LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Scott Schara: Kórházi gyilkosságok COVID-kezeléseken keresztül, a NÉPIRTÁS napirend része

2022. április 30. - KAWALACI

Scott Schara wisconsini lakos úgy véli, hogy a (COVID-19) halálozási protokolljaival való, kezeléseknek álcázott kórházi gyilkosságok a népirtás napirendjének része. Erős oka van azt hinni, hogy 19 éves lánya, Grace áldozata lett ennek.

Schara a LifeSiteNews -nak elmondta, hogy több mint 500 órányi kutatást szentelt lánya halálának kivizsgálására, miközben a lány COVID-19 miatt kórházban volt. "Legalább 100 orvos és egészségügyi szakember halálos gyilkosságnak nevezte" - mondta.

A gyászoló apa azt állította, hogy Grace-nek 2021. október 13-án beadott három nyugtató gyógyszer „halálkoktélja” vezetett a halálához. Már megkapta a maximális adagot a Precedex nyugtatóból, amikor kétszer kapott lorazepámot, egyet reggel és egy másikat közvetlenül este előtt. Tovább rontotta a helyzetet, hogy Grace két milligramm morfiumot kapott intravénás nyomáson keresztül.

A lorazepam „ növelheti a súlyos vagy életveszélyes légzési problémák , a szedáció vagy a kóma kockázatát, ha más nyugtató gyógyszerekkel együtt alkalmazzák. Eközben a morfium betegtájékoztatója arra figyelmeztet, hogy „lelassíthatja vagy leállíthatja a légzést, ami halált okozhat, különösen, ha más nyugtató gyógyszerekkel kombinálják”.

Egy névtelen orvos szerint, aki Grace esetét elemezte, „e [gyógyszerek] mindegyike önmagában – a Precedex, a lorazepám és a morfium – megnöveli a súlyos vagy életveszélyes légzési problémák és a szívleállás kockázatát, és használatuk additív hatást fejt ki. kombinációban." Az orvos hozzátette: „Az akut légzészavarral diagnosztizált személyhez hasonló módon történő felhasználása szándékosan hihetetlen.”

Brighteon.TV

 

Ezen túlmenően Schara azt állította, hogy a kórházi személyzet egy állítólagos Do Not Resuscitate (DNR) parancsot használt ürügyül, hogy ne fordítsa vissza a morfium adagját. Az állami törvények értelmében a DNR-megrendeléseket a családnak írásban alá kell írnia, és karkötőt kell adni a DNR-betegnek. A törvény azt is lehetővé teszi a DNR-betegek gondviselőinek, hogy visszavonják a végzést azáltal, hogy értesítik a kórházi személyzetet a beteg újraélesztéséről.

Schara határozottan kitartott amellett, hogy „soha nem írtak alá semmilyen nyilatkozatot arról, hogy Grace DNR”, és nem viselt semmilyen DNR karkötőt.

„Először akkor tudtuk meg, hogy Grace-t DNR-nek címkézték, amikor azt kiabáltuk, hogy az ápolónők tegyenek valamit, és fordítsák vissza a [neki] adott morfiumot. A válaszuk: „Ő DNR” volt a kifogásuk, hogy nem segítettek neki. Ehelyett az ajtaja előtt álltak; fegyveres őr is volt a helyiségen kívül” – mesélte. (Kapcsolódóan: Dr. Ardis felfedi a kórházak COVID „halálozási protokollját” Jeffnek és Shadynek – Brighteon.TV. )

A kórház, amelyik megölte Grace-t, nem hajlandó felvállalni a hibáit

Schara szerint a wisconsini Appleton állambeli St. Elizabeth Kórház kórházi dolgozói – ahol Grace meghalt – nem voltak hajlandók találkozni Scharáékkal, hogy megvitassák a család halálának megítélését.

„A nyilvánosság előtt a család egy részletes összefoglalót, alátámasztó kutatásokat nyújtott be a kórháznak, kérve a vezérigazgatóval és az érintett orvossal való találkozást. A kórház válasza a találkozás megtagadása volt” – írta.

Schara azt gyanítja, hogy Grace halálát végső soron a kórházi haszon motiválta . Halála reggelén az őt felügyelő orvos ragaszkodott ahhoz, hogy ötödször is lélegeztetőgépre helyezzék, amit azonban visszautasított. Ezen a ponton Schara elmondta, hogy a kórház úgy döntött, hogy „megváltja” tőle a „jobban fizető betegek” javára.

Továbbá azt állítja, hogy ha egy idős vagy fogyatékkal élő beteg megtagadja a lélegeztetést, az „élettartam végén gyógyszerek” beadása szokásos eljárás. Azok a kórházak, amelyekben betegenként 13 000 dolláros COVID-19 „halálkiegészítés” részesülnek, úgy tűnt, hogy megerősítik Schara állítását.

De a felszín alatt Schara egy nagyobb népirtási program részeként látja annak lehetőségét, hogy a St. Elizabeth Kórház megölje Grace-t – aki Down-szindrómás. A gyászoló apa megkérdezte: „A kormány utasítására kiirtják-e a kórházak a fogyatékkal élőket és az időseket, mert a társadalom nem járulékos tagjait drága eltartani?”

Ezt az állítást tovább vizsgálta Grace-nek szentelt webhelyén, számos esetre hivatkozva a kórházi tartózkodásuk során. A Grace-ről szóló 22 ​​orvosi jelentés közül húszban említették a Down-szindrómát, „konkrét szó szerinti megjegyzésekkel”. Schara hozzátette, hogy Grace-szel csak egy orvos lépett kapcsolatba, a többiek pedig láthatóan „hülyének” gondolták.

Schara arra a következtetésre jutott: „Ezeket az intézkedéseket a kórházi személyzet kényelméből hozták, vagy egy nagyobb napirend részei?”

A HospitalHomicide.com több történetet is közöl a betegeket megölő COVID-19 kórházi protokollokról.

Nézd meg Scott Schara , aki megosztja tapasztalatait ügyvéddel és a Brighteon.TV műsorvezetőjével, Tom Renzcel a „Lawfare with Tom Renz” című műsorban.

Ez a videó a Brighteon.com webhely BrighteonTV csatornájáról származik .

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr5217820649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása