LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Kínában robotok tesztelik az embereket a Covid ellen

2022. szeptember 23. - KAWALACI

A kínai biotechnológiai cégek és egyetemek felgyorsítják a COVID-19 tesztelésére szolgáló legújabb robotok fejlesztését, hogy „csökkentsék az egészségügyi személyzet terheit, növeljék a hatékonyságot és megkönnyítsék a határokon átnyúló utazást”.

A trend egy ötéves terv (2021-25) is a robotikai ipar számára, amelyet az Ipari és Informatikai Minisztérium mutatott be. Nagyobb erőfeszítésekre szólít fel a robotika használatának kiterjesztésére több ágazatban, beleértve az egészségügyet is.

A Tsinghua Egyetem és a Bioteke Corp, a Jiangsu tartománybeli Wuxiban székelő cég, amely a molekuláris diagnosztikára és a gyors kimutatásra – különösen a nukleinsav-kivonásra – összpontosít, olyan robotot fejlesztett ki, amely példátlan gyorsasággal és hatékonysággal képes tesztelni a COVID-19-et. 

A robot, amely úgy néz ki, mint egy automata, 45 perc alatt képes torokkeneteket gyűjteni, mintákat feldolgozni és eredményeket készíteni, majd feltölteni, laboratóriumi vagy emberi beavatkozás nélkül – mondta Sun Fuchun, a Tsinghua Egyetem robotika professzora a robotkutatás és -fejlesztés vezetője volt.

 

"Ez a robot egy egyablakos gép a COVID-19 tesztelésére, ami megkülönbözteti azoktól a robotoktól, amelyek csak mintákat tudnak gyűjteni" - mondta Sun. "A robotunk, amelynek belsejében polimeráz láncreakció vagy PCR vizsgálógép van, akár 960 ember mintáját is képes feldolgozni egyszerre."

A robot különböző modulokat tartalmaz a mintavételhez, kinyeréshez, tisztításhoz, az eredmények detektálásához és elemzéséhez, valamint információkezelési képességekkel rendelkezik – mondta Sun, aki egyben a Kínai Mesterséges Intelligencia Szövetség (China Artificial Intelligence Association), egy pekingi székhelyű iparági szövetség alelnöke is.

A Bioteke által gyártott PCR vizsgálógépet az Országos Gyógyászati ​​Termékfelügyelőség már III. osztályú otthoni orvosi eszközként engedélyezte. Kínában a hazai III. osztályú orvostechnikai eszközöket a nemzeti gyógyászati ​​termékek szabályozó hatósága szigorú szabályozási felülvizsgálaton esik át jóváhagyás és regisztráció céljából.

A robotot jelenleg az orvosi termékek legfőbb szabályozó hatósága is felülvizsgálja a III. osztályú engedélyhez.

"Célunk, hogy a teljes folyamatot 45 percről 30 percre lerövidítsük a következő generációs robotban, amely fejlesztés alatt áll, és várhatóan néhány hónapon belül bemutatásra kerül" - mondta Sun.

Egyes, korlátozott mechanikai mozgású ipari robotkarokhoz adaptált mintagyűjtő robotok kényelmetlen élményt okozhatnak a felhasználók számára. Az új gép robotkarma azonban egyedi gyártású, és rugalmasabb anyagokból készült, hogy biztosítsa a zökkenőmentes mozgást a szájüregi tamponminta vétele közben, mondta Sun.

A robotokat olyan kórházakban és szervezetekben tesztelik, mint a pekingi Tsinghua Changgung Kórház és a Nantong Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ Nantongban, Jiangsu tartományban, az egészségügyi személyzet tehermentesítése érdekében.

A sencseni székhelyű Askci Corp. kutatócég szerint a kínai nukleinsav-tesztelési szektor piaci volumene 2022-ben várhatóan eléri a 14,6 milliárd jüant (2,1 milliárd dollárt), szemben a tavalyi 13,2 milliárd jüannal.

Ezt a piacot szem előtt tartva a Siasun Robot&Automation Co, Kína egyik legnagyobb robotikai vállalata, valamint a China Aerospace Science and Industry Corp robotikai egysége olyan robotokat is kifejlesztett, amelyek helyettesíthetik a helyszíni személyzetet a szájüregi tamponminták gyűjtésére. Ezután a mintákat laboratóriumba küldik elemzésre.

Zhou Zhitu, a Bioteke vezérigazgatója elmondta, hogy közel 20 millió jüant fektettek be a Tsinghua Egyetemmel közösen kifejlesztett robot kutatásába és fejlesztésébe.

"Robotjaink költsége csaknem fele a külföldi ipari robotkarokból adaptált COVID-19 tesztelő robotokénak" - mondta Zhou, hozzátéve, hogy különösen hasznosak lennének repülőtereken, vasútállomásokon és más olyan helyeken, ahol azonnali teszteredmények születnek. COVID-19, segít feléleszteni a határokon átnyúló utazást.

Az olyan körülmények között, mint a közelmúltban Dél-Kínát sújtó rendkívüli hőség, a robotok megszabadíthatják az egészségügyi dolgozókat attól a nehéz védőruházattól, amelyre a COVID-19-teszt helyszínein manuálisan gyűjtik a toroktamponokat – tette hozzá Zhou.

Song Xiaogang, a China Robot Industry Alliance ügyvezető igazgatója és főtitkára elmondta, hogy a robotok fontosak az új technológiák fejlődésében. A modern iparágak kulcsfontosságú berendezéseiként a robotok nagyobb digitális fejlesztést és intelligens rendszerek korszerűsítését eredményezhetik.

Forrás: global.chinadaily.com.cn

Dánia betiltja az 50 év alattiak számára a COVID-oltást

Dánia skandináv nemzete szeptember 14-én, szerdán kiterjesztette a (COVID-19) elleni oltások betiltását az 50 évnél fiatalabb személyekreKorábban a tilalom csak a 18 éves és annál fiatalabb dánokra vonatkozott.

A Dán Egészségügyi Hatóság (SST) szerint a COVID-19 súlyos megbetegedésének kockázata az életkorral növekszik. „Ezért az 50. életévüket betöltött személyek és a különösen veszélyeztetett személyek védőoltást kapnak.”

Kifejtette, hogy „a védőoltás célja nem a COVID-19 fertőzés megelőzése”, hozzátéve, hogy „az 50 év alattiak általában nincs kitéve különösen annak, hogy súlyosan megbetegedjenek”.

„A fiatalabbak… jól védettek a COVID-19 súlyos megbetegedése ellen, mivel nagyon sokan közülük már megkapták az oltást, és korábban is megfertőződtek COVID-19-cel. Következésképpen a lakosság ezen része között jó az immunitás.”

Az SST meghatározta a dán lakosság azon csoportjait, akiknek ehelyett COVID-19 elleni védőoltást kapnak, mint 50 éves és idősebb személyek; 50 évnél fiatalabb személyek, akiknél nagyobb a súlyos betegség kockázata; egészségügyi és idősgondozási dolgozók; a szociális szolgáltatási ágazat azon dolgozói, akik szoros kapcsolatban állnak magas kockázatú COVID-19-betegekkel; és a különösen nagyobb kockázatnak kitett személyek hozzátartozói.

Hangsúlyozta, hogy „a COVID-19 szezonális betegség, és ősszel és télen a fertőzések száma várhatóan növekedni fog. [Így] az ősz folyamán a lakosság nagy része megfertőződik covid-19-el, ezért szeretnénk beoltani a legnagyobb kockázattal rendelkezőket.”

Brighteon.TV

 

Az SST kitért Koppenhága korábbi döntésére is, amely betiltotta a COVID-19 elleni védőoltásokat a fiatalabb dánok számára, és azt írta, hogy a gyermekek és serdülők ritkán betegszenek meg súlyosan a [B11529] omikron variánstól.

„2022. július 1-jétől a 18 év alatti gyermekek és serdülők már nem kaphatták meg az első injekciót – 2022. szeptember 1-jétől pedig már nem kaphatták meg a második injekciót” – áll a közleményben. (Kapcsolódóan: Svédország és Dánia betiltja a veszélyes COVID-19 vakcinákat a fiatalok számára. )

Berenson „jelentősnek” értékeli Dánia döntését

Egy szeptember 15-i posztban a Substack oldalán Alex Berenson oknyomozó újságíró kommentálta Koppenhága döntését, miszerint betiltja a vakcinákat a dán lakosság jelentős része számára.

„Dánia nem mondta ki egyértelműen, hogy az mRNS-felvételek kockázatai most meghaladják az 50 év alatti egészséges emberek előnyeit” – írta.

„De ez a nézet implicit módon benne van a bejelentésben, amely nem csupán elriasztja, hanem ténylegesen meg is tiltja az ilyen személyek oltását – jóllehet Dánia „nagy fertőzési hullámra” számít a következő hónapokban.”

Berenson hangsúlyozta, hogy az SST „nem azért hagyja abba az oltásokat, mert a COVID-19 véget ért”, hanem azért, mert „most úgy gondolja, hogy a legtöbb ember jobban jár, ha elkapja a koronavírust, mint több mRNS-t [oltást]”.

„Az új politikák tegnapi bejelentésében Dánia kifejezetten lemondott a koronavírus terjedésének megállítására irányuló erőfeszítéseiről, és azt mondta, hogy csak a nagyon magas kockázatnak kitett emberek védelmére fog összpontosítani.”

Az oknyomozó újságíró szerint Koppenhága döntése „különösen jelentős, mert Dánia kiváló nemzeti egészségügyi rendszerrel rendelkezik, és agresszíven gyűjtött adatokat a COVID-19-ről és a vakcinákról”.

Hozzátette, hogy Dánia „az első országok között volt, amely felhagyott a COVID-19 elleni oltásokkal egészséges gyermekeknek és tinédzsereknek”. Most más európai országok, például az Egyesült Királyság követik a példát.

Berenson az úgynevezett „tényellenőrzőkre” is rádöbbent, akik megpróbálták kiforgatni a szavakat. Ezek a „tényellenőrzők” – különösen az Associated Press – korábban ragaszkodtak ahhoz, hogy Dánia lépése a 18 éves és annál fiatalabb dánok oltásának leállítására „valójában nem az oltás leállítására tett lépés volt”.

„Dánia nem „tiltotta be” a COVID-19 elleni védőoltásokat gyermekek számára, csakhogy nagyjából meg is tette. Csak a koronavírus által nagyon magas kockázatnak kitett gyerekek elenyésző részét veszik figyelembe a lövéseknél” – írta.

Az oknyomozó újságíró gúnyosan „sok szerencsét” kívánt ezeknek a tényellenőrzőknek, miközben „megpróbálják megpörgetni” az SST szeptember 14-i bejelentését.

A Vaccines.news további híreket tartalmaz a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban.

Tekintse meg ezt a videót egy dániai tanulmányról, amely azt mutatja be, hogy a vakcinák valóban elősegítik az omikron variáns terjesztését .

Ez a videó a Brighteon.com InfoWars csatornájáról származik .

A San Francisco-i lakosok harmada tervezi, hogy a bűnözés és a hajléktalanság miatt elköltözik

Az egykor a meleg kultúra mekkája és a liberalizmus központja Amerikában San Francisco a mélypontra esett. Bűnözés mindenhol jelen van, és a hajléktalanok hatalmas sátorvárosai a város nagy részét elfoglalják.

A San Francisco-i lakosok kétharmada szerint városa gyorsan hanyatlik a hajléktalanság, a bűnözés és az egekbe szökő lakásárak miatt, egyharmaduk pedig azt tervezi, hogy három éven belül elmenekülni tervez.

Egy új közvélemény-kutatás 1653 városi felnőtt megkérdezésével azt mutatja, hogy 65 százalékuk szerint a város hanyatlóban van, míg 37 százalékuk azt tervezi, hogy három éven belül máshol fog élni.

A Golden Gate hídjáról és a színes, "festett hölgyek" házairól ismert város tönkreteszi a demokrata politikai vezetést.

A várost manapság „az emberi nyomor avas, kábítószerekkel feldúlta gödrének” nevezik, mivel egy újabb kudarcos város lesz a demokrata vezetés alatt.

A Daily Mail arról számolt be:

A San Francisco Chronicle a közvélemény-kutatást a progresszív Ches Boudin kerületi ügyész felelősségre vonása után végezte, akit júniusban menesztettek, mert csalódott volt a közbiztonság miatt a nagymértékben demokratikus berendezkedésű városban. Még a válaszadók 50%-a is azt mondta, hogy az elmúlt 5 évben kirabolták!

A válaszadók nagyrészt egyetértettek a város legfőbb problémáival: az első helyen a hajléktalanság, ezt követi a közbiztonság és a lakhatási költségek. Csaknem 70 százalékuk kételkedett abban, hogy ezeket a problémákat három éven belül megoldják.

Az egyik válaszadó, Dae Echols (53) azt mondta a The Chronicle-nak, hogy "elege van a városból", és az emelkedő árak valószínűleg arra kényszerítenék, hogy máshová költözzön. Az átlagos bérleti díj San Franciscóban havi 3750 dollárra nőtt.

„Emlékszem a hippi generációmra, és minden a barátokról való gondoskodásról, a testvéri szeretetről szólt. És ez teljesen megszűnt” – mondta Echols.

Egyes válaszadók nehezményezték Mayor Breed-et, akinek korábbi népszerűsége a város világjárvány alatti menedzselésében a jelek szerint alábbhagyott a széles körben elterjedt hajléktalanság, vagyonbűnözés, a fentaniljárvány és más bajok miatt.

Körülbelül 35 százalékuk mondta azt, hogy Breed az elmúlt három évben rosszul vagy nagyon rosszul végzett San Francisco jobb élet- és munkahellyé tételével, míg 42 százalékuk szerint tisztességes munkát végzett, 23 százalékuk pedig azt, hogy kiváló vagy jó munkát végzett.

AZ AMERIKAIAK A DEMOKRATÁK ÁLTAL IRÁNYÍTOTT VÁROSOKBÓL MENEKÜLNEK

Ahogy a The Daily Fetched az év elején beszámolt a Redfin ingatlanközvetítő oldalról, az amerikaiak most megfizethetőbb metróövezetek felé költöznek.

A Redfin minden idők csúcsát tárja fel, 32,6 százalékos felhasználóinak száma, akik „a második negyedévben egyik metropoliszból a másikba akartak költözni, ami némileg meghaladta az első negyedévi 32,3 százalékot és a járvány előtti nagyjából 26 százalékot”.

Nem meglepő módon a tíz legnagyobb népességkiáramlással rendelkező város közül nyolc demokrata vezetésű város, a másik két város Washington DC és Boston, Massachusetts.

Ez az a tíz város, ahol a legnagyobb a nettó lakosságkiáramlás, és mindegyiket baloldali polgármesterekkel rendelkező városok vezetik:

  • San Francisco, CA – Nettó kiáramlás: 48 718
  • Los Angeles, CA – Nettó kiáramlás: 40 632
  • New York, NY – Nettó kiáramlás: 35 165
  • Washington, DC – Nettó kiáramlás: 24 492
  • Seattle, WA – Nettó kiáramlás: 18 594
  • Boston, MA – Nettó kiáramlás: 12 492
  • Detroit, MI – Nettó kiáramlás: 7334
  • Denver, CO – Nettó kiáramlás: 5635
  • Chicago, IL – Nettó kiáramlás: 4769
  • Minneapolis, MN – Nettó kiáramlás: 2795

 

 

Horvátország gyakorlata szerint a politikailag alkalmatlanokat őrültek intézetébe zárják.

Marko Francišković története 2013-ban kezdődik, és ez az egyik legfélelmetesebb történet, amelyet valaha elmeséltek, mint egy film, amely teljes mértékben leleplezi a Horvátországot uraló mély állam sötét oldalát. De nem ő az egyetlen. Ezek azok a történetek, amik társadalmunkban ezekben az években történtek, a nyilvánosság elől, miközben a média elterelte a figyelmünket napi politikai vitákkal, nagy sportderbikkel, cicikkel, szamárokkal stb.

GORAN DEVIĆ DOKUMENTUMFILMJE, MINT MARK TÖRTÉNETÉBEN BEVEZETÉS

2019-ben egy rövid dokumentumfilmet forgattak Marko Franciškovićról "A Horvát Köztársaság nevében" címmel. A film szerzője Goran Dević, aki kijelentette, hogy ez az egész pályafutása legfontosabb filmje, a Zagrebdoxban mutatták be és nyert néhány díjat. Fél óráig tart, a Youtube-on meg lehet nézni.

Feltétlenül nézze meg a filmet és a próbatételt, hogy megértse az itt felmerülő probléma mélységét. A bizarr per a film 6. percében kezdődik, és ez egy egyszerűen hihetetlen per:

Mindez rezsimorvosok és bírák segítségével történik. Marko Francišković esetében Anica Biško orvos volt, aki ma a vrapči kórházban dolgozik, és akit nem tudtunk elérni. A tárgyaláson azt mondta, hogy paranoiás skizofrén, mert "paranoid módon értelmezi a kormány munkáját". Érvként azt a politikai programját használja fel, amelyben a magas rangú árulók halálbüntetését (amely egyes demokratikus országokban, például Japánban) és a bankok államosítását szorgalmazza. Dr. Biško ezt "tartalmi gondolkodási zavarnak" nevezi, és állítólag ez a paranoid skizofrénia diagnózisának felállításának kritériuma.

Az eljárás során a bíró brutálisan elveszi a szót Franciškovićtól és ügyvédjétől. A hírhedt bíróról, Marko Benčićről szól. Nézze meg a Direktno.hr újságírójának tapasztalatait, akit az a bíró tárgyalt. Állítólag rávette, hogy ügyvéd nélkül jöjjön el, és nem küldött idézést az ügyvédnek a tárgyalásra.

Iva Anzulović független újságíró is elvégezte a saját kis nyomozását az adott bíróról, melynek eredményét itt tekintheti meg . Állítólag a bíróság egyik alkalmazottját azzal fenyegette meg, hogy "elpusztítom a családját, és elrendelem a ház feldúlását, téged pedig bezárnak és őrültnek nyilvánítanak, így meglátod, milyen hatalmas vagyok."

A MARK-RÓL SZÓLÓ TÖRTÉNET FOLYTATÁSA

A kacsaper eredményeként, és mivel nem tudtak neki semmit bizonyítani, Marko Francišković mentális betegként kényszerkórházba került a börtönklinikán. Aztán bezárták egy pszichiátriai klinikára – illegális fegyvertartás miatt! Amúgy ezek a hazaháború fegyverei, és e kritérium szerint a horvát veteránok felét talán börtönbe kellene zárni.

Miután elmebetegnek nyilvánították, Franciškovićra kényszerítették a terápiát. Zyprexával kezelték, egy rendkívül erős antipszichotikummal, amelyet skizofrénia és bipoláris zavar kezelésére használnak. Ez egy vitatott gyógyszer, amely veszélyes mellékhatások egész sorát okozhatja, ezért egyes európai országokban betiltották.

Francišković ugyan megpróbálta visszautasítani a gyógyszert, amint az orvosi feljegyzéseiből is kiderül, a svetošimunskai börtönkórházban erőszakkal bepumpálták antipszichotikumokkal. Kezdő adagja öt milligramm volt. Hamarosan 20 milligrammra emelték, bár ő végig nyugodt és stabil volt.

5 hónapot töltött ott, majd áthelyezték egy popovačai pszichiátriai klinikára, ahol több évet töltött.

2014-ben Sanja Sarnavka , a BaBe egyesület és az Emberi Jogok Háza elnöke a következőket mondta: „Megdöbbentett, hogy olyan keveset beszéltek Marko Francišković ügyéről. Számomra ez az emberi jogok megsértésének és az emberrel szembeni megalázó bánásmód legsúlyosabb formája."

Petar Vidov az Index portálról is írt egy jó és terjedelmes szöveget erről a félelmetes esetről , még 2014-ben - A Francišković-SDP-ellenfelek rémisztő ügye őrültek házába kerül . Ma az Index egy ellenőrzött média, Vidov pedig a Faktograf főszerkesztője, a cenzúra fő rendszerszintű eszköze. Újabb példa arra, hogyan változtak a dolgok néhány év alatt, és milyen mélyre süllyedt a horvát demokrácia.

ÓVÁS 2021 ÉS ZÁRÁS

A 2021. novemberi nagy tüntetés utáni eseményeket jobban ismeri a nagyközönség. Marko Francišković felment a pódiumra, és beszédet mondott, amelyben nem szólított fel erőszakra. Sőt, éppen ellenkezőleg, azt mondta: „Kérlek, távozz békében. Ne garázdálkodj, csapj össze a rendőrséggel, ne verekedj. Legyetek büszkék horvátok." Aztán azt mondta, hogy sétálni megy a HRT elé, és nem hívott meg senkit, hogy menjen vele.

A találkozó utáni időszakban több találkozót is tartott hasonló gondolkodású embereivel, majd letartóztatták, állítólag terrorizmusra való felbujtás miatt. A vádat, úgy tűnik, még nem nyújtották be, ami azt jelenti, hogy politikai fogoly, aki már 10 hónapja őrizetben van - vádemelés nélkül! Ez elképzelhetetlen egy demokratikus társadalomban.

Ma, szeptember 16-án egy újabb tárgyalás után ismét meghosszabbították letartóztatását, bár vádemelés nincs. Körülbelül 100 emberi jogi aktivista gyűlt össze a bíróság előtt, és a rezsimrendőrség megkezdte azonosításukat és átkutatásukat. Az összes média azt üvölti a címlapokon, hogy "Marko Francišković követői, és kést és könnygázt találtak".

Képzeld el, hogy a média manipuláció - "követők". A Horvátországot kifosztó HDZovok Andrej Plenković "követei"? Azt mondják, egy kést találtak, képzeld el. Nos, fiatalabb koromban hordtam egy kis svájci kést, mert volt benne sok sörnyitó. És ismerek több olyan lányt is, aki könnygázt hord a pénztárcájában önvédelemből. Ezek normális dolgok, és ha véletlenszerűen átkutatna körülbelül 100 embert az utcán, megtalálná ezeket az elemeket. A rendőrminiszter pedig valamiféle "félkatonai csoportokról" beszél!?

Meddig tervezik a férfit vádemelés nélkül börtönben tartani? Hol vannak ebben az esetben az emberi jogi szervezetek? Hol van a híres Európai Unió?

HORVÁTORSZÁG GYAKORLATA POLITIKAI FOGlyOK  A PSZICHIÁTRIAI INTÉZMÉNYEKBEN

Úgy tűnik, hogy Marko nem egyedi eset, és Horvátországban a politikailag alkalmatlanokat pszichiátriai intézetekbe zárják. Ez a rezsim orvosai és bírái segítségével történik. Horvátországban nem ritka az alaptalan diagnózisok miatti kényszerpszichiátriai vizsgálatok és kórházi kezelés, ahogyan azt Sanja Sarnavka 2014-ben mondta. – Egyedül nekem három ilyen esetem volt tavaly.

A témáról a directo.hr portál készített egy nagy terjedelmű kifejtést, egy terjedelmes szövegben, amelyet azóta töröltek (vajon miért), de megtalálja a webarchívumban. Mindenképpen olvassa el, hogy megértse, milyen mély ez a nyúl lyuk, ezen a linken:

https://web.archive.org/web/20181109104804/https://direktno.hr/direkt/imamo-sve-dokaze-da-u-vrapcu-tiho-likvidiraju-nepodobne-a-zdrave-ljude-9750/

Néhány más esetet is említenek ott, így a Direktno portál azt írja: "Tíz neves horvát pszichiáter szakvéleménye (szakértői eredménye) van a birtokunkban, akik mind azt állítják, hogy IM egy fiatal férfi akit több mint két éve erőszakkal kezeltek Vrapčban, mentálisan teljesen egészséges és ártalmatlan ember!"

A Direktno portál újságíróinak ismerete és állítása szerint ezekben a piszkos cselekedetekben mindig ugyanazok az emberek vesznek részt, mégpedig Dr. Anica Biško, Dr. Esta Sušić, Dr. Željko Marinić szakértő tanú és Dr. Aleksandar Haid és Dr. Vlado Jukić Vrapčból.

SZEMÉLYES TAPASZTALATBÓL SZÁRMAZÓ TÖRTÉNET

Végezetül hadd mondjak el egy történetet, amelyet a 90-es évek végén az autózás szerelmeseinek köreiben újra elmeséltek Rijekában. Egy szerelőről van szó, aki az USA-ból rendelt néhány alkatrészt, és a garázsában összeszerelt egy autót, amely állítólag vízzel, azaz hidrogénnel működött. Azt az autót körbevezette az autósok különböző összejövetelein és ismerőseinek.

Mígnem egy napon két magyar kopogtatott az ajtaján, és azzal fenyegetőztek, hogy nem mutogatják másoknak azt az autót. Állítólag a garázsába próbáltak betörni, ezért egy ismerősénél elrejtette az autót. Egy idő után azonban a horvát rendőrség az ajtajához lépett, és elrendelte felesége (akinek korábban kisebb mentális zavarai voltak) kényszerpszichiátriai kórházba helyezését. Bevitték a Lopača pszichiátriai klinikára, amely Rijeka hátországában, az erdőben található, és az üzenet az volt, hogy addig nem engedik el, amíg meg nem semmisíti hidrogén-autójának prototípusát.

Ez a történet, bármennyire furcsán is hangzik, valójában beleillik abba a jól ismert összeesküvés-elméletbe, hogy az olajtársaságoknak saját hírszerző ügynökeik vannak, akik figyelemmel kísérik az alternatív üzemek fejlődését, és a történet szerint Horvátország területét lefedik a magyar MOL.

KÖVETKEZTETÉS

Ami Marko Franciškovićot illeti, függetlenül attól, hogy egyetért-e a nézeteivel vagy sem, óriási tiszteletet érdemel. Mert bárki, aki hajlandó megvédeni nézeteit és pszichiátriai kórházba kerülni, kényszerpszichotikus terápia alatt, megérdemli a tiszteletünket. Mert holnap bármelyikünk az ő nyomdokaiba kerülhet a "szélsőséges hozzáállás" és a paranoid skizofrénia miatt, amelyet valamelyik rendszerpszichiáter diagnosztizál majd.

De a probléma nem Markkal van, bármilyen szélsőséges is a nézete, vagy nem. Itt sokkal nagyobb a probléma. A rendszernek, vagy mondhatni mélyállapotnak láthatóan megvan az a gyakorlata, hogy a pszichiátriai intézetekben való bezártságot a politikai harc eszközeként használja, vagy a rendszernek bármilyen módon ellenállókkal bánik. Itt is fontos megkülönböztetni a rendszert a rezsimtől, mert ezekre a lezárásokra az SDP hatalma alatt is sor került. A szerelő története pedig megerősíti, hogy nem csak a politikáról, hanem egy globális történetről van szó.

Ezek a történetek bepillantást engednek abba a sötét valóságba, amelyben élünk, és amiről a legtöbb ember nem is tud. De ami pozitív, mindebből jól látszik a rendszertől való óriási félelem. Tudják, hogy hazugságaik és manipulációik vége közeleg, és ezeket a dolgokat többé nem lehet majd eltitkolni.

Mindannyiunknak, akik szeretjük a szabadságot és az igazságot, kötelességünk leleplezni a manipulátorokat, és küzdeni az ilyesmi ellen, egészen a végső győzelemig, amely egyre közelebb van.

Szabadságot Marknak!

Andrew Tate-et kitiltották a közösségi médiából, miután leleplezte a covid-plandémiát, rámutatva, hogy a férfiak le vannak maradva a mai társadalomban

Andrew Tate nevű, vitatott közösségi média „alkotóját” kirekesztették az internetről , amiért kifejtette véleményét a modern férfiak sorsáról, a (Covid-19) átverésről és sok másról.

Látszólag a semmiből, maga Tate mondta Fox News Tucker Carlsonnak adott interjújában – nézze meg lent –, hogy minden közösségi média platform egyszerre és figyelmeztetés nélkül kitiltotta. Azt is látta, hogy az internetes bankszámláit bezárják büntetésként, amiért a hajót ringatták.

 

Az egyik azóta terjedő videója azt mutatja, hogy Tate a modern kori rabszolgaságról és az emberiség sorsáról beszél, miközben az emberek egy adósságalapú Ponzi-sémában törekszenek a sikerre, amely soha nem szolgálta az érdekeiket.

„Az emberek kezdték felismerni, hogyan lehet pénzt keresni” – mondta Tate arról, hogy az internet megjelenése tömeges ébredést indított el. "Az emberek kezdtek rájönni, hogy ez az egész egy átverés."

Tate, a „saját készítésű milliomos” a kriptovalutákról is beszélt, és arról, hogy ez felülmúlja a globális tartalékvalutákat. Ez ráébreszti az embereket arra a gondolatra, hogy nincs többé szükség korrupt központi bankokra – mintha valóban szükség lett volna rájuk.

Tate bosszantó lehet, de a beszéde még mindig szólásszabadság

A Carlsonnal folytatott megbeszélése során Tate sok dicsekvést mutatott be azzal kapcsolatban, hogy a plandémiás korlátozások valójában mitől kezdtek erősödni, és barátaival Svédországba vándoroltak, a világ egyik egyetlen országába, ahol soha nem volt elzárás.

Brighteon.TV

 

Tate és barátai Skandináviában buliztak, majd Németországba utaztak, ahol a világ legrosszabb korlátozásait vezették be először. Ezután megmutatta követőinek a különbséget.

Utazásai során Tate rengeteg zsarnoksággal és bántalmazással találkozott a repülőtereken és a kereskedelmi repülőgépeken, ami arra késztette, hogy saját magánrepülőt vásároljon, amelyre soha nem volt szükség arcmaszkra, távolságtartásra vagy bármilyen más őrültségre.

Ahelyett, hogy egyedül és belső köreként élvezné ezt a luxust, Tate a közösségi médiában posztolt róla, fellázítva rajongótáborát, hogy követelje az ilyen korlátozások eltörlését – és ezért végül kitiltották a közösségi médiából. (Kapcsolódóan: Emlékszel, amikor Donald Trump megígérte, hogy véget vet a „radikális baloldali” közösségi média cenzúrának?)

Egy másik téma, amelyről Tate gyakran beszél, és amely felborítja a hatalmat, az az igazságtalan bánásmód a férfiakkal a mai társadalomban. A nőket rendszeresen a sor elejére küldik, ahol minden figyelmet és dicséretet kapnak, míg a férfiakat figyelmen kívül hagyják, hacsak nem híresek sok pénzzel.

A férfiproblémák megvitatása a mai jezebeli világban nem-nem, és Tate most már nagyon jól tudja, mi történik az emberekkel, ha eltérnek a forgatókönyvtől.

Ugyanakkor Tate meglehetősen rikító tud lenni a verbális megnyilvánulásaiban, és nem éppen pozitív példakép, ha arról van szó, hogyan szerezte vagyonát.

„Szerintem Tate-nek sok jót kell mondania, de objektív értelemben a csávó még mindig nagyon nyavalyás” – nyilatkozta a Revolver.news egyik kommentelője .

„Első millióját egy camgirl üzlet vezetésével kereste; nyíltan kérkedik azzal, hogy több mint ezer nővel feküdt le; a lehető leghivalkodóbb módon fitogtatja az autóit, stb. Nyilván nem szabad kitiltani, és remélhetőleg a testi élvezeteken is lehűl, de attól, hogy kitiltják, önmagában még nem lesz jó ember.”

A közösségi média zsarnokságával kapcsolatos legfrissebb híreket a Censorship.news oldalon találja.

A cikk forrásai a következők:

Revolver.hírek

III. Károly király támogatja a Great Reset napirendjét

Amikor III. Károly, Anglia új királya meglátogatta néhai anyja, II. Erzsébet királynő holttestét, az emberek azt skandálták,  hogy „Isten óvja a királyt”.

Azt kellett volna skandálniuk, hogy „Istenem, mentsd meg a világot”.

Alig több mint egy éve Charles háborút üzent az emberiségnek, és globális katonai akcióra szólított fel a bolygó körüli szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére , ami több mint hárommilliárd ember halálát okozhatja. A Világgazdasági Fórum (WEF) egyik rendezvényén tette ki a háborús nyilatkozatot, mondván, hogy több pénzt fog teremteni, mint amennyi a világon már van a szén e radikális átalakítására.

Charles az 1970-es évek óta szókimondóan beszélt arról, hogy a társadalomnak miként kell sürgősen foglalkoznia a környezetszennyezés veszélyeivel . Több mint öt évtizede következetes volt a környezetvédelemért folytatott kampányában.

Tony Juniper, a Friends of the Earth egykori vezetője, jelenleg a Natural England vezetője több éven át tanácsolta Charlesnak, mondván, hogy a király „minden idők talán legjelentősebb környezetvédő személyisége”.

Királyként sokan megkérdőjelezik, hogy környezetvédelmi politikája folytatódik-e vagy sem. Mindig is úgy volt, hogy a walesi herceg relatív szabadsága véget ér, amint átveszi a koronát.

III. Károly uralkodása akkor következik be, amikor a globális hőmérséklet rekordokat döntöget, az elmúlt 150 évben az átlaghőmérséklet 2,2 Fahrenheit-fokkal emelkedett, ami átformálja az időjárási szélsőségeket és a politikát Nagy-Britanniában. Az az ország, amely több mint egy évszázaddal ezelőtt szénégetéssel vezette a világot az iparosodás felé, most a  világ egyik legagresszívebb terve a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére.

Brighteon.TV

 

Károly immár az orosz-ukrán háború miatt fájdalmas energiaáraktól tántorgó nemzet királya. Fennáll annak a veszélye, hogy emberei télen az otthonukban dideregnek az apadó földgáz készletek miatt.

Károly király és a WEF

2020-ban a WEF éves davosi összejövetelén az akkori Károly herceg elindította a Fenntartható Piacok Kezdeményezést, amelynek célja, hogy az üzleti vezetők környezetbarát működésbe fektessenek be. Azóta több mint 500 vezérigazgató ígéretet tett támogatására a kezdeményezés tavaly elindított „Terra Cartája” vagy a Föld Charta mellett.

A Great Reset 2020-as elindítása alkalmából közzétett videóban a „zöld” politikákról beszélt , amelyek világszerte problémákat okozhatnak a vállalkozásoknak és az egyéni szabadságjogoknak.

„Nincs más lehetőségünk, mert különben, ha nem tesszük meg a szükséges lépéseket, és nem építünk újra zöldebb, fenntarthatóbb és befogadóbb módon, akkor [több] világjárvány és [több] katasztrófa lesz, ami felgyorsítja a globális felmelegedést és az éghajlatot. változás” – mondta akkor, a WEF ugyanazon irányvonalait papagájolva, amelyek szerint globális beavatkozásokra van szükség az üzleti gyakorlatokba és a fogyasztási szokásokba a „közelgő katasztrófa” elkerülése érdekében.

Azt is javasolta, hogy a világ „ragadja meg” a (COVID-19) világjárvány adta lehetőséget egy „körkörösebb biogazdaság létrehozására, amely annyit ad vissza a természetnek, amennyit mi veszünk”. (Kapcsolódóan: A  konzervatívok arra figyelmeztetnek, hogy a globalista összeesküvés „nagy alaphelyzetbe állítása” felszámolja a globális gazdaságokat, súlyosbítja a problémákat .)

Támogatta továbbá a WEF egyik jelentős javaslatát – a szén-dioxid-árazást –, amelynek célja a közép- és alsó osztályok ártása azáltal, hogy megnöveli a vállalkozások költségeit, ami végül a fogyasztókra hárítja át a költségeket, akik viselni fogják a „zöld” politikák terhét, ha a vállalkozások. nem kénytelen leállni a profit hiánya miatt.

Eközben világszerte több mint 1100 tudós és szakember írt alá egy Klíma Világnyilatkozatot, amely szerint nincs klímavészhelyzet. A szén-dioxid nem szennyező anyag, a természetben létezik.

Látogassa meg  a GreatReset.news oldalt , ha többet szeretne megtudni a WEF napirendjéről, amely a bolygó közel felét megölheti.

Nézze meg az alábbi videót, hogy többet megtudjon arról a veszélyes globalista menetrendről , amelyet Anglia új királya szorgalmaz.

Ez a videó a Brighteon.com InfoWars csatornájáról származik.

Kalifornia 200 millió dollárt költ az abortusz népszerűsítésére, hivatalos honlapot is nyitottak az orvosok listájával

Gavin Newsom kormányzó kedden bejelentette egy államilag finanszírozott abortusz-webhely elindítását, amely Kaliforniában és azon kívül nyújt tájékoztatást a nőknek törvényes jogaikról, arról, hogy hol találhatnak szolgáltatókat és hogyan fizethetnek a szolgáltatásokért.

"Az abortusz legális, biztonságos és elérhető itt Kaliforniában – akár itt élsz, akár nem, tudd, hogy támogattuk" - mondta Newsom.

"Mivel a republikánus államok továbbra is visszaszorítják az alapvető polgári jogokat, és még azt is megpróbálják megakadályozni, hogy az emberek az interneten információkhoz jussanak, vagy átlépjék az állam határait ellátásért, szeretettel várunk itt Kaliforniában, és mi továbbra is pokolian harcolunk érted" – mondta.

Az abortion.ca.gov webhely angol és spanyol nyelven nyújt információkat. A weboldal semmilyen személyes adatot nem gyűjt az oldal látogatóiról.

 

"Ez az új webhely kritikus forrás, amely alapvető információkat nyújt a kaliforniai és azon kívüli betegek számára, és reméljük, hogy mintaként szolgálhat az ország többi része számára" - mondta Jodi Hicks, a Planned Parenthood Affiliates California elnök-vezérigazgatója.

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának döntése után, amely 49 év után hatályon kívül helyezte a Roe kontra Wade ügyet, mind a régi törvények, mind az új „kiváltó” törvények számos államban leállították az abortuszt.

"Senkit sem szabad arra kényszeríteni, hogy hazájukon kívülre utazzon alapvető egészségügyi ellátásért, beleértve az abortuszkezelést is, de a szélsőséges politikusok milliók számára teszik ezt valósággá szerte az országban" - mondta Hicks. "Ez az új weboldal javítja a pontos információkhoz való hozzáférést, és elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberek itt, Kaliforniában kereshessék azt az ellátást, amelyre szükségük van.

A kaliforniai állam idei költségvetése több mint 200 millió dollárt tartalmaz a reproduktív egészségügyi szolgáltatások további finanszírozására, és novemberben a kaliforniai választóknak lehetőségük lesz módosítani az állam alkotmányát, hogy garantálják az abortuszhoz való jogot.

 

 

Brit asztrofizikus: A klímaváltozás átverés, az azt hirdető tudósok csak pénzt próbálnak keresni

 A brit asztrofizikus, Piers Corbyn megdöbbentett egy tévéinterjút, amikor kijelentette, hogy az éghajlati kultikusok pénzért csalják a közvéleményt . Kifejtette, hogy az éghajlat mindig is változott, de ennek semmi köze az emberhez.

Corbyn szerint a bolygó éghajlatának és időjárásának változásait elsősorban a napfelszínen zajló ciklikus aktivitás diktálja, és semmi közük az ember által okozott szén-dioxid-kibocsátáshoz.

"Bizonyára az embernek van valami köze ehhez" - mondta a horgony, mire Corbyn így válaszolt: "Nem, az egyetlen összefüggés az, hogy az ember egy időben van itt, amikor a Nap és a Hold csinál dolgokat."

Azt is mondta, hogy a klímaváltozásról szóló narratívát hirdető tudósok csak pénzt próbálnak keresni. „Az ég szerelmére, mártásos vonaton vannak” – mondta a kérdezőnek.

Corbyn nem hisz az ember okozta globális felmelegedésben. A WeatherAction nevű előrejelzési vállalkozása segítségével napelemes tevékenységet használva jósol időjárási eseményeket.

