LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Putyin blokkolja a nagy újraindítást

2022. április 25. - KAWALACI

A "RUSSTRAT – Politikai és Gazdasági Stratégiák Intézete" orosz agytröszt a közelmúltban megjelent cikkében kommentálta Soros György amerikai spekuláns ukrajnai machinációit.

Sorosról azt tartják, hogy az Egyesült Államok titkosszolgálatának tagja, puccsokat és a "nagy újraindítást" irányít. Ukrajna "torpedóként Moszkva ellen" szolgál maga Soros szerint, mert Moszkva útját állja az Új Világrend klikkjének.

Ukrajnában várhatóan Soros lesz az orosz ingatlanok eladásának fő haszonélvezője – közölte a RUSSTRAT. Soros "alkirályán" Tomasz Fiale, a Dragon Capital vezérigazgatója és alapítója révén közös forrásból 350 ezer négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant szerzett Ukrajnában a 2016-2018 közötti időszakban. Akár 400 millió dolláros befektetésével a Dragon Capital az ingatlan- és médiaeszközök legnagyobb vásárlója lett az ukrán piacon. Soros átveszi a kommunikációs rendszer irányítását, ha Oroszország elveszíti a háborút.

PUTYIN BLOKKOLJA A NAGY ÚJRAINDÍTÁST

„Úgy van szükségünk Ukrajnára, mint egy torpedóra az Oroszországgal vívott háborúban. Nem törődünk az ország polgárainak sorsával” – mondta egy alkalommal Soros – írja a portál. Soros azt mondta a brit Guardiannek 2019-ben, amikor Vlagyimir Zelenszkij elnököt választják elnöknek, Ukrajna minden bizonnyal a legjobb projektje lesz. Ukrajna forradalmak sorozatát élte meg, amelyek közül egyik sem volt sikeres, de a legutóbbi választások "szabad és tisztességes" voltak.

"Vegyünk egy olyan országot, mint Ukrajna: számos forradalmat volt, és mindegyik elbukott, és most szabad és tisztességes választások vannak" - mondta a milliárdos. Nem meglepő módon Soros a demokratikus célok és jelöltek egyik legnagyobb adományozójává vált az Egyesült Államokban.

A RUSSTRAT szerint Oroszország különleges hadműveletének vége nemcsak a kijevi rezsim feletti győzelem lesz, hanem az orosz győzelem Klaus Schwab Nagy Reset Tervére is csapást jelent. Ez káoszt fog okozni a globalisták és Soros között,

évtizedek óta ugródeszkává változtatta a volt szovjet köztársaságot, hogy megküzdhessen fő ellenségével, aki nem illik bele az „Új Világrendbe”. Soros György soha nem titkolta, hogy ő "a fő ellensége Moszkvában". 2014-ben már megtette a megfelelő nyilatkozatokat.

A megjegyzés idézi Zbigniew Brzezinski, Jimmy Carter 39-es amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadójának kijelentéseit is, aki Ukrajnát emelte ki az amerikai és orosz érdekek gerinceként. "Ukrajna nélkül Oroszország nem nagyhatalom" - mondta Brzezinski.

Brzezinski könyvében megjegyezte: "Ukrajna nélkül Oroszország többé nem eurázsiai birodalom […] Ebből a szempontból Ukrajna elszakadása kulcsfontosságú veszteség volt, amely drasztikusan csökkentette Oroszország geostratégiai képességeit." Brzezinski, aki 2017-ben halt meg, határozottan támogatta a NATO keleti terjeszkedését, hogy megkérdőjelezze Oroszország domináns pozícióját a Fekete-tengeren.

JÁTSZÓTÉR SPEKULÁNSOKNAK

A RUSSTRAT szerint Oroszország különleges ukrajnai hadművelete most meghiúsította Bernard-Henry Levy spekuláns és az Ukrajnai Modernizációs Ügynökség (AMU) alapítója, valamint brit befektetőtársai terveit, akik a Monsanto génmódosított termékeket gyártó transznacionális vállalat tulajdonosai. és sok más „üzletember". Soros és Levy fődíjat – „új Oroszországot Putyin nélkül" ígért cserébe a „demokrácia megmentéséért Ukrajnában” nyújtott pénzügyi injekcióért. Levy az akkori pénzinjekciókat "Ukrajna Marshall-tervének" nevezte, de szervezete sokat veszíthet, ha Oroszország megnyeri a háborút.

A jelentés szerint Soros rengeteg pénzt fektetett be különböző Ukrajnában működő alapokba is – ugyanazt a taktikát alkalmazva, mint Oroszországban a 90-es években.

2015-ben orosz tudósok kaptak ösztöndíjat (két éves fizetést), hogy átírják a történelemkönyveket és az iskolai tanterveket. Soros akkor azt mondta, hogy körülbelül 25 év, vagy egy egész generáció kell egy olyan sikeres projekt létrehozásához, mint Ukrajna. Az orosz-ukrán kapcsolatok történetének eltorzítása és az orosz állam múltjának és jelenének lejáratása mellett az alapítvány sikeresen népszerűsítette az "európai értékeket és a demokráciát" a fiatalok körében.

Az AMU úgy jellemezte projektjét, mint annak bizonyítékát, hogy „Ukrajna és Európa egyesült. Gyakran vitatják: vagy Ukrajna Európában van, vagy nem. Ukrajna Európában volt és lesz. És látjuk, hogy Ukrajna milyen áron erősíti meg álláspontját." A RUSSTRAT így foglalta össze álláspontját: "Eredmény: Maidan és népirtás Donbászban."

EGY VÉRSZOMJAS BEFEKTETŐ

Sorost "vérszomjas befektetőként" jellemezték, aki szponzorálta a jugoszláv ellenzéket, amely szembeszállt Slobodan Milosevicssel (Jugoszlávia elnöke 1987-2000). Ugyanezt tette Ukrajnában a narancsos forradalommal és az Euromaidannal, valamint a grúziai rózsaforradalommal.

2018-ban Nigel Farage brit politikus Sorost "az egész nyugati világ elsődleges veszélyeként" jellemezte. Farage szerint Soros alapjaiban akarja csökkenteni Európa fehér lakosságát, és véget akar vetni a kontinens keresztény kultúrájának. Ugyanebben a szellemben Erdogan török ​​elnök azzal vádolta a milliárdost, hogy nemzeteket akar elpusztítani és megosztani. Soros is okolható az isztambuli Gezi parkban 2013-ban lezajlott tüntetésekért. A Soros Alapítvány azóta kivonult Törökországból.

Európa nem engedhet be a Soros-hálózatnak – figyelmeztetett Orbán Viktor magyar miniszterelnök angol nyelvű bejegyzésében hivatalos honlapján 2020-ban. A kormányfő "gazdasági bűnözőnek" nevezte Sorost, mert pénzügyi spekulációi emberek millióinak életét tette tönkre. kezek.

Olaszországban Matteo Salvini arra figyelmeztetett, hogy Soros azt akarja, hogy az ország "óriási menekülttáborrá váljon, mert szereti a rabszolgákat".

FILANTRÓP GÚNY

Szergej Sudakov amerikai politológust, az Orosz Föderáció Hadtudományi Akadémiájának levelező tagját idézték a RUSSTRAT cikkében. Sudakov azt állítja, hogy Soros az amerikai titkosszolgálatok szerves része. Beszélt a "Soros-kollektíváról", amely egy tengely a spekulánsok, az amerikai külügyminisztérium és az amerikai titkosszolgálatok között, amelyek információkat szolgáltatnak tervei és akciói kidolgozásához.

Nincs egyetlen olyan konfliktus sem, amelyben a Soros Alapítvány ne vett volna részt. Emiatt Oroszországban betiltották, Fehéroroszországban 1997 óta, Oroszországban 2015 óta tiltják a Soros-alapítványok tevékenységét, Ukrajnában azonban az Euromaidan után Soros struktúrái igazi reneszánszukat élték át.

Az orosz inoSMI online platform 2020-ban megjelent cikke szerint Soros azokkal az állításokkal kapcsolatban, amelyek szerint pénzügyi válságot váltott ki Thaiföldön, Indonéziában, Malajziában, Japánban és Oroszországban: „Én csak ott keresek pénzt. Nem tudom és nem is akarom nézni tetteim társadalmi következményeit. Megpróbálok helyesen cselekedni, de néha a tetteim negatív következményekkel járnak, mint Oroszországban. Piaci szereplőként versenyezni kell a győzelemért.”

Zaur Rasulzade azerbajdzsáni politológus 2020-ban ezt írta: "Ahol megjelent népe, zavargások kezdődtek, puccsokat kíséreltek meg, és gyakran sikerült is." Soros tőkéje mérhetetlenül növekszik, mert minden a meghódított országok gazdaságainak rendkívül jövedelmező szektorainak ellenőrzésére összpontosul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr8517815881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása