COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Klaus Schwab megfenyegette a brazil elnököt, amiért nem hajlandó aláírni a WHO járványügyi megállapodását

2022. május 28. - KAWALACI

A Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója és ügyvezető igazgatója, Klaus Schwab szinte leplezetlenül fenyegette Jair Bolsonar brazil elnököt, miután az elnök nem volt hajlandó aláírni az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványügyi megállapodását.

„Tisztázzuk azt is: a jövő nem csak így alakul. A jövőt mi, a hatalmas közösség, építjük itt, ebben a teremben. Megvannak az eszközeink, hogy ezt a [jövő] állapotot rákényszerítsük a világra” – mondta Schwab a Twitteren közzétett videójában.

A német globalista üzenete Bolsonar május 15-i kijelentései közepette hangzott el. A portugál ajkú nemzetet vezető befolyásos ember kifejezte, hogy Brazília kifejezetten elutasítja a WHO világjárványügyi egyezményének aláírását, amely átfogó hatásköröket biztosít az egészségügyi világszervezetnek, a közegészségügyi problémák megoldásának leple alatt.

„Brazília nem köti meg ezt a [járványügyi megállapodást]. Brazília autonóm, és ebbe nem fog belemenni, ezt elfelejtheti. Már [beszéltem] a külügyminisztériummal, és ha ez a javaslat továbbmegy, akkor Brazíliával nem” – mondta Bolsonaro.

„Sőt, én voltam az egyetlen államférfi, aki nem ragaszkodott az elszigeteltség politikájához. Azt mondtam, hogy gondoskodnunk kell az idősekről és a társbetegségekben szenvedőkről, és a mai Brazílián kívüli tanulmányok azt mutatják, hogy igazam volt."

A karantén koronavírus (COVID-19) teljes kudarcának példájaként a brazil Sao Paulo államot említette. „Nézd meg: Melyik brazíliai országban voltak a legszigorúbb zárolási intézkedések? Sao Paulo. Melyik országban halt meg a legtöbb 100 000 főre vetítve? Sao Paulo. Ez annak a jele, hogy igazam volt."

BOLSONARO BÍRÁLJA AZ EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGSZERVEZET COVID-19-RE VONATKOZÓ IRÁNYELVEIT

Nem ez volt az első alkalom, hogy a brazil elnök kardokat keresztezett a világ egészségügyi hatóságával, ami oda vezetett, hogy Schwab megtámadta ezt az elnököt.

Bolsonaro és a WHO főigazgatója, Tedros Adhan Ghebreyesus már 2021 októberében foglalkozott a világ COVID-19-járványra adott válaszaival és annak súlyosabb következményeivel. Mindketten leültek a G21-csúcstalálkozón abban a hónapban, amelyet az olasz fővárosban, Rómában tartottak. A brazil vezető azzal kezdte a lépést, hogy megkérdezte, vajon a globális egészségügyi hatóság „korábban mérlegelte-e” a blokádokat és egyéb intézkedéseket. "Világszerte vannak emberek, akiknek dolgozniuk kell, hogy megéljenek" - mondta, hozzátéve, hogy a "gazdaság össze fog omlani", ha folytatódik a karantén.

Válaszul Tedros azt mondta, hogy nem látja szükségesnek Brazília bezárását, mivel az országban magas a COVID-19 elleni oltási arány. A zárra már nem volt szükség, amíg a brazilok továbbra is maszkot viselnek és megfelelően mosnak kezet – tette hozzá.

Bolsonaro a COVID-19 vakcina biztonságosságát is megkérdőjelezte, mondván: „Sokan, akik megkapták a második adagot, szintén megkapták a COVID-19-et. – A másodszor beoltottak közül sokan meghaltak Brazíliában.

Tedros szerint azonban előfordulhat, hogy a beoltott emberek meghaltak, ha társbetegségeik voltak. "A vakcina nem akadályozza meg a COVID-ot, de megelőzi a súlyos betegségeket és a halált" - tette hozzá.

Schwab eközben két olyan feltételt említett, amelyek szükségesek az általa szorgalmazott Great Reset eléréséhez. Ezek azután jöttek, hogy Bolsonar megtagadta a WHO-val való együttműködést a globalista menetrend előmozdítása érdekében.

„Az első az, hogy mindannyian nagyobb közösségek résztvevőjeként lépünk fel, ahelyett, hogy csak a saját érdekeinket szolgálnánk. Ezt nevezzük résztvevői felelősségnek. „A második [feltétel] az együttműködés” – mondta Schwab.

 

Megdöbbentő jelentés szerint a COVID-19 vakcinák milliók halálát okozzák világszerte

David John Sorensen és Dr. Vladimir Zelenko 2021. szeptemberi jelentése felvetette, hogy milliók haltak meg vagy szenvedtek súlyos mellékhatásoktól a (COVID-19) néven ismert „kísérleti mRNS-génterápia” következtében.

A jelentésben Sorensen és Zelenko a nyilvánosan elérhető adatok elemzésén keresztül a zavaró oltási tendenciákat emelte ki. Mindkét szakértő azt állítja, hogy a kár akkora, hogy az "népirtásnak" tekinthető.

Sorensen és Zelenko jelentésében az Egyesült Államokból származó adatokra összpontosítottak, de úgy vélik, hogy az aggasztó tendenciák más országokra is vonatkoztathatók, mivel a legtöbben hasonló "korrupciós rendszereket" használnak, amelyek jóváhagyták ugyanazon vakcinák tömeges forgalomba hozatalát.

Íme néhány a jelentésben felvázolt probléma:

  • Az Egyesült Államok Vaccine Safety Monitoring System (VAERS) szerint 2021. szeptember 17-én legalább 726 963 embernél jelentkeztek nemkívánatos események az oltás után. Ezek közé tartozik a vérrögképződés, az agyi rendellenességek, a szívelégtelenség, a meddőség, a vetélés, a görcsrohamok és a stroke.
  • Ugyanebben az időszakban a VAERS adatai szerint legalább 15 386 ember halt meg a COVID-19 vakcina következtében. A be nem jelentett esetek száma azonban még több lehet, mivel a legtöbb egészségügyi szolgáltatót nagyrészt alulhasználja a VAERS. Ezenkívül a lakosság nagy része nincs tisztában olyan rendszerek létezésével, amelyekben jelenteni tudják a vakcinák ezen mellékhatásait, mint például a VAERS.
  • A jelentések szerint az anafilaxiás sokk aránya az oltás után 50-120-szor magasabb a jelentettnél.
  • Az egészségügyi csalásokat vizsgáló Centers for Disease Control and Prevention (CDC) névtelen bejelentője szerint a Center for Medicare & Medicaid Service (CMS) adatai alapján a koronavírus elleni oltások miatti valós halálozási arány ötszörös vagy tízszeres lehet. magasabb a bejelentettnél.
  • Azok az emberek, akik kevesebb, mint két héttel a második adag beadása után nem tekinthetők teljesen beoltottnak. Ez azt jelenti, hogy ha ezen az időn belül meghalnak, valószínűleg nem fogják kivizsgálni halálukat, vagy nem szerepelnek az oltással összefüggő halálesetek között.
  • Több mint 250 000 Facebook-felhasználó nyilatkozott az oltás okozta halálesetekről és súlyos sérülésekről.

AZ FDA ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT GYÓGYSZEREK NEM MINDIG "BIZTONSÁGOSAK ÉS HATÉKONYAK"

A COVID-19 világjárvány miatt a világ soha nem felejti el, hogy a korábban emberben nem használt, mRNS-technológia néven ismert gyógyszerészeti géntechnológia eltávolodott a „kísérletinek” is tekinthető „kutatásból” – állítja az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság. FDA). , az „FDA által jóváhagyott” felirattal néhány hét elteltével.

A vakcinákat néhány hét és csak hónapokig tartó klinikai kutatás után hagyták jóvá. Ezzel szemben más oltóanyagokat legalább néhány évig tanulmányoztak, mielőtt jóváhagyták volna nyilvános használatra.

Ez rávilágít arra a tényre, hogy pusztán azért, mert egy vakcinát az FDA jóváhagyott, még nem jelenti azt, hogy mindig „biztonságos és hatékony”.

Valójában legalább több tucat gyógyszert ki kellett vonni a forgalomból évekkel vagy akár évtizedekkel a „teljes jóváhagyásuk” után, mivel az új adatok feltárták, hogyan okoztak sérüléseket, betegségeket és halált ezek a gyógyszerek. Annak ellenére, hogy megdönthetetlen bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az oltások több kárt okoznak, mint használnak, a mainstream média és a kormányzati tisztviselők továbbra is hazudnak a COVID-19 elleni védőoltás biztonságosságáról.

Amikor Barack Obama volt elnök április 21-én bevezető beszédet tartott a Stanford Egyetemen, azt mondta, hogy bár világszerte emberek milliárdjai "lényegében klinikailag tesztelik az oltóanyagot", minden ötödik amerikai továbbra is veszélynek van kitéve, és kiteszi a családját. . védőoltás helyett.”

De mikor tekintették önzőnek az egészség szabadságát?

Annak ellenére, amit a mainstream média és a világ kormányai állítanak, rengeteg adat bizonyítja, hogy a COVID-19 elleni oltások nem 100 százalékosan hatékonyak a koronavírus-fertőzések megelőzésében. Az oltások gyakran mellékhatásokkal és halálesetekkel is járnak, ezért fontolja meg, hogy lemond a kétszeri döntés jogáról.

 

A Moderna Weeping igazgatója Davosban – senki sem akar többé oltást

A Moderna ügyvezető igazgatója, Stéphane Bancel válaszolt az EU egészségügyi tisztviselőinek arra irányuló kérésére, hogy a fel nem használt készletek miatt módosítsák a Corona-oltásokkal kapcsolatos szerződéseket. Bancel panaszkodott, hogy cégének 30 millió adag Covid-19 vakcinát kellett "kidobnia", mert "senki sem akarja".

„Szomorú azt mondani, hogy éppen 30 millió adagot dobok a szemétbe, mert senki sem akarja. Nagy keresleti problémánk van” – mondta Bancel a Világgazdasági Fórum davosi ülésén. A kormányokra nehezedő nyomásgyakorlási kísérletek egyértelműen kudarcot vallottak.

„Jelenleg kormányaink vannak – megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot… a washingtoni nagykövetségeken keresztül. Minden állam, és senki sem akarja megkapni őket. Sok országban az a probléma, hogy az emberek nem akarják az oltásokat."

Ez történik, ahogy egyre több gyanúra derül fény az oltással kapcsolatban. Steve Quayle kutató korábban rámutatott, hogy a moderna vakcinában található MSH3 gén nagyon specifikus szekvenciáját 2016. február 4-én szabadalmazták, és 2017. március 7-én hagyták jóvá. A Frontiers in Virology megerősítette az MSH3 génszekvencia jelenlétét a SARS-ben. CoV-2 furin hasítási hely. Az olyan gén, mint az MSH3 jelenléte – amelynek a természetben való előfordulásának minden harmadik billiója az esélye – „nagyon szokatlan, és további kutatásokat igényel”.

Eközben a kormányok közös levelet adtak ki az EU Bizottságának a kérdésben: "Reméljük, hogy a Bizottsággal és a tagállamok között folytatott megbeszélések rugalmasságot tesznek lehetővé az oltóanyag-megállapodásokban." A lengyel kormány szerint a bűnös az ukrajnai háború: "Arra is számítunk, hogy az oltóanyag-gyártók megértést tanúsítanak azokkal a rendkívüli kihívásokkal szemben, amelyekkel Lengyelország szembesül Ukrajna támogatása és a háború elől menekülő ukrán állampolgárok millióinak nyújtása során."

Lengyelország érvelése kissé becstelen, mert a legtöbb ukrán menekült nincs beoltva.

Múlt hónapban Észtország, Lettország és Litvánia miniszterelnöke közös levelet intézett Ursula Von Der Leyen bizottsági elnökhöz, amelyben felszólított a tagállamok arra vonatkozó jogára, hogy "módosítsák, felfüggeszthessék vagy megszakítsák a rövid távú oltóanyag-szállításokat".

Bulgária egészségügyi minisztériuma külön levélben "nyílt párbeszédre" szólított fel a bizottsággal és a gyógyszergyártó cégekkel, nehogy arra kényszerítsék a tagállamokat, hogy "olyan mennyiségű oltóanyagot vásároljanak, amelyre nincs szükségük".

Forrás: freewestmedia.com

A WHO volt alkalmazottja, Astrid Stuckelberger – „Ez a hazugság világjárványa”

„Nem vagyok riasztó, csak azt akarom, hogy a tudomány leleplezze a hazugságokat, a korrupciót, a propagandát… és az oltások ártalmait. Mert szakértő vagyok a közegészségügyben és a tudományban.” Astrid Stuckelberger 30 éves kutatói tapasztalattal rendelkezik. A 2009-13-as években. a WHO-hoz kapcsolták, és a világjárványok a specialitása. 180 publikációja és 12 könyve jelent meg.

Stuckelberger a norvég médiának adott interjújában azt mondta, hogy leginkább azért aggódik, mert a Covid-oltások valójában nem vakcinák, "hanem biotechnológiai, szintetikus kísérletek".

Mivel genetikai módosításokat, például GMO-kat tartalmaz, az embereket tájékoztatni kell a vakcina tartalmáról. „A vakcinában az a veszélyes, hogy fertőzést okoz. Szerintem nem a tüskefehérjében van a probléma, hanem abban, hogy a vakcina grafént tartalmaz. Halálos, és most statisztikánk van. Tudjuk. "

BILL GATES VETTE ÁT A WHO IRÁNYÍTÁSÁT

Stuckelberger azt is hangsúlyozta, hogy "a WHO nem ugyanaz a szervezet, mint korábban". 2016-ban változás történt – magyarázta.

„Furcsa volt: olyan szervezetek, mint a GAVI – a Bill Gates vezette Global Vaccine Immunization Alliance – 2006-ban pénzzel érkeztek a WHO-hoz. Azóta a WHO új típusú nemzetközi szervezetté fejlődött. A GAVI egyre nagyobb befolyásra és teljes mentességre tett szert, jobban, mint az ENSZ diplomatái. GAVI pontosan azt tehet, amit akar, a rendőrség nem tehet semmit.”

A WHO 2014-ben átesett egy auditon, és azóta inkább olyan társasággá vált, amelynek leányvállalatai országok.

„Amikor 2013-ban a WHO-nál dolgoztam a nemzetközi kapcsolatok terén, láttam, hogy a GAVI egyre többet jön. A GAVI bemutatta a 2012-2020 közötti időszakra szóló globális vakcinációs cselekvési tervet. Vagyis nyolc év, amikor GAVI-nak minden a kezében volt. Bill Gates gondoskodott az oltásról, ő vette át.

A WHO-nak óriási hatalma van az országok felett – mondta. „Korábban minden ország szabad volt. De most, amikor interjúkat készítek szerte a világon, azt látom, hogy minden ország egy „WHO-társaság” része. A WHO már nem demokratikus tag, mint az ENSZ. A „vállalkozás” alapját a különböző kormányok képezik. Ez logikusan megegyezik azzal, ami most történik, mivel a „cégek” pénzt, munkát és kontrollt akarnak az emberek felett. Ez olyan, mint a rabszolgaság. Az általunk fizetett adók a „társaság” alá tartozó kormányokhoz kerülnek. Olyan multinacionális szervezeteknél, mint a GAVI.

MEGÁLLAPODÁS A GAVI, A VILÁGBANK ÉS A WHO KÖZÖTT

„A GAVI, a Világbank és a WHO megállapodást írt alá IFFM: International Facility Finance for Immunization néven. Országaink, embereink fizetnek a WHO-nak, a Világbanknak és a GAVI-nak védőoltási programjaik végrehajtásáért. Ez azt jelenti, hogy be kell oltani a világ teljes lakosságát. Ha látja a GAVI tervet, látja, hogy 2012-től 2020-ig ezt gondolták. De amikor ez nem sikerült, járványt kellett létrehozniuk."

Azt mondta, hogy a járványt határozottan tervezték. „Ez nem volt másképp. Bárki elemezheti őket, a szabadban vannak, a szemünk előtt."

Rámutatott a Stanford Egyetem professzora, John Ioannidis tanulmányára, amely azt mutatja, hogy 2020-ban az összesített halálozás nem volt magasabb, mint más években. „Ez hazugság, és nincs járvány. A WHO elfogadja, hogy a halálozási arány nem magasabb, de még nem jelentették ki, hogy a „járvány” véget ért” – tette hozzá.

Stuckelberger elmondta, hogy nem tartja magát bejelentőnek, hanem a közegészségügy, az orvostudomány és a tudomány szakértőjének. De Gates szolgái hadat üzentek neki. „A genfi ​​és a lausanne-i egyetem felfüggesztette az összes képzésemet. Engem megpróbálnak, megtámadnak. El akarják venni az orvosi jogosítványomat, azt akarják mondani, hogy nem vagyok kompetens, hazudok. Ez minden kutatóra vonatkozik, aki ezt mondja, ma már csak néhány orvos figyelmeztet az oltás utáni halálra. Veszélyes, ha a szakemberek beszélnek róla."

A WHO egykori alkalmazottja ironikusan nevetett a média hazugságterjesztésben játszott szerepén. „A médiát a multinacionális „cégek” fizetik. Nemzetközi kalózoknak hívom őket. A médiát pedig a kormányok irányítják. A médiának függetlenné kell válnia, segítenie kell a lakosságot a megfelelő információkhoz jutni."

A Genfben élő Stuckelberger úgy véli, a megoldás az, ha visszatérünk az ősi közösség életébe: „Meg kell szerveznünk egy párhuzamos társadalmi rendszert. Vissza kell mennünk a „viking korba”. Svájcba érkezve sok mindennek a gyökerei a viking időkből származnak. Sokat gondolok rá – Norvégiában vissza lehet térni a mezőgazdasághoz."

Úgy véli, az oltást azonnal le kell állítani. „A vakcina tartalma alapján. 30 évnyi kutatás után tudom, hogy ha van egy, két vagy három esettanulmánya, és mikroszkóp alatt koncepcionális bizonyítékokat keres, akkor nem kell további kutatásokat végeznie. Amit a mikroszkóp alatt látsz, az elegendő bizonyíték. Ha a világ tíz szakértője ugyanazt látja mikroszkóp alatt, az már elég.

„Grafént, parazitákat, fémeket látnak a vakcinákban… Ezért az oltást le kell állítani, és minden injekciót be kell tiltani. Azokat, akik folytatják, büntetőeljárás alá kell vonni."

Stuckelberger szerint a bejelentett halálozási arányok és mellékhatások a valóságnak csak 1-10 százalékát teszik ki. Október végén az európai EudraVigilance 29 000 halottat mutatott ki, de becsült sötét számokkal ez akár 290 000 is lehet.

„Nem könnyű tudni, mert nem végeznek boncolást. Sok hazugság és megtévesztés van a tudományban és a rendszerekben. A PCR-teszt az egyik példa, orvos nem tudja diagnosztikailag használni. Az orvosok fizetést kaptak azért, hogy a haláleseteket a Covid okozta, egy nem működő PCR alapján. Ez nagyon gyakran boncolás nélkül történik. Azt mondják, hogy a halál a Covid következménye, még akkor is, ha nem az."

„Szörnyű, hogy nem végeznek klinikai kutatásokat, csak a kórházakból szereznek információkat. A világjárvány történetében egyedülálló, hogy nem állnak rendelkezésre adatok. Az Egyesült Államokban 17 000 halálesetet jelentettek oltás következtében, köztük gyermekeket és csecsemőket. Nem etikus folytatni. Eddig az Egyesült Államokban a halálos áldozatok száma háromszorosa az elmúlt 35 évben beoltott összes vakcina számának. Ezek hivatalos adatok, klinikai vizsgálatok és hitelesítés nélkül. A kutatás még nem ért véget, de az oltás folytatódik. Ez szörnyű, tényleg bűnöző."

Stuckelberger megerősítette, hogy nyolc adagot terveznek. „De nem volt járvány. PCR világjárvány volt, propaganda, félelem propagandája… Nagy a korrupció és az érdekellentétek. A tudomány és a média korrupt, az egész rendszer korrupt. A szakembereket oltóanyag-gyártó cégek tulajdonosi részesedésével vásárolják meg. Az elmúlt 20 évben gondolkodtak és terveztek. Az ipar irányítja a médiát, az orvosokat… Olyan hazugságok jönnek az egyetemekről, amelyek azt mondják, hogy „ismerjük a tudományt”. Ez egyedülálló. A svájci egyetemek értékesítik a Pfizert és a Modernát.

„Az embereket becsapták. Nem látták, hogy ez propaganda. És az irányelvek és a meghatározások megváltoztak.”

Forrás: freewestmedia.com

Legyen óvatos, éber és erős

Mindezek a „válságok” arra irányulnak, hogy kikényszerítsék a védőoltást, legyen szó akár covid oltásról, akár majomhimlő elleni oltóanyagról, amelyre hamarosan szükség lesz. A kényszeroltás célja a lakosság számának csökkentése.

Vannak, akik azt feltételezik, hogy meg akarnak ölni minket, de ez nem kedvez a tervüknek. A Covid-oltás számos biológiai és fiziológiai szövődményt okoz, amelyek megnehezítik az egyetlen okra, a vakcinára való mutogatást. Ráadásul nincs kőbe vésve az az időkeret, amikor a végzetes következmények bekövetkeznek. Egyesek számára ez a hirtelen halál, mások számára olyan rák lesz, amely korábban remisszióban volt, és visszatért. A szívinfarktus, a vérrögök, a szélütés, az autoimmun betegségek, a „covid” fertőzések ismétlődő rohamai miatt a recipiens elveszíti egészségét és immunitását. Az állandó "fokozó" dózisok növelik a tüskefehérjék termelését, ami azután hozzájárul az egészség további rombolásához.

Nem érdekli őket, hogy mely egyedek maradnak életben és melyek nem, csak a teljes populáció csökkentése érdekli őket. Nem furcsa egybeesés, hogy Amerikában minden lehetséges közül a bébiételek tűntek el? Miből gondolod? Mert az oltást nagy valószínűséggel nem engedélyezik újszülöttek számára, de tudod, mi adhatja át a tüskefehérjét a babáknak? Anyatej. Megint nem arról van szó, hogy ki fog meghalni, hanem az általános népességfogyásról. A csökkentést nem akarják azonnal elérni, ezért nem kell rohanni a lakosság jelentős részének eltávolításával, hanem hosszasan játszanak. Ha 10 év alatt 1-2 milliárddal csökken a Föld lakossága, akkor elérték céljukat. A már beoltott gyermekek szaporodási képességeire gyakorolt ​​hatásáról a mai napig nem áll rendelkezésünkre adat.

Miért tenné ezt a kormányunk? Minden kormányt, függetlenül attól, hogy szocialista, kommunista vagy demokratikus társadalmakban van-e egy elválaszthatatlan közös dolog, az emberek irányítják. Az emberek többnyire önző lények. Megvásárolható, meggyőzhető, megvesztegethető, zsarolható, elvakítható és manipulálható, hogy bármit megtegyenek egy cél elérése érdekében. A Mrna-oltás megalkotásának rohanása és a tömeges oltás csekély vagy egyáltalán nem biztonságos, nagy, élénkpiros zászlót kellett volna kitűznie mindenki számára. Néhányan közülünk eddig is elzárkóztunk attól, hogy megkapjuk, de mások önként elfogadták. Az "összeesküvés-elmélet hívei" újra és újra bebizonyították, hogy igazuk van, csak egy kis időbe telik, amíg a valóságra fény derül ahhoz, hogy mások megértsék.

Nem mondom, hogy tudom, kik azok, akik népességcsökkentési tervet kénytelenek előmozdítani, de egy személy valószínűleg Bill Gates. Édesapja erős szószólója volt a világ népességének csökkentésében, és ő volt a Planned Parenthood, az anyák abortuszában segítő szervezet igazgatója. És most a fia, Bill a WHO-n belül helyezkedett el, így meg tudja húzni a szükséges húrokat és megnyomja a szükséges gombokat tervének előmozdításához, bármi legyen is az. Nem orvos, nem biológus, nem virológus, hiányzik belőle a szükséges szakértelem, hogy méltán elmerüljön a WHO-ban És mégis az, hála a hatalmas pénzeknek. Hatalmas mezőgazdasági területeket vásárolt az Egyesült Államokban, és ő lett a legnagyobb földbirtokos. Biden ugyanakkor nyíltan kijelentette, hogy élelmiszerhiány van. Hmmm van összefüggés?

Legyen óvatos, éber és erős, és ami a legfontosabb, maradjon oltatlan!

 

Igazságok a Coviddal kapcsolatban: Miért nem akartak a tisztviselők boncolást?

Russell L. Blaylock, 2022. április 22. ( Covid Truths: Why Officials Did Not Want Want Autopsies ) azt írja, hogy 2020. április végéig körülbelül 150 000 ember halt meg, de az orvosi szakirodalomban csak 16 boncolást végeztek. Közülük hét volt teljes boncolás, a fennmaradó 9 pedig részleges vagy tűbiopszia vagy metszéses biopszia.

Csupán 170 000 COVID-19 okozta haláleset után és négy hónappal a járvány után végezték el az első boncolási sorozatot, vagyis több mint tízet. És csak 280 000 haláleset és még egy hónap után végezték el az első nagy boncolási sorozatot, ebből körülbelül 80. Jan-Peter Sperhake, amikor minden kérdés nélkül boncolásra szólított fel, rámutatott, hogy a szakirodalomban említett első teljes boncolás a mikro fényképekkel együtt egy kínai orvosi-jogi folyóiratban jelentek meg 2020 februárjában. Sperhake értetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy miért vonakodtak a boncolástól a válság idején, de tudta, hogy ez nem patológustól származik. Az orvosi szakirodalom tele volt patológusok kérésével, hogy végezzenek további boncolást. Sperhake továbbá megjegyezte, hogy a Robert Koch Intézet (Német Egészségügyi Monitoring Rendszer) legalábbis kezdetben azt tanácsolta, hogy ne végezzenek boncolást. Azt is tudta, hogy akkoriban az Egyesült Államokban 200 részt vevő boncolási intézmény legalább 225 boncolást végzett 14 államban. Egyesek azzal érveltek, hogy a boncolások hiánya a kormányzatnak a patológusok fertőzéstől való félelmén alapul, de egy 225 COVID-19-esetek boncolásán alapuló tanulmány csak egyetlen fertőzéses esetet mutatott ki a patológusok körében, és arra a következtetésre jutott, hogy máshol szerzett fertőzésről van szó. Massimiliano Guerriero A boncolás korlátozása a COVID-19 járvány idején Olaszországban című cikkében: óvatosság vagy félelem? (DOI: 10.32074 / 1591-951X-145 ) ezzel a megfigyeléssel zárja cikkét számos boncolásra hivatkozva: „A klinikai és igazságügyi orvosszakértők egymás mellett leküzdötték az akadályokat a COVID-19 áldozatokon végzett boncolási vizsgálatok előtt, és így értékes ismereteket szereztek a SARS patofiziológiájáról. CoV interakció -2 és az emberi test, így hozzájárul a betegségek megértéséhez.”

Az a gyanú, hogy a világ nemzetei vonakodnak a COVID-19 áldozatainak teljes halálozás utáni vizsgálatától, azon az elképzelésen alapulhat, hogy ez több mint véletlen volt. Legalább két lehetőség áll fenn. Először is, azok, akik ennek a „nem pandémiás” eseménynek a vélt „halálos világjárvánnyá” való előrehaladását vezették szerte a világon, egy fontos titkot rejtettek el, amelyet a boncolás dokumentálhat. Nevezetesen, valójában hány halálesetet okozott a vírus? Nagyon sok fertőzött halottra volt szükségük ahhoz, hogy olyan drákói intézkedéseket hajtsanak végre, mint például a kötelező maszkviselés, a bezárások, a vállalkozások megsemmisítése, és végül a kényszeroltás. A félelem lenne a mozgatórugója ezeknek a pusztító járványvédelmi programoknak.

Az idős és munkatársai tanulmányukban négy csoportba sorolták a boncolási eredményeket.

  • Megerősített haláleset a COVID-19 miatt
  • Valószínűleg a COVID-19 okozta haláleset
  • Lehetséges halálozás a COVID-19 miatt
  • A pozitív teszt ellenére nem kapcsolódik a COVID-19-hez.

Ami aggaszthatta, sőt megrémíthette a járvány kezdeményezőit és létrehozóit, az az volt, hogy a boncolások kimutatták, hogy az úgynevezett COVID-19-halálok közül több valóban társbetegsége miatt halt meg. A jelentett boncolási vizsgálatok túlnyomó többségében a patológusok több társbetegséget is megfigyeltek, amelyek többsége önmagában is végzetes lehet a szélsőséges élethatárokon belül. Korábban ismert volt, hogy a megfázás vírusait 8%-os halálozás kísérte az idős otthonokban.

Ezenkívül a boncolások értékes bizonyítékokkal szolgálhatnak, amelyek javíthatják a klinikai kezelést, és talán bebizonyíthatják a CDC által felírt protokollok halálos hatását, amelyeket minden kórháznak követnie kellett, mint például a légzőkészülékek használata és a halálos vesepusztító gyógyszer, a Remdesivir. A boncolások az orvosi hibák felhalmozódását és a rossz minőségű ellátást is kimutatták, mivel az intenzív osztályokon dolgozó orvosok családtagok szemétől való védelme elkerülhetetlenül az ellátás gyengébb minőségéhez vezet, amint arról több, a területeken dolgozó nővér is beszámolt.

Bármilyen rossz is volt ez az egész, ugyanezt teszik halál esetén az ún covid vakcinák – nagyon kevés teljes boncolást végeztek annak megértésére, miért haltak meg ezek az emberek. Két magasan képzett kutató, Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológus és neves fertőző betegségek szakértője, valamint Dr. Arne Burkhardt patológus, aki széles körben ismert szaktekintély, több tekintélyes intézmény patológiaprofesszora, a közelmúltban boncolt fel 15 embert, akik azután elhunytak. oltás. Amit felfedeztek, az megmagyarázza, miért halnak meg olyan sokan, és miért szenvednek szervkárosodást és halálos vérrögöket. Azt találták, hogy a tizenöt ember közül 14 az oltás hatásai miatt halt meg, és nem egyéb okok miatt. Dr. Burkhardt széles körben elterjedt bizonyítékokat figyelt meg a boncolt egyének szervei és szövetei elleni immuntámadásra, különösen a szívükre. Ez a bizonyíték magában foglalta a kis vérerek kiterjedt invázióját nagyszámú limfocitával, amelyek felszabadulásakor kiterjedt sejtpusztulást okoznak. Megfigyelték, hogy más szervek, például a tüdő és a máj is jelentős károsodást szenvedtek.

Ezek az eredmények arra utalnak, hogy a vakcinák halálos következményekkel járó támadást indítottak a szervezetben. Könnyen belátható, hogy Anthony Fauci, valamint a közegészségügyi tisztviselők és mindenki, aki erősen támogatja ezeket a vakcinákat, miért utasította el nyilvánosan a később elhunytak boncolását. Az is látható, hogy a védőoltások esetében, amelyeket lényegében nem teszteltek a nagyközönség számára történő jóváhagyás előtt, legalább a szabályozó ügynökségeknek szigorúan figyelemmel kellett kísérniük és elemezniük kellett az ezekkel a vakcinákkal kapcsolatos összes súlyos szövődményt, és minden bizonnyal halálesetet. Ennek legjobb módja a teljes boncolás.

Bár fontos információkat tudtunk meg ezekből a boncolásokból, valóban szükség van speciális szöveti vizsgálatokra azoknak, akik a védőoltás után haltak meg a szerveken és szöveteken keresztüli tüskés fehérje-infiltráció miatt. Ez kritikus információ lenne, mivel az ilyen beszivárgás súlyos károsodást okozna minden érintett szövetben és szervben – különösen a szívben, az agyban és az immunrendszerben. Állatkísérletek kimutatták ezt. Ezekben a beoltott egyedekben nano-lipid mRNS-hordozókat fecskendeztek be tüskés fehérjék forrásaként. Nyilvánvaló, hogy az állami egészségügyi hatóságok és ezen „oltóanyagok” gyógyszergyártói nem akarják ezeket a kritikus vizsgálatokat, mert a közvélemény felháborodna, és az oltási program leállítását és az érintettek felelősségre vonását követelné.

 

A majomhimlő egy másik átverés-szimuláció, amelyet ugyanazok a pszichopaták hoztak el hozzánk, akik szabadjára engedték a covidot.

 Tavaly egy nemzetközi biológiai biztonsági konferenciát tartottak Münchenben, amely egy „globális járványt szimulált, amelyben a majomhimlő egy szokatlan törzse is érintett”. És képzeld el, mikorra tervezték a majomhimlő megjelenését a világ színpadán? 2022. május közepe.

Csakúgy, mint Bill Gates Event 201 világjárvány-szimulációs gyakorlata , amely néhány hónappal a megjelenése előtt bejelentette az új koronavírust, ez a müncheni szimulációs gyakorlat előrejelezte a majomhimlőt, néhány hónappal azelőtt, hogy megjelent volna a médiában.

A konferencia résztvevőinek elmondták, hogy 2022. május 15-re a majomhimlő megjelenik a semmiből, és elkezd terjedni. Eleinte minimális lenne az esetszám, de a tervek szerint 2023. január 10-re a halottak száma eléri az 1,3 millió embert. 2023 végére pedig emberek százmilliói halnak meg majomhimlőben.

2022 végére kiderül, hogy a forgalomban lévő szokatlan majomhimlő törzs minden vakcinával szemben rezisztens. Ez még több félelmet és paranoiát tesz a vírus körül, lehetővé téve a „nemzeti válaszlépéseket”, amelyek valószínűleg még nagyobb orvosi zsarnokságot is magukban foglalnak, mint amit a covid- pandémia során tapasztaltak .

Az ellátási lánc leépülése ezalatt az idő alatt folytatódik, majd tömeges káoszba és pusztításba torkollik, amelyet egy „terrorcsoport” számlájára írnak majd – derült ki a szimulációból. „Egy civil biolabor beszivárgása” lesz az új globális majomhimlő -pandémia oka.

„A majomhimlőt először 1958-ban azonosították, de Afrikán kívül még soha nem volt globális majomhimlő-járvány – a pontos hónap hetében, amelyet a biobiztonsági szakemberek világjárvány-szimulációjukban jósoltak” – írja Michael P. Senger a Substack blogjában. . – Vidd el ezeket a srácokat Vegasba!

Brighteon.TV

 

Az amerikai kormány 13 millió majomhimlő „vakcinát” rendelt a bajor északi országokból

A vállalati média félelmet keltő szereplői, mint például a The Atlantic 's Ed Yong, aki korábban számos hisztérikus cikket írt a covidról, máris a félelem újabb tűzviharát dobják fel a majomhimlő miatt. Legújabb expozéja azt állítja, hogy a majomhimlő különösen ijesztő, mert „a járvány harmadik évében” szabadul fel, természetesen a covidra utalva.

Dr. Eric Feigl-Ding, Ph.D. a Soros Fellowship for New Americans nevű szervezetben szintén félelmet terjeszt az egész Twitteren amiatt, hogy állítólag hogyan terjed a majomhimlő az Egyesült Államokban és Kanadában.

„A Twitter epidemiológusai, Jennifer Nuzzo és Bill Hanage a helyszínen vannak – de még mindig nincs hír tőlük arról, hogy látnak-e valami furcsát az első globális majomhimlő-járványban, amely 2022. május közepén történt, egy évvel azután, hogy tanácsadóként tevékenykedtek egy nemzetközi biológiai biztonsági szimuláció a 2022. május közepén bekövetkezett globális majomhimlő-járványról” – írja tovább tréfás szellemességgel Senger.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely történetesen ezen a héten összeül, hogy követelje minden tagországtól, beleértve az Egyesült Államokat is, adja át szuverenitását, és engedje meg, hogy innentől kezdve az Egyesült Nemzetek Szervezete hozza meg mindenki orvosi döntéseit. „ sürgősségi értekezletet ” hívott össze ennek az új „válságnak” a kezelésére.

És természetesen az Egyesült Államok is lázas a színen egy új Big Pharma partnerség miatt, amely 13 millió majomhimlő „vakcinát” hoz az országba a Bavarian Nordic gyártótól.

„A globális majomhimlő-járvány – amely pontosan az egy évvel korábbi globális majomhimlő-járvány biológiai biztonsági szimulációja által megjósolt idővonalon következett be – feltűnő hasonlóságot mutat a COVID-19 kitörésével, néhány hónappal a 201-es esemény után, ami egy koronavírus-járvány szinte pontosan szimulációja. mint a COVID-19” – írja Senger.

„A 201-es eseménynek 2019 októberében – mindössze két hónappal azelőtt, hogy a koronavírus először kiderült Wuhanban – a Gates Alapítvány, a Világgazdasági Fórum, a Bloomberg és Johns Hopkins adott otthont. A 201-es eseményhez hasonlóan a Monkeypox szimuláció résztvevői mindeddig hallgattak arról, hogy részt vettek egy világjárvány-szimulációban, amelynek tényei néhány hónap múlva a való életben is beigazolódtak.

További hírek a majomhimlőről az Outbreak.news oldalon találhatók .

A cikk forrásai a következők:

MichaelPSenger.substack.com

A Washington Post azt állítja, hogy az összeesküvés-elméletek egyre nagyobb kellemetlenséget okoznak a globális járványügyi egyezménynek

Ma már nem kétséges, hogy a globális hatalmak globális puccsot akarnak végrehajtani és világkormányt akarnak indítani, ez a terv régóta ismert, és most megtették az első lépést ebbe az irányba. A WHO által javasolt szégyenletes Pandémiás Paktum megszünteti az államok azon képességét, hogy maguk reagáljanak és vezessenek be egészségügyi intézkedéseket, és ehelyett kénytelenek lesznek hallgatni a WHO-ra, egy szervezetre, amelyet nagyrészt ezek a gazdag magánszemélyek finanszíroznak, Bill Gatestől Soros Györgyig, akik csak az árnyékban élők frontemberei. Úgy tűnik azonban, hogy egyre többen vannak tisztában ezzel a tervvel, és ez egyre nagyobb problémát jelent számukra. Éppen ezért a média és a tényellenőrzők mindent megtesznek, hogy ezt megtámadják, és összeesküvés-elméletként mutassák be. Ebben az összefüggésben olvassa el ezt a cikket a Washington Postból.

Genf – A világ egészségügyi vezetői, akik vasárnap Genfben gyűltek össze, hogy megvitassák a járványt, egy másik vírusproblémával néznek szembe: egy zsigeri, szenvedélyes internetes reakcióval, amely az Egészségügyi Világszervezetet a nemzeti kormányok hatalomátvételére irányuló összeesküvéssel vádolja.

Az Egészségügyi Világgyűlés, a WHO 194 tagállamának döntéshozó testülete két év után tartja első rendezvényét, mivel a koronavírussal kapcsolatos korlátozásokat feloldották. Míg az immár 75. alkalommal megrendezett összejövetelt általában száraz, technokratikus eseménynek tekintik, az összeesküvés-elméletek hívei idén a demokrácia és a zsarnokság harcának kulcsfontosságú pillanataként fogalmazzák meg.

Az elméletek főként a „pandémiás megállapodás” megvitatására összpontosítanak – egy lehetséges megállapodásra, amely egy napon szabályozhatja, hogy az országok hogyan készüljenek fel a jövőbeli világjárványokra és hogyan reagáljanak azokra. Bár a közgyűlésen nem születik megállapodás, a reakció gyorsan túlterjedt a globális egészségügy világán.

"Ez az úgynevezett világjárvány-megállapodás az egyetlen, a legzsarnokibb hatalomrablás, amelyet életünk során láthattunk" - osztotta meg nemrég a Twitteren Right Said Fred, az 1990-es évek angol popcsoportja, megosztva egy skót régész cikkét. és a jobboldali GB News televíziós műsorvezetője.

A járványügyi megállapodás nem elkerülhetetlen. Bár a tagországok decemberben megállapodtak abban, hogy új megállapodásra van szükség, a végleges tervezethez évekig tartó tárgyalások szükségesek; A cél 2024. A WHO-nak sem ad új átfogó jogosítványokat, mivel a szervezetnek sem hadserege, sem szankcionálási joga nincs, és továbbra is a tagállamokra kell támaszkodnia, hogy betartsák és érvényesítsék a szabályokat. Egyes támogató szakértők úgy vélik, hogy ez nem valószínű, hogy valaha is megtörténik, tekintettel a kulcsfontosságú országok, például az Egyesült Államok és Kína közötti hatalmas geopolitikai megosztottságra.

De az ötletet különféle emberek népszerűsítették. Russell Brand, az egykor baloldali nézeteiről és hedonista életmódjáról ismert brit komikus egy videóüzenetben figyelmeztetett, hogy a megállapodás megtárgyalása azt jelenti, hogy "vége a demokráciának", és a jövőben az emberek azt mondják majd, hogy egy szörnyű technokrata, globalista napirendbe csöppentünk. ”

Michele Bachmann volt Trump-kormányzati tisztviselővel adott interjúban a GOP volt kongresszusi képviselője, Michele Bachmann elmondta, hogy a Biden-kormány elfogadta a globális egészségügyi törvény módosításait, amelyek „javaslatot jelentenek, hogy a Föld minden nemzete engedje át a WHO-nak a nemzeti egészségügyi döntései feletti szuverenitását. "."

A tényellenőrzők, például Snopes reakciói ellenére ezt a reakciót az Egyesült Államok jelentős politikusai támogatják. "Soha nem engedhetjük meg [elnök] Bidennek, hogy a 'pandémiás megállapodást' arra használja fel, hogy a korrupt WHO-t irányítsa az Egyesült Államok közegészségügyi döntései felett" - írta Marco Rubio (R-Fla.) szenátor szombaton a Twitteren.

Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője, aki segít az amerikai konzervatívok politikai diskurzusának alakításában, a közelmúltban azt mondta műsorában, hogy a Biden-adminisztráció lemond "az életed minden vonatkozása – intim vonatkozásai – feletti tekintélyéről".

„Képzelje el tehát azokat a polgári szabadságjogokkal való visszaéléseket, amelyeket a karantén alatt tapasztalt, de ezúttal tartósan és idegen országból irányítva” – mondta.

A WHO-t követő szakértők azt állítják, hogy az elméletek annyira feszültek, hogy a valóság megfordítását jelentik. A világjárványokkal kapcsolatos lehetséges megállapodás nem szerepel az idei közgyűlés napirendjén. A tárgyalások várhatóan legalább 2024-ig lezárulnak.

Még ha születik is a világjárványra való felkészültségről szóló megállapodás szövege, azt maguknak a tagállamoknak kell aláírniuk, ratifikálniuk és végrehajtaniuk. "Minden megállapodásnak végre át kell mennie egy hazai közönségteszten" - mondta Suerie Moon, a genfi ​​Graduate Institute for International and Development Studies Globális Egészségügyi Központjának társigazgatója.

„Ez a fajta félelem emlékeztet arra, mennyire polarizált lehet a közvélemény a nemzetközi együttműködés kérdéseiben. De végül is egyetlen ország sem képes egyedül megbirkózni a járványokkal” – mondta Moon.

Az eheti közgyűlésen, amely vasárnap kezdődött és szombaton ér véget, a tagállamok képviselői gyűlnek össze, hogy megvitassák a különböző témákat, köztük az ukrajnai háborút és a majomhimlős eseteket.

A vita nagy része azonban valószínűleg arról fog szólni, hogyan lehet megbirkózni a koronavírus-járvány végével, és hogyan lehet jobban felkészülni a következőre. Tedros Ghebreyesus, a WHO főigazgatója bemutatkozó beszédében elmondta, hogy a világjárvány „fejjel lefelé fordította világunkat”.

Egyes reformokról akkor is szó lesz, ha nem írnak alá megállapodást. Az Egyesült Államok módosításokat dolgozott ki a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzathoz, amely jogi keretet utoljára 2005-ben frissítették, és részletezi, hogy az országok hogyan reagáljanak a határokon átnyúló közegészségügyi vészhelyzetekre. A módosítások célja, hogy szigorítsák a WHO-hoz intézett ilyen vészhelyzetekre vonatkozó információkéréseket, bár a reformtárgyalások többségére várhatóan a későbbi években kerül majd sor.

Szintén napirenden van a WHO költségvetésébe befizetett tagországok kötelező hozzájárulásának fokozatos emeléséről szóló megállapodás, amelynek teljes összege jelenleg alacsonyabb, mint az Egyesült Államok egyes nagy kórházainak nettó bevétele.

A WHO-t a világjárvány során végig kritika követte, amelyek közül a legkonspiratívabb azzal vádolta, hogy eltúlozza a vírust, vagy ürügyként használja a hatalom megszerzésére. Mások kritizálták a WHO-t és vezetőjét, amiért túl közel állnak Pekinghez, Donald Trump elnök pedig "Kína-központúnak" nevezte a szervezetet, amikor csökkentette a finanszírozást és kilépett az Egyesült Államokból (a Biden-kormány később újra csatlakozott és megújította a finanszírozást).

Kanadában a konzervatív politikus, Leslyn Lewis, aki a pártvezetésben reménykedik, azt mondta, hogy a megállapodás "lényegében aláásná a demokráciánkat", míg az Egyesült Ausztrál Párt az Elszigetelődés Ellen egy egész oldalas hirdetést tett közzé, amelyben megvádolta a nagy politikai pártokat, hogy átruházzák az összes egészségügyi eszközöket és kórházakat a Kína által ellenőrzött WHO-nak”.

De az ötlet nem korlátozódik az angolszférára, Németországban az elszigetelődés elleni tiltakozások a „WHO-Pandemievertrag” ellen irányulnak. Jair Bolsonaro brazil elnök lett a mozgalom hőse, miután egy videó jelent meg a közösségi médiában, amelyen azt mutatja, hogy soha nem ír alá egy világjárvány-készültségi megállapodást.

A WHO reagált a kritikák egy részére, és Tedros a közelmúltban azt mondta, hogy vannak olyan csoportok, amelyek hamis kijelentéseket tesznek és szándékosan elferdítik a tényeket. Kristálytiszta akarok lenni. A WHO napirendje nyilvános, nyitott és átlátható. A WHO erősen elkötelezett az egyének jogai mellett.”

A potenciális világjárvány-megállapodás leghevesebb bírálata Oroszországtól és Kínától érkezett. Az orosz állami hírek azt sugallják, hogy a WHO reformjai az Egyesült Államok és szövetségesei hatalomátvételét jelentenék, míg a közelmúltban a kínai közösségi médiában elterjedt egy petíció, amely szerint a járványügyi megállapodás lehetővé tenné a WHO számára, hogy ellenőrizhesse Pekingnek a járványra adott válaszát.

Forrás: washingtonpost

Amerika provokálja Kínát, hogy támadja meg Tajvant. Az ok több mint egyértelmű…

A globalizáció összeomlása megjósolható volt, erről írtunk portálunkon. Sőt, amikor mindenki a globális szabad piacról és az eszmevilág és az olcsó munkaerő közötti égető versenyről álmodozott, ezt az őrült ötletet hoztuk nyilvánosságra a portálon, mert egy ilyen világban csak a gazdagok profitálnak olcsón. A rendszer összeomlása elkerülhetetlen, és ennek csak a tanúi vagyunk.

Az Oroszország és gazdaságának összeomlására tett kísérlet szankciókkal nem a tervek szerint halad. 2022. május 24-én a rubel erősebb, mint valaha volt a dollárral szemben az elmúlt néhány évben. Egy dollárért ma reggel 56,42 rubelt lehetett kapni.

Sokan nem mondanak igazat, akik az orosz gáz- és olajexport csökkentéséről, valamint e két energiaforrás iránti keresletről beszélnek. Az olaj- és gázpiaci árak magasak és stabilak, ami cáfolja a nyugati sajtóértesüléseket. Oroszország nap mint nap növeli a munkaerő árát, de egyben vásárlóerejét is a világpiacon.

A Nyugat már mindenre és mindenre szankciókat vezetett be, hogy az erős rubel ne érintse az orosz exportot. Az erős szennyes azonban lehetővé teszi, hogy egy orosz férfi hozzáférjen olyan dolgokhoz, amelyekhez korábban nem tudott hozzájutni. Képzelje el, hogy egyik napról a másikra a fizetése 500 dollárról 1000 dollárra emelkedik átváltható rubelben, energiaforrással? Oroszország hamarosan a baráti országokból származó külföldi áruk jelentős importőre lesz, amely nagyon erős rubellel fizet.

ÚJ RÉGI CÉL - KÍNA

Mivel az orosz gazdaság tönkretétele nem a tervek szerint halad, a listán a következő Kína áll. Az Egyesült Államok hónapok óta hamis híreket terjeszt egy lehetséges Tajvan elleni kínai támadásról. Mivel a kínai hatóságok és a világ lakosságának programozásáról van szó, és az ezerszer ismételt hazugság igazzá válik, Kína mai támadása Tajvan ellen nem kizárt.

A kínai gazdaság a nyugati piacra irányuló áruexporton alapul. Kína, bár ezt nem ismeri el, nagy bajban van. A nyugati piacra irányuló áruexport napról napra gyengül, és csaknem 800 millió kínainak, aki tegnapig abban reménykedett, hogy munkát talál, nincs reménye. A meglévő dolgozók is elveszítik állásukat.

Most már sokkal világosabb számunkra, hogy a kínai kormány miért találja ki a vírus veszélyét és zárja karanténba polgárait. Kína nem akar munkanélkülieket és elégedetleneket látni az utcán. Sokkal könnyebb félelmet terjeszteni, mint olyan helyi piacot kialakítani, amely átveszi a nyugati áruk és szolgáltatások hiányát.

Fel kell gyorsítani a kínai gazdaság szétesésének folyamatát, amivel az Egyesült Államok is tisztában van. A kínai munkásban rettenetesen akar dolgozni, de abból, amit alkotott, sok egyszerű nyugati rossz másolat. Kína előrehaladását a lakosság ellenőrzésére összpontosította, és tudtukon kívül a nyugati manipulátorok kártyáját játszotta ki.

Most agresszióra van szükség Tajvan ellen, hogy a világ az ukrán-orosz konfliktus mintájára szankciókat vezessen be Kínával szemben, és határozottan lezárja azt. A Kína és Tajvan közötti konfliktusban Amerika három legyet ölt meg egy csapással: elszigeteli Kínát, tönkreteszi Tajvan félvezetőgyártását és megsemmisíti Oroszország legnagyobb energiafelvásárlóját.

A dolgok néha annyira világosak, hogy el sem lehet hinni, mennyi naivitást nyelnek le az emberek nap mint nap, amihez a mainstream média nagyban hozzájárul.

 

 

Az Egyesült Államok kormánya 119 millió dollár értékben rendelt majomhimlő elleni oltást

Az Egyesült Államok kormánya majomhimlő vakcinát rendelt 119 millió dollár értékben egy európai gyógyszergyártó cégtől, miután egy massachusettsi férfi lett az első amerikai, akinél diagnosztizálták a vírust a 2022-es himlőcsaládban.

A Newsweek csütörtökön arról számolt be, hogy az Egyesült Államok kormánya szerdán 119 millió dollárért Jynneos vakcinákat vásárolt a vakcinát gyártó Bavarian Nordic biotechnológiai cégtől.

A Bavarian Nordic szerdai közleménye szerint az Egyesült Államok Fejlett Orvosbiológiai Kutatási és Fejlesztési Ügynöksége (BARDA), amely az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumának Felkészültségi és Reagálási Hivatalának helyettes külügyminisztere, az első lehetőségeket használta a dokumentum fagyasztott változata alapján. JYNNEOS® himlőoltás, amely lehetővé teszi ennek a verziónak az első adagjainak elkészítését és számlázását 2023-ban és 2024-ben.

A Massachusetts-i Egészségügyi Minisztérium szerdán közölte, hogy "a majomhimlő egy ritka, de potenciálisan súlyos vírusos betegség, amely általában influenzaszerű betegséggel és megduzzadt nyirokcsomókkal kezdődik, majd az arcon és a testen kiütésekké fejlődik".

„A legtöbb fertőzés 2-4 hétig tart. Közép- és Nyugat-Afrika azon részein, ahol a majomhimlő előfordul, az emberek ki lehetnek téve rágcsálók és kisemlősök harapásainak vagy karcolódásainak, előkészítve a vadat, vagy kapcsolatba kerülhetnek fertőzött állattal vagy esetleges állati termékekkel” – tette hozzá a kormányhivatal.

Az adatok szerint a vírus nem terjed könnyen az emberek között.

"Az átvitel történhet testnedvekkel, majomhimlős sebekkel, folyadékkal szennyezett tárgyakkal vagy sebekkel (ruházat, ágynemű stb.), vagy légúti cseppek útján, hosszan tartó szemtől szembeni érintkezés után" - mondta az MDH.

Bár ez az első majomhimlős eset az Egyesült Államokban 2022-ben, csak a múlt hónapban kilenc férfit diagnosztizáltak az Egyesült Királyságban. Úgy tűnik, hogy a vírus részben szexuális úton terjed.

A massachusettsi eset és a közelmúltbeli egyesült királyságbeli esetek alapján a klinikusoknak fontolóra kell venniük a majomhimlő diagnosztizálását olyan embereknél, akiknek egyébként megmagyarázhatatlan bőrkiütésük van, és 1) az elmúlt 30 napban olyan országba utaztak, ahol nemrégiben igazolták vagy gyanították a majomhimlőt 2 ) bejelenti, hogy kapcsolatba került olyan személlyel vagy személyekkel, akiknél megerősített vagy gyaníthatóan majomhimlő, vagy 3) olyan férfi, aki más férfiakkal való szexuális érintkezést jelent” – magyarázta az MDH.

Forrás: newsweek.com

süti beállítások módosítása