Boris Johnson volt miniszterelnök korábban úgy jellemezte Pierst, mint aki „szégyenbe hozza az adófizetők által finanszírozott Met Office-t”. (Kapcsolódóan: A  globalisták az éghajlatváltozásról szóló narratívát szorgalmazzák, hogy tömeges éhezést és elnéptelenítsék a világot – figyelmeztet a Health Ranger .)

Corbynt többször letartóztatták, mert kritizálta a kormány propagandáját.

2021 karácsonya előtt  Corbynt letartóztatták, mert azzal gyanúsították, hogy embereket arra bátorított, hogy égessék fel azon képviselők irodáit, akik megszavazták az új járványügyi korlátozásokat.

londoni fővárosi rendőrség a Twitteren megerősítette, hogy „egy hetvenes éveiben járó férfit” letartóztattak azzal a gyanúval, hogy gyújtogatásra bátorított embereket. Ez azután történt, hogy a közösségi médiában keringő videóban Corbyn szidta azokat a politikusokat, akik a COVID-19 korlátozása mellett szavaztak.

Brighteon.TV

 

Februárban letartóztatták olyan szórólapok terjesztése miatt, amelyek a wuhani koronavírus (COVID-19) elleni oltás bevezetését Auschwitzhoz hasonlították . Az általa terjesztett szórólapokon a náci koncentrációs tábor kapujának rajza volt látható.

Corbynt 2020 augusztusában 10 000 GBP (11 512,6 dollár) pénzbírsággal is megbüntették, amiért egy blokkolás elleni tüntetés szervezése volt. A tüntetés célja a koronavírus-törvény hatályon kívül helyezése volt, amelyet márciusban fogadtak el, és hatalmas új jogosítványokat adott a kormánynak.

A rendezvény végén a Trafalgar Square-en felállított színpadnál tartóztatták le, miközben a tüntetők levonultak a Whitehallon. Corbyn azt mondta, hogy csak elbúcsúzott az emberektől, és éppen körülnézett, amikor a rendőrök hátulról megragadták.

„Egyáltalán nem számítottam rá. Békával vonultak fel – nem bilincseltek meg –, és közölték, hogy letartóztatnak, mert megsértettem a koronavírus-szabályozást, mert több mint 30 fős összejövetelt szerveztem” – mondta a letartóztatásról. 10 órán át tartották fogva a rendőrök.

A többszöri letartóztatások nem tántorították el Corbynt attól, hogy elmondja az igazat és leleplezze a klímaváltozással kapcsolatos álhírt.

Látogassa meg  a ClimateAlarmism.news oldalt az úgynevezett klímaváltozással kapcsolatos további hírekért.

Nézze meg az alábbi videót, és hallgassa meg Piers Corbyn véleményét az éghajlatváltozásról .

Ez a videó a Brighteon.com LifeSiteNews csatornájáról származik .

A „tudomány” összeomlik Új-Zélandon, mivel a covid-19 mandátumait visszavonják

2022. szeptember 13-án az új-zélandi kormány bejelentette, hogy visszaállítja a covid-19 korlátozásokat és az oltási megbízásokat . A „tudomány” hirtelen összeomlik Új-Zélandon, ahogy a lakosság kilép a tömegpszichózis állapotából, és megtanulja elutasítani az új vakcina-erősítő programokat, a kényszermaszkokat és a társadalmi távolságtartást.

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök azt mondta: „Itt az ideje, hogy biztonságosan lapozzuk a COVID-19 kezelését, és éljünk a korábban alkalmazott rendkívüli intézkedések nélkül.” Azt mondta, a korlátozások és mandátumok visszaállítása „mérföldkő”, és most a lakosság „biztosan léphet előre”.

Az új-zélandiak már nem tűrik az orvosi zsarnokságot, mivel a „tudomány” narratívája összeomlik.

Egy évvel ezelőtt Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök bevezette a népességellenőrzés „közlekedési lámpás rendszerét”, amely túszul ejtette az embereket a bezárások, a családok szétválasztása, a kényszermaszkok, az izolálás, a PCR-tesztek és a kötelező mRNS „tudományának” túszai között. Védőoltások.

Ez a nyomorult rabszolgarendszer különleges kiváltságokat biztosított az oltáskompatibiliseknek, miközben az „oltatlanokat” kizárta a közéletből. A vakcina-kompatibiliseket természetesen vagy manipulálták, megsebesítették vagy megölték. A vakcina túlélőinek szándékosan meg kellett betegedniük, le kellett rombolniuk veleszületett immunrendszerüket, és fel kellett adniuk alapvető emberi méltóságukat, hogy megfeleljenek a bántalmazási rendszernek. Az oltatlanoknak ezzel szemben magánéletük, szabadságuk és jellemük folyamatos megtámadását kellett elviselniük, mivel a diszkrimináció és szegregáció történelmi szintjeit használták fel arra, hogy megbüntessék őket képzelt bűncselekményekért.

Brighteon.TV

 

A jelzőlámpás rendszer PIROS LÁMPA szakaszában a kormány teljes mértékben átvette az irányítást az összes magánvállalkozás felett, és azt követelte, hogy zárják ki a „nem oltottakat”, és csak a „teljesen beoltottakat” szolgálják ki. Az éttermeket, bárokat, edzőtermeket és más „szoros érintkezési” helyszíneket a kormány lefoglalta, és ártatlan személyek diszkriminációjára kényszerítette őket.

A jelzőlámpás rendszer NARANCS FÉNY szakaszában (amelyre a kormány éppen érvényesített) a kormány maszkfelhatalmazást diktált a repülőjáratokra, a tömegközlekedésre, a taxikra, a kiskereskedelmi és minden egyéb nyilvános helyszínre. Ebben a szakaszban a templomok és más istentiszteleti helyek legfeljebb száz főt fogadhattak, és a résztvevőknek külön terekben kellett istentiszteletet tartaniuk, fizikai érintkezés tilos.

Új-Zéland az orvosi zsarnokság könnyű, új normáját alakítja ki.

Az új-zélandi kormány eltörli a „közlekedési lámpák COVID-védelmi keretrendszerét”, de bevezeti a kényszermaszkolás „új normáját” az egészségügyi és idősgondozási intézményekben. Hasonlóképpen, a kormány bevezeti a covid-19-tesztet, ha azt megfelelőnek ítéli, és megköveteli, hogy a polgárok hét egymást követő napon izolálják magukat, ha a PCR-tampon a meghirdetett betegségre pozitívnak bizonyul.

A varázslatos szeptember 26-i napon megszűnik az oltási mandátum, így az érkező utazók és a légi személyzet szabadon beléphet az országba. Ezen a napon a „tudományt” kidobják, mivel a kormány „vaxellenes” megközelítést alkalmaz, amelyet több mint egy évig cenzúráztak és lényegében kriminalizáltak.

Az új-zélandi kormány és a bíróságok azonban nem fogják fenntartani vagy védeni az állampolgárok jogait, amikor az oltási megbízásokat munkáltatói szinten mérlegelik. Valójában a kormány bejelentette, hogy a munkaadók országszerte megsérthetik az egyéni egészségügyi magánéletet, és saját belátásuk szerint írhatnak elő maszkokat és oltásokat. Bármely vállalkozás továbbra is használhatja az oltási tanúsítványokat tömeges megfigyelésként, hogy megsértse az egyének egészségügyi adatait, és tetszés szerint elkülönítse őket.

Noha Új-Zélandon van előrelépés, a covid-19 vakcinával kapcsolatos igazságot továbbra is figyelmen kívül hagyják, és az orvosi etika még messze van attól, hogy helyreálljon. Az egy évvel ezelőtt alkalmazott totalitárius megközelítés egy mániákus tárgyalási taktika volt, hogy a lakosságot arra kényszerítsék, hogy végül fogadjanak el enyhébb korlátozásokat, amelyek MÉG MINDIG SÉRTIK az egyén testi autonómiáját és egészségét.

"Röviden, most áttérünk egy egyszerű, kétkövetelményű maszkrendszerre az egészségügyi intézményekben, és hét napos elkülönítésre csak pozitív esetekre" - mondta Ardern, miközben megtagadta a polgárok azon jogainak védelmét , hogy saját egészségügyi döntéseiket hozzák meg. A normális állapothoz való teljes visszatéréshez a jogállamiságot meg kell védeni az olyan kormányzati tisztviselőkkel szemben, mint Ardern, akik továbbra is megsértik az emberi jogokat és az orvosi etikát.

A források a következők:

12ft.io

Kína jóváhagyja az AEROSOL alapú covid vakcinát – elkezdik permetezni, mint a chemtraileket?

A kommunista kínai gyógyszergyártó, a CanSino Biologics bejelentette egy új „vakcina” kibocsátását a (COVID-19) ellen, amelyet a tipikus vakcina beadása helyett az orron keresztül, mint a kokaint lélegeznék be.

Szeptember 4-én a CanSino bejelentette, hogy a „Convidecia”, ahogy a gyógyszert nevezi, teljesen kifejlesztett és jóváhagyásra kész. Állítólag a Kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság volt az a szervezet, amely egy aeroszol alapú inhalálható kínai vírus oltóanyag kifejlesztését szorgalmazta. (Kapcsolódóan: Más felhívások is érkeztek az Operation Warp Speed ​​2.0-ra, amelynek középpontjában az aeroszol, nem pedig az injektálható vakcinák állnak.)

A jelentések szerint a Convidecia egy rekombináns (más néven genetikailag módosított) adenovírussal készült, amely állítólag nem képes replikálódni. A gyógyszert, mint jóformán az összes többi „slágersikerű” gyógyszert, már „biztonságosnak és hatékonynak” nyilvánították, és használatra kész.

A CanSino Biologics nettó nyeresége 98,69 százalékkal csökkent közvetlenül a Convidecia bemutatása előtt.

Az a tény, hogy a Convidecia egy spray, azt sugallja, hogy mostantól sokkal könnyebb lesz rákényszeríteni az embereket vele. Ha valaki nem hajlandó beadni az injekciós oltást, a Convidecia megtámadhatja, hasonlóan ahhoz, mintha paprikaspray-vel befújnák.

Fennáll az a lehetőség is, hogy a Kínai Kommunista Párt (KKP) geomérnöki „kémiai nyomvonalakat” fűz össze a Convidecia-val, esetleg egész városokat, falvakat, sőt városokat permetez be a tartalommal.

Bármi is történik a Convideciával, a gyógyszer áldás a CanSino számára, amely az év első felében 98,69 százalékkal csökkent a nettó nyereségében.

Brighteon.TV

 

A jelentések azt mutatják, hogy az injektálható COVID-injekciók iránti kereslet csökkenése, valamint az oltóanyagok világszerte alacsonyabb árai komolyan megrázták a CanSino profitosztályát. Most már kényelmesen rendelkezik ezzel az új gyógyszerrel, hogy növelje a csapongó nyereséget és fenntartsa a céget.

Hasonló volt a helyzet a Moderna esetében is, mielőtt a Trump-kormányzat aktiválta a vállalatot a Warp Speed ​​hadművelet kulcsszereplőjévé. A Moderna azáltal, hogy soha egyetlen sikeres gyógyszerrel sem rendelkezett, világelsővé vált a hírvivő RNS (mRNS) fajtával készült Fauci Flu oltásban.

A CanSino a Moderna vagy a Pfizer kínai megfelelője, mivel a kommunista Kína vezető COVID-oltógyártója. Jelenlegi piaci értéke körülbelül 5,74 milliárd dollár.

„A CanSino Biologics augusztus 28-án bejelentette, hogy bevételei 2022 első felében 90 millió dollárt tettek ki, ami 69,45 százalékos csökkenés az előző év azonos időszakához képest, nettó nyeresége pedig 1,75 millió dollár volt, ami 98,69 százalékos csökkenés az előző év azonos időszakához képest. ” – jelentette az  Epoch Times.

A címlaptörténet, hogy miért van szükség erre az új aeroszolos COVID „lövésre”, az az, hogy harcol a kínai csírák állítólagosan elterjedtebb „omicron” (anagrammája a debilitás ) ízével. Azelőtt delta volt, amihez az injekciós szereket forgalmazták.

A kommunista Kína továbbra is a világ egyik leginkább COVID-elnyomó nemzete. Az ország továbbra is erőszakkal „próbálja” polgárait mindenféle tamponnal; a lezárások még mindig léteznek; és most ezek az aeroszolos COVID-gyógyszerek azzal fenyegetnek, hogy újabb rejtélyes vegyi anyagokkal szennyezik be az országot.

„Con-videcia”, a hangsúly az első három betűn van” – írta a Times kommentelője az új gyógyszer ironikus elnevezéséről.

„Ezek mérgek az emberekre és az állatokra” – írta egy másik. "Soha nem bizonyították, hogy a vakcinák bármilyen betegségeket gyógyítanak vagy megelőznek, de betegségeket okoznak."

Egy másik hangsúlyozta, hogy amint a Big Pharma kifogy az oltóanyagokból és más gyógyszerekből, hogy hatalmas haszonért kereskedjen, „látni fogjuk, hogy a COVID eltűnik”.

„Következik a kényszeroltógáz-kamrák” – tette hozzá egy másik személy vészjóslóan arról, hogy mit hozhat a jövő.

A Fauci Influenza „oltóanyagairól” szóló legfrissebb hírek a Vaccines.news oldalon találhatók .

A cikk forrásai a következők:

TheEpochTimes.com

süti beállítások módosítása