LOGICAL PORTAL

LOGICAL PORTAL

Igazságok a Coviddal kapcsolatban: Miért nem akartak a tisztviselők boncolást?

2022. május 27. - KAWALACI

Russell L. Blaylock, 2022. április 22. ( Covid Truths: Why Officials Did Not Want Want Autopsies ) azt írja, hogy 2020. április végéig körülbelül 150 000 ember halt meg, de az orvosi szakirodalomban csak 16 boncolást végeztek. Közülük hét volt teljes boncolás, a fennmaradó 9 pedig részleges vagy tűbiopszia vagy metszéses biopszia.

Csupán 170 000 COVID-19 okozta haláleset után és négy hónappal a járvány után végezték el az első boncolási sorozatot, vagyis több mint tízet. És csak 280 000 haláleset és még egy hónap után végezték el az első nagy boncolási sorozatot, ebből körülbelül 80. Jan-Peter Sperhake, amikor minden kérdés nélkül boncolásra szólított fel, rámutatott, hogy a szakirodalomban említett első teljes boncolás a mikro fényképekkel együtt egy kínai orvosi-jogi folyóiratban jelentek meg 2020 februárjában. Sperhake értetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy miért vonakodtak a boncolástól a válság idején, de tudta, hogy ez nem patológustól származik. Az orvosi szakirodalom tele volt patológusok kérésével, hogy végezzenek további boncolást. Sperhake továbbá megjegyezte, hogy a Robert Koch Intézet (Német Egészségügyi Monitoring Rendszer) legalábbis kezdetben azt tanácsolta, hogy ne végezzenek boncolást. Azt is tudta, hogy akkoriban az Egyesült Államokban 200 részt vevő boncolási intézmény legalább 225 boncolást végzett 14 államban. Egyesek azzal érveltek, hogy a boncolások hiánya a kormányzatnak a patológusok fertőzéstől való félelmén alapul, de egy 225 COVID-19-esetek boncolásán alapuló tanulmány csak egyetlen fertőzéses esetet mutatott ki a patológusok körében, és arra a következtetésre jutott, hogy máshol szerzett fertőzésről van szó. Massimiliano Guerriero A boncolás korlátozása a COVID-19 járvány idején Olaszországban című cikkében: óvatosság vagy félelem? (DOI: 10.32074 / 1591-951X-145 ) ezzel a megfigyeléssel zárja cikkét számos boncolásra hivatkozva: „A klinikai és igazságügyi orvosszakértők egymás mellett leküzdötték az akadályokat a COVID-19 áldozatokon végzett boncolási vizsgálatok előtt, és így értékes ismereteket szereztek a SARS patofiziológiájáról. CoV interakció -2 és az emberi test, így hozzájárul a betegségek megértéséhez.”

Az a gyanú, hogy a világ nemzetei vonakodnak a COVID-19 áldozatainak teljes halálozás utáni vizsgálatától, azon az elképzelésen alapulhat, hogy ez több mint véletlen volt. Legalább két lehetőség áll fenn. Először is, azok, akik ennek a „nem pandémiás” eseménynek a vélt „halálos világjárvánnyá” való előrehaladását vezették szerte a világon, egy fontos titkot rejtettek el, amelyet a boncolás dokumentálhat. Nevezetesen, valójában hány halálesetet okozott a vírus? Nagyon sok fertőzött halottra volt szükségük ahhoz, hogy olyan drákói intézkedéseket hajtsanak végre, mint például a kötelező maszkviselés, a bezárások, a vállalkozások megsemmisítése, és végül a kényszeroltás. A félelem lenne a mozgatórugója ezeknek a pusztító járványvédelmi programoknak.

Az idős és munkatársai tanulmányukban négy csoportba sorolták a boncolási eredményeket.

  • Megerősített haláleset a COVID-19 miatt
  • Valószínűleg a COVID-19 okozta haláleset
  • Lehetséges halálozás a COVID-19 miatt
  • A pozitív teszt ellenére nem kapcsolódik a COVID-19-hez.

Ami aggaszthatta, sőt megrémíthette a járvány kezdeményezőit és létrehozóit, az az volt, hogy a boncolások kimutatták, hogy az úgynevezett COVID-19-halálok közül több valóban társbetegsége miatt halt meg. A jelentett boncolási vizsgálatok túlnyomó többségében a patológusok több társbetegséget is megfigyeltek, amelyek többsége önmagában is végzetes lehet a szélsőséges élethatárokon belül. Korábban ismert volt, hogy a megfázás vírusait 8%-os halálozás kísérte az idős otthonokban.

Ezenkívül a boncolások értékes bizonyítékokkal szolgálhatnak, amelyek javíthatják a klinikai kezelést, és talán bebizonyíthatják a CDC által felírt protokollok halálos hatását, amelyeket minden kórháznak követnie kellett, mint például a légzőkészülékek használata és a halálos vesepusztító gyógyszer, a Remdesivir. A boncolások az orvosi hibák felhalmozódását és a rossz minőségű ellátást is kimutatták, mivel az intenzív osztályokon dolgozó orvosok családtagok szemétől való védelme elkerülhetetlenül az ellátás gyengébb minőségéhez vezet, amint arról több, a területeken dolgozó nővér is beszámolt.

Bármilyen rossz is volt ez az egész, ugyanezt teszik halál esetén az ún covid vakcinák – nagyon kevés teljes boncolást végeztek annak megértésére, miért haltak meg ezek az emberek. Két magasan képzett kutató, Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológus és neves fertőző betegségek szakértője, valamint Dr. Arne Burkhardt patológus, aki széles körben ismert szaktekintély, több tekintélyes intézmény patológiaprofesszora, a közelmúltban boncolt fel 15 embert, akik azután elhunytak. oltás. Amit felfedeztek, az megmagyarázza, miért halnak meg olyan sokan, és miért szenvednek szervkárosodást és halálos vérrögöket. Azt találták, hogy a tizenöt ember közül 14 az oltás hatásai miatt halt meg, és nem egyéb okok miatt. Dr. Burkhardt széles körben elterjedt bizonyítékokat figyelt meg a boncolt egyének szervei és szövetei elleni immuntámadásra, különösen a szívükre. Ez a bizonyíték magában foglalta a kis vérerek kiterjedt invázióját nagyszámú limfocitával, amelyek felszabadulásakor kiterjedt sejtpusztulást okoznak. Megfigyelték, hogy más szervek, például a tüdő és a máj is jelentős károsodást szenvedtek.

Ezek az eredmények arra utalnak, hogy a vakcinák halálos következményekkel járó támadást indítottak a szervezetben. Könnyen belátható, hogy Anthony Fauci, valamint a közegészségügyi tisztviselők és mindenki, aki erősen támogatja ezeket a vakcinákat, miért utasította el nyilvánosan a később elhunytak boncolását. Az is látható, hogy a védőoltások esetében, amelyeket lényegében nem teszteltek a nagyközönség számára történő jóváhagyás előtt, legalább a szabályozó ügynökségeknek szigorúan figyelemmel kellett kísérniük és elemezniük kellett az ezekkel a vakcinákkal kapcsolatos összes súlyos szövődményt, és minden bizonnyal halálesetet. Ennek legjobb módja a teljes boncolás.

Bár fontos információkat tudtunk meg ezekből a boncolásokból, valóban szükség van speciális szöveti vizsgálatokra azoknak, akik a védőoltás után haltak meg a szerveken és szöveteken keresztüli tüskés fehérje-infiltráció miatt. Ez kritikus információ lenne, mivel az ilyen beszivárgás súlyos károsodást okozna minden érintett szövetben és szervben – különösen a szívben, az agyban és az immunrendszerben. Állatkísérletek kimutatták ezt. Ezekben a beoltott egyedekben nano-lipid mRNS-hordozókat fecskendeztek be tüskés fehérjék forrásaként. Nyilvánvaló, hogy az állami egészségügyi hatóságok és ezen „oltóanyagok” gyógyszergyártói nem akarják ezeket a kritikus vizsgálatokat, mert a közvélemény felháborodna, és az oltási program leállítását és az érintettek felelősségre vonását követelné.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://covid-vaccine.blog.hu/api/trackback/id/tr6517841675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása