00
00:16

Egy ukrán katona él egy férfi tetején

Videó lejátszó
00:00
00:41

Férfi felett élni

Videó lejátszó
00:00
00:44

Az ukrán foglyok hazatérnek, és az oroszokat megölik, mint az állatokat

Videó lejátszó
00:00
00:09

Ukro-náci bántalmazás egy szegény nő ellen – ezt ritkán látni sehol

Videó lejátszó
00:00
00:09

Házaspár felett élni

Videó lejátszó
00:00
00:16

Túlélő civilek

Videó lejátszó
00:00
00:23

Egy ukrán katona és egy civil bántalmazott egy nőt

Videó lejátszó
00:00
00:07

Nők bántalmazása ukránok részéről

Videó lejátszó
00:00
00:11

Oroszbarát civilek temetése egy brutális gyilkosság után

Videó lejátszó
00:00
00:06

EGY UTOLSÓ ÜZENET

Minden alkalommal, amikor megosztja vagy azt mondja, hogy "Dicsőség Ukrajnának", emlékezzen ezekre a képekre és videókra. Ne feledje, mennyire fáj a háború mindenkinek. Ennek a kiadványnak nem az a célja, hogy elmélyítse az ukránok iránti gyűlöletet, hanem az ezt publikálni nem akaró nyugati szemétláda leleplezése és elítélése, különösen az elmebetegek, akik a végsőkig háborút hirdetnek. Kivétel nélkül mindenhol ott vannak.

Ma ukránok és oroszok az áldozatok, holnap pedig biztosan te leszel. A pénz miatt konfliktusokat mélyítő Bagra nem empátia, ahogy a fősodratú média által hatalomra került politikusok sem.

Ez csak a jéghegy csúcsa. Csak elképzelni tudjuk, mi történik, amit a kamerák még nem vettek fel. A világot a gonosz uralja, és csak a bölcsesség és a nyugalom tudja legyőzni. Az emberek fel vannak osztva jóra és rosszra, valamint tudatosra és különféle ideológiáktól megrészegültekre.

Vigyázzatok, kedves Logikusaink, legyetek szerbek, horvátok, bosnyákok... és miért ne ukránok és oroszok is. Mindannyian Isten gyermekei vagyunk, és nem érdemeltük meg ezt az elképzelhetetlen szenvedést, amibe a káosz teremtői belerángattak minket, és amelyet erkölcstelen és beteg politikusok, a média és az egyének szolgálnak ki.

 

Az önszerveződő nanotechnológia legalább 2001 óta létezik „folyékony számítástechnika” néven… ezt a technológiát használják covid vakcinákban?

Harvard Magazine 2001. november-decemberi számában megjelentette a „Liquid Computing” című expozéját , amely egy akkor még új technológiát emelt ki, amelyben a nanorészecskék képesek voltak önmaguktól összeállni a számítógépben, ha folyadékkal érintkeztek.

A technológiát nem más, mint Charles Lieber fejlesztette ki, akit 2020 elején, a vuhani koronavírus (Covid-19) átverésének kezdetekor két kínai állampolgárral együtt vádoltak azért, mert segítette a Kínai Népköztársaságot biofegyverek kifejlesztésében Vuhanban.

Liebert 2021 decemberében ítélték el hat bűncselekménnyel kapcsolatban, mivel több millió dollárnyi kutatási támogatást kapott Kínától. 2022 februárjának elején felmentést vagy új eljárás lefolytatását indítványozta, amelyet elutasítottak. Ítéletének kihirdetése 2023. január elején várható.

Mindezek előtt azonban a Harvard dicsérte Liebert, amiért az Operation Warp Speed ​​„vakcinákkal” kifejlesztett valamit, ami mindannyiunk számára új volt, de ez láthatóan több mint két évtizede létezik. Röviden, úgy tűnik, Lieber több évtizedes technológiája végre hasznosításra talált a covid felvételeknél. (Kapcsolódóan: Tekintse meg korábbi tudósításunkat , amely kiemeli a covid injekciókban önszerveződő „nanopolip” mikrorészecskék jelenlétét.)

Mennyi Lieber munkáját építették be a covid felvételekbe?

A Harvard Magazine rámutatott, hogy Lieber munkája ellentétben állt a nanotechnológia területén dolgozó többi tudóséval. A felülről lefelé irányuló megközelítés alkalmazása, vagy valami nagy és kicsinyítés helyett Lieber alulról felfelé építkező megközelítést alkalmazott, vagy valami kisebbet és nagyobbat.

Brighteon.TV

 

A mindössze három nanométer átmérőjű vezetékek felhasználásával Lieber képes volt „viszonylag olcsón” „néhány ezer dolláros berendezéssel” előállítani egy nanoméretű áramköri lapot, amely folyadékba merítve és az asztalra öntve automatikusan számítógéppé formálódott.

– Úgy hangzik, mint a sci-fi? – kérdezte annak idején a Harvard Magazine .

Amit Lieber kifejlesztett, az egy nanoszálas szerkezet volt, amely gyakorlatilag bármilyen "ízben" képes kialakítani, vagyis képes volt különböző önszerelő nanoszálas számítógépeket készíteni különböző folyékony oldatok felhasználásával.

„A lehetséges alkalmazás a mikroelektronikában nyilvánvaló: ezeknek az építőelemeknek a parányi mérete nagyobb tranzisztorsűrűséget tesz lehetővé, ami – legalábbis elvileg – jobban integrált és erősebb számítógépekhez vezethet” – magyarázta a Harvard Magazine .

"10 vagy 20 év múlva talán már nem lesz szükség merevlemezekre, mert a félvezetős memória annyi adatot képes tárolni."

Kiderült, hogy igazuk volt: most már vannak szilárdtest-memória-meghajtóink, ahogy azt előre jeleztük. Vannak új „vakcináink” is, amelyekről független kutatók úgy vélik, hogy magukban foglalják azokat a nagyon önszerveződő nanovezetékeket és mikroszkopikus számítógépes chipeket, amelyeket Lieber segített kifejleszteni.

Lehetséges, hogy a Lieber-technológiát használják a Fauci Flu-oltásokban, hogy apró számítógépeket állítsanak össze a „teljesen beoltottak” testében? Lieber végül is 2001-ben kijelentette, hogy nanotechnológiai fejlesztése lehetővé teszi „alapvetően új tulajdonságok létrehozását, amelyeket a hagyományos anyagok lekicsinyítésével el sem lehet képzelni”.

„Általában egy tranzisztor felületéhez kötődő molekulának nincs nagy hatása” – folytatta a magyarázatot. „De képzeljük el, hogy egy töltéssel rendelkező fehérje valami nagyon kicsihez jut, ahol a felület nagy komponens. Felhozod ezt a töltött testet, és biológiailag vagy kémiailag átkapcsolja a tranzisztort. Lényegében elektromosan észlelheti, hogy van-e fehérje, nukleinsav vagy bármi más."

Ezt az érzékelőt egy „proof of concept” kísérletben tesztelték, amely magában foglalja a prosztatarák kimutatását. Akkoriban azt is kijelentették, hogy Lieber technológiája lehetővé tette egy „centiméteres négyzet alakú chip létrehozását, amely egyidejűleg egymilliárd dolgot észlel, még az egyén DNS-ének variációit is”.

Feltétlenül olvassa el a teljes történetet , ahogyan a Harvard Magazine -ban megjelent .

A cikk forrásai a következők:

Expose-News.com

A G20 globalistái minden nemzetközi utazáshoz kötelező oltóanyag-útleveleket szorgalmaznak, annak ellenére, hogy a COVID-járvány halványul

 Mostanra az épeszű, ésszerű emberek tudják, hogy bár a COVID-19 világjárvány nem volt „hoax” – a vírus valódi volt, és valószínűleg a saját kormányunk is segített finanszírozni a létrehozását –, minden bizonnyal összefogták és felhasználták. A nyugati globális elit népességük ellenőrzésének eszközeként közel két évig.

Azóta a világjárvány  plandémiává vált – vagyis ma már igazolásul szolgál a viselkedések tartós megváltoztatására szerte a világon, miközben emberek milliárdjainak jogait bitorolja.

Példa: A közelmúltban, az indonéziai Balin tartott G20-találkozón az összegyűlt elit egy univerzális vakcinaútlevél-tervet javasolt az utazás szabadságának „engedélyezésére”. Röviden: aki repülőre vagy hajóra szeretne szállni nemzetközi utazás céljából, annak bele kell egyeznie, hogy egészségügyi magánéletét megsértse a kormányzati bürokraták, jóllehet a COVID-vírus már eltűnt, és már közel sem fenyeget. volt (és még akkor sem volt olyan halálos és súlyos, mint ahogy mondták).

Budi Gunadi Sadikin indonéz egészségügyi miniszter, aki a G20-ak fogadó országa nevében beszélt a tervről a csúcstalálkozón korábban, a WHO szabványainak megfelelő „digitális egészségügyi bizonyítvány” kidolgozását szorgalmazta.

„Legyen a WHO által elismert digitális egészségügyi bizonyítvány… ha beoltották vagy megfelelően tesztelték, akkor mozoghat” – mondta egy beszélgetés során.

 

Természetesen az  eliteket nem kell alávetni ennek a követelménynek; továbbra is megőrzik a mozgásszabadságukat  és a magánéletüket, mert végül  is ők „elit”. '

És csak hogy az olvasók ne gondolják, hogy ez az ötlet egyetlen kormányzati bürokrata ötlete, az Egyesült Államok olaszországi nagykövetsége közzétette a teljes „ G20 Bali Vezetők Nyilatkozatát ”, amely számos utalást tartalmazott az utazáshoz szükséges „digitális” vakcinadokumentációra:

Elismerjük, hogy a kiterjedt COVID-19 immunizálás globális közjó, és előmozdítjuk erőfeszítéseinket annak érdekében, hogy időben, méltányos és egyetemes hozzáférést biztosítsunk a biztonságos, megfizethető, minőségi és hatékony vakcinákhoz, terápiákhoz és diagnosztikához (VTD).Elismerve a WTO COVID-19 pandémiára adott válaszáról és a jövőbeli világjárványokra való felkészültségről szóló miniszteri nyilatkozatot, valamint a TRIPS-megállapodásról szóló miniszteri határozatot a WTO 12. miniszteri konferenciáján (MC12), tudomásul vesszük, hogy legkésőbb hat hónapon belül a TRIPS-egyezményről szóló miniszteri határozat napján a WTO-tagok döntenek annak kiterjesztéséről a COVID-19 diagnosztikai és terápiás szerek előállítására és szállítására. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a multiszektorális One Health megközelítés beágyazása és a globális felügyelet fokozása mellett, beleértve a genomikus felügyeletet is, az emberi egészséget veszélyeztető kórokozók és antimikrobiális rezisztencia (AMR) kimutatása érdekében. A kórokozók globális megfigyelésének lehetővé tételeaz IHR (2005) végrehajtása iránti elkötelezettségünk részeként ösztönözzük a kórokozók adatainak kellő időben történő megosztását megosztott és megbízható platformokon a WHO-val együttműködve.

Brighteon.TV

 

Támogatjuk a WHO mRNS Vaccine Technology Transfer hub-ját, valamint az összes küllőt a világ minden régiójában azzal a céllal, hogy önkéntes és kölcsönösen elfogadott feltételek mellett megosszák a technológiát és a technikai know-how-t . Üdvözöljük a közös kutatást és a vakcinák közös gyártását, beleértve a fejlődő országok közötti fokozott együttműködést .

Elismerjük a megosztott műszaki szabványok és ellenőrzési módszerek fontosságát az IHR (2005) keretein belül a zökkenőmentes nemzetközi utazás, az interoperabilitás, valamint a digitális és nem digitális megoldások felismerése érdekében, beleértve az oltások igazolását is . Támogatjuk a folyamatos nemzetközi párbeszédet és együttműködést a megbízható globális digitális egészségügyi hálózatok létrehozásával kapcsolatban a jövőbeli világjárványok megelőzése és az azokra való reagálás megerősítésére irányuló erőfeszítések részeként, amelyeknek a meglévő szabványok és digitális COVID-19 tanúsítványok sikerére kell épülniük .

A COVID-19 világjárvány felgyorsította a digitális ökoszisztéma és a digitális gazdaság átalakulását. Elismerjük a digitális átalakulás fontosságát a fenntartható fejlesztési célok elérésében . 

Bármilyen „digitális” dolgot feltörhetnek és/vagy ellenőrizhetnek a kormányok, ami azt jelenti, hogy aki nem akar részt venni, vagy aki szembemegy a „globális szabályokkal”, annak digitális jelenléte megszűnik, és nem tud megélhetést keresni vagy megélni, az utazásról nem is beszélve.

A források a következők:

It.USEmbassy.gov

Figyelmeztetés a beoltottaknak: A Lancet tanulmány a beoltott emberek immunitásának gyengülését mutatja hónapok alatt!

2022 februárjában egy Lancet-tanulmányt tettek közzé a Covid-19 elleni védőoltás hatékonyságáról és a beoltott egyének immunitásának idővel csökkenő csökkenéséről. A Svédországban kilenc hónapon át 1,6 millió ember bevonásával végzett tanulmány kimutatta, hogy a vakcina védelme a tüneteket mutató Covid-19 ellen meglehetősen gyorsan csökken, és hat hónap elteltével a beoltott csoport legsebezhetőbb tagjai jobban ki vannak téve a vírusnak, mint a be nem oltottak. Abban az időben, amikor a legtöbb iparosodott ország még csak most kezdte meg kiegészítő oltási politikáját, úgy gondoltuk, hasznos lenne visszautalni erre a dokumentumra, bár az már több hónapos.

LANCET TANULMÁNY 

2022 februárjában a The Lancet közzétett egy kiadványt "Fertőzés, kórházi kezelés és halálozás kockázata a Covid-19 elleni vakcina második adagját követő 9 hónapig: retrospektív, kohorsz vizsgálat a teljes svédországi lakosságról" címmel, amelynek témája: A tanulmány a Covid-19 elleni vakcina hatékonyságának értékelése volt a második injekció után kilenc hónapig.

Bár vannak eltérések a választott vakcinától függően, a vizsgálat eredményei a vakcina hatékonyságának fokozatos csökkenését mutatják minden vakcina esetében, gyártótól függetlenül.

 

Lancet tanulmány
Lancet tanulmány

Úgy tűnik, hogy a beoltott emberek közvetlenül a második adag után jobban védettek a Covid-19 ellen, mint a be nem oltottak. Azonban hat hónap, sőt több mint nyolc hónap elteltével a számok megváltoznak, és egyes kiszolgáltatott személyeknél csekély, vagy akár negatív hatást is mutathatnak. A legriasztóbb adatok a legérzékenyebb témákban találhatók, nevezetesen a 80 év felettieknél vagy a társbetegségekben szenvedőknél.

Lancet tanulmány
Lancet tanulmány

Vakcina hatékonysági görbe hónaponként (lásd a 2. függelék vizsgálatait)

Lancet tanulmány
Lancet tanulmány

KENJI YAMAMOTO ELEMZÉSE

A Virology Journalban Kenji Yamamoto 2022. június 5-én közzétett egy levelet, amelyben megadta a Lancet-tanulmány értelmezését. Az eredményeket olvasva megerősíti, hogy a vakcina hatékonysága idővel csökken, és „a beoltott személyek immunológiai funkciója a Covid-19 elleni oltás két adagjának beadása után nyolc hónappal alacsonyabb volt, mint a be nem oltottaké”.

Mielőtt az okokkal foglalkozna, emlékeztet arra is, hogy több hivatal is kijelentette, hogy nem lehet gyakori oltást végezni a Covid-19 ellen.

„Az Európai Gyógyszerügynökség ajánlásai szerint a Covid-19 oltóanyag gyakori injekciózása negatív hatással lehet az immunválaszra, és előfordulhat, hogy nem kivitelezhető. Több ország, köztük Izrael, Chile és Svédország is csak az időseknek és más csoportoknak ajánlja a negyedik adagot, nem minden egyénnek” – emlékeztet levelében a kutató.

Ezután a kutató visszatér azokra a tényezőkre, amelyek a vakcinát kapott betegek immunitásának csökkenéséhez vezethettek.

Először is, a genetikai kódban az uracil helyettesítésére használt módosított ribonukleozid N1 metilpszeudouridin szerinte a szabályozó T-sejtek aktiválódását idézheti elő, ami a celluláris immunitás csökkenéséhez vezethet. A maga részéről egy tüskefehérje, amely nem bomlik le közvetlenül az mRNS alkalmazása után, szerinte károsíthatja az immunitást. Az exoszómákban (a testsejtekben jelenlévő fehérjék komplexe, amelynek fő funkciója az anomáliákat hordozó RNS-molekulák lebontása) jelenlévő Spike fehérje több mint négy hónapig keringhet a szervezetben. Ez azonban nem magyarázza meg az összes problémát, mivel az in vivo vizsgálatok azt mutatják, hogy a lipid nanorészecskék (LPN) felhalmozódnak a májban, a lépben, a mellékvesékben és a petefészkekben, és hogy az NPL-be kapszulázott RNS erősen gyulladásos.

A Spike fehérjét termelő antitestek károsítanák azokat a sejteket és szöveteket, amelyek a Spike fehérjét termelik, ami viszont károsítaná a véráramban lévő vaszkuláris endothel sejteket.

A kutató azt is írja, hogy az ADE-jelenség (Antibody Dependent Enhancement), vagyis az antitest-facilitáció akkor fordulhat elő, ha egy személy megfertőződik egy másik vírusszerotípussal, amelyre vonatkozóan létezik egy ADE-jelenség az antitest-facilitáció, ami kedvez a fertőzésnek.

Olyan új jelenségeket is feltár, mint például bizonyos vírusok, például a herpes zosterért felelős vírusok újraaktiválódása, vagy egyes beoltott betegek immunszuppressziójának jelei, ami jelentősen megnehezíti fertőzéseik kezelését, különösen műtét után.

Tekintettel a beoltottak immunitásának néhány hónap utáni hanyatlására, a tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy további védőoltásokra van szükség ahhoz, hogy új védelmet nyújtsanak azoknak az embereknek, akik már nem védettek a Covid-19 ellen. Mindazonáltal, figyelembe véve a több hónap után beoltott emberek eredményeit, kérdéseket kell felvetni az ismételt és általános védőoltás előnyeivel kapcsolatban. Fenntartható-e egy ilyen politika?

Ha két adag után csökken az immunitás, mi történik a harmadik, negyedik, ötödik stb. után? Bár egyes tudósok attól tartanak, hogy az ismételten injekcióban részesült emberek immunrendszere általános zavart okoz, a mai napig nem végeztek klinikai vizsgálatokat, amelyek megerősítenék ezeknek az erősítőszereknek a hasznosságát és az őket szedők egészségére gyakorolt ​​hatásukat.

Egy ausztrál orvos elektronmikroszkóp alá helyezte a Pfizer vakcinát, és sokkot kapott – nanobotok vannak benne!

Egy újabb megdöbbentő felfedezés, amely megerősíteni látszik a Covid-oltással kapcsolatos összes összeesküvés-elméletet. David Nixon ausztrál orvos mikroszkóp alá helyezett négy csepp Pfizer Covid-oltóanyagát, és egy időzített videóval nézte meg. Amit belül talált, megdöbbentette.

Olyan mechanikus szerkezeteket talált, amelyek mozognak és valamilyen nano-szerelvényekké vagy chipekké állnak össze. Még ő maga is azt mondja, hogy valaki azt mondta neki, hogy bent van, nem hiszi el, és még most is alig hiszi el, de a bizonyíték megvan.

Ha ez igaz, akkor nagyon fejlett technológiát alkalmaznak ellenünk, ami nem létezik a hivatalos, nyilvános, tudományban, hanem a titkos, ami legalább 20 évvel előrébb van, hiszen számos földalatti katonaság titkos programjaiban fejlesztik. bázisok és laboratóriumok.

Ezek a szerkezetek nem csak mozognak, hanem úgy is néznek ki, mintha intelligensen össze lehet őket szerelni. De ez olyan lassan történik, hogy szabad szemmel nem lehet látni, de fel kell gyorsítani a felvételt. A videóban szereplő beszélgetőtárs arra a következtetésre jut, hogy ennek így kell lennie, hogy megnehezítsük, hogy megértsük, mi történik, és pontosan ezért halnak meg az emberek hónapokkal az oltás után, és nem azonnal.

Ezt követően Dr. Nixon megjelent a híres Stew Peters show-n, ahol bemutatta ezeket az adatokat, de azzal a kiegészítéssel, hogy ezek a szerkezetek csak akkor épülnek fel önmaguktól, ha elektromágneses sugárzás, különösen az 5G hálózatok közelében vannak. A második videóban még tisztább felvételeket láthatsz ezekről a chipekről, amelyek Dr. Nixon állítása szerint olyan mac-címeket továbbítanak, mint az elektronikus eszközök.

Ez sajnos egybeesik sok független kutatással, amelyek azt állítják, hogy a beoltott emberek olyan mac-címeket bocsátanak ki, amelyek Bluetooth-jeleken keresztül olvashatók. Ha mindez igaz, akkor az emberiség történetének legnagyobb bűne kellős közepén vagyunk.

1. videó:

 

2. videó:

 

LASSÚ MOZGÁSÚ népirtás: 40%-kal nőtt a halálozási arány világszerte a covid „vakcinák” kiadása után

Igor Chudov matematikus két teljesen eltérő, több tíz- vagy akár több száz millió embert felölelő adathalmazt vizsgált meg, amelyekből arra a következtetésre jutott , hogy a vuhani koronavírus (Covid-19) ellen „oltott” emberek relatív halálozási kockázata 40 százalékkal magasabb, mint az oltatlanoké.

Chudov szerint az egész világon, ahol a Fauci influenza elleni oltásokat szabadon engedték, a túlzott halálozás a tetőn keresztül van. Ez olyasvalami, amiről sokan tudunk már egy ideje, de ezt innen-onnan származó adatok sokaságával támasztották alá – nem eléggé ahhoz, hogy meggyőzzenek egyeseket, más szóval, hogy valójában tömeges elnéptelenedés zajlik. .

Nos, Chudov számos adathalmaz kiterjedt elemzésével foglalkozott ezzel, hogy tudományosan bizonyítsa, hogy a covid-lövések sok-sok embert ölnek meg, annak ellenére, hogy a kínai baktériumok „gyógyszerének” tartják őket. (Kapcsolódóan: Minél több covid szúrást kap egy személy, annál nagyobb az esélye halálra .)

„Sok országban túlzott halandóság tapasztalható” – írja Chudov. „Néhány jel arra utal, hogy a többlethalálozás a Covid-oltási programmal függ össze… Különböző országokban nagyon eltérő a Covid-oltás aránya a lakosság körében – és a halálozási statisztikák is rendelkezésre állnak.”

„Az Egyesült Királyságban a lakosság deprivációs kvintilisekre oszlik, változó oltási szintekkel, és a túlzott halálozás is ismert… Elemeztem a többlethalálozást országok szerint, valamint az Egyesült Királyságban a többlethalandóságot a kvintilis depriváció alapján.”

Brighteon.TV

 

A Warp Speed ​​hadművelet TÖBB, nem pedig kevesebb halálozáshoz vezetett

Chudov két különböző cikkre mutat rá, az egyik a többlethalandóságot mutatja be országonként, a másik pedig az Egyesült Királyság nélkülözési kvintilisét használja. Meglepő módon mindkét teljesen különböző adatkészlet elemzése ugyanazokat az eredményeket hozza.

Ha érdekelnek a finomabb részletek, akkor alaposabban megtekintheti Chudov által alkalmazott matematikai módszertant a Substack oldalán .

Az egyik dolog, amit Chudov feltárt, a lineáris regressziós diagram Y-metszetében található „előrehúzó hatás”. Röviden, az előrehúzó hatás azt mutatja, hogy ha az úgynevezett „vakcinák” valóban hatékonyak lennének a plandémia elfojtására, akkor a felszabadulásuk után negatív többlethalálozás lett volna Pontosan az ellenkezője történt.

„A Covid-világjárvány első két évének szomorú eredménye, hogy a Covid „társbetegségben” szenvedő embereket, nagyon idős embereket ölt meg, és így tovább” – magyarázza Chudov. „Ha nem történt volna meg a járvány, a halálozási arány évente ugyanannyi lenne. A Covid azonban olyan emberek sajnálatos idő előtti halálát okozta, akik valószínűleg meghalnak a következő néhány évben.”

„Tehát, ha a világjárvány megszűnne, és az oltások nem befolyásolnák a halálozást, NEGATÍV többlethalandóságra számítana – egyszerűen azért, mert azok az emberek, akik valószínűleg 2022-ben meghaltak, már 2020-ban meghaltak. A negatív Y-metszés ezt a továbbhúzó hatást mutatja részlet az etikai szkeptikustól .

Noha bevallottan „rendkívül spekulatív”, Chudov legújabb munkája valódi elgondolkodtatóként szolgál – különösen azért, mert két teljesen különböző és egymástól független adathalmazon alapul, amelyek pontosan ugyanazokra a következtetésekre vezették.

A halálozás 40 százalékos növekedése minden, csak nem jelentéktelen – figyelmeztet Chudov, utalva azokra a kormányzati tisztviselőkre és vállalati sajtóorgánumokra, amelyek továbbra is azt állítják, hogy a oltás okozta halálesetek „ritka”.

Ne feledje, hogy ebben az összefüggésben a halálozás 40 százalékos növekedése azt jelenti, hogy a „teljesen beoltott” személy lényegesen rövidebb ideig fog élni, mint amennyit egyébként élhetne ha nem adtak volna be covid-oltást.

„Például egy 40 évestől azt várták, hogy körülbelül 80 évig éljen” – magyarázza Chudov. "Ha a halálozás 40%-kal növekszik, ugyanaz a 40 éves várhatóan csak 64 éves korig élne. Ez nem pontos becslés – csak azt hivatott bemutatni, hogy a túlzott halálozás komoly probléma."

A cikk forrásai a következők:

IgorChudov.substack.com

Perek indultak a Google ellen, mert automatikusan telepítette a kémkedő Covid alkalmazásokat a felhasználók eszközeire

Sok felhasználó talált Covid nyomkövető technológiát eszközén, amelyet beleegyezésük nélkül telepítettek az eszközökre.

Csoportos kereset indult az amerikai Massachusetts állam ellen az ügyészek szerint több mint egymillió telefonra telepített "Covid-spyware" segítségével végrehajtott titkos tömeges megfigyelés ügyében. A kereset deklaratív és eltiltó jogorvoslat (kísérlet arra, hogy jogilag kötelezze az alpereseket kötelező kötelességeik teljesítésére) és névleges kártérítést kér, és a New Civil Liberties Alliance (NCLA) nonprofit szervezet 2022. november 14-én nyújtotta be. A Massachusettsi Közegészségügyi Minisztérium vádlottként (DPH) és Margret Cooke biztosként említik.

Az Egyesült Államok Massachusetts Kerületi Bírósága tárgyalja az ügyet.

A panasz kilenc vádpontból áll a DPH ellen, amelyek a negyedik és az ötödik kiegészítéssel kapcsolatos jogok (illegális kutatások elleni védelem, valamint büntető- és polgári eljárásokhoz kapcsolódó jogok) megsértését állítják. Ezenkívül azt állította, hogy a DPH/Google tevékenységei megsértették a Massachusettsi Jognyilatkozat X. és XIV. cikkét.

A bejelentés szerint a DPH összeállt a Google-val, és megkezdte a kémprogramok több mint egymillió telefonra történő automatikus telepítését anélkül, hogy megadta volna a felhasználóknak az engedélyezési vagy leiratkozási lehetőséget, vagy akár értesítette volna őket a telepítésről.

Az indoklás az volt, hogy megfékezzék a járványt egy Covid-követő alkalmazás bevezetésével, oly módon, amely az NCLA szerint nem csak az államot, hanem az Egyesült Államok alkotmányát is sérti, és ezt a polgári szabadságjogok szemtelen figyelmen kívül hagyásának nevezte, amelyek "nem létezhetnek".

Azt állítják, hogy a személyek jogosulatlan megfigyelésének és valamint tartózkodási helyükhöz és személyes kapcsolataikhoz való hozzáférés állami szerv általi módja a magánélethez és a tulajdonhoz való jog megsértését jelenti. A perben (Wright kontra Massachusetts Department of Public Health) azt állítják, hogy a szóban forgó alkalmazás nyomon követte és rögzítette a telefontulajdonosok és kapcsolataik mozgását, miközben titokban tartotta őket magának az alkalmazásnak a létezéséről, „az engedélyük nélkül.

A csoportos kereset szerint, amelyben a massachusettsi lakosok, valamint Robert Wright és Johnny Kula Android-telefonhasználók szerepelnek felperesként, a DPH és a Google 2021 júliusában kezdett részt venni ebben a titkos tevékenységben.

A bejelentés tovább magyarázza, hogyan viselkedett a titkos alkalmazás, miután „automatikusan telepítették” az eszköz tulajdonosának beleegyezése vagy tudta nélkül: nem jelenik meg az egyik kezdőképernyőn, mint általában az újonnan telepített Android-alkalmazások esetében. Ehelyett a felhasználó csak akkor szerezhet tudomást a létezéséről, ha mélyen belenéz készüléke "beállításaiba": először eléri, majd az "összes alkalmazás megtekintése" funkcióra lép, és ha ott találja a listában. Más szavakkal, a felperesek azt mondják, hogy az átlagfelhasználók nem ezt teszik eszközük használata közben.

A vádak egyre súlyosabbak. Továbbra is azt állítják, hogy ha egy felhasználó átnézné az összes telepített alkalmazását, és úgy döntene, hogy törli a Google-val együttműködve telepített Covid-tracking alkalmazást, a Massachusetts-i DPH „egyszerűen újratelepítené”.

Úgy tűnik, hogy kezdetben a DPH nyíltan felajánlotta az alkalmazást Massachusetts-i lakosoknak, és „kevesen” úgy döntöttek, hogy telepítik, tudva, hogy mi az, és mit jelent. És akkor ez nyilvánvalóan arra késztette az ügynökséget, hogy titokban telepítse több mint egymillió ember telefonjára.

A csoportos keresetet bejelentő sajtóközleményben az NCLA hangsúlyozta a hozzájárulás megszerzésének és annak biztosításának fontosságát, hogy a Covid-követő alkalmazásokat csak önkéntesen telepítsék, ami „szükségszerű egy szabad társadalomban”, még akkor is, ha a helyzet olyan, amilyen – jegyezte meg az NCLA peres tanácsadója. Sheng Li.

A nonprofit szervezet vezető jogtanácsosa, Peggy Little megjegyezte, hogy a Massachusetts-i DPH mint kormányzati ügynökség tevékenységét jogilag korlátozzák mind az Egyesült Államok alkotmánya, mind az állam szabályai.

Kevesen írják le a titokban telepített alkalmazás helyzetét „az Android platform elleni támadásként”, amelyet szándékosan az állampolgárok jogainak megsértésére terveztek, beleértve a magánélethez való jogot és a kormány behatolásától való mentességet. Az ügyvéd szerint ez nem csak a disztópikus sci-fi újjáélesztése, de ezt a bíróságnak sürgősen felül kell döntenie.

A DPH-t vád alá helyezték, és azt mondták neki, hogy nincs jogi felhatalmazása arra, amit éppen tett, különösen annak fényében, hogy Massachusetts azóta visszavonta kapcsolatfelvételi tervét.

A perben az is szerepel, hogy "úgy tűnik", hogy az iPhone-felhasználók beleegyezését kérték, mielőtt telepítették volna ugyanazt az alkalmazást a készülékükre.

Mindazonáltal: "Semmilyen törvény vagy szabályozás nem hatalmazza fel a DPH-t arra, hogy titokban bármilyen típusú programot vagy alkalmazást telepítsen, nem is beszélve a kifejezetten személyes hely- és egészségügyi adatok megszerzésére tervezett kémprogramokról" - áll a Reclaimnek küldött közleményben.

Szerző: Didi Rankovic
süti beállítások módosítása