COVID WORLD NEWS

COVID WORLD NEWS

Dr. Reiner Fuellmich: A COVID-oltásokkal kapcsolatos legújabb bomba beszámolója, felszámolja a Big Pharma-t

2022. január 12. - KAWALACI

Dr. Reiner Fuellmich nemzetközi tárgyalási ügyvéd december 31-én azt mondta, hogy a (COVID-19) elleni vakcinákkal kapcsolatos legújabb „bomba” felszámolja azokat a nagy gyógyszergyárakat  , amelyek dollármilliárdokat tettek zsebre a világjárvány során.

Az OVAL Media-Prevent Global Genocide csatorna által bemutatott és a Brighteon.com- on bemutatott videóban Fuellmich megvitatta Dr. Wolfgang Wodarggal Craig Paardekooper, a londoni Kingston University kutatójának legújabb, megváltoztató eredményeit .

Különböző toxicitású vakcinatételek

Wodarg, a tüdőbetegségekre és a környezetgyógyászatra szakosodott német orvos és epidemiológus szerint a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adatai azt mutatják, hogy az oltóanyag-tételek egymást követően eltérő toxicitást mutatnak.

Hozzátette, hogy ezt most statisztikailag ábrázolták, és bebizonyítja, hogy a COVID-oltóanyag-gyártók összehangolt módon dolgoztak azzal a szándékkal, hogy szándékosan megöljék és megnyomorítsák az oltóanyagukat bevett embereket.

„Ez nem a védőoltások miatt van. Nem igaz, hogy mindegyik felvételen ugyanazok vannak. És nagyon kemény bizonyítékunk van azokra a tételekre, amelyek különbözőek, másképpen vannak kialakítva, más a hatásuk” – magyarázta Wodarg.

Wodarg tudomásul vette azokat a tételeket az Egyesült Államokban, ahol nem fordult elő eset, míg más tételek sok ember halálát mutatták. Elmondta, hogy egyes tételeknél látható, hogy valami történik, és itt láthatók a halálesetekben kifejeződő toxicitás esetei. A német orvos hozzátette, hogy a Pfizer és a Johnson & Johnson vakcinákban borzalmasan halmozódnak fel az esetek bizonyos tételekben.

Fuellmich rámutatott, hogy ha egyszer bebizonyosodott a „szándékosság”, akkor nincs mentesség vagy felelősségvédelem senki vagy bármely szervezet számára, amely részt vett ezekben az emberiesség elleni bűncselekményekben.

„Ha a bizonyítékok összességét nézzük, több a bizonyíték, mint elég. Dr. Mike Yeadon [a Pfizer korábbi alelnöke] egy egészen közelmúltban tartott előadása pontosan bemutatja, hogyan használják fel ezeket a különböző tételeket, hogy egy kísérleten belül egy kísérletet végezzenek, hogy kipróbálják, milyen adagolás szükséges az emberek megöléséhez. megcsonkítani az embereket” – mondta Fuellmich, aki sikeresen vádat emelt olyan nagy cégek ellen, mint a Volkswagen és a Deutsche Bank.

„És ez elkerülhetetlen bizonyítéka az előre megfontoltságnak, és ha már megtörtént az előre megfontoltság, akkor többé nincs mentesség senki számára. Még az Egyesült Államokban sem."

Wodarg: Az oltások ezrek szándékos megölésére készültek

Wodarg szerint az oltások tervezett, homályos kísérletek voltak, és több ezer ember szándékos megölésére készültek.

Fuellmich hozzátette, hogy ez összehangolt erőfeszítéssel és szinkronban történt, a Pfizer átvette a vezetést, majd a Moderna és a Johnson & Johnson követte. Megjegyezte, hogy ezek a gyógyszergyárak mind tudtak erről a tömeges sorozatgyilkosságról.

„Ez jogi probléma. De ez a [grafikon] sokkal könnyebbé teszi minden ügyvéd számára ezen a világon a szándék kimutatását. Ezekből a grafikonokból megkerülhetetlen következtetés vonható le” – mondta Fuellmich. „Megmutathatja a szándékot. Szándékosan használnak különböző, egymással összehangolt adagokat, hogy ne zavarják egymást, hogy megpróbálják kideríteni, mi öl meg a legjobban vagy mi csonkítja meg a legjobban."

Dr. Sam White, az Egyesült Királyságból származó orvos, akit a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) 2021 júniusában felfüggesztett, mert aggodalmát fejezte ki a COVID-injekció biztonságosságával kapcsolatban, azt mondta, hogy mindent megtettek a valós számok elrejtése érdekében, és A jelentési rendszerek soha nem voltak elég robusztusak egy több millió vagy akár milliárd ember bevonásával végzett közvetlen klinikai vizsgálathoz.

"Ha be tudjuk bizonyítani a bűnös szándékot, vagy akár súlyos gondatlanságot, emberölést, könnyen lehet, hogy azok, akiket megkárosítottak, vagy akik elveszítették szeretteiket, valóban kaphatnak valamilyen kártérítést" - mondta White. „Jelenleg ez gyakorlatilag lehetetlen az Egyesült Királyságban és világszerte. És ez az oltásoknál is így van hosszú-hosszú ideig. Szinte hihetetlen, hogy van valamiféle összehangolt erőfeszítés.”

Fuellmich azt mondta, hogy az eredményeknek hatalmas jogi következményei lesznek, ha bebizonyosodik, hogy a vakcinákat szándékosan használták emberek ártására.

„Le kell vonni a jogi következtetést, és a jogi következtetés a szándéka. Szándékából pedig büntető jellegű kártérítést kaphat. Akár a tényleges sebzés 21-szeresét is elérheti, amely hozzáadódik a tényleges sebzéshez. Ezekben az esetekben azt gondolom, hogy akár ezerszer is el lehet menni, mert ezek az emberek olyan súlyosan megsérültek. Azt hiszem, ez elég lesz az egész iparág felszámolásához” – zárta Fuellmich.

Tekintse meg az alábbi videót, ha többet szeretne megtudni  a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos legújabb bombázóról.

 

 

Ez a videó  Brighteon.com Prevent Global Genocide csatornájáról származik .

A források a következők:

Brighteon.com

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr6516811444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